Foorum
2022-06-25 18:54
"Vaene tudengineiu" on jumal teab mitmenda kontoga jälle "puudujäävat üüriraha" välja petmas. Joppenpuhh
˅ näita rohkem ˅
2022-06-25 18:56
Tere ka Sulle

Otsin ise meest, kellega aeg-ajalt meeldivalt kohtuda ja ka meeldivalt aega veeta. See ei tähenda ilmtingimata kohest voodisse hüppamist. On ka palju muid romantilisi tegevusi, mis sellel eelneks. Sobivusel ka püsivam ja pikem suhe.
Loomulikult eeldan ka mehe poolt materiaalset tuge. Kuna hetkel olen siin natukene jännis oma üüri tasumisega. Olen viimasel kursusel oma õpingutega ja õpilase elu on ikka raske. (Eesti riik ju )
Paraku olen komistanud siiani vaid nende otsa, kes lubavad rohkem, kui pakkuda suudavad.
Hetkel siis puudu 100€, kui täpne olla. Kui Sul on kindel ja tõsine soov mind aidata ja mul kindlustunne olemas Sinu suhtes, siis olen ka valmis kohtuma ja omalt poolt ka väärikalt tänu avaldama. Ma loodan, et see ei ole õigele mehele suur väljaminek, millega neiule abiks olla.
Minu tingimus olekski see, et mees on valmis aitama ja eelnevalt peaks see mainitud abikene minu kontol kajastuma. Siis olen ka kindel, et Sinu kavatsused on head ja tegu pole ainult lubajaga või lihtsalt alasti pilte otsiva mehega. Lisaks tekitaks ümbrikus raha ulatamine minus juba tänavaprostituudi tunde.
Püsisuhe ei ole samuti välistatud aga mees peab kindlasti arvestama sellega, et ma ei ole üksi. Mul on ka armas kass Miki, kes ei ole küll nii valiv nagu mina aga kellega tuleks samuti arvestada.
Kui Sulle sobivad minu tingimused, siis vasta julgesti ja loodan ka Sinu abile. Eelarvamusi paluks mitte minu suhtes luua, ma ei ole teenusepakkuja ega soolapuhuja, kes abi küsib ja tänamata kaob. Kui inimene on minuga aus, vastan talle kindlasti samaga.

Päikest.
˅ näita rohkem ˅