Foorum
2021-09-23 06:51
Suure suuga pettur f ucklord
Päris nimi Joosep Viitkar.
Isikul pole peas kõik korras või ongi Kehtna-Põlma kandist sellised inimesed pärit....
Väidab ennast olema Rauno Kask.
Kellel vaja siis täpsem info
Hoidke eemale !!!
˅ näita rohkem ˅
2021-09-23 18:05
See on täielik laim. Kes oled selline, et siukest sitta ajad teiste kohta. Ma olnud siin lehel kasutaja juba aastaid, küll alguses teise kontoga mida enam pole. Ja see on mu snapi nimi tõesti, eelmine snap oli tonumonu mis läks lukku millegi pärast, kellegile ei meeldinud ilmselt midagi. Ilmselt oled ise üks nendest petturidest kes meestelt raha välja petab oma piltide ja weebidega mida tegelt ei paku peale raha kätte saamist sest kuidas muidu nime tead. Annan teada iha adminidele kõigist nendest petturidest ja postitan hoiatused siia. Nüüd vesi ahjus ja äri põhjas, et laimu levitada minu kohta, uskumatu...
˅ näita rohkem ˅
2021-09-23 21:11
Vabandust aga kes kadus peale veebi ära ja hakkas ähvardama? huvitav kes see oli.
Sina ikka. Mis laim? maga kaineks päriselt!!!
˅ näita rohkem ˅
2021-09-23 22:19
Kuidas palun? Mis livei ? Pole saanud mitte midagi mille eest tasusin ju, ma enam ei tee vahetgi neil petsitel ja polegi vahet, kõigil sama skeem, mõni näeb lihtsalt rohkem vaeva, saadab mingeid netist võetud pilte nagu ma ei leiaks neid netist üles.. ainuke kes tõesti kõne alustas kadus peale 7.minudit ja väitis et ta õde helistas, peale seda pole ühendust saanud ega ülejäänud 13.minudit seda paska ilma helita mis selgelt oli mingi salvestis kuskilt filmana pandud sest kui midagi ütlesin või küsisin kõne ajal ei muutunud midagi. Ja tüüpilie siis kui vahel tulla ähvardama ja laimama. Ma annan kõigist sellistest kasutajatest kohe teada adminitele ja eemaldan.
˅ näita rohkem ˅
2021-09-23 22:25
Täiesti uskumatu mis siin ihas toimub viimasel ajal, täiesti üle kätte läinud, iga teine kuulutus mõne petise poolt, reaalseid inimesi kes tutvuda soovivad polegi peaaegu enam ja need süüakse ka välja selliste kaabakate poolt, pole mingit tahtmist siin lehel olla ega endast pilte laadida kui isiklike andmeid mida ise pole avaldanud pannakse üles nagu nimi ja elukoht. Sa lõuga ja ähvarda edasi siin, keegi ei kanna sulle enam sentigi peale seda..Aa ja sul ju 10 teise nimega kontot veel siin...
˅ näita rohkem ˅
2021-09-23 23:35
tõukemõnu - ära ärritu , ma võtan su laenuks omale
˅ näita rohkem ˅