Soovin rääkida kogemusest ja niivõrd-kuivõrd “hoiatada” tegelinski eest, kes peidab end kontode ladekas/ergas/abrukapiider jm taga. Ilmselt leidub kontosid veelgi.
Nimelt vestlesime ja tema tegi mulle pakkumise, minule see ei sobinud ja ütlesin samuti, et antud asi huvi mulle ei paku. Blokeerisin isiku, kuna suhtlus tema poolt oli mu jaoks pealetükkiv ja ei näe põhjust (k.a kohustust) antud isikuga edasiselt suhelda. Las läheb eluga edasi. Siiski solvus antud isik mu peale nii karmilt, et andis kohe uue konto alt teada, mida minust arvab, täpsemalt siis nii:
Autor:
Ladekas
Saaja:
mamamarlee
Saadeti: 2021-07-30 19:11:16
Loeti: 2021-07-30 19:11:24
kustuta kiri
Sa võid siin blokeerida, aga räägi, miks sa nii ebaviisakas ja kultuuritu oled? Kas sa oled kole? Mina ei hakka lambist sõimama, vaid ebaviisaka käitumise peale. Räägid minu varikatest, aga iga kontoga sul sama asi, pakkumise peale blokeerid ära vastik hoor.
Vastasin viisakalt, et tema käitumine ise on ebaviisakas ja long story short et on lamp teha uusi kontosid või lihtsalt mitme konto alt mu pihta lahmima hakata. Selle peale andis ta teada, et umbes ma olla solvunud ta summa peale (kuigi ütlesin lihtsalt, et ma ei ole huvitatud) ja lahmis muidugi edasi. Ma ei viitsinud, sai bloki. Siis ilmus otseloomulikult uus konto, mille alt tuli pikem vestlus, esimene sõnum temalt selline:
Autor:
Abrukapiider
Saaja:
mamamarlee
Saadeti: 2021-07-30 19:01:22
Loeti: 2021-07-30 19:07:05
kustuta kiri
Kuule libu, sa ei pea kõiki blokeerima, võid lihtsalt ei öelda ja kõik, aga sinu kahepalgelisus ja mitmed varikontod on tõsiasjad. Sul puudub eneseväärikus.
KUIGI ma ütlesin ju kohe alguses talle EI, siis sellest ju ei piisanud, et oleks “kõik”

? Ja siis surub lampi mingite varikontode juttu, samas on ise juba 3nda (? või rohkema) kontoga mul nn ukse taga paukumas. No jommajooo, paluuun saa üle vmi

Sellele lisandus veel hooraks tembeldamisi jmt, lisaks mingi korralik “vb satume kuskil kokku, ei tea” no mida asja

Pole mul raske samamoodi isikut nn üles kaevata, kuna juhtumisi olen tihedalt seotud ühe IT-firmaga.. lihtsalt loodan, et teil paremad kogemused antud isikuga ja saate samamoodi pisukest kino siia õhtusse nautida