Foorum
2021-07-30 19:46
Soovin rääkida kogemusest ja niivõrd-kuivõrd “hoiatada” tegelinski eest, kes peidab end kontode ladekas/ergas/abrukapiider jm taga. Ilmselt leidub kontosid veelgi.

Nimelt vestlesime ja tema tegi mulle pakkumise, minule see ei sobinud ja ütlesin samuti, et antud asi huvi mulle ei paku. Blokeerisin isiku, kuna suhtlus tema poolt oli mu jaoks pealetükkiv ja ei näe põhjust (k.a kohustust) antud isikuga edasiselt suhelda. Las läheb eluga edasi. Siiski solvus antud isik mu peale nii karmilt, et andis kohe uue konto alt teada, mida minust arvab, täpsemalt siis nii:

Autor:
Ladekas
Saaja:
mamamarlee
Saadeti: 2021-07-30 19:11:16
Loeti: 2021-07-30 19:11:24
kustuta kiri
Sa võid siin blokeerida, aga räägi, miks sa nii ebaviisakas ja kultuuritu oled? Kas sa oled kole? Mina ei hakka lambist sõimama, vaid ebaviisaka käitumise peale. Räägid minu varikatest, aga iga kontoga sul sama asi, pakkumise peale blokeerid ära vastik hoor.

Vastasin viisakalt, et tema käitumine ise on ebaviisakas ja long story short et on lamp teha uusi kontosid või lihtsalt mitme konto alt mu pihta lahmima hakata. Selle peale andis ta teada, et umbes ma olla solvunud ta summa peale (kuigi ütlesin lihtsalt, et ma ei ole huvitatud) ja lahmis muidugi edasi. Ma ei viitsinud, sai bloki. Siis ilmus otseloomulikult uus konto, mille alt tuli pikem vestlus, esimene sõnum temalt selline:

Autor:
Abrukapiider
Saaja:
mamamarlee
Saadeti: 2021-07-30 19:01:22
Loeti: 2021-07-30 19:07:05
kustuta kiri
Kuule libu, sa ei pea kõiki blokeerima, võid lihtsalt ei öelda ja kõik, aga sinu kahepalgelisus ja mitmed varikontod on tõsiasjad. Sul puudub eneseväärikus.

KUIGI ma ütlesin ju kohe alguses talle EI, siis sellest ju ei piisanud, et oleks “kõik” ? Ja siis surub lampi mingite varikontode juttu, samas on ise juba 3nda (? või rohkema) kontoga mul nn ukse taga paukumas. No jommajooo, paluuun saa üle vmi Sellele lisandus veel hooraks tembeldamisi jmt, lisaks mingi korralik “vb satume kuskil kokku, ei tea” no mida asja Pole mul raske samamoodi isikut nn üles kaevata, kuna juhtumisi olen tihedalt seotud ühe IT-firmaga.. lihtsalt loodan, et teil paremad kogemused antud isikuga ja saate samamoodi pisukest kino siia õhtusse nautida
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 19:49
Ahjaa! Soovi korral võin näidata kõiki kolme kontoga olnud kirjavestlust. Juhuks, kui kellelgi peaks igav olema ja soovib sõna-sõnalt miskit näha, et ei oleks mingeid “möödarääkivusi” või mida iganes Need mul screenshottidena paigas.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 19:53
Kõigepealt võiksid lihtsalt seletada miks mu ära blokisid lambist. Sa püüad siin jätta muljet nagu see kokkusaamise jutt oleks ähvardusena kõlanud, aga nii see ilmselgelt ei olnud. Aga toon välja mustri, et kasutaja majesticx ja siinne on sarnase mustriga. Tahavad, et teed ise pakkumise ja selle pakkumise peale kohe blokeerivad. Ära valeta siin, et sa kohe alguses ei ütlesid. Oleks see nii olnud, poleks ma edasi küsinudki. Esitad väga vildaka versiooni
Ainus tõene on, et pärast blokeerimist saatsin otsekohesed kirjad.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 19:57
Ma ka mainisin, et võin terve kirjavahetuse edastada kui on soov Alguses läksingi jutuga kaasa, kuid konkreetsemaks minnes ütlesin, et ei ole pakkumisest huvitatud, mille peale see pasarahe kohe mulle lendas. Ähvardusena see kokkusaamise jutt mulle paraku tundus, mul suva mida sina sellega öelda tahtsid, aga lampi seda nii sisse tuua ka veider, ei?
Ma pole mingit “pakkumist” kerjanud - siis paneksin oma “soovi” ehk kuulutustesse vm, aga seda ma ei teinud. Sina leidsid minu ja esialgu tundusid ehk isegi okei, mida edasi seda aga see arvamus muutus.
Majestixci konto võin üle vaadata, kuigi ega see mulle miskit ei anna, sest ise olen teadlik, et see siin minu ainus kasutajakonto. Selles osas mul savi kaks ka, kas sina või keegi teine seda usub või mitte, kuna paraku see on suhtkoht sõna-sõna vastu, v.a kui just kuidagi välja seda ei uuri, aga siis saakski nii ehk naa sama vastuse nagu minultki - see on mu ainus konto Kena õhtut!
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 20:13
Selle klaariksin ära, et ma ei mõelnud seda ähvardusena. Olen ratsutand mitut naist, kellel tuleb hiljem.välja siin konto on. E
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 20:24
Abrukapiider on väga tore mees
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 20:30
Keppi teeb hästi ja kooner pole
˅ näita rohkem ˅
2021-07-30 22:21
Kas mulle tundub või olen vanadusest nõdraks jäänud kuid siin kirjutab üks inimene iseendaga ? Mitu päeva olen uurinud neid lugusid , kus ikka mõnel on mahti kirjutada.
˅ näita rohkem ˅