Foorum
2021-01-13 12:42
https://www.iha.ee/users/BDSMEmand

Küsib 50€ "garantiimakset" ette, muidugi ei maksnut sest pole ju loll nagu lauajalg. Kui küsid lisainfot, kaob ära.

"Tere ori!

Esiteks, kohtumised on tasulised, ehk siis ori peab Emandale tasuma. Kohtumise tasuks on 100 eur. Emanda eesmärk ei ole rikkaks saada, vaid rahalise "karistuse" eesmärgiks on mängude läbiviimise koha üüri maksed ja samuti muude vahendite tasu, mida Emand muidu omast taskust maksma peaks.

Pool kohtumise tasust peab ennem kohtumist kajastuma Emanda pangakonto arvel, seda garantiina et ori ikka suvatseb ettevalmistusi teinud Emanda juurde kohale tulla ja et ori ei ole sootuks mõni alaealine, kes on loonud endale kujutluse kui kogenud alluvast.

Tingimus number 2, tegevus toimub alati Emanda ruumides (Tallinna kesklinnas), ehk spetsiaalselt SM mängudeks sisustatud ruumides.
Kohtumine siis kestab 2-3 tundi, sinna sisse jääb ka pesemise ja toibumise aeg. Kohtumise vältel saab kogeda face sittingut, orgasm controli, golden showerit, spankingut ja muud, mida Emand orjaga kokkuleppel seanssi liidab.

Lõpetuseks siis, kui ori sai eelnevast Emanda jutust kenasti aru ja on valmis tingimusi vääramatult täitma, siis andku ori oma järgmises kirjas teada, millal ta soovib Emandat teenima tulla.

Kui vastavad tingimused täidetud ja kõik sobib, siis ootab Emand orja kohtumisele.

Emand Õnnela"

Täpselt sama tekst kui Tallinna Domina, v.a. allkiri toll ajal Emand Õie - ehk siis normaalne petusskeem käib jälle
˅ näita rohkem ˅
2021-01-13 14:14
Varsti kaob ja ilmub jälle uues kuues.
Ilmselt lolle leidub...
˅ näita rohkem ˅
2021-01-13 14:28
Lolle leiub küll, siin kui loeb neid hoiatusi - nikunäljas lollid koledad mehed kannavad raha ette suvalisele kontole ja siis imestavad et "tibi" ei ilmugi Skype'sse
˅ näita rohkem ˅
2021-01-14 10:44
Siin pole tibisi
....
˅ näita rohkem ˅
2021-01-14 10:44
Siin pole tibisi
....
˅ näita rohkem ˅
2021-01-16 14:26
siin on ainult tikukesi-nikukesi
˅ näita rohkem ˅
2021-01-16 16:35
lolle peab ju ka olema tasakaal peab Valitsema
˅ näita rohkem ˅
2021-01-16 20:16
Tundub, et Mikkpoiss on tõelise proffi otsa sattunud. Tema tegeleb tillivenitamisega juba iha algusest peale. Aastatega on ta piisavalt kogemusi ja oskuseid omandanud, nii et venitab igat tilli, mis talle ulatatakse. See mis tilliga meetrist puudu jääb, selle venitab kõrvadest juurde.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-16 23:08
penskar-diletant ja esilehenuruja, kas te liiga diibiks ei läinud hetkel?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-16 23:50
esipüksikutenurujast profi jaoks on ilmselt iga postitus liiga diip, mis otseselt goonerdamisega ei seostu.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-20 15:40
BDSMEmand ehk siis Femme01 vana konto
˅ näita rohkem ˅
2021-07-21 15:33
Tema uus laimukonto: Ingver1, aga sama Femme01 konto meessoost omanik.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-22 15:05
˅ näita rohkem ˅
2021-07-22 18:08
Kuidagi tuttav tekst, selles esmapostituses.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-22 18:13
Täna pidin kohtuma ühe inimesega, Tallinnas Laulupeo 14 maja ees. Alguses leppisime kokku, et täna 22.07.2021 kell 14:00 Tallinnas laulupeao 14 maja ees saame kokku. Kell 13, saatis ta mulle teate, et peab linnast, seoses tööasjus ära minema ja on tagasi kell 15:30. Küsis veel, kas see uus aeg 15:30 sobib mulle. Saatsin vastuse, et jah ning kohtume 15:30 samal aadressil maja ees. Ma olin viisakas ja tulin kohale, seda juba kella 15:00 ja ootasin seal kella 17:00-ni. Isegi mingit teadet ei tulnud, et jääb ära või midagi. Isegi oma välimuse kirjelduse ja telefoninumbri andsin talle. Lootuses, et ehk helistab või midagi, kui miski muutub. Aga ei. .... Tüdinesin ootamast ja need lilled, mis olid talle mõeldud, andsin lihtsalt ära sinna stuudiosse, mis ainukesena sellel aadressil oli. Selleks oli pagaristuudio. See neiu oli ülimalt tänulik lillede üle ja ütles, et väga ilusad lilled on. Ta oli kurb, et ma ei kohanud seda inimest, kellega kohtuma pidin. Ütlesin tollele kaunile pagarile, et tulen ehk mõnel korral nende pagaritooteid proovima. Vähemalt üks inimene sai täna õnnelikuks, peale minu. Vihkan selliseid olukordi, selline käitumine teeb kurvaks ja lausa vihaseks, kui niimoodi üle lastakse.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-23 11:00
See on Femme01 endine konto, millega tema raha välja pettis.
˅ näita rohkem ˅