Foorum
2019-09-30 13:12
Blokeeritud kasutaja SoftAngel tegeleb edasi uue nime all. Meili kaudu kontakteerudes saabub kiire copy-paste vastus:

"Tere ka Sulle!

Otsin ise meest, kellega aeg-ajalt meeldivalt kohtuda ja ka meeldivalt aega veeta. See ei tähenda ilmtingimata kohest voodisse hüppamist. On ka palju muid romantilisi tegevusi, mis sellel eelneks. Sobivusel ka püsivam ja pikem suhe.
Loomulikult eeldan ka mehe poolt materiaalset tuge. Kuna hetkel olen siin natukene jännis oma üüri tasumisega. Olen viimasel kursusel oma õpingutega ja õpilase elu on ikka raske.
Paraku olen komistanud siiani vaid nende otsa, kes lubavad rohkem, kui pakkuda suudavad.
Hetkel siis puudu 86€, kui täpne olla. Kui Sul on kindel ja tõsine soov mind aidata ja mul kindlustunne olemas Sinu suhtes, siis olen ka valmis kohtuma ja omalt poolt ka väärikalt tänu avaldama. Ma loodan, et see ei ole õigele mehele suur väljaminek, mida neiule saata ja ennast ka sellega tõestada.
Minu tingimus olekski see, et mees on valmis aitama ja eelnevalt peaks see mainitud abikene minu kontol kajastuma. Siis olen ka kindel, et Sinu kavatsused on head ja tegu pole lihtsalt maha-ja-taha kiire plaaniga.
Püsisuhe ei ole samuti välistatud aga mees peab kindlasti arvestama sellega, et ma ei ole üksi. Mul on ka armas kass Miki, kes ei ole küll nii valiv nagu mina aga kellega tuleks samuti arvestada.
Kui Sulle sobivad minu tingimused, siis vasta julgesti ja loodan ka Sinu abile. Eelarvamusi paluks mitte minu suhtes luua, ma ei ole teenusepakkuja ega soolapuhuja, kes raha korjab ja kaob. Kui inimene on minuga aus, vastan talle kindlasti samaga.

Parimatega..."
˅ näita rohkem ˅
2019-09-30 19:53
nagu juturaamatust,,sipsik,ma isegi ei viitsiks lugeda seda jama,,ja lugesin ridade vahelt ,saaks ja kingiks ,maksaks,,jne ,,
˅ näita rohkem ˅
2019-09-30 20:22
Tikuke, eks sellises eas kipub see lugemis- ja kirjaoskus tõesti kehvaks jääma. Rääkimata aastate ja kalorite poolt räsitud kehast, millega enam ehk nii suurt läbilööki ei ole.
Teema ise on fiktiivne ja mingit SoftAngelit ma ei tunna ega tea.

Kõike kaunist.
˅ näita rohkem ˅
2019-10-01 12:14
Kuidagi sarnane tõesti!!!

Otsin ise meest, kellega aeg-ajalt meeldivalt kohtuda ja ka meeldivalt aega veeta. See ei tähenda ilmtingimata kohest voodisse hüppamist. On ka palju muid romantilisi tegvusi, mis sellel eelneks. Sobivusel ka püsivam ja pikem suhe.
Loomulikult eeldan ka mehe poolt materiaalset tuge. Kuna hetkel olen siin natukene jännis oma üüri tasumisega. Olen viimasel kursusel oma õpingutega ja õpilase elu on ikka raske.
Paraku olen komistanud siiani vaid nende otsa, kes lubavad rohkem, kui pakkuda suudavad.
Hetkel siis puudu 90€, kui täpne olla. Kui Sul on kindel ja tõsine soov mind aidata ja mul kindlustunne olemas Sinu suhtes, siis olen ka valmis kohtuma ja omalt poolt ka väärikalt tänu avaldama. Ma loodan, et see ei ole õigele mehele suur väljaminek, mida neiule saata ja ennast ka sellega tõestada.
Minu tingimus olekski see, et mees on vaba, mees on valmis aitama ja eelnevalt peaks see mainitud abikene minu kontol kajastuma. Siis olen ka kindel, et Sinu kavatsused on head ja tegu pole lihtsalt maha-ja-taha plaaniga.
Püsisuhe ei ole samuti välistatud aga mees peab kindlasti arvestama sellega, et ma ei ole üksi. Mul on ka armas kass Miki, kes ei ole küll nii valiv nagu mina aga kellega uleks samuti arvestada.
Kui Sulle sobivad minu tingimused ja kriteeriumid, siis vasta julgesti ja loodan ka Sinu abile. Eelarvamusi paluks mitte minu suhtes luua, ma ei ole teenusepakkuja ega soolapuhuja, kes raha korjab ja kaob. Kui inimene on minuga aus, vastan talle kindlasti samaga.

Parimatega...
˅ näita rohkem ˅
2019-10-01 12:15
Imelik et kahel neiul kass Miki...eksole🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2019-10-01 13:48
Ju oled sa Varvaara siis nii oskamatu, et ei suuda iseennast ja oma soove tutvustavat teksti luua ja pead seda kopeerima ning teistele edasi saatma.
Kui sinu eesmärk on ainult kiiruga kellegi tekialust tuulutada, siis ilmselgelt kirjutasid valele inimesele. Luuletamise asemel võiksid pigem korviga leppida ja oma eluga edasi minna - igaühe jaoks on oma. Ja mille või kelle eest hoiatad? Kas teile ei tundu, et sellise käitumisega ei saa te ilmselt ühtelt naiselt enam kirju. Ükski naine ei soovi, et lödipüksid jooksevad privaatset kirjavahetust foorumisse kopeerima.
Õnne ja edu.

Kõike kaunist.
˅ näita rohkem ˅
2019-10-01 14:06
Me ei räägi siin kes kellelt korvi saab või kes mida otsid vaid sellest et SoftAngel ja PiziPreily on üks ja sama isik! Tundub et lisaks sellele et oled petis ei saa sa mitte sittagi ka aru
Kena päeva jätku! Ma ei viitsi lollidega kirjavahetust pidada!
˅ näita rohkem ˅
2019-10-01 14:13
Kui lolli otsid, siis kiika korra peeglisse. Tüüpiline saamatu äbarik, kes peale eitavat vastust nutulaulu lahti laseb. Ennem kellegi laimamist võiks ka korraks ennast vaadata. Ma ei leia endal süüd, et ei olnud nõus sinuga voodisse hüppama. Nüüd on ka sinu tõeline pale päevavalgele tulnud ja ilmselt tegingi õige otsuse ja ka teised saavad vastavalt sellele otsuse teha.
Edu naiivitaride otsinguil.

Kõike kaunist.
˅ näita rohkem ˅
2019-10-01 14:33
Sa ei saa ikka millestki aru🤣
Edu sulle lollide otsinguil
˅ näita rohkem ˅
2019-10-03 10:20
See "pizipreili" paistab olevat tavapärane närviline hilispubekas, kes on siia tulnud lolle püüdma.
˅ näita rohkem ˅
2019-10-03 10:56
preilike ,ma arvan et sina minu vanuses ,siia lehele enam ei jõuagi, ja juba on näha et sa oled ikka väga madala enesehinnanguga ,seega soovitus hoia oma kirjandid koolile
˅ näita rohkem ˅
2019-10-03 10:58
Lolle püütakse igal pool, mitte ainult siin! Ei jaksa kuidagi siia palju näiteid tuua, aga põhimõtteliselt on iga müügi kuulutus lolli otsimis kuulutus tegelikult. Väga harva, kui keegi müüb tõesti head asja, õige hinnaga.
˅ näita rohkem ˅
2019-10-03 11:52
lits on lits ja kohe vasta tatti raisale ja kannaga pasunasse kukele. sina tikuke vana paks lits ma nussiks sulle korralikult sitasoolikasse ja nühiks paugu vasta su küüru lahti
˅ näita rohkem ˅