to sulgsall:
tead ära isegi mite loe seda paska, nad kirjuatvad kõigi kohta seda sitta sest vaata probleem on selles et 90% meestest kes käivad sellistes foorumites on ise väga,väga lollid sellekoha pealt, kuigi nad ise väga aktiivselt kepivad ringi KÕIK naised väidetavalt haisevad, OH aga idioot mees kas sa teadsid et naine peabki alt natuke hapukalt lõhnama?? Tead üldse miks v? ei muidugi mitte, sellepärast et naisel on tupes piimhappe bakterid, kui need ära pesta siis sul tekib tupeseen, mul sõbranna muidugi alati peseb end vähemalt veega enne kui kohtub, jah võib ka intiimseebiga aga günekoloogd ei soovita tegelt seda ka väga, paar korda nädalas võib, pealeselle tra mismõttes et sinuga käitutakse kui prostituudiga? see tähendab siis seda et naisi võib kohelda kui esemeid või? et neid võib viia enesetapu äärele või? eriti kui
ing tüdruk on veel nii noorelt alustanud ka seda paska, kust tema pidi teadma et mehed sellised munnid on, noor ja naiivne, kas see tähendab siis et te võite neid peksta ka või? ja neid vägistada jne? tra teil pole õrna aimu ka mida sellised naised kogevad, tunnen väga mitut tüdrukut, ja enne kui te süüdistate teadke seda et paar nendest tüdrukutest on ülikooli kõrvalt proovinud kõike, ettekandjast nõudepesijani, kuni pole teeninud rohkem kui 500 kuus, sorri aga kuidas inimene elab kui korteriüür on juba üle 200 + veel kommunaalid, ja ma räägin ka naiste eest kes on seda teinud rohkem kui 10 aastat, see ei anna teile õigust neid niii halvasti kohelda, Ma ei tegele ise aga mul on mõned sõbrannad ja ma olen nende valu ja pisaraid piisavalt näinud et teada mis toimub, Tüdrukud teadke et te olete rohkem väärt, äge lugege ega kuulake kedagi nendest meestest, sa ise tead kui palju sa tegelikult väärt oled , Ja ma ei ütle jumala eest et naised on perfektsed, aga naised on INIMESED , ELAVAD INIMESED, just nagu need sitakotist mehed, aga nemad on poole hullemad, sest vähemalt minu sübrannad ei lähe kuskile foorumitesse kirjutama kui sitased ja rõvedad ja vastikud ja labased te olete, kui väga te haisete , mehed aga teevad seda, see ütleb rohkem nende kohta , olge tugevad ja pidage vastu, te ise teate kes olete