Violiina
2019-02-05 11:02:11
Teema ei olnud minust jah. Aga kus on kirjas, et keegi kellestki üle käis? Eks kõik jääb lugeja isiklikuks tõlgenduseks, kas peaks olema häbi või uhke, kättemaks või reklaam. Suhtlengi Qwertyga ja olengi kohtunud ja oli meeldiv. Kas tõesti see on siin saidil nii eripärane ja täelepanuväärne, et inimesed suhtlevad ja kohtuvad. Ma ei hakka ka teie rõõmuks siin midagi täpsemalt kirjutama, muidu teil hakkab veel igav.
Aga teemasse tagasi, siis ma ei saa aru, miks hoiatada järjepidevalt naisterahva eest, kes lihtsalt kuulutab ja igaühega ei kohtu. Ja tuleb välja et kommenteerida siin võivad ainult mehed
Ma ei hakanud eelmist teemat reostama (ja otseselt see minusse ka ei puutu) aga kui keegi on kellegiga kohtunud. Antud juhul Qwerty siis Violiinaga ja järgneb iga natukese aja tagant erinevates teemades vihje sellele...küll piisas kotlettide praadimisest, küll sai ilma rahata(mida iganes siis sai või ei saanud)
Kui paljud meist tahaksid om kohtumiste ülevaadet kusagilt lugeda? Või viidet sellele kes kellega läbi käib?
Mina sellise suuresuulisega kohtuma ei läheks. Kas mõnele meeldiks? Nohh, käin, olen ja pärast loen ?