Foorum
2019-01-09 00:08
Eile tegin tema kohta teema, aga kustasin, kuna isik lubas teha show, kuid seda ei juhtunud, nagu arvati oli, aga andsin talle võimaluse Sooviatn hoiduda sellest inimesest, blockida kohe ära.
Kes iganes müüb seda veebcami jama, siis tasuks kindlasti kontrollida mis isikuga tegu on. Veebikaameraga. Väga tõestav.
Ausalt see hea business, aga scammereid on nii palju ja enam ei osta kellegilt seda kunagi vähemalt siit siteil.
˅ näita rohkem ˅
2019-01-10 22:02
Sulle nagu sellest ei piisanud kui lugesid ,et ta kinkekaarte tahab
mõtlesid ,et ikka ehk on tegemist ausa kaupmehega jh
˅ näita rohkem ˅
2019-01-10 23:42
Jah, umbes nii jah, aga nüüd sain teada, aga palju õnne talle, rikkus kogu maine ja lõbu ära minu jaoks, ei soovi kellegilt osta enam seda, ma ei viitsi oma raha kulutada.
˅ näita rohkem ˅
2019-01-10 23:50
Said vähemalt pileti siis nutma tulla.
˅ näita rohkem ˅
2019-01-10 23:58
Tegemist suure petturiga jah.
˅ näita rohkem ˅
2019-01-11 19:54
siin neid pettureid palju alustuseks siis ja soovitan hoiduda kasutajast Niiske [email protected]
˅ näita rohkem ˅
2019-01-11 21:57
Niikaua, kui mina mäletan on olnud petmise üheks sünonüümiks "sai tillist tõmmata" See tähendab, et niikaua, kui on eksisteerinud inimühiskond, on naised munniga mõtlevaid mehi lüpsnud. Muutunud on viimasel ajal vaid niipalju, et varem mehed häbenesid nutta, kui mõni naine (ees)naha üle kõrvade tõmbas, kartes teiste naerualuseks sattuda. Tänapäeva meestel aga puudub selline autunne.
˅ näita rohkem ˅
2019-01-11 22:16
ega siin enam ausaid leia ,iga teine pettur ,kui juba küsivad kinkekaarte ,siis on selge pettur ,no kuidas juba ära ei õpita siin ,kes on kes kurb lugeda aga kohati ajab naerma ka ,,
˅ näita rohkem ˅
2019-01-12 01:28
ütlen kohe ära et mina ja jfjm võtame igasuguseid kaarte vast nii kinkides kui ka niisama andes. sobivad eriti pangakaardid koos koodiga kus suurem summa peal.
˅ näita rohkem ˅
2019-01-12 16:05
No ühekorra läheb läbi, teist korda ei lähe Ega nad nkn siin kaua vastu ei pea
˅ näita rohkem ˅
2019-01-12 16:25
Võtame nüüd rahulikult! Soovitan kohandada üks gin tonic, mõelda, millal kõik valesti minema hakkas ning anda uus võimalus. Me kõik väärime seda - ka Sina! Kõige olulisem on, et SINA vastu peaksid.
˅ näita rohkem ˅
2019-01-17 01:31
Antud teema peakiri on küll naerukrampe tekitav. "niiske pettur" - hahaha.
No see on juba iha.ee meessoo tase. Võiks ikka natukene kirja- ja väljendusoskust ka olla. Hetkel sain aru, et pettur oli niiske ja see tekitas suuri probleeme. Kuiva petturi puhul poleks nagu viga olnudki?
˅ näita rohkem ˅