Foorum
2018-06-29 05:51
jälle sama laul et kinkekaarti vaja kuna.pangakonto arestitud ja plapla yhesõnaga järje kordne petturist eit
˅ näita rohkem ˅
2018-07-23 11:55
Kui see on sama isik keda mina tean,siis tuleb temaga äärmiselt ettevaatlik olla.
Mind tõmbas ta korralikult alt ja pettis minult väga suuri summasid välja.
Räägib,et on lastekodus kasvanud tal ei ole mitte kedagi peale oma tütre otsib armastust ja uut meest ja kuidas eelnevalt on kannatada saanud.Hiljem kui temaga suhtlema hakata hakkab ta rääkima näiteks pärandusest mis tal on saada ja mille kätte saamiseks on suuri summasid vaja ja,et ta on teises riigis näiteks Lätis ja seal on teised seadused.Kui raha olemas mõtleb ta midagi muud välja,et edasi raha saada.Minule rääkis et juhtus õnnetus auto sõitis otsa ja tal on operatsiooniks raha vaja kuna tal haigekassa ja tervise kindlustus puudub ja jääb oma jalgadest ilma.Raha laseb aga kellegi teise kontole aga kanda.Siandro Poljakovi või Giina Poljakova kontole.
Sellel eidel jutt jookseb igatipidi väga libedalt räägib maad ja ilmad kokku.
Selle inimesega on ka raske kokku saada.
Kui kellegil on olnud selle isikuga samu jamasid ja probleeme andke teada.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-23 12:28
Noor1990, Kas nüüd saad aru, et enne kui mingeid rahasid kannad, tuleb tausta uurida. Googelda Poljakova nime ja näed kohe, et tegemist on siin väga tuntud tegelasega.
https://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=10&post=259610
˅ näita rohkem ˅
2018-07-23 12:39
Olen googeldanud selle eide kohta jah.
Kas teil on ka nende eitedega probleeme olnud.
Ma uskusin,et see eit on Riias aga kui ta tahtis,et lõpuks läbi Western Unioni Giina Poljakovi kaudu raha saadan ja see usik asub Tallinnas sain kohevaru,et mudagi mäda.
Kuidas saab Riias olev isik Tallinnas olevalt isikult raha kätte kui ta ei saa oma pangaarvet kasutada.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-23 12:50
Teemad "huiar Dianake" teemad on ehe näide, et siin ei liigu ringi eesti meeste mitte kõige vaimukirkam osa.
Täitsa masendav, milliseid idioote siin ikka leidub.
Mis huvi on mingi kinkekaardi eest veebikaamerast vahtida, nett tasuta videoid täis.
Minge viige see 30 eurot parem mõnele tasuliselt tädile, saate vähemalt reaalselt keppi ja tünga saamise võimalus väike.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-23 12:51
Minul pole temaga probleeme olnud, sest mina kasutan mütlemiseks seda pead mille küljes kõrvad kasvavad, aga iha lahked annetajad on siin foorumis juba pea kümme aastat kaebamas käinud.
Jutud käivad, et mustlaslaager asub Paides.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-23 13:36
Mina selle eidega ihas ei kohtunud.Leidsin tema kuulutuse mujalt tutvumisportaalist.
Tema oma kuulutuses otsis meest suhte mitte seksi pärast ja mina otsisin naist samuti kellega suhe luua.
Mina kasutan samuti ülemist pead aga sellise välimuse ja jutuga naine võib nii mõnegi mehe veel ära võrgutada.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-23 14:44
See on teada, et ta tegutseb mitmel rindel ja küllaltki edukalt. Usun, et selliseid päevi on vähe, kui ta ühtegi oinast lõaotsa ei saa. Sina tead, milliseid summasid ta küsib ja võid tema aastasissetuleku kokkulüüa. Usun et see on kõrgem kui enamusel iha kasutajatel.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-23 15:08
No tegu on ju meie Paide mustlasepetisega, Nona Poljakovaga, tal on siin mitu kontot ja samuti on terve nett kuulutusi täis ja selge on see, et mustlane elab väga hästi... Paide politsei on temast teadlik aga teha midagi ei saa sest mehed jobud kannavad vabatahtlikult mustlasele rahasid. Need mainitud nimed siin on tema tütar ja tema ema kelle arvele ta rahasid laseb kanda. Tal on muide mees ka täiesti olemas ja huiavad netis terve suguvõsaga. Ma usun, et ta elab surmani hästi kuna lollid mehed otsa ei saa, nad ju kasvavad pidevalt uued peale.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-23 15:20
No ma ei tea
Kui loll peab olema, et teha ettemakse, osta kinkekaarte jne, teha mingeid veebiseansside ettemakse jne.
Iga endast lugupidav teenuseosutaja ka võtab raha pärast teenust.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-24 03:00
krt ,,,aitab annan tasuta ,,,
˅ näita rohkem ˅