Foorum
1
2
2018-07-03 00:12
Lollid saavad alati petta
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 00:33
See pole sul, kuulekas, ainuke teema ja vaevalt, et sa igas teemas eri inimene oled.
Inimese tahet sa raha eest ei osta. Sa võid panna ta tahtevastaselt tegutsema, aga tema tahe on ikka alles ja pole teada kunas see tema üle võimustvõtab ja sinu raha muutub väärtusetuks.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 06:47
Jott, usu mind karma on see millega sa enda proteesid välja kukud. Järgmine kord, kui haukuda tahad pane käed ka maha.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 07:20
Keegi tundis ennast puudutatuna. Vast järgmine kes petta sai.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 08:25
Pean sind kurvastama, ei ole saanud petta. Lihtsalt ajab natuke marru, kui teil vanadel peerudel pole targemat teha, kui siin foorumis passida ja iba suust välja ajada.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 08:38
Siinsetele kaebajatele on juba nende karma kättemaksnud ja just sellepärast, et üritatakse jõudu kasutada seal, kus mõistust vaja.
A. Dumas ütles raamatus "20 aastat hiljem" d'Artagnan'i suu läbi: "Naisi ja lukkusid tuleb kohelda hellalt, siis annavad nad järele". Ja nii see on. Nõudmiste ja ähvardustega kaugele ei jõua. Siinsed kaebajad aga ju nõuavad taga enda õigusi, mida neil pole.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 08:48
No siis on ju tore kui natuke ajab, sa loe vähem, siis ei aja üldse marru.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 09:03
mingi sõna sõda käib olge ikka teemas,,,selge see et neid weebitajaid ei tohi siin toita
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 09:11
Tikuke, aga sa tee see neile selgeks, kes toidavad
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 09:14
Johnboi, olen jah vana peer ja mul pole probleemi selle endale ja teistele tunnistamisega, aga piimahabemeks olemist julgetakse tavaliselt alles siis tunnistada, kui juba vana peer ollakse
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 09:21
Isegi mina olen vana peer. jottiga kaks vanurit siin
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 09:22
Ega ma olen vaadanud ,,loetakse kuulutusi aga ei vaadata siia ,selles jh on ikka enda süü ,,siin juba selline must nimekiri neist aga noh eks ,kunagi need weebitajad ka saavad oma palga .Hea mul pole kaamerat millega weebitada
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 09:37
võin sulle appi tulla veebitama või seebitama
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 10:03
no sina pakud alati abi,,aga ei ,,saan hakkama
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 19:16
No mis siin nüüd lahti on läinud . Aga ma püüan siis jätkata sealt, kus pooleli jäin. JfJm, üldiselt ootasin sinult natuke paremat vastust. Mis see altkäemaks siis sinu arvates on? See, et ta hiljem ümber võib mõelda ja raha muutub väärtusetuks, on juba teisejärguline, osta saab seda ikka. Või siis nii:
Neeger taksojuhile: “Sõidame, vend!”
“Vend?!? Ahv on sulle vend!” vastab taksojuht vihaselt.
“Aga ma maksan sada dollarit!”
“Istu peale, vend!”

Aga ma tahaks teada, mis maalt sa pärit oled? Eesti kirjakeele lugemisega ja sellest arusaamisega on sul küll probleeme või mis paneb sind jätkuvalt sellest raha maksmisest rääkima? Veelkord siis: kas ma selle teema esimeses postis kirjutasin midagigi rahast või, et ma maksin millegi eest, mida ei saanud? See, et kui sul pole enam selle teema kohta midagi öelda, siis hakkad eelmist teemat ajama, ei tee sind eriti arukaks. Ja selle eelmise teema kohta ma ka juba ütlesin, et see oli teadlik petta saamine (qwerty, hoia suu kinni), ma ei hakka sulle seda hetkel seletama, miks ma seda tegin, aga kui väga tahad võin seda teha, iseasi, kas sa seda mõistad.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 22:13
Kuulekas, asi on erinevas väärtuste hindamises ja sa kas ei suuda või ei taha aru saada, mida ma tegelikult öelda tahan.
Kui sa pole midagi valesti teinud, siis miks pead sa ennast nii meeleheitlikult kaitsma? Kui sa oled õige mees, siis mida loeb sulle mingi seniilse vana peeru arvamus?
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 23:02
Mis väärtustest sa räägid kui sinu jaoks on lubaduse andmine tühipaljas sõnakõlks? Kui sinu väärtustes on lubaduse murdmine normaalne, siis ei hakkasi sa kunagi selle teema mõttest aru saama.
Aga korraks tagasi, sinu lemmik teema ehk maksmise juurde. Ütlesid, et siinsed kaebajad aga ju nõuavad taga enda õigusi, mida neil pole. Saan ma nüüd õigesti aru, et kui sa maksad teenuse eest, aga sa ei saa seda, siis pole sul mingit õigust seda ka nõuda? Ja teeme nüüd nii, et me ei mõtle siin all veebikaid.
Tõesti, ma pole midagi valesti teinud. Kus kohas ma ennast kaitsen? Ma ainult üritan sulle oma seisukohta selgeks teha, aga sa ei suuda ju seda mõista, see on sinu jaoks vist liiga uus kool. Sinu arvamusest on mul suva. See teema oli rohkem naistele mõeldud kui suudad sellest aru saada, aga ei, ikka oli vaja sul tulla siia oma vana kooli "tarkusi" jagama ja mind lihtsalt endiselt hämmastab, et kas su elu on nii igav või mis sind tagant utsitab, et sa seda tegema pead ja nii igas teemas?
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 23:18
Mis teenuse eest sa maksad? Eesti vabariigis ei eksisteeri seksiteenust, seda pole ei lubatud ega keelatud teenuste hulgas.
Kui naine lubab et homme või kunagi tulevikus, siis ei mõtle ta seda tõsiselt. Tema ainsaks probleemiks on, et sa ta praegu rahule jätaksid ja see lubadus on ununenud juba enne, kui sa selja keerad.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 23:29
Oeh, sa oled lootusetu juhtum. Kas ma kirjutan inglise keeles või loed seda läbi peegli, et näed ainult seda, mida tahad, nii nagu sa vana ja tark mees õpetasid? Kus kohas ma rääkisin sulle SEKSteenustest?
Kummaliste naistega suhtled siis, kelle sõnad ei maksa midagi. Mul vist siis vedanud, naised on siiani ikka teinud seda, mida räägivad. Soovitan sul ka sellise leida, saad huvitava kogemuse.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 23:50
Vanasti öeldi "meest sõnast, härga sarvest", aga naiste sõnapidamise kohalt pole kusagil midagi mainitud. Nende puhul on lubadustega täpselt nii, kuidas neil parajasti tuju on või kuidas kasulikum tundub. Tegelikult on ka mehed devalveerunud, sest miks muidu öeldaks: "hea mees, kes lubabki"
Olgu lubadustega, kuidas on, aga kui sul õnnestub naine väljavihastada, siis seda ei unusta ta surmatunnini.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 23:57
Au sinu järjekindlusele ignoreerida mu küsimusi . Aga las olla, ma ei viitsi. Sinul on naistega sellised kogemused, mul teised. On hea teada, et inimesel sõnadele saab loota ja sellepärast ka see teema, et minu arust on see elementaarne kui lubadustest kinni peetakse. Kui tahad seda rikkuda, siis vähemalt ürita seda kuidagi välja vabandada. Aga nagu ma ütlesin, las olla
˅ näita rohkem ˅
2018-07-04 00:43
Jõin ja sõin siin minagi, suhu ei saanud midagi.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-04 07:33
Kuule Jott. lõpeta ära. Ta ei saamuhvigi aru. Jorrab niisama oma tarkusest kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-04 12:27
Üks aiast teine aiaaugust... Aga teema algatati naisest..
˅ näita rohkem ˅
2018-07-04 19:17
Qwerty, mitu korda ma pean sulle ütlema, et kui sul midagi tarka pole öelda, siis ole vait. Te kumbki ei saa aru teema mõttest ja olete omadega juba ei tea kuhu välja jõudnud, millel pole selle teemaga mingit pistmist. Aga ikka omast tarkusest jorran jah, kelle tarkusest sa siis jorrad? Keegi kõrvalt ütleb ette, mida kirjutama pead?
˅ näita rohkem ˅
2018-07-04 20:54
ilmselt sulle ütleb jah.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-04 21:56
Miks sa ütled jälle seda, mida ma just sulle ütlesin, ainult tagurpidi? Oma tarkusest ei mõtle midagi välja?
˅ näita rohkem ˅
2018-07-04 22:26
sina ju kõikse targem
˅ näita rohkem ˅
2018-07-04 23:03
Ikka ju, alles nüüd said sellest aru? Pikad juhtmed sul
˅ näita rohkem ˅
2018-07-05 22:41
ah mis sa plärad
˅ näita rohkem ˅
1
2