Mis kuradi sandikopikaid sa siin taga ajad? Naine tahtis minu pilti näha (jah, tema küsis minu pilti, mitte mina tema pilti). Ja see toimus peale mitme päevast suhtlust, mitte kahe esimese lause järel. Ma olin nõus kui ta näitab ka ennast vastu, isegi siis kui ma ei sobi talle. Ta lubas, et teeb seda, aga ei teinud seda, vaid blokkis. Minu arust täiesti võrdsed partnerid olime sel hetkel. Et kui ma netist midagi ostan, täiesti usaldusväärselt allikalt, lepime kokku, et maksan ja siis paneb posti, aga ta ei saada, siis mida ma vingun, see polnudki mulle mõeldud...nii või?
Kui ma hakkan sulle oma jutte rääkima kui palju aega ja raha mul on kulunud, et kellgi kehavõlusi reaalselt näha, siis sa ju ei usuks mind. Enamus siinsetest näeb ainult und sellest. Aga ma olen sinu jaoks ju, kes kõike teab, lihtsalt kättemaksuhimuline idioodist netipihkur. Las ma siis olen, saad tunda rahulolu, et tunned mind minust endast paremini ja on teinekord lõkke ääres teistele mida jutustada.
Üldiselt soovitan sul sellest vanast koolist tänapäeva tulla, maailm ei ole nii must valge kui sulle siin ihas see ehk tundub.