Foorum
1
2
2018-06-27 21:29
Tõsiselt? Nii nõrk oledki? Miks naised ronivad siia kui neil pole isegi julgust öelda, sry ei sobi, lihtsalt blokitakse, samas enne lubatakse pilt vastu saata isegi kui ei sobi. Ja siis imestate meeste üle? Täiesti mõttetud naised on siis koos, ühed litsid, teised arad, loodetavasti väljaspool seda keskonda leidub ka normaalseid ja sinna ma nüüd suundungi. Nii et tänan sind, Truly ( https://www.iha.ee/users/Truly ), tegid mulle tegelikult teene, avasid mu silmad . Edu sulle!
˅ näita rohkem ˅
2018-06-27 22:01
Küll mõnel on ikka pikad juhtmed, tervelt viis aastat võttis enne kui asi pärale jõudis. Teist samapalju kulub ilmselt lubatud äraminekule
˅ näita rohkem ˅
2018-06-27 22:19
No küll mõnel on ikka pikk nina, mis on alati vaja teiste asjadesse toppida. Endal mingit elu pole? 24/7 istud siin ja topid oma nina teiste asjadesse? Lähen siit ära täpselt nii kaua kui seda vajalikuks pean. Mis see sinusse praegu puutus? See oli muidugi kindel, et sinult siia kommentaar tuleb, oled ilmselt elukutseline iha foorumi kirjutaja, aga kui see sulle lõbu pakub, mida see ilmselgelt pakub, siis ega ma ka pahaks ei pane, saad päevale linnukese kirja jälle
˅ näita rohkem ˅
2018-06-27 22:49
Iha on tore koht. Alati kui siia tulen siis saan kinnitust sellele, et mul on ikka suurepärane elu olnud
Mina pole toppinud enda nina sinu asjadesse, ise sa tulid ju siia enda nutulaulu laulma. Aga see kui sa siit lahkud, ei tee nüüd küll kedagi õnnetuks, ega pane kaasatundma. Ja ei lähe sa siit kuhugi. Tulidki ju siia sellepärast, et reaalses elus kedagi kätte ei saanud
˅ näita rohkem ˅
2018-06-27 23:05
Braavo, mida sa küll sööd, et sa nii tark oled? Ma julgen kahelda, et su elu nüüd nii suurepärane on kui praktiliselt 24/7 siin istud, aga kuidas kellelegi . Kuidas sa oma nina minu asjadesse ei topi kui sa mu teemale vastad? See polnud sulle mõeldud? Keegi õnnetu kindlasti pole, ega kaasatundma loomulikul ei hakka kui ma siit ära lähen, ma ei saa aru kuidas nii lollile mõttele üldse tulla annab . Aga praegu tahaks siia natukeseks sinu pärast edasi jääda, sest sa oled naljakas mehike, kes arvab, et on kõike teadja, aga ei tea mitte midegi
˅ näita rohkem ˅
2018-06-27 23:32
Aga miks teha teema, kui eeldatakse, et teised inimesed ei peaks sinna oma nina toppima
˅ näita rohkem ˅
2018-06-28 00:06
Ta topib igale poole oma nina.Eks ta ole ka vastu nina selle eest saanud.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-28 00:12
Ega see, et ma muude tegemiste kõrvalt ajaviiteks iha foorumil silma peal hoian, ei tähenda veel, et ma 24/7 siin istun. Paraku pole siin lihtsalt midagi nii kaua teha. Erinevalt enamustest meestest, ma ei tegele siin paanilise naiste moosimisega. Muidugi kui mõni neist minu vastu huvi tunneb, siis ega ma neid minema aja.
Ei ma ei pea ennast kõiketeadjaks, aga nii mõndagi on elu mulle õpetanud.
Kasvõi näiteks seda, et Enda ebaõnnes pole mõtet teisi süüdistada
Kui naine ei taha sinuga suhelda, siis mitte sellepärast, et ta on mõttetu, vaid et ta peab sind mõttetuks
Samuti petta ei saada mitte sellepärast, et teine on petis, vaid ikka sellepärast, et ise ollakse loll.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-28 00:19
Risti6, muidugi olen, aga ma olen sellest ka õppinud. Mina tunnen rehad juba kaugelt ära. Siin käin ainult naermas, kuidas teised muhke siluvad ja nutavad.
Üks suuremaid vesistajaid on Dogma
˅ näita rohkem ˅
2018-06-28 00:44
Mis sa sellega mulle öelda nüüd tahad.Tead ära keksi siin tõbras,pane oma kaloss kinni.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-28 13:33
No kuule, nii palju kui mina siin käin oled sina alati roheline...sul pildi nimigi, kus arvuti taga istud, its my life. Lugeda sa vähemalt ei oska, ma pole kusagil väitnud, et naine, kes minuga suhelda ei taha, on mõttetu. Ei saagi kõigile meeldida. Mõttetu naine, no okei inimene siis, kehtib ka meeste kohta, on see, kes lubab ja siis ei täida lubadust ja on nii arg, et ei julge seda tunnistada ja lihtsalt blokib. Aga sina vaevalt, et sellest aru saad.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-28 16:47
Ütle nüüd mulle, vanale ja lollile, kuidas on küll võimalik leida sellis naist, kes lubab kohtuda, aga kohale ei ilmu? Mina pole veel sellise otsa sattunud. Kõik kohtumised, mis kokkulepitud, on ka toimunud.
Ilmselt on küsimus selles, kuidas kokkulepeteni on jõutud. Üks mis kindel - need naised peavad sind naljanumbriks, kui kohale ei ilmu.
Tegelikult olen ma kuulnud mitmelt naise pihtimust, kuidas mõnda meest on lollitatud, aga need mehed on enda käitumisega naised ise selleni viinud.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-28 17:18
Vat ma ka aru ei saa. Olen ka kokkusaamisis kokkuleppinud ja kõik on toiminud. On ka seksini välja jõutud. Vast on ikka "mehes" asi.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-28 18:17
Vau, kus neid "kõvasi" mehi tekib siia järjest juurde Oled seksi ka saanud, tõesti või... juu laki bastard . Aga kahju, et te endsiselt lugeda ei oska, kokkusaamisest pole ma midagi rääkinud, aga no mis ma ikka seletan, saate ju ikka nii aru kuidas endale parem on
˅ näita rohkem ˅
2018-06-28 18:30
Eks need naised kes su ära põlgavad on ikka litsid küll.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-28 19:30
Ei noh, ega ma sinusuguse ilueedi vastu kindlasti ei saa, sa oled ju lausa seksini välja jõudnud, see juba kõrgem pilotaaž . Aga eks need "naised", kes sul piltidel on, kipuvad ennast kergemini kätte andma jah, aga kas seda just seksiks saab nimetada, kahtlen selles
˅ näita rohkem ˅
2018-06-28 20:18
Sorry, et tegin kohtumise suhtes ennatlike järeldusi. Mul oli nimelt raske uskuda, et sinu tutvumissoov piirdus ainult piltide vahetamisega.
Aga mis puutub tundmatu meilile enda piltide saatmisse, siis äsja ma kirjutasin ja põhjendasin ühes teises teemas, miks teevad seda ainult idioodid.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-28 23:02
Ei saatnud pilti meilile ja ei jaga üldse pilti kergekäeliselt, aga kui sellele eelneb mõnda aega sümpaatne ja usaldusväärne jutuajamine, siis ma ei näe põhjust, miks mitte pilte vahetada. Idioodiks neid nimetada on on sellepärast ülekohtune. Kas need, kes siia oma pildid üles panevad, on siis kuidagi vähem nn idioodid? Mis vahet seal on, kas näitan saates või panen pildi ihasse üles?
˅ näita rohkem ˅
2018-06-28 23:22
Ihasse ülespandud pilte ei saa originaali pähe kasutada. Selleks kui tahab enda pilte näidata, võib teha näiteks fb konto, kus pilte näevad ainult sõbrad.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-29 10:17
Mis mõttes ei saa iha pilte originaali pähe kasutada? Ja kuidas see facebookis piltide näitamine kuidagi parem kui saata? Eriti veel kui seal on kõik su muud andmed ka
˅ näita rohkem ˅
2018-06-29 10:41
Ega sa ei pea ju selleks enda põhikontot piltide näitamiseks kasutama. Ka fb-s võib olla mitu kontot.
Originaalpildil on kaasas exif, kus kirjas võtte aeg, kaamera andmed ja seaded. Netist tõmmatud pildil need puuduvad ja on kirjas vaid saidi nimi. Loomulikult saab siin manipuleerida, aga see eeldab oskusi ja viitsimist.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-29 11:37
No just, eeldab oskusi ja viitsimist. Kõike saab kui tahta. Ja ikkagi ei saa ma aru, mis takistab facebookis näidatud pildi kurjasti ära kasutamist vs saadetud pilt? Ei pea ju originaal pilti saatma, selle saab ju ka enne "puhtaks pesta"
˅ näita rohkem ˅
2018-06-29 13:47
Netist tõmmatud pildi andmemaht on reeglina väiksem, kui originaalpildil.
Kui minule saadetaks meilile "puhtakspestud" pilt siis tekiks mul kohe küsimus, et miks. Vaatamata sellele, et ma mõistan soovi enda omandit kaitsta, jääb ikka kahtlus et tegemist võib olla võõra pildiga.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-29 15:41
Ja kes keelab mul sellele nn teisele fb kontole suvalisi pilte panna? Neid varikontosi küll ja rohkemgi veel. Aga mu algse postituse point polnud üldse see, kus ja kuidas ja mis pilti näidata, vaid see, et inimesed on arad ja ei julge isegi kirja teel öelda lihtsalt "sry, sa pole minu maitse" ja kõik. Või mis iganes talle siis ei sobi. Ma soovin talle edu ja jääme sõpradeks edasi. Aga ei, lihtsam on ju lihtsalt blokk vajutada, ma saan aru kui keegi hakkab peale ära ütlemist sõimama vms, siis bloki, aga muidu võiks siiski normaalne olla ja öelda.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-29 15:54
Mina ütleksin, et tegemist pole mitte arguse, vaid kogemusega. Kui oled mõned korrad juba sõimata saanud, siis hakkad uusi võimalusi välistama. Alguses on ju kõigil jutt mesimagus. See, et sa hoiatuste rubriigis oled sõnavõtnud, annab mõista, et kättemaksuingel pole sulle võõras tegelane.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-29 16:14
Mis, naabri Velts tahtis ka siia konto teha aga minu pildiga ehee mu pilt hommikust saati ootel.. Velts munad kärna kraapinud.. läks tuttu ää, ütles et paneb kohe 1,on emm
˅ näita rohkem ˅
2018-06-29 17:06
WTF kogemus . Et lubab pildi saata, isegi kui ei sobi, siis tegelikult hõõrub käsi kokku, itsitab vaikselt, et kui pildi saadab, panen kohe bloki...vot see on alles kogemus . Minu jaoks on see lihtlabane argus, mida siis veel silmast silma rääkida. Ja nagu ma ütlesin, siis ei tea sa kõike ja veel ammugi midagi minu kohta, nii et ära hakka oletama. Kõigi jaoks ei ole naise ära ütlemine maailma lõpp, mulle ka kõik naised ei sobi, miks peakski ma kõigile meeldima?
˅ näita rohkem ˅
2018-06-29 17:35
Ah mis sa plärad.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-29 22:17
Peegel on tore leiutis, ainult et sealt paistavad asjad tagurpidi.
˅ näita rohkem ˅
2018-06-30 00:40
Peegel näitab sedamida näha tahad
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 13:24
No ma ei tea, mis peeglid teil kodus on, aga soovitan uued osta, sest teil näitavad need tõesti asju nii nagu te seda tahate. Endiselt ei saa te poindile pihta, aga mis ma teiega, üks kõike teadja ja teine kohtumistel käinud, lausa seksigi saanud (endiselt VAU, see tundub siiani uskumatu ), ikka vaidlen. Jfjt, sina mine nüüd oma peegli (mis loodetavasti näitab asju õigesti) ette, vaata sinna ja mõtle natukene, mida sa minu kohta tead? Õige vastus on, mitte midagi, nii et veel kord, palun ära oleta minu kohta mitte midagi ja jätad endast targema mulje. Ma ei saa aru, mis kiim sind valdab, et pead igas teemas targutamas käima ja see mõistu kõne ei tee sind küll kuidagi lahedamaks. Qwerty, lao aga oma "naised" peegli ette ja saadki omale järjekordse kohtingu ja seksi kirja
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 13:42
Loomulikult ei tea ma sinust midagi ja ainult kommenteerin seda mida ma näen. Paraku näen ma seda, mida sa ise peeglist ei näe, või ei taha näha.
Peegel n'itab sulle päris täpselt milline sa oled, aga ega sa sellepärast peeglisse vaata. Sinna vaatad sa ikka selleks, et ennast sättida selliseks, nagu tahad olla ja siis võib peegel valetada.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 14:04
Nagu peaga vastu seina! Aga samas nüüd läheb huvitavaks. Ütle siis palun, oo kõike teadja, mida sa siis näed? Tahaks ka ennast paremini tundma õppida
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 16:02
Sorry, aga selline personaalküsimus pole avaliku arutelu teema.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 16:37
Mis avalik , niigi juba räägid siin kõigile, et olen kättemaksuhimuline idioot , mida siin veel varjata. Aga kui sa ei julge, siis saada privaatselt. Mind on alati selliste "tarkade" inimeste jutt huvitanud
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 16:59
Targemat kui sina pole kindlasti olemas. Vaevalt sul meiesuguste "tarkadega" huvitav on.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 17:20
No Qwertike , kui sul pole muud öelda, mida ma just ütlesin ja see lihtsalt vastupidi keerata, siis palun ära ütle midagi.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 17:21
Hea küll. Sinust on jäänud siin mulje, kui just mitte kõige teravama mõistusega ja kättemaksuhimulisest netipihkurist.
Mina olen vanakooli mees ja mulle on õpetatud, et kui keegi saab petta, siis mitte sellepärast, et teine on petis, vaid ikka ja ainult sellepärast, et ise on loll. Ja ainult eriti lollid püüavad enda loll olemist õigustada. Kel natukegi mõistust peas, see häbeneb ja püüab edaspidi targem olla.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 17:49
No ei olnudki raske . Õnneks ma sind ei tunne, pole põhjust ka solvuda, aga loomulikult võiks ma ka sinu kohta nii mõndagi oletada, aga las praegu jääb . Esiteks...minu mõistuse kohta ei tea sa midagi, nii et sellel teemal, ära enam sõna võta. Teiseks...millisest minu tekstist on jäänud mulje, et olen kättemaksuhimuline? Kolmandaks...kus ma ennast õigustan? Neljandaks...miks õigustad petiseid?
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 18:02
Ma ei õigusta petiseid, aga petised eksisteerivad ainult tänu sellele, et on lolle keda petta ja viimaseid jätkub, sest nad pole suutelised endale tunnistama, et oma ebaõnnes on nad süüdi ise.
Kui sa poleks kättemaksuhimuline, siis poleks sa ju siia teemasid teinud. Sellegi teema tegid kättemaksuks, et sinuga ei tahetud tegemist teha.
Ega ma ei teagi, kuidas on lood sinu mõistusega, se lihtsalt ei paista ego tagant välja.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 18:42
Jah, sain ühe korra petta, aga see oli rohkem selline teadlik saamine, ära küsi, sa ei saaks sellest aru. Aga mis moodi siia teemasse hoiatuse tegemine on seotud kättemaksuhimuga? Hoiatus, et ta rohkem petta ei saaks, on kättemaks? Kui mõni joodik su autole (kui sul on) sisse paneb, siis sa ei annaks sellest teada, sest siis oled ju kättemaksuhimuline? Las läheb parem lõhub veel mõned autod ära. Ja loll oled ju ise, et joodikule ette jäid. Selline ongi su mõtte maailm? Sel juhul tunnistan, jah, ma olen kättemaksuhimuline.
Ja tundub, et lubaduste andmine on sinu jaoks ka lihtsalt tavaline sõnakõlks. Ilmselt siis oled ka suur lubaja ja siis ülelaskja. Üha enam hakkab tunduma, et oled üks kibestunud vanamees, kellel oma elu puudub, kes käib siin lugemas teiste ebaõnnest, et siis parastada ja selle üle head meelt tunda, siis on endal ka tuju hea.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 21:02
Kui joodik minu autole sissepaneb, siis ei olene see ju minust.
Lubadused ja kokkulepped kehtivad võrdsete partnerite vahel. Aga mis võrdsust on, kui sa tahad sandikopikate eest saada seda, mis pole sinu jaoks mõeldud? Selleks, et sellest arusaada, Püüa siit mõni naine kinni nii et ta on nõus sulle enda kehavõlusid reaalis näitama. Ja vaata palju selleks vaeva ning aega kulub ning palju see lõpuks maksma läheb. Enamus naisi ei hakka ennast paarikümne euro eest alandama ja see raha äravõtmine on sulle karistus selle eest, et sul on jultumust seda nõuda.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 22:09
Mis kuradi sandikopikaid sa siin taga ajad? Naine tahtis minu pilti näha (jah, tema küsis minu pilti, mitte mina tema pilti). Ja see toimus peale mitme päevast suhtlust, mitte kahe esimese lause järel. Ma olin nõus kui ta näitab ka ennast vastu, isegi siis kui ma ei sobi talle. Ta lubas, et teeb seda, aga ei teinud seda, vaid blokkis. Minu arust täiesti võrdsed partnerid olime sel hetkel. Et kui ma netist midagi ostan, täiesti usaldusväärselt allikalt, lepime kokku, et maksan ja siis paneb posti, aga ta ei saada, siis mida ma vingun, see polnudki mulle mõeldud...nii või?
Kui ma hakkan sulle oma jutte rääkima kui palju aega ja raha mul on kulunud, et kellgi kehavõlusi reaalselt näha, siis sa ju ei usuks mind. Enamus siinsetest näeb ainult und sellest. Aga ma olen sinu jaoks ju, kes kõike teab, lihtsalt kättemaksuhimuline idioodist netipihkur. Las ma siis olen, saad tunda rahulolu, et tunned mind minust endast paremini ja on teinekord lõkke ääres teistele mida jutustada.
Üldiselt soovitan sul sellest vanast koolist tänapäeva tulla, maailm ei ole nii must valge kui sulle siin ihas see ehk tundub.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 22:18
Teadlikult ennast petta lasta? No siis peab ju ikka eriti loll olema.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 22:28
Just suhtunine, mina maksan ja pean saama on näide mustvalgest maailmast.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 22:46
Qwert palun ole sina kuss, sinu suust ei tule nagunii midagi tarka ja sa ei saaks ka nagunii aru kui ma sulle seletama hakkaks.
Pole selle teema kohta midagi öelda, siis hakkate vana teemat ajama? Siin teemas pole mingit maksmist toimunud ja pole ise juttu ja mõtet olnud millegi eest kellelgi midagi maksta. Näitab ilmekalt, et te ei saa mitte millegist endiselt aru.
Mina maksan ja saan selle, mille eest maksan. Kõik õige ju või pole? Kuidas sul see asi siis käib, maksad, aga ei pea saama seda, mille eest maksid? Sinuga on küll siis hea äri ajada.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 23:08
On asju, mida raha eest ei saa, ka siis kui seda väga palju on.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 23:13
Mina maksan ja saan selle, mille eest maksan.

Maksid ja said petta. Vähemalt said midagi
˅ näita rohkem ˅
2018-07-02 23:19
Jtjm...no mis sa salgad, anna siis mulle ka teada, mida sa mõtled, mida raha eest ei saa? Loomulikult kõike ei saa, aga mida konkreetselt sa mõtled siin nüüd. Kuigi ma ei saa taaskord aru, mida kuradit see maksmine siia puutub? Kas ma selle teema esimeses postis kirjutasin midagigi rahast või, et ma maksin millegi eest, mida ei saanud?
Qwerty...nagu ma juba varemgi olen maininud, siis selliste "naiste" eest makstes nagu sul piltidel, siis need saab igaüks kätte, nii et rahune maha võid rinna ette ajada ja enda üle uhke olla, mina olen
˅ näita rohkem ˅
2018-07-03 00:04
jott on jälle tööl siin ja komenteerimas, sa vist siin palgaline kohe
˅ näita rohkem ˅
1
2