Foorum
2017-12-15 15:14
Mustlase kalts kes petab raha välja, blokib ära kui kirjutad midagi. Ärge nuumake seda koera
˅ näita rohkem ˅
2017-12-15 17:13
ma ei saa aru ,kuidas üks inimene aastaid siin petab ja kõik vahivad peale.laiutavad käsi on ka sellise jaoks olemas seadus,,kavaluseda tuleb sellise vastu astuda,,
˅ näita rohkem ˅
2017-12-15 18:52
Maisaa aru mida mnni need moded teevad siin, lappavad kotte ja teevad fake kontosid kus kirjutada saavad ainult vip konto omanikud vist. Alles oli mustlasel üks laps, nüüd juba kaks. Lollil võiks neid lapsi seitse ka olla aga selle tauni tunneb käekirja järgi ära pohuj mis konto tal on.
˅ näita rohkem ˅
2017-12-15 18:55
Kirjutasin selle taunile kuu tagasi, sain järgneva väga inteligentse puuduses kannatava üksikema vastuse:
"Pede olegi sina estlsed ongi pederasid tattnina ema keppija "
˅ näita rohkem ˅
2017-12-16 01:30
Sain ühe armsa jõululuuletuse veel sellelt hurmavalt kaunitarilt, ilmselt selle teema tegemise eest, milline elegantne sõnaseadja:

"Kuule tura pea ma pole mustlane vaid. VENELANE SA TURA PEA MONIKA VERBITKAJA ON KES PETAB RAHASID UURI GOOGLIS SA HAIGE PERVO loll lammas mul pole lapsi ära mõtle asju valja ....Moonika on jh.Mustlane casta Fbookis iga kord saab.Paides teliskivi 10 kokku purjus peaga vabamutt ta on 45 a 4lapse ema teda on nähtud teda ka tynnevad.Nii et vali sõnu urood selline "

Räägib, et lapsi tal pole aga lapsed näljas ja paljas söögiraha vaja pole midagi lauale panna, kustutas oma kuulutuse ära ka. Täielik kloun. Hoitke eemale sellisest debiilikust
˅ näita rohkem ˅