Foorum
2017-07-12 09:59
Kas kellegil on olnud kogemust selle kasutajaga.Kes,või mis ta on???
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 12:43
Teravpilk on väga tore naine ,suhtlen temaga juba aastaid nii tööl kui vabalajal,kohvitades,lõunal,kui ka koos reisides avastades uusi riike .Kohtudes temaga tihti on ta väga hooliv naine . Ta on väga mõistev ,väga abivalmis .Tema ausus ja otsekohesus teeb paljudele ära.Kindlasti ta pole nõrk,ega valelik ,vaid ta valib inimesi kellega ta suhtleb .Väga tugeva iseloomuga naine.Kõva sõna psühholoogias .
Alla ta ei anna mitte kunagi.Hoolib endast kui ka teistest.Ta saab alati üksi hakkama kõiges , mitte oodates teistelt abi.Ainulaadne naine ihas.Hindamatu.
Kodustest ravimitest on parim hea Teravpilk.
Austa Teravpilku ja mõista tedagi .
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 13:01
Olen temaga suhelnud..soovib sind skypes näha muidu enne ta ei räägi..ennast ta ei näita.(ei tea miks aga kahtlane)
Ühesõnaga proovi siis saad teada.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 13:07
Tiitmees tegi konto just ennem kommenteerimist seda ei saa päris usutavalt võtta,tundub nagu varikonto
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 13:09
Ju se tiitmees teravpilk ise on..
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 13:12
Teema vales rubriigis. On olemas eraldi kohtumiste kogemused. Tiitmees on pigem kahtlane. Värske konto alt selline ülistus kirjutada? Ja kui Jurgen kirjutab, et Teravpilk ennast ei näita, siis jääb vägisi mulje, et Teravpilk taga tegelikult mees, kes tegi tiitmees konto, et ennast promoda.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 13:15
Lapake hoiatuste lehti tagasi seal on teravpilgust vana hoiatus..
Lugege läbi ja tehke omad otsused.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 13:50
Tere,tuleb vast avalikustama hakkata kasutajaid kes pihku taovad kaameras ja ajaval rumalusi ,lolle jutte ,et võita mind endale ja saada mind kätte .Kui ma ei soovi suhelda siis teevad kõike ,et mind solvata ja maha teha ja ka mind laimata ,
Esimene nimi on Jurgen123 -Aiiiii ei saand..naine tuli kõrvale hakkas endale näppu panema..ütlesin et näitame vöörale..aga ei olnud nõus..võttis mu torso ja pistis endale anali...oiiio pläääät kui mõnus se oli....

Teine nimi Kollar ,teksti ma veel ei avalda ,neid kasutajaid on palju siin ,kui jätkub minu laimamine ,tuleb minulgi jätkata ja avalikustan kasutajaid .
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 13:54
Usun ka, et teemaalune tegi omale varika ja siis kimas ruttu ennast siia kiitma.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 14:04
Pole tingimusi seadnud ,suhtlen inimestega kellega mina soovin ,mitte keegi ei saa seda sundida ega käskida mida mina teen kellega suhtlen .ole kasvõi 50 aastane kui soovin ,suhtlen kui ei siis ei .Küsimus juba tekib sinus ,mingi ütluse peale ,et ma ei soovi ,tehakse probleem ,haiglane.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 14:04
Teravpilt seadis mulle omad tungimused,et teda näen ja avalikustab ennast peale seda,kui tema on minu nägu kaamerast näinud.Huvitav kokkusattumus,et Teravpilk ytles peale minu nägemist jutuoas,et ei suhtle minuga kuna olen 32 aastat vana.(Seal juures olen olnud alati viisakas ja kena tema vastu)Ja kui nyyd vaadata TIITMEEST kes on 36 aastat vana siis tekib õhku küsimus.....
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 14:24
Solvang,laimamine on väljend või käitumine, mis on kellegi suhtes lugupidamatu või riivab tema au ja väärikust. Solvang ,lamamine võib olla nii tahtlik kui kogemata. Eesti karistusseadustik näeb ette inimese kas suulise või kirjaliku laimamise ja solvamise eest ette kriminaalvastutuse. Kui solvaja kuriteos süüdi mõistetakse, võib teda karistada nii rahatrahvi kui kahe-aastase vangistusega.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 14:29
Sama kehtib ka petturite kohta ja kui need pettasaanud üheskoos teevad avalduse ja summa piisavalt suur siis saab krimasja
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 14:30
Teravpilk..laimand pole siin küll keegi sind..kasutaja tahtis teada. Omaarust rääkisin tõtt
.kui tahab veel midagi teada siis sinu kasutaja nime all on siin hoiatuste all üks hoiatus veel..las loeb ja inimene teeb ise omad järeldused..
Keegi pole kindlalt õelnid et EI jumala eest ära temaga suhtle..
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 15:57
Kirjapildi järgi ütleks, et tegu Võrumaa poistega
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 18:05
jälle velts möllab?
˅ näita rohkem ˅
2017-07-12 21:55
humorist. et mode teataski, et kellegil on 83+ kontot ja ei teinud nende kontodega midagi?

"Kasutaja õigused ja kohtustused

KASUTAJAL on keelatud esitada andmetes enda kohta eksitavaid- või valeandmeid.

KASUTAJA võib omada ainult ühte kontot. "

üle ei tasu kah pingutada.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-13 02:11
Huvitav kokkusattumus. Kohe kui jfjm mainis Võru poisse, lendas Karrrru (Antti Allas) laivi ja kukkus oma sitta mariste kaela ajama. Naljakas, kompromiteerida ühte oma kontodest (maris1994)? Proua Antti, liiga lamedalt tegutsed. Kahjuks ei suuda sa siin foorumis oma sogaga minu peale küll oma tuld lükata, kohalikud veteranid teavad niikuinii kes ma olen ja mis minu tegelik nimi on.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-13 12:15
Huvitav miks moded kinni ei pane neid kontosi?
˅ näita rohkem ˅
2017-07-13 14:29
Oled sa ikka vaimselt terve inimene? Antti Allas.
Eelmine konto suleti, kuna sa idikas nutsid ja halasid et sind laimatakse alusetult. Samas petad siin 3e erineva kontoga sama valuga edasi
Ilmselt sa ka admin nüüd aru, et Allas polegi nii puhas poiss.
Ja endiselt väldid sa vastuseid küsimustele, mis sinu "soomest koju" skeemi puudutavad.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-13 15:16
Sa Karrrru võiks ka selle lahti seletada, et kui sa Võru kaakidega kuidagi seotud ei ole ja neist kedagi ei tunne, siis kuidas sa nii hästi nende tegemistega kursis oled ja foorumivõõra inimesena just Võrukaid puudutavad teemad üles leiad?
˅ näita rohkem ˅
2017-07-13 17:42
Oi Blondu on olnud ikka tõeline õieke siin maltsameres, keda on raske teistega segi ajada. Tema ikka säras. Ega ma ilmaasjata teda siin Silveriks kutsunud. Tegelikult oli Silver küll ühe tema põlvnemisversiooni järgi, tema klassivenna vend. Mis teha, kui tublidele tüdrukutele meeldivad pahad poisid.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-13 19:49
Keegi võiks sellele kolmikule käe külge panna
˅ näita rohkem ˅
2017-07-13 22:08
mind huvitab blony jutt küll
˅ näita rohkem ˅
2017-07-13 22:38
Kle Antti, kus ma neid sinu nimega kutsunud olen? Hahaha. Ma saan aru mida sa siin üritad aga sinu kontod on ju kõik teada. Miks sa jfjm'i ja plekkpead oma punti üritad värvata?
On ju selgesti juba kõigile teada, millised kontod sulle ka Veljole kuuluvad. Ei maksa foorumi vanameistreid oma rühmitusega seostada.
Antti, ära siis suurest vihast jälle jooma hakka. Ma ei viitsi seda nuttu oma postkastis kuulata, kuidad sa õiguskuulekale elule oled pöördunud.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-13 22:44
mina oma armsale blondyle truudust ei murra
˅ näita rohkem ˅
2017-07-14 00:32
kuule ei ole ju siis ei tea sa siinsest elust midagi.ma soome keskel olen tahad tulen oulu külla mul on miskit head ka sulle
˅ näita rohkem ˅
2017-07-14 12:15
Plekkpea, tundub et Antti hakka närvi minema.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-14 23:43
selge see blondy antti vahutab nii et tatti pritsib ega nüüd muud kui hagu juurde
˅ näita rohkem ˅