No vot nüüd muutis karru sugu ja identiteeti ja hakkas kellegiks teiseks,nagu ma kahtlustasin ilmselgelt on mõlema kodaniku vahel tihe seos või nad on üks ja sama isik ehk siis tegemist lõhestunud isiksushäirega.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autor:
Randomacc1
Saaja:
Plekkpea
Saadeti: 2017-07-26 23:46:00
Loeti: 2017-07-27 00:12:18
kustuta kiri
Nonii ega vist ei joua kohale see, et endiselt mu nime laimad. Homme su postitused kella 17:00 kadunud ei ole kus minuga seostuv ja laimav osa sees siis teen adminnile uue kirja kuna nagu naha sa ei jata jarele seda ennem kui sinuga juhtub sama mis meil eelmise suur suuga siin foorumis.
Tunned teda nii hasti siis void kysida kuidas tal laks esimene kohtumine uurija juures. Tahad jargmine olla siis palun vaga, ma ei pea isegi minema eesti politsei jaoskonda vaid avalduse saab teha ka internetis.
Homme 17:00 olgu sul minust iga laimav osa kadunud. Teised inimesed mind ei huvita keda sa laimad. Mis muutub sellesse kasutajasse karrruu ja alluv34 siis vota teada, et mina pole kartruu ning alluv34 blokeeris mu ara peale seda kui kysisin mis mu konto numbri viimane number on. Arvata, et inimesel liialt viha selle karrruuu vast ja hakkab mind laimama.
Hoiatus tehtud sulle ja nyyd ametlik. Mu sona maksab. Saad kohtu kasjaki kaela ning bloneeritakse ka su ip aadress siit ara nagu marisel ja ei saa enam seda lehte nahagi.
Märgi kiri
[Oled sellele kirjale vastanud!] [vasta kirjale] - [teie kirjavahetus]