Foorum
1
2
2017-07-10 17:08
Maksime naisega raha ära ja kadunud ta oligi

Üldiselt soovitame ka kõigil teistele huvilistel esimene makse pigem väike ja sümboolne teha, siis kohe näha, kas tegu petisega või tõsi taga. 5€ võib sellisele turakale kanda - pole väga kahju
˅ näita rohkem ˅
2017-07-10 17:44
Eestlane on ikka täiega loll mis loll, enam ei aja isegi naerma mitte, mingist haletsusest rääkimata...
˅ näita rohkem ˅
2017-07-10 18:06
Kummaline on see, et paaril on nikunälg nii suur, et paneb tasulisi tellima.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-10 18:08
No targemad nimetavad seda Swingimiseks ju.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-10 18:13
Dzässis ainult tüdrukud, kas swingimine on siis meeste rida
˅ näita rohkem ˅
2017-07-10 18:15
No loe päevateema rubriigist neid massiüritusi. Kui koos elav paar orgiale paljunema läheb, siis nimetatakse seda swingimiseks aga kui mees või naine üksinda lähevad, siis petmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-10 18:22
Siin on selliseid lahutamatuid paare, kes liiguvad ainult koos ja kui nad siiski lahutada, pole kumbastki kuhugi minejat.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-11 09:40
Et siis naine tegi ülekande ja mees vajutas enter
Kokkuvõtteks võin öelda ainult ühte .... LAMBAD
˅ näita rohkem ˅
2017-07-11 20:23
järjekordselt näide kus kahe peale üks aju kasutada
˅ näita rohkem ˅
2017-07-26 12:42
uskumatu kloun ikka, tõestusmaterjali endiselt ei tule, mitte et see mu ärile kuidagi mõjuks, aga lihtsalt oleks viisakas!!
˅ näita rohkem ˅
2017-07-26 12:54
Suvebriis ehk maris1993 on tagasi!
˅ näita rohkem ˅
2017-07-26 19:20
karru kuradi lits maksa alluvm34 raha tagasi
˅ näita rohkem ˅
2017-07-26 20:54
avalduse tegin ka politseisse ja andsin nimed ja kõik mis uuriti. varsti sa ei peta enam koos oma vennaga siin inimesi!!!
˅ näita rohkem ˅
2017-07-26 22:33
alluvm34 aga ole hea pane see konto number siia üles koos nimega, kindlasti ära unusta ka makse koopiat panna kuna tahaks ka teada kas tõesti sa oled nii loll, et kannad meesterahvaste panga kontodele raha.

Eriline juhmard.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-26 23:00
ilmselt karrukesel katus sõidab kuna raha tagasinõudeid tuleb uksest ja aknast ilmselt on karru näol tegemist ka kahestunud isiksusega(või kuidas seda täpsemini meditsiiniliselt nimetatakse).kord on karru tema ise siis jälle keegi teine tuli siis minu postkasti selline kirjake tema poolt
------------------------------------------------------------------------------------
saatsin sellele Anttile facebooki kirja, et jätkad tema laimamist siin. minu teada administraator andis sulle viimase võimaluse sellistest asjadest eemale hoida. no kui jätkad nii, eks siis jäta hüvasti nagu maris siit foorumis kelle õige nimi on revo pehlak irv...
------------------------------------------------------------------------------------
mis ma siis nüüd tegema peaksin? ükski administraator mulle kirjutanud ei ole ega mingit võimalust pakkunud(ei tea millist) samuti ei ole ma tuttav kodanik allasega ega teda ka laimanud.veel enam ei ole ka keegi kodanik allas mulle kirjutanud ega muud moodi minuga ühendust võtnud et võiksin väidetava laimukohta selgitust-vastust anda. seega soovitan karrukesega olla väga ettevaatlik,tagajärjed võivad olla ettearvamatud....
Lugupidamisega ikka teie Plekkpea
˅ näita rohkem ˅
2017-07-26 23:47
Alluv34, vaga oleks huvitatud rohkemast infost kuhu raha kandsid. Postita siia nimi, konto nr ja kindlasti summa. Vaatame ma votan kihe ajaloost valja kas sa oled mulle kandnud. Hakkad siin iba ajama siis nouan su konto eemaldamist siit lehelt.
A.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 00:15
Sõidab ikka? Pigem sõidab sul minema, hakkan sinust vägagi puudust tundma.
Allvum34 postita jah need andmed siia, tahaks ka näha mis väljavõte meil siit tuleb. Vähemalt kõik kirjalikult foorumis kirjas ja kõik ikkagi tõend
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 00:22
No vot nüüd muutis karru sugu ja identiteeti ja hakkas kellegiks teiseks,nagu ma kahtlustasin ilmselgelt on mõlema kodaniku vahel tihe seos või nad on üks ja sama isik ehk siis tegemist lõhestunud isiksushäirega.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autor:
Randomacc1
Saaja:
Plekkpea
Saadeti: 2017-07-26 23:46:00
Loeti: 2017-07-27 00:12:18

kustuta kiri
Nonii ega vist ei joua kohale see, et endiselt mu nime laimad. Homme su postitused kella 17:00 kadunud ei ole kus minuga seostuv ja laimav osa sees siis teen adminnile uue kirja kuna nagu naha sa ei jata jarele seda ennem kui sinuga juhtub sama mis meil eelmise suur suuga siin foorumis.
Tunned teda nii hasti siis void kysida kuidas tal laks esimene kohtumine uurija juures. Tahad jargmine olla siis palun vaga, ma ei pea isegi minema eesti politsei jaoskonda vaid avalduse saab teha ka internetis.

Homme 17:00 olgu sul minust iga laimav osa kadunud. Teised inimesed mind ei huvita keda sa laimad. Mis muutub sellesse kasutajasse karrruu ja alluv34 siis vota teada, et mina pole kartruu ning alluv34 blokeeris mu ara peale seda kui kysisin mis mu konto numbri viimane number on. Arvata, et inimesel liialt viha selle karrruuu vast ja hakkab mind laimama.

Hoiatus tehtud sulle ja nyyd ametlik. Mu sona maksab. Saad kohtu kasjaki kaela ning bloneeritakse ka su ip aadress siit ara nagu marisel ja ei saa enam seda lehte nahagi.
Märgi kiri

[Oled sellele kirjale vastanud!] [vasta kirjale] - [teie kirjavahetus]
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 00:24
üldiselt teeb rummu retsi haukumine ainult nalja,kurb on ainult tõsiasi et ise ta usub seda tõemeeli mida suust välja ajab ehk siis kirjutab
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 00:34
Plekkpea pole kunagi aru saanud, et ta siin narr foorumis. Olen juba ennesti maininud talle seda aga tal nagu midagi puudu sealt peast; kindlasti sünnituslaualt pea peale kukkunud, sellepärast ka selline kasutajanimi, pea lapiti hiljem plekist kokku ja nüüd hakkas siis parkuurijaks, selleks ka sellised pildid profiilis. Kindlasti kukub igapäev pea peale, no mis teha. Narr jääb narriks ega narrid ka igavesti ei kesta. Peapõrutus ja siis kindlasti ei tule siia lehele tagasi :'D
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 00:39
karru midagi muud pähe ei tulnud we? no sina oled tõesti nii pea peale kui ka mujale kukkunud, et muud teha ei suuda kui vituga ennast elatada rohkemaks mõistust pole ja eks oskusi ka napib.see kepp mis sa pakud on ka alla keskpärase
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 00:40
kuule rummu rets tule maa peale eks
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 00:43
karru vähemalt pole urvitava perse pildid kust mitu kilomeetrit emmi läbi käinud on läbisõiduhoov
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 00:52
Igastahes ma ei hakka siia rohkem mula kirjutama. Ootan alluvm34 kontolt seda kurikuulsat infot mis kuupaeval ja millal kandis vaidetavalt mu arvele raha ning avalikustan selle siia ilusti.

Voin pea anda, et temalt ei tule midagi muud peale vabanduste.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 01:26
kuule blondy sind kinni ei pandudki we? siin see tross kirjutas et jooksed mendi vahet keel vestil ja kuivatad kuivikuid et pikad rootsi kardinad terendavad n.ö laimu eest
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 01:27
Antti Allase tsitaat: Hoiatus tehtud sulle ja nyyd ametlik. Mu sona maksab. Saad kohtu kasjaki kaela ning bloneeritakse ka su ip aadress siit ara nagu marisel ja ei saa enam seda lehte nahagi.

No kas see on normaalse mõistusega inimese jutt? Ja mis släng? "bloneeritakse" ????? "kasjaki" ?????? Et nagu defineeriks neid sõnu?
Ja muide, Allas, ma näen iha.ee lehte ja saan endiselt siia igal ajal konto luua, kui vajadus peaks tekkima. IP aadressi bannimisest ei ole tolku. Ilmselt on iha.ee lehe admin samasugune lammas nagu sa ise. Tänapäeval on enamusel teenusepakkujaist dünaamiline IP aadress, mis sisuliselt tähendab seda, et IP muutub iga ruuteri restardi või taasühendamise järel. Seega IP ban on sisuliselt kasutu tegevus. Seda teada sa ilmselt ise ka, kuna oled mastaapne netipettur. Browserile bani panek on samuti mõtetu, sest algseadete taastamine kõrvaldab ka selle probleemi.
Kui sa arvad, et keegi sinu lapsikut ja vangla žargooni täis ila tõsiselt võtab, siis eksid.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 01:31
Mis laimu Plekkpea? Iga ment, kes selle debiiliku nime guuglisse lööb, tahaks ta ise üles puua.
Mina ei karda ühtegi menti ja ükski seadus ei keela isiku nime avaldamast avalikus ruumis. Samuti ka Antti Allase petturiks nimetamist ei saa võtta laimuna, kuna tema suhtes on vastavad kohtuostused tehtud.
Allasel on vesi ahjus ja üks ajukääbikust iha.ee admin aitab selle tropi tegemistele kaasa. Kas siis teadmatusest või lihtsalt viitsimatusest probleemiga tõsiselt tegeleda. Siinne admin ei viitsi lihtsalt süveneda sellesse, mis iha.ee tulusid ei puuduta. See on ju ka loogiline.
Ootan Antti poolt saadetud mente suure huviga.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 01:32
blondy ma armastan sind
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 01:34
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 01:42
no vot
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 01:42
Kuidas saab võtta Antti Allase petturiks nimetamist laimuna, kui kohtulahendite register selge vastuse annab?
Iha.ee'sse kolis Allas juba 3-4 aastat tagasi, kasutajaga SandraFIN, kus kerjas Karrrrule omaselt kütuse ja laevapileti raha. Skeem jätkub nii facebookis kui ka iha.ee's.
Mind paneb hämmastama see ülbus, millega Antti Allas silma paistab. Ja jutt on muidugi selline, mis teeks au igale aastaid hullumajas veetnud pooletoobisele.
Nagu netist lugeda võib, siis on Allas isegi vanainimestelt raamatuid välja petnud.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 01:48
Juhin veel tähelepanu aastaarvudele, mis mõlema Võru petturi kohtuotsuses on. 2010 olid mõlema jaoks eriti produktiivsed.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 01:48
mul sisetunne ütleb et see karru on ka ,nagu sa tabavalt väljendasid,aastaid hullumajas veetnud pooletoobine kes arsti ettekirjutatud ravimid süstemaatiliselt võtmata jätab
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 02:00
blondy kuule sul nüüd jälle blokki oodata peale tänast õhtut.sa pead mustlase malli kasutama,et ühel õhtul istud maha vorbid 10 kond kasutajat valmis ja paned tagavaraks,nagu üks blokitakse nii kohe uus varnast võtta
˅ näita rohkem ˅
2017-07-27 18:48
seoses kodanik A väidetava laimamisega võttis minuga ühendust ja kirjutas iha postkasti eriti tähtsate asjade uurija. Pakkus mulle sponssi,tasuta keppi ja skuutri kasutamis õigust,ikkagi suvi ju
˅ näita rohkem ˅
2017-07-31 02:26
Oh sind naiivitari plekkpea, neid veljosid, revosid ja allaseid parandab ainult haud, muud moodi sa nendest lahti ei saa, pool googlet on nende tegemisi täis, siin sa ei saavuta midagi.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-31 10:20
Üks võimalus ikka on: Siis kui pätikarja juht tunneb vajadust maineparandamise järele. Suur raha kaalub sõpruse üle ja pisisulid lendavad üle parda. Tõrksamad varustatakse sitsiilia saabastega.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-01 19:01
kodanik A tegeles siin vahepeal mainekujundusega aga asi kuidagi ära vajunud pingviin kuule ma olen mees mitte blondy
˅ näita rohkem ˅
2017-08-01 19:55
Ma kaldun arvama, et just kodanik A õpib ujumist.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-01 19:58
pole ka ime ,suvine aeg ju
˅ näita rohkem ˅
2017-08-01 20:17
Kaugel see mihklipäevgi on.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-01 20:18
Kuidas sul jott selle ujumisoskusega lood on, oskad ikka?
˅ näita rohkem ˅
2017-08-01 20:19
velts no kirvest ikka oskab
˅ näita rohkem ˅
2017-08-01 20:26
Kirvest tuleb ikka sihtotstarbelisemalt kasutada. Väike kaks ja Velts ei kiusa enam naisi vaid keskendub põhiteemale
˅ näita rohkem ˅
2017-08-01 20:29
Põhiteemast oskab jott kenasti kõrvale kaldud. Ilmselt ujumis oskus jätab tal soovida.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-01 20:31
selle väikse kõksuga saaksid naised ja velts ise ka rahulikuma elu ja rõõmu palgeile
˅ näita rohkem ˅
2017-08-01 20:35
sina jääksid ikkagi elulõpuni korstna pedeks.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-01 20:47
Põhiteema ... Velts, kas sinaa maksid ka we?
˅ näita rohkem ˅
2017-08-01 21:01
Ise antsid ju selleks raha et maksta saaksin.
˅ näita rohkem ˅
2017-08-01 21:15
No mina andsin, et sa saaksid imemisalasele täiendus koolitusele minna, sul ei tulnud see asi just eriti hästi välja. Nutsid, et ema annab liiga vähe raha ja pole võimalik harjutada.
˅ näita rohkem ˅
1
2