Foorum
2017-07-04 00:55
Keegi kohtunud?
Jälle üks vaene Soome tüdruk
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 01:06
Tundub, et minu inuitsioon pidas siiski paika.
Minu eelmine konto, Blondylay blokeeritigi tänu sellele, et kodanik Antti Allas siinse sinisilmse administraatori pehmeks suutis rääkida. Antti Allas, ehk sandrafin, ehk Karrrru, ega sul pääsu ei ole Ma hoolitsen niikuinii selle eest, et sinu äri ei õitseks. Mine ja kaeba niipalju kui tahad, et sinu "ausat" nime määritakse.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 02:27
kae huumorit. antud tegelane loeb foorumit, kuna mulle pandi blokk
m.o.t.t.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 09:28
Karrrru on eelmisest teemast oma postitused ka ära kustutanud ja ilmselt hetkel kahetseb, et üldse siin sõna võttis. Vahele jäid Antti Allas! Lepi sellega.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 10:46
Urukass, oleks aeg kaineks saada. Ma olen selle juba ise mitmes teemas ära maininud. Sealhulgas ka siin.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 13:46
Tutt, kas sa tead mõnda naist, kes enda konkurendile andestaks
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 14:32
Urukass, sinu sõnade järgi võttes peaksid sa koos oma strapiga juba mitu aastat uksetaga ootama kuna aknast ei mahuks lihtsalt sisse.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 14:35
Jfjm, ilmselt oled mind alahinnanud, kui neid Võru kloune minu konkurentideks pead. Peab ikka tugeva põrutuse läbi elama, et selline vaimne tase saavutada.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 15:33
Mulle ei pea keegi takti lööma, ma suudan iseseisvalt ka oma seisukohti väljendada. Millisest ametist jutt? Mul on amet täiesti olemas ja saan selle eest ka seaduslikku palka. Pensionini on veel pikalt aega ja lusikas püsib endiselt käes.
Sinu missioonist ma küll Urrukas aru ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 15:35
Ja ma ei viitsi ka seda lasteaeda siin mängida. Kui sul mingi vaidlemise või tõmblemise isu on, siis otsi mõni endasugune. Ei pea vajalikuks rohkem diskuteerida inimesega, kes näeb vaid veinipudelit ja strappi ja arvab et kogu maailm selle ümber tiirleb.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 16:10
Blondu, mulle tuli meelde, kuidas sa kunagi ammu, siin samas foorumis, ühe oma meessoost vastase kohta kiitsid, et teda olla vanglas strapiga pandud. Aasta siis oli vist 2009. Kas sa ikka veel nii naiivselt mõtled, et kasutatakse kunstmunni olukorras, kus on piisavalt naturaalseid
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 16:13
Hahhahaa. Kuule Allas, keda sa petad siin? Sinu ma tunnen ju igakell ära. Ja kust sa lugesid , et laimused anti politseisse naljatilk? Sa ise kirjutasid oma kontoga mulle selle postkasti Antti Allas. Maru hästi oleksid võõra inimesena meie kirjavahetusega kursis. Lepi sellega, et sa oled paljastatud. Soomest koju. Sa terve netimaastiku selle sama jutuga üle külvanud. 2 aastat juba ei saa koju Soomest. Muuseas, mis selle kütterahaga tegid, mis sa antud teema algatajalt välja petsid? 115 eur.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 16:17
Jfjm, ma ei viitsi hetkel nende vanade teemadega heietada. Eks siin ole sõditud küllaga ja eks sinulgi ole neid lahinguid siin peetud. Praegu on minu eesmärk selle Võru trio, eelkõige Allase businessi kõigutada. Mulle lihtsalt ei meeldi see frukt. Poiss jookseb kaebama, ise mustem kui 100 mustlast kokku.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 16:20
Urukass, selles valdkonnas kus mina töötan, ei ole modellindusega küll mingit pistmist. Saan aru küll et üritasid aegunud infoga nalja visata aga sinu meelehärmiks võin kinnitada et eksid.
Ja sina Karrrru, ehk siis Antti Allas, sinu ma tõmban varsti kenasti orki.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 16:25
Maris mis sa kisud siin kõigiga riidu, mine tee parem kerge sörk ja vaim kohe virgem ning tuju parem.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 16:26
Muuseas, käesoleva konto kasutajanime valisin taotluslikult maris1993 kuna Maris1994 kuulub Antti Allasele millega lisaks pettustele pidevalt kuulutuste all konkurente mustab.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-04 16:52
Pyrrha, kusjuures sai juba hommikune jooks ammu tehtud.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-05 00:54
Sa võid kobiseda mida tahad, Antti Allas. Aga sinu bisnis läheb nknii põhja. Ja mis haridusse puutub, siis sinul ilmselt on sellest tublisti vajaka, miks muidu elatist laevapileti ja bensiini kerjamisega teenitakse.
Ainult siin oled neid nimesid lugenud? Pakkusid ju ise need nimed eelmises teemas välja, kust ka oma kommentaarid koheselt kustutasid. Ja endiselt hiilid kõrvale antud teemaalgataja suhtes toime pandud pettuse kohta kommentaaride jagamisest.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-05 00:57
Ja muuseas, leidsin põgusal vaatlusel sinu "eesti keelsest" tekstist ca 10 viga. Kirjavahemärgid tuleks ka omale kenasti selgeks teha, muidu ei pruugi sinu arukas sõnum teisteni mõistetavalt jõuda. Pead Soomes keelekursusi võtma. Vast jääb õlle kõrvalt seda raha niipalju üle.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-05 01:02
Ee.. Urrukas, usu mind, strapiga vehkiva alkohooliku arvamus ei lähe mulle nagu karvavõrdki korda. Sorry. Ja mind ka nagu eriti vastupidises ei veena.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-05 15:00
Seda mula on raske kommenteerida.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-05 15:34
http://e.lvme.me/my08okh.jpg
˅ näita rohkem ˅
2017-07-05 16:01
Blaa blaa blaa!
˅ näita rohkem ˅
2017-07-05 16:03
Mustlase poolt bensiin, Karrrru poolt laevapiletid Helsingisse ja Urruka poolt vein ja strap. Kalevipojad võtke nendega ühendust!
˅ näita rohkem ˅
2017-07-06 19:37
ja mina veel mõtlesin kes tuu munniga tädi sadamas seisis
˅ näita rohkem ˅
2017-07-14 13:11
ei usaldaks seda Karrrru! kirjutas mulle postkasti et mis on konto allas anttil. on ise sama isik!!!
˅ näita rohkem ˅
2017-07-14 14:10
Antti käib enda kohta maad kuulamas?
˅ näita rohkem ˅
2017-07-14 14:13
Siin siis üks teisest foorumist pärit vestluse copy, Antti Allase ja pettasaanu vahel. Tuleb tuttav tekst ette, seoses iha foorumiga?

non stop
Pehme Vahvel
Liitus Detsember 2009
Postitusi 269
antti ütleb:
mis teema on?

antti müksas teid.

Non Stop ütleb:
mis teema on?
antti ütleb:
ma pole seda kasutajat recovinud
Non Stop ütleb:
oled ikka esimene omanik w?
antti ütleb:
teed teema lambist lasen hoopis sulle warni visata ja teen politseisse avalduse, et minu pilte interneti üles loobid
Non Stop ütleb:
ma tegin nende andmetega recoveri mida sa mulle antsid kõik andmed oli valed
Ei noh kui ma olen sind scamminud siis ma peaks mingi debiilik olema? Tegime diili, kasutasime MM minu kulul milles probleem on. Sa veel said kasutaja full infod ja me oleks saanud teha recovery testi kuid sa keeldusid seda tegema. Kas mina olen nüüd süüdi, et sul kasutaja jooksus? EI

Kasuta neid infosid, võta kasutaja tagasi + saa viimane login IP kasutaja pealt.

Muide ma pole see anti allas.

Järgmist sõnumit ei saanud kõigile adressaatidele saata:
Ei noh kui ma olen sind scamminud siis ma peaks mingi debiilik olema? Tegime diili, kasutasime MM minu kulul milles probleem on. Sa veel said kasutaja full infod ja me oleks saanud teha recovery testi kuid sa keeldusid seda tegema. Kas mina olen nüüd süüdi, et sul kasutaja jooksus? EI

Kasuta neid infosid, võta kasutaja tagasi + saa viimane login IP kasutaja pealt.

Muide ma pole see anti allas.

Non Stop ütleb:
sa pole anti allas?
ise just ütlseid et oled siin???
antti ütleb:
no pläd, ma olen täpselt samu infosid kasutanud ligi ~10 korda ja olen saanud nendest üle poole accepted
ei ole ma mingi anti allas
mis siin?
Non Stop ütleb:
antti ütleb:
teed teema lambist lasen hoopis sulle warni visata ja teen politseisse avalduse, et minu pilte interneti üles loobid

sinu pilte... kuidas sa pole siis antti allas?
antti ütleb:
ta on mu vend
Non Stop ütleb:
kumbki teist pidi selle üle laskma
antti ütleb:
mina olen omanik, tema ei mängi üles ...
Non Stop ütleb:
mina nende andmetega tagasi kasutajat ei saanud mis antsite
antti ütleb:
sa ennem proovi korralikult appealida ennem kui scammerite teema teed
see closetakse sul ära tead seda?
ja keegi peale minu infosid ei tea
mul pole neid isegi kunagi kuskil kirjas olnud, need koguaeg peas
ja ma olen soomes tööl, nahhui mul vaja seda rs acci mille ma müüsin+ kasutasin mm + said full infod millega mina olen saanud accepted
Non Stop ütleb:
kui sina sellega accpet oled saanud siis tee ise recover ja anna uus pass
antti ütleb:
mina teen? miks mina, ma ju scammer su arust ja võtsin su acci ära...
ma ei liiguta oma perset ka kuni sa oled selle teema ära kustutanud
Non Stop ütleb:
kes siis veel scammer on sa pidid olema ju ainuomanik?
antti ütleb:
sest ma tean ma pole scamminud ja seda kasutajat tagasi tirinud ja mul savi sellest teemast kuid sa rikud mu venna nime
sul e-mail ja küsimused peal
e-mail kindlalt tookord sa panid
tee appeal
e-maili peale tuleb kiri ja done
milles probleem?
Non Stop ütleb:
tegin, email ei töödand
antti ütleb:
oijummel, kuidas e-mail ei saa töödata?
Non Stop ütleb:
ei tööta noh...
antti ütleb:
siis sa ei pannud e-maili viimati peale ?
Non Stop ütleb:
panin küll tuli kiri et peal on
antti ütleb:
noh siis pead saama ka e-maili kaudu tagasi võtta
Non Stop ütleb:
ei saa ütleb et vale email
antti ütleb:
...
no mina ei tea
sul infod on, kasuta neid
ja teema kustuta ära
Non Stop ütleb:
olen teinud 5 recoverit , sinu andmetega . mitte sittagi pole juhtunud iga kord ütleb , et denied
antti ütleb:
no mina ei tea, mina olen accepted saanud
kustutad teema ära vahvlis või ei?
Non Stop ütleb:
kui kasutaja tagasi saan siis palun
antti ütleb:
no mina sel juhul ei aita, proovi ise tagasi saada.
mina müüsin kasutaja maha MM kasutades ja mina ei kavatse aidata kui nimesid juba määritakse niisama "huvipärast"
head õhtut
Non Stop ütleb:
Kes siis ära scammas kui sina müüsid? müüja scammas
antti ütleb:
mida iganes
oleks võinud recovery testi ikka teha ennem kui müüsin sulle
aga sina ei tahtnud sul kiire vms
mind ei huvita enam
Non Stop ütleb:
selgelt näha et sind tõmbasid ju kasutaja tagasi
antti ütleb:
ma ei aita sind ega midagi, kasutaja omanik oled nüüdsest sina mina oma asju enam siia ei torgi, vso. ja kui moderaator mind bannib, mis sellest ma ei saa aru. teen uue kasutaja kunagi kui viitsin ja vso
Non Stop ütleb:
kui antti allas sinu venna nimi on miks sul temanimeline msn on? peded?
nice lie
mida veel valetad siis?
antti ütleb:
tra ma pole ligi pool aastat scamminud
vahvlis kasutaja banned saab siis oled kasutajast ilma
mina pole teda recovinud hetkel kuid siis kui mul vahvlis kasutaja banned saab siis recovin ise ja oled ilma
Non Stop ütleb:
miks sa kohe ei recoveri ?
antti ütleb:
ma ütlesin, teema kadunud pole ei liiguta ma oma perset ka
Non Stop ütleb:
sa oled oma perse juba ära liikutanud. Mina teemat küll ära ei kaota
antti ütleb:
noo tore
ma blokin ja deleten su ära kuna mul sinuga pole midagi rääkida
võta ise oma acc tagasi tee mis tahad mind ausaltõeldes ei koti mis teed selle acciga ja ei koti üldse see ka kas ma saan lambist vahvlis banned v mitte, ma juba sellega harjunud, et ban tuleb kuna mul ip on olnud sama ja mu esimene kasutaja mis 2008 vms tehtud tegin väikese scammi vahvli omanikule ning ta laseb mind lihtsalt bannida koguaeg
MIND EI KOTI VSO
˅ näita rohkem ˅
2017-07-14 14:25
Antti pole nende aastate jooksul grammigi muutunud. Kirjutamise osas on ehk pisut targemaks saanud aga jutt on ikka sama. Samuti ca. asendamine lainelise joonega. Karrrru ja avaliku Antti ühine harjumus.
Kui veel arvesse võtta, et Karrrru Soomes bensiiniga hädas on, siis ei ole selles osad vist vaidlust, et Allas vabal ajal naiseks armastab kehastuda. Hahahaa.
˅ näita rohkem ˅
2017-07-14 18:19
no me räägime sinust ka ikka
˅ näita rohkem ˅
2017-07-14 23:41
oled kahestunud isiksus?
˅ näita rohkem ˅
2017-07-20 13:59
kuulutustest leiab alati midagi huvitavat... pentiko on isegi toda "neiut" nakatama jõudnud
-----
jaanu136
VIP 2017-07-20 12:21:56
kasutaja Karrrru on eriline ülbik, mangub lampi 10id ja siis kui ei pane hakkab ropult sõimama
-----
5EBPO
VIP 2017-07-20 12:30:18
Autor:
Karrrru
Saaja:
5EBPO
Saadeti: 2017-07-20 12:18:27
Loeti: 2017-07-20 12:21:50
kustuta kiri
Tere! Kas oleks võimalik mulle panna 10 punkti esimesele pildile ja võimalikult mitu korda. Soovin võita VIP võistluse esimest korda! Aitäh!

----

Autor:
5EBPO
Saaja:
Karrrru
Saadeti: 2017-07-20 12:23:31
Loeti: 2017-07-20 12:23:48
kustuta kiri
Ulme seks oled küll, aga ei viitsi kahjuks. Kirjutad IHA vip võistluse pärast cv´sse omale?

--------

Autor:
Karrrru
Saaja:
5EBPO
Saadeti: 2017-07-20 12:24:27
Loeti: 2017-07-20 12:24:47
kustuta kiri
Irw sa mingi järjekordne naljamees kes nalja ei oska teha. Oi kõik terve iha.ee inimesed naeravad.. kui loll sa oled

Võibolla ei oska jah, aga selle eest sina pakud küll nalja. Aitäh!
Edu sulle iha vip top vallutamisel. Näide jälle sellest, et olgu sul välimus kui hea tahes, aga kui seest on ikka tühi siis pole sinuga midagi teha.
-----
pentiko
2017-07-20 12:36:47
Karrrru

see ju Soomes tuntud teatud suguhaige, ropu suuga hotellis toateenindaja
aga peab ennast adminniks
räpakoll tegelt pealekauba
˅ näita rohkem ˅
2017-07-20 16:14
Vabandust transa, et su varikontodele vedu ei andnud.
˅ näita rohkem ˅