Foorum
2016-06-28 18:52
Kui raha üle, siis kandke aga ....... Anneli Mägi kontole.
˅ näita rohkem ˅
2016-06-28 19:36
Mida sa toodad? pole sinuga suhelnudgi , mis jama sa siin ajad?
˅ näita rohkem ˅
2016-06-28 20:32
Aga pull, et need igasugu weebikiisumiisud hoiavad kuulutusterubriigil "hoiatused" ise ka pidevalt silma peal ja pea alati reageerivad mitte tundide vaid minutitega!!
........ei tea, millest küll selline valvelolek!??!?
˅ näita rohkem ˅
2016-06-28 22:14
Küsin siis nii ... Kas on kedagi, kes reaalselt kohtunud on? ... Eiiiiiii
Kas on neid, kes ülekandeid teinud? .... Jaaaa
˅ näita rohkem ˅
2016-06-29 12:31
Kõik eelnev on õige, kuhu raha kanda. Paraku tegu on PETTUSEGA, sest mingit seksi sealt vastu ei tule. kui raha on käes, siis kõnesid vastu ei võeta ja kõik. Selline äri tuleks eestis ära lõpetada või seadusega keelustada. Skeem on lihtne. mingi x tibi laseb kanda raha kellegi tuttava või lapse kontole ja saadab endast FAKE pilte. see tekitab meestes huvi, sest jutt on paljutõutav, et raha sinna kanda. ÄRGE RAHA NEILE KANDKE JA HOIATAGE TESI KA.
Mis puutb antud tegelasi, siis saaks eesti meedias päris hea loo, kuidas see pettus toimib. peaks radarisse selle saatma ja laskma neil sellest ärist loo teha. siis on jälle ajakirjanduses palju uut ja huvitavat kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2016-06-29 13:48
Kõiki selliseid kelme võib iseloomustada ühte moodi
Nad on max algharidusega, kirjutada ei oska, suht asotsiaalse elulaadiga, reaalne välimus = enamasti peletisega, ega muidu üksi oleks ja lisaks on õnnetuseks lapse saanud ...
Tehke omad jäleldused sellest ringkonnast http://ask.fm/AnneliMagi
Kül see anneli mägi teab kes, kus, mis ...
˅ näita rohkem ˅
2016-06-29 13:56
Kui tahad maailma parandada, siis alusta iseendast! Lõpeta seksi ostmine ja sinu panus üllasse üritusse on antud.
Palju asju on seadusega keelatid, aga ikka tehakse.
Parim võimalus sellise äri lõpetamiseks on seksi ostmise kriminaliseerimine. Kohe lõpeksid ülekanded, sest kes ikka tahaks jätta maha otseseid süütõendeid. Vähemalt see nutukoor kaoks siit.
˅ näita rohkem ˅
2016-06-29 15:04
Kui see süsteem toimiks õiglaselt, kannad raha üle ja saad oma teene vastu, siis poleks kellelgi selle vastu midagi. ise tead, kui ennast avalikustad. Antud juhul kasutatakse seda inimeste petmiseks. mina jah tean, aga paljud lihtsalt langevad sinna lõksu. Olles ise ettevõtja, siis näen kuidas iga asjaga hingataks kuklasse, aga siin käib laus pettus, kedagi see ei huvita.
˅ näita rohkem ˅
2016-06-29 15:10
jfjm ... kes su arvamust küsis? Mis ise endast? Ei taha ma midagi parandada, hoiatada tahan. Kui Sina nii hirmsasti parandada tahad midagi, siis jäta alustuseks suitsetamine maha. Säästaksid kindlasti teiste tervist.
˅ näita rohkem ˅
2016-06-29 15:59
Või et algharidusega asotsiaalist peletised, aga piisavalt targad, et kõrgharidusega meestel nahk üle kõrvade tõmmata.
Kes ikkagi on lollim, kas see, kes petab, või see, kes laseb ennast petta?
˅ näita rohkem ˅
2016-06-29 17:07
ah, jott, sellel pole mõtet, ega nad nagunii aru saa....neil peaehitus lihtsalt teistsugune.....
˅ näita rohkem ˅
2016-06-29 18:11
Pensionäridel on igav või? Küll targutavad siin Minge kaagutage kusagil poe taga, sealsetel on teiega sama peaehitus.
Tahate ennast põnevaks teha, siis kaagutage siin edasi
˅ näita rohkem ˅
2016-06-29 19:06
pensionärid jah, igavusest irvitavad teie üle.... peab ikka puruloll olema, et oma raha niimoodi laiali pilduda. veidi respekti võib veel tunda nende suhtes, kes seejärel oma noka koos hoiavad ja oma käitumise üle piinlikkust tunnevad. need aga, kes siin neid sulitüdrukuid politsei ja kohtuga ähvardama hakkavad, pean ma lausa idiootideks
˅ näita rohkem ˅
2016-06-29 19:27
oh,kulla inimesed. juba Juhan Liiv nentis, et:

"kes roomama loodud, peab roomama".
˅ näita rohkem ˅
2016-06-29 20:35
Siinne tuletab kangesti meelde TÅ¡ehhovi novelli "Rõõm"
˅ näita rohkem ˅
2016-06-29 23:14
Kust persest jfjm välja loeb ja võtab, et ma midagi maksnud olen? Ei pea 100 aastaseks elama, et siin asjadest aru saada Kisa teiste peale aga jäta mind mängust välja. Ma tulin lihtsalt hoiatama. Selleks, et teisi sitast hoiatada, ei pea ise olema sitaga määritud.
˅ näita rohkem ˅
2016-06-30 00:27
Huvitav, kust sina väljalugesid, et ma nõnda ütlesin? Aga küllap sul ikka midagi kripeldab, kui teema ülesvõtsid.
Nüüd võiksid rahvale seletada, kuidas sa ta nime teada said. Ega ometi mitte koos konto numbriga?
˅ näita rohkem ˅
2016-06-30 07:57
Mind paneb imestama (kuigi siin ihas ei imesta enam millegi üle), et kuidas saab üks inimene, nimetagem teda nimega jfjm, nii loll olla.
Mine loe parem paberkandjal Maalehte, ehk taastub mingigi reaalsustaju.
˅ näita rohkem ˅
2016-06-30 08:46
Iha lehel imestavad need, kes tavaelus kinniste silmadega liiguvad.
Iha leht on kaotajate paradiis, sest ainult kaotajad mõnitavad ja alandavad vastaseid. Võitjad seevastu austavad vastaseid ja ei pea neid kunagi endast viletsamaks. Pigem üritavad nad ennast nõrgema või lollimana näidata.
Tekkib küsimus, et mida mina siis siin teen. Siin on lihtsalt mõnus koht enesetunde parandamiseks mõistes, et mind polegi saatus kõige hullemini nöökinud.
˅ näita rohkem ˅
2016-06-30 08:59
Ok, aitab. Suutsid minus väikse kaastunde su vastu tekitada.
˅ näita rohkem ˅
2016-06-30 13:32
Minu mõte liikus sel korral järgmist radapidi..........
.......Võtate lahti kuulutustelehe ja näete, et müüakse soodsalt mingit ägedat nutiriista või mida iganes, mis ostusoovi tekitab. Küsitakse tolle asjanduse eest näiteks 100-200 kohalikku eurorubla ja kontaktideks on näiteks [email protected] ja kõnekaarti number Võtate ühendust ja öeldakse, et jah asi on peaaegu uus, ideaalses korras, kandke aga raha üle Nadezda Nõgese nimele ja kaup saabub teile kulleriga paari päeva jooksul .........ma eeldan, et teil ei teki ju vähimatki kahtlust asja aususes ja loomulikult asute täie hooga raha kandma, samaaegselt juba plaani pidades mida head ja ilusat peatselt saabuva uue asjaga ette võtta............. .......või ikka süttib väääääääikene ohutuli peanupus

NB! Ei õigusta mingil juhul pettust ja pettureid
........lihtsalt minu mõttemõlgutus ja mõistmatus, kuidas küll teatud olukordades inimesed imelihtsate asjadega elus hakkama ei saa........
˅ näita rohkem ˅
2016-06-30 14:22
Tnx luukera ... Või ostad tänavalt mustlase käest kuldsõrmuse. Mina tean, Sina tead, paljud teavad, paljud ei tea, et müüakse jama.
Teema oligi läbinähtav ja riputasin hoiatuse ülesse. Aga eelnevast on näha mis välja kukkus Liiga palju möla.
jfjm... selleks ei pea olema ajuhiiglane, et nime ja kontot teada saada. Lihtsalt küsi ja kelm ise annab andmed (kui sa jfjm seda veel ei teadnud, samas vanust ja staaži siin palju, et peaks teadma).
˅ näita rohkem ˅
2016-06-30 16:14
Minu vanus ja staaž ütlevad, et enamasti tulevad siia kirjutama need, kes näpud kõrvetanud.
Lisaksin siia veel ühe mõttekäigu.
Tihti kohtab siin meeste kirjutisi, kes on hingeni solvunud, et neile kirjutavad peded, kuigi ankeedis on selgelt kirjas hetero. Samuti võivad ju solvuda naised, kes enda arvates on täiesti korralikud inimesed ja tulid siia tutvumise eesmärgil. eluarmastuse leidmine oleks ehk liiga palju tahetud, aga väike romantiline seiklus võiks ju olla. Paraku hakkab aga kohe peale konto avamist postkasti potsatama hinnapakkumisi.
Kas selline põhjuseta prostituudiks pidamine pole solvav?
Alguses ehk püütakse viisakalt äraöelda, või lihtsalt ignoreerida, aga kui sellele järgneb rõve sõim, otsustatakse tünga tegemisega kättemaksta. Kui alguses on tegemist solvumisest tingitud vihaga, siis varsti muutub see sportlikuks hasardiks ja hakatakse ise "rahamehi" ligimeelitama. See on umbes nagu kalal käimine või kasiino sõltuvus.
Loomulikult on siin ka neid, kes tulid siia kohe alguses petuplaanidega.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 10:19
Jfjm su jutt on minu jaoks nii seosetu, su jutt ei puuduta mind absoluutselt. Sa topid ennast igale poole ja liiga palju. Tundub, et sul reaalses maailmas vestluskaaslasi pole, elad üksi kusagil sügaval metsa sees ja iha ongi su elu. Virtuaalse ja reaalse maailma vahe on selline, et virtuaalses maailmas keegi jfjm soiub, soiub ja jäbki soiguma. Reaalses maailmas saaks sellise lõputu soigumise eest jalaga persse ja kõik
Ära tule minule rääkima, kes ja milliste plaanidega siia tulnud on. Tee endale eraldi teema siia, kui nii väga kuulutada tahad. Samas olen kindel, et su mölast siin foorumis puudust ei ole.
Kuna su jutt on siin nii seosetu ja minu teemaga kokku ei lähe, siis kirjuta otse minule. Kirjuta kohe korraga pikk kiri, kirjuta kõik mis su südamel on. Äkki saad hetkekski hingerahu.
Parimat kõigile! (Kaasa arvatud kelmile)
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 13:08
Hea küll ma ei sega sind rohkem. Nuta üksi edasi
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 16:53
Loodan sama ja loodan, et said rahulduse kätte.
˅ näita rohkem ˅
2016-07-01 21:08
kui vaadata kõike foorumis , siis jfjm tahab kõiki närvi ajada ei tea miks? mida ta saavutab?
˅ näita rohkem ˅
2016-07-02 13:11
Ta saavutab rahulduse, see tal ainus viis mingitki rahuldust saada
Ilmselgelt peaks paljudel arvuti kasutamine toimuma arsti järelvalve all
˅ näita rohkem ˅