Foorum
2016-03-31 11:59
Neiud, naised. Ärge palun junala eest saage kokku kasutajaga urmis007. Jutt on ilus-tore-armas, lubab õigupoolest väga häid summasid ning tundub et rahadega probleeme pole. Iga asja eest sai korralikult juurde küsida. Ja siis kokku saades tuleb jutt - "mul jäi õige pangakaart koju, seega ei saanud raha välja võtta. Kas ülekandega saab teha?"
kuna vahemaa on pikk Jõgeva-Viljandi, siis loomulikult ei hakanud teda ka õhtul hilja koju kamandama õige kaardi järele vaid andsin lõpuks vaidluses alla. Lubas, et 3 tunni pärast on raha üle.
enam ei vasta see isik ei kirjadele, ega sõnumitele. Olge ettevaatlikud. kes meist ikka tasuta tööd soovib teha. saan aru kui summa oleks olnud 40-50€.. Aga vot 160€ ajab ikka kurjaks küll.. Eriti, kui mehel selline välimus.. No ei soovi tasuta kätte anda..
˅ näita rohkem ˅
2016-03-31 12:44
Kuule sa eit mine ka v..tu.

Sa ise lepid Tallinna inimestega kohtumisi kokku ja kui klient on Viljandimaal kohal ning sinul vahepeal juhuslikult tuju üle läinud, siis telefonile lihtsalt ei vasta. Rääkimata sellest, et lubadustest keeldumist vabandada või põhjendada kuidagi.

Paras, et üle said.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-31 15:35
minu teada sai mees tripperi, ja väga imelik kui ta selle boonuse eest veel sulle maksaks kah

lugesin su ankeeti lapslibu,
kirjutad, et NÕUDLUS nii suur sinu järele ankeedis
mida krt sa siis matkaid ette võtad, las tulevad kohale ja kui raha näed, siis alles välguta oma kulunud ja haiget vittu

kõigepealt mine tee tervise kontroll omale, ravi suguhaigus välja ja ära ilma kondoomita enam kepi
sa ju alles 21 aastane, mis edasi saab ?
˅ näita rohkem ˅
2016-03-31 16:13
Täitsa huvitav jutt. ei lange nagu kuidagi kokku. kontrollis käin väga tihti. Täitsa puhas-korras. Antud isikuga kasutasin kummi. Ning täitsa kohe pakub nalja see, et kuidas sai isik, kellega kohtusin eile õhtul, nii hilja veel teada, et minult mingisuguse haiguse sai?
˅ näita rohkem ˅
2016-03-31 19:04
Kuule sina kloun policeman, sul igas postituses kellegil tripper. Huvitavad "sõbrad" sul.
Inimene, kes sinu kirjutisi usub, peaks olema arengutasemelt samasuguse peetusega nagu sa isegi. Soovitan kerget ravi sulle.
Teemaalgatajale: kõik mis siin ihas hiilgab, pole kaugeltki kuld. 90% selle rubriigi nutukoorist moodustavad tüssu või korvi saanud mehed ja nutetakse just ettemaksu üle, samas kui ise tuimalt naised üle lastakse ja pärast netisõprade ees selle niinimetatud vägiteoga kelgitakse.
Kui on konkreetne kokkulepe mingile summale, siis tuleks see kohapeal kohe ka ära küsida. Need jutud kadunud pin koodidest ja hilinenud palgast on juba klassika. Ükski normaalne ja majanduslikult heal järjel mees ei pea interneti avarustest omale seksi otsima. Nad suudavad seda teha reaalses eluski. Ja iha.ee tüüpilisest meeskujust ma ei tahaks rääkidagi.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-31 21:21
Lugesin ja julgen öelda, et see nö. teema päästis mu tänase suhteliselt rutiinse ja väsitava päeva!!!! No kurat ajab ikka vahest itsitama rohkem, kui porutÅ¡ik Rževski anekdoote lugedes!!
.......ainult ei tohi mõelda sellele, et see kõik juhtub ikka ja jälle, veel ja veel ja mitte anekdootides vaid päriselus......
˅ näita rohkem ˅
2016-03-31 23:23
Miks noored tüdrukud üldse nii rasket tööd tahavad teha?? Mulle võib privas kirjutada--ma soovitaks normaalset töökohta kindla palgapäevaga Meil on igatahes kohutav töötajate puudus.. Poleks vaja teenindada kiimas mehi, vaid teeks midagi normaalsemat
˅ näita rohkem ˅
2016-04-01 07:28
Sirruke, kas sina maksad näiteks 150 euri päeva eest kätte? Või noh kas või sadagi? Vaevalt küll, kui maksaksid siis ilmselt töötajate puudust ei oleks ka. Isegi kui tüdruk lepib viie mehega kohtumise päevas kokku ja nendest neli üle lasevad siis teeniks ta palju rohkem ilmselt kui sinu juures tööl olles. Siin ka vastus sinu küsimusele siis.
˅ näita rohkem ˅
2016-04-01 13:24
Ärge nüüd hulluks minge, issand jumal, reaalset tööd teha palju lihtsam on ju jalgu klõps kokku lahku liigutada igasugu kollide ees
˅ näita rohkem ˅
2016-04-02 22:46
elevants, aga mis sa arvad, mida need naised teinud on, kes sõidavad uute mersude ja audidega ringi? Koristamise kõrvalt raha säästnud? Just see klõps kokku-lahku.
See on see kadedus. Sina pead päev otsa kusagil säästuka kassas vedelema või kontoris klaviatuuri klõbistama samas kui keegi pistab poole sinu kuu palgast paari tunniga taskusse.
˅ näita rohkem ˅
2016-04-03 00:02
Mida kadedus?? Kas tõesti annab kadestada naisi, kes jagavad end igale vanamehenässile või ülekaalulisele, koledale kiimas vanamehele ja teevad kõike, mis perverdid tahavad?? Igatahes on normaalsem töötada säästuka kassapidajana, kui perverte teenindada.. Kadestada neid , kes pervosid aitavad--no on ikka ajuvaba mõtlemine Kus te EMAD on teie kasvamise ajal olnud?? Kas pole rihma ega vitsa osanud anda??
˅ näita rohkem ˅
2016-04-03 01:13
Kui see ei ole kadedus, siis millest selline hala kellegi valitud ameti üle?
Igaüks teenib nii nagu oskab või tahab. Me ei lähe ju lüpsja üle naerma ja näpuga näitama, et on ikka loll, orjab mingit sitast lauda ülemust ja peab päev otsa sõnnikuhaisu sees olema.
˅ näita rohkem ˅
2016-04-03 02:58
........Loomulikult täiesti välistatud on, et kallite autode roolis istub mõni suurtöösturi tütar või seaduslik laste ema. Samuti ei tule kõne allagi, et mõnel naisel ka omal pea otsas on ja äri teha oskab!! Ma arvan ka, et kui juba kellelgi on kallis auto, siis kes ta muud ikka olla saab, kui allaneelaja
........kuigi mehena, mina isiklikult valin ikka puhastusteenindaja või lüpsioperaatori, noh juhul muidugi kui relvaga ei ähvardata ja tõesti müts maha nende ees, kes seda ausat ja rasket tööd teha soovivad. ......või väidab keegi, et meie prostituudid midagi ka riigile maksavad. Peaks ju kui seda neelamist niiväga tööks peetakse,.......ehk oskaks siis minagi sellest ametist midagigi normaalset leida......
˅ näita rohkem ˅
2016-04-03 10:26
Sõnnik laudas küll nii ei haise, nagu haiseb prostituut ja ta kallis auto.. Oleks minu teha--ma paneks prostituudid koos pervertidega pikaks ajaks vanglasse.. Huvitav--mis näoga te prostid tulevikus oma lastele otsa vaatate??
˅ näita rohkem ˅
2016-04-03 10:35
Olen kade...jubedalt Lähen lükkan õnnetult säästukas lappi edasi
˅ näita rohkem ˅
2016-04-03 10:45
Ma olen ka kade, sest riik võtab mu teenitud palgast tulumaksu sotsiaalmaksu jne.. Ja needsamad prostid käivad riigilt lisa küsimas toimetuleku näol. Maksaks nad ka makse, siis vast veel aktsepteeriks seda ametit..Ja ka prostil peaks olema tehtud ametlik leping ja iga teenitud tulu peaks minema palgapäeval pangaarvele..
˅ näita rohkem ˅
2016-04-03 12:25
Sirruke, kui näiteks naaber palkaks sind enda peenraid rohima. Sa teeksid terve päeva usinalt tööd ja õhtul saaksid kokkulepitud summa, kas sa jookseksid siis kohe sellelt makse maksma? Usun, et mitte. Maksude maksmine ongi tehtud tööandja kohustuseks. Ainult siis, kui töövõtja on FIE, maksab ta maksud ise. Kuna Eestis pole prostitutsioon legaliseeritud, ei saa prostituudid FIEdeks hakata, järelikult peavad makse maksma tööandjad, s.o. kliendid.
˅ näita rohkem ˅
2016-04-03 14:03
Kui Eestis oleks sarnaselt Hollandiga seksitööstus riiklikult kontrollitud ja reguleeritud, siis küll nad maksaks neid makse ka.
˅ näita rohkem ˅
2016-04-03 15:33
Arendav lugemine. Kuigi nii glamuurne see prostituudi amet ei ole mitte. Eriti mis puudutab uute mersude ja audide rooli saamist. Selleks, et uut mersut või audit endale osta, peaks olema kas nende autode raha ilusti kapi nurgal olemas või siis piisavalt suur palganumber, et pank soostub masina liisingusse andma. Ja ma väga kahtlen, et siin seda audi ja mersuraha a la 160 euro kaupa kuhugi sukasäärde suudetakse koguda ja panka ka asja ei ole, sest ametlikku sissetulekut ei ole prostituudil nagunii.
Kindlasti on uute audide ja mersude rooli saadud ka jalgu hargitades aga enamikul juhtudel on siis neid jalgu hargitatud ühele konkreetsele mehele
˅ näita rohkem ˅