Foorum
2010-04-23 19:43
selline mees siis kasutajanimega paraspiiga ja esineb naisena
"
Sa ei otsi meest, seksiks, tean. Kuid, ma olen mees, kes ei taha teha sulle meest , saan selle sulle tagada ja garanteerida et see ei juhtu ka siis kui emotsioonid ja tunded laes. Siis, kas võiksin konkureerida naistega sinu ees - sooviga, pakkuda sulle väga õrnu ja kestvaid hellitusi, nii hullutavaid, samas nii rahulikke ja enesekindlaid - nii hästi kui nainegi või natuke paremini! Jah, ma tahaksin seda kogeda, vastupuudutusi ei oota ega looda, see on sinu tahte järgi. Palun kaalu seda vähemalt. Sa oled ilusa kehaga armas ja habras naisolevus, - mulle väga meeldiks seda pakkuda sulle.
Teet "
olen mees, kes ei taha teha sulle meest - naist ilmselt tahab teha , või koera?
vähemalt enesekindel poiss, suudab mulle kõike garanteerida ka siis kui emotsioonid ja tunded on laes! peaksin teoreetiliselt nagu surnud hüljes olema ja mingil mehel end mudida laskma?
Põhimõtteliselt veel 1 persoon, kes ei suuda või ei vaevu seda vähest tegema, mida saab nimetada profiili läbilugemiseks.
Iseenesest toredad pikad, lohisevad laused koostanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-23 20:17
Tean teda teisest portaalist..kusjuures ta on väga normaalne ja heasüdamlik mees
˅ näita rohkem ˅
2010-04-24 12:42
normaalne ja heasüdamlik? milleks siis fake? milleks ajada sellist ila? kas tõesti on lambaid, kes niimoodi liimile lähevad?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-24 12:54
kusjuures, ilmselt ei pea selleks üldse Sherlock Holmes olema, taipamaks, et miskit on siin mäda. mehel VIP-staatust pole, seega tsenseeritud pilte ei tohiks ka näha. oma segases üllitises kirjutab nagu oleks mu "ilusa kehaga armas ja habras naisolevus"-pilte näinud. võib olla tegu mitme konto haldajaga? milleks ühele "normaalsele ja heasüdamlikule" mehele mitu kontot, seejuures vähemalt 1 neist naisena?
väga loodan, et tulevikus vaevuksid ka nii "normaalsed ja heasüdamlikud" mehed siiski esmalt profiiliga tutvuma!
˅ näita rohkem ˅
2010-04-24 13:50
Ilmselt ajab luulut jah. Ükski teie pilt ei kajasta ju habrast naisolevust. (rõhk sõnal habras) Piltide nägemiseks ei pea olema mitu erinevat kontot. Eks see mummusüsteem tehtigi pigem "lollifiltriks", et esmaseid juhukirju ära hoida. Kes ikka näha tahab see ka näeb.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-24 21:31
Aga...mispärast tema eest hoiatama pidi?? Mida ta siis nii hullu tegi? Minule jäi küll arusaamatuks.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-25 02:46
Ega ta teinudki...lihtsalt eksperimenteeris.....mu meelest
˅ näita rohkem ˅
2010-04-26 09:00
Vt. vahet pole , kas ekskremeeris või eksperimenteeris.
Asi pigem selles, et kui esineks mees mehena, saaksin võibolla veel aru. Antud juhul ei ole ma motiivi puhtuses päris kindel.
Rääkimata "libedusest" ja mullikestest. Kui teile sobib, palun, võtke mehega ühendust.
Inimesed on erinevad, igaühele on oma. Lihtsalt minu puhul selline jama ei toimi.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-26 12:30
Mees lihtsalt avastas mooduse,kuidas saab kirjutada naistele,kelle postkast meestele suletud
˅ näita rohkem ˅
2010-04-26 16:08
aga kas ideeliselt see keelatud ei ole, mingi portaali reegli vastu lähe? ses mõttes, et kui suudab tõestada, et tegemist pole mehe naisega, siis vahetatakse adminni poolt sugu ära ja rahu majas.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-26 22:55
Eksperimendid , ja ekskremendid......no vöimatu ju samastada...need nii erinevad asjad Samas pole antud süüdistatavale üldse sona......Tagaselja maatasa teha...on sel jumet?Ehk oleks vaja pisut rohkem tolerantsust üksteise suhtes...Mind nt häirivad möned, kes aedvilju anusesse topivad, kuid ma ei lähe seepärast neile moraali lugema ega tule siia appi hüüdma, et kujutad ette mida teeb...Möttetus See nende elu....
˅ näita rohkem ˅
2010-04-26 23:01
Mind kunagi ei häiri mida teised teevad, niikaua, kui see mind ei puutu. Kellegil kurk perses. aga palun. Aga kui keegi mees imiteerib naist ja üritab samas mulle külge lüüa, et oma pauku lahti saada, vot siis juba hakkab asi probleemiks kujunema. Ja seepärast ma ise arvan, et on teatud asjad, mis paratamatult võiks muud moodi ära lahendada. Osad mehed on siin tõega naisena ja nad ei varja seda ning pole ka probleemi enamusel. Kõik teavad kellega tegemist. Ülejäänud "nais"mehed võiksid õppust võtta neist.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-27 10:01
deep - 10pts!
˅ näita rohkem ˅