Foorum
1
2
2014-08-10 13:30
Okei, sellega olen nõus. See on teenimine ja tulu. Kuipalju on tulumaksuvaba? Kas nad ületavad selle?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 13:31
Hakkas kohe huvitama ja piilusime maksuseadust.

Tulumaksuseadus

3. peatükk RESIDENDIST FÜÜSILISE ISIKU TULU MAKSUSTAMINE
§ 12. Residendist füüsilise isiku tulu

(1) Tulumaksuga maksustatakse residendist füüsilise isiku poolt maksustamisperioodil Eestis ja väljaspool Eestit kõikidest tuluallikatest saadud tulu,


Ja ongi maksustatav
Tegelikult ka oma isikliku asja müümise eest peab siis tulumaksu maksma
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 13:33
parma, sellest ma ennem rääkisingi, et ei politsei ega maksuamet ei suuda neid tehinguid tõestada (kahtlen, et ükski sellise teenuse eest maksnud mees selle oma tuludeklaratsiooni kuluna märgib ).
Just seetõttu, kuna seadus on jõuetu, tulebki mõju avaldada muud moodi - seda tegevust (ja ka selle eest maksmist) taunides.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 13:39
No kui seadust muuta, mis siis nende vahistatutega peale hakata? Räägitakse, et vanglates on elu väga hea. Seega peab karistused olema kuidagi väga jäledaks tehtud, et uuesti seadust ei tahaks rikkuda. Panna nad ühiskondlikku tööd tegema?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 13:47
Mina oleks ka ühiskondlikult kasuliku töö poolt kahe käega - mõtle, kui palju tänavaid me puhtaks saaks ilma rahata ning kui palju teid me ehitatud saaks odavama rahaga. Saatku kasvõi riigiettevõtetesse tasuta tööd tegema - seegi võit meie rahvale.
Ning vanglate kohalt olen nõus - see inimõiguste asi kisub kohati absurdseks. Inimene, kes on rikkunud seadust (eriti need kes on rikkunud teise inimese inimõigusi nagu vägistamised, kallaletungid tapmised jne jne) - ei väärigi inimlikku suhtumist. Sellistele peaks vanglakogemus olema nii ebamugav, kui vähegi võimalik. Kuid see ei ole hetkel teemaks.

Kõigele on olemas lahendus.. kas hea või halb, see on teine asi. Kui satub hea, siis leiab alati ruumi selle parandamiseks. See on kättevõtmise asi. Politsei tundub aga liiklustrahvidega hetkel piisavalt teenivat, et see teemaalune seaduserikkumine neid veel ei huvita.

Samas maksuamet on hakanud juba näiteks osta.ee luubi alla võtma, kuna sealt teenivad inimesed tulu ning tulu saadakse enamasti pangaülekandega, mida on kerge tõestada.

Huvitav, millal nad sarnaste lehtedeni jõuavad nagu iha.ee ja selle konkurendid
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 13:51
Maksuseduse järgi usun, et võiks kolmandik Eesti mehi ja ka naisi trahvida või vangi saata

See, kes ja kuidas makse maksab, see igaühe südametunnistuse asi, kuigi jah Eesti riigi hammaste vahel on mingil hetkel ehitajad, siis autoärikad - seega, miks mitte ka sellise tulu teenijad, sest tõesti Saksamaal ja Hollandis nad tasuvad makse ja on igati legaalsed.

Mina pigem muretsen paarbi-ga, et mida meie lapsed tulevikus arvama peavad Olen puutunud kokku mitmete nooremate neidudega ja nende väärtushinnangud on ikka täiesti pahupidi: esimene küsimus on alati: mis autoga sõidad, kas maja on kahe korruseline, kas paat või kaater on? Kui aga küsida, kes on Tolstoi või Hugo-siis vaatavad jahmunult otsa, et misasjad need on? Iphone, Mersu, pakk raha ja ropud sõnad on hetkel popid sellises seltskonnas ja ise nad reklaamivad end kvaliteetnaisteks

Süüdistada aga eelkõige saabki seda poolt, kes on nõus maksma - olgu siis Kalevi või Olevipoeg, kes hea meelega toetab Eesti naise ego upitamist. Tihti aga algab see kõik koolist ja kodust, kus võiks ja peaks siiski õpetatama teatavaid lihtsaid elus vaja minevaid elutõdesid ja sinna juurde kuuluvat.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 13:53
Ma arvan, et siin on määratluse probleem.
Teed õhtusöögi ja teatri välja, saad seksi. Seda loetakse, et on normaalne ja tavaline. Ei pea maksma. Saad elamuse ja seksi.
Kui vahetada elamus raha vastu. Ehk annad samas vääringus raha, siis on see kohe ebatavaline ja keegi peab kuhugi maksma hakkama.
Kusmaalt see piir siis jookseb?
Selleks peab mingi laternate tänava tegema. Seal tegutsemine on piiriks. Okei sobib.
Aga kes sinna tänavale ei lähe? Nende rahakotist ei saa ikka midagi kätte.
Näiteks: Annad tuttavale naisele pangakaardi. Mine osta endale midaig ilusat. tibnal on heameel ja annab seksi kohe. Loomulik käik onju. Aga tegelikult loetakse seda litsinduseks ja tibin peab maksma hakkama
Keeruline elu ma ütleks.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 14:00
Jah see on keeruline, kuid kui mitte kusagilt selle puntra lahutamist ei alusta, siis ei muutugi midagi.
Mina ei ole üldse naisele õhtusöögi välja tegemise vastu - mind on sedasi kasvatatud, et mees peabki maksma - see on mehe privileeg naist tänada seltskonna eest. Kuid, kui kepi eest raha küsima hakatakse, siis mul tekib kohe tõrge - miks ma peaks maksma selle eest, et ma naudingut pakkuda saan? Jah, enamus naisi siinkohal kohe ütleb, et kas ma olen kindel, et ma üldse naudingut pakun - ma olen piisavalt enesekindel ja tean, et pakun küll !!
Samas mitte kõik mehed ei ole nii osavad ja kõigile ei ole antud välimust - sellest ma saan kah aru, et mingi võimalus peab ju olema. Vot nende pärast tulekski kord majja luua ning asi seadustada. See lisab ka turiste meile, kes kah riiki raha maha jätavad.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 14:08
Ei teagi nüüd, kumba on lihtsam teha. Kas seadust muuta või ühiskondlikku käitumist muuta.
Praegu nagu aru saan, siis liigub selle ühiskondliku käitumise muutumise poole, et seksi eest raha küsida on täitsa normaalne.
Ma kahtlustan, et meie tööandjad nõuavad sapaka rahaeest merust. Tahavad, et töötaja oleks ilge proff aga pappi saab nagu esimest päeva tööl olnud tegelane. Kiire rikastumise probleem? Oleks ehk vähem neid endamüüjaid. Väike võimalus nagu oleks, ma arvan.
Aga ometi me ju hoolime teistest ja oleme nii tolerantsed ja kirume, kes nahaalid on.
Vbla kunagi see isegi ehk muutub.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 14:23
Jah hetkel tundub, et see vabakasvatuse vili läks nüüd idanema. Paraku vabakasvatust harrastavad vanemad on ilmselt unustanud oma lastele õpetada ja selgitada, et vabadus on ka vastutus oma tegude eest. Päris nii, et "Ise tean, mida teen" see asi kah ei käi. On eetilised ja seaduslikud piirid, mida ei tohiks ületada ka siis, kui need otseselt seadusega keelatud ei ole (seadus on vaid idee, kuidas asi käima peaks ning detailselt sinna kõike kah kirja panna ei saa). Külbelisust ning sinu käitumise mõju tulevasele ühiskonnale ei saa ju kirja panna - selleks on vaja natuke ka ise mõelda, kuid viimasel ajal tundub enese- ja oma tegevuste analüüsi võime taanduv väärtus olevat
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 14:54
Ee pigem mitte vabakasvatuse vili. Jätkuvalt arvan, et niisamamuidukergetraha teenivate litside arv on väike. Enamus ikka on suht olude sunnil raha küsimas. Ma kahtlustan, et ega mittekeegi oma last litsiks ei kasvata. Niipaljudega kui ma olen kokkupuutunud ja uurinud, on ikka kõik mingi majanduskitsikuse tulemusena sellisele teele sattunud.
Maksustamine tõstaks pigem hinda, sest maksu võrra tuleks hinda tõsta.
Nokk-kinni saba lahti.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-10 15:17
Jah hea on küsida maksusid, aga mille eest? Eestis ju puudub seksteenus. Seda pole ei lubatud, ega keelatud teenuste nimistus ja teenuselt, mida ei eksisteeri, ei saa maksu küsida. Pole ka valdkonda, mille alusel saaks fie-ks registreerida.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 10:12
Ei viitsinud kõike lugeda, pidurdusin postitusel: 2014-08-10 03:19:46

Jah, just, see mõjutab psüühikat ning just selletõttu võiks need hinnad olla veelgi kõrgemad.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 10:14
50 euro teenindajad on ilmselt mingid narkarid. Selle eest ei saa korralikku ihupesugi.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 11:52
Ah, ära lora, Tutt. Kui naisel ikka pole süüa enam, siis müüb ennast kasvõi 20 euroga. Samamoodi nagu sellises olukorras mees läheb viimases hädas vargile. Selleks ei pea alati narkomaan olema.
Tõsi, päris paljud on kahjuks need narkomaanid.

Amsterdamis maksad selle oma putka eest 100 eurot ja oled paari kliendiga üüri mõttes nullis. Kõik ülejäänud teenivad elamisraha. Ma arvan, et vähegi tegija prostituut teenindab oma vahetuse jooksul neli-viis klienti kindlasti. Kunagi tegin eksperimendi ja istusin paar tundi ühe kanali ääres, kust paistsid vist neli lõbutuba. Minu mõistes kõige vanem ja koledam prostituut teenindas selle paari tunni jooksul vist neli klienti, teised said üks-kaks igaüks. Ja see ei olnud mingi tipptund, vaid tavaline kevadine argipäev.

See on töö. Tavaline töö. Ega Sa ka oma ühe päeva töö eest üle 100 euro kätte saa, Tutt. Ainult et Sinu jaoks ilmselt oleks see suvalistel meestel lahtiimemine suurem eneseületamine kui neil. Inimesed on erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 13:47
Kuidas saab tekkida situatsioon, et naisel (inimesel) ei ole enam süüa? Kui inimene ei julge abi paluda, siis on see inimese enda rumalus. Küsi ja sulle antakse.
Rumalat juttu räägid, Brillamento. Meil on Eesti riigis igasugused sotsiaal-programmid kuhu viimases hädas pöörduda...
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 13:53
Kui keegi koputaks minu uksele ja paluks süüa, ma annaksin. Mul on ühe kodutuga kokkulepe, et iga kolmapäev, üle nädala, viib ta meie taara ära. Suine aeg ning seda ikka tekib. Ta on olnud ääretult kohusetruu ning meie kokkuleppest pidanud. Veel kord, julge küsida (tunnistada, et kannatad puudust) ja sulle antakse.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 14:09
Tutt, Amsterdamis on elukutselised prostituudid, kelle eesmärgiks on elatise teenimine, mitte ratsa rikkaks saamine. Ju siis on 50€ just selline tasu, mis tagab normaalseks sissetulekuks piisava arvu kliente. Hinda tõstes jääksid nad lihtsalt nälga.
Kas sina ostaksid turult kartuleid kilohinnaga 5€, kui turu keskmine hind on alla euro?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 14:31
Inimeste eneseuhkus on päris suur. Kuhugi supikööki minek on paljude jaoks alandavam kui enesemüümine. Rääkimata sellest, et supiköögis ei maksta eluasemekulusid ja laenusid kinni.
Ega Sa ometi tõsiselt arva, Tutt, et kõik siin sponsorit otsivad neiud narkomaanid on?
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 16:24
Nii huvi pärast, Brillamento, kumb on võikam: seks vs suuseks tundmatule mehele? Minu meelest see teine.

(Vabandan, et see teemaga ei haaku)
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 16:56
Tutt, vaginat peetakse naisel pühaks paigaks, mille ligi võib pääseda vaid parim. Sellepärast peetakse ka seksi tundmatuga suuremaks patuks. Samas olen sinuga nõus, et suuseks võib naisele endale tunduda palju vastikum, sest vitt ei tunne lõhna ja maitset.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-11 17:22
Mulle kui heteromehele tunduvad mõlemad üsna ebameeldivad, meestega ma ei seksi. Aga ma olen tähele pannud, et suuseksi eest küsivad prostituudid vähem. Seega on neil ükskõik, mis suhu satub? OK, kummiga ei ole nii vahet, aga kui keegi kummita suvalisel mehel suhu võtab, kelle kohta pole teada, millal ta oma väikemeest viimati pesi ...

Pestud ja haigustevabal võõrale naisele võin ma kõike teha. Ma ei pea suguelundeid ebameeldivamaks kui huuli või sõrmi või õlga. Aga puhas peab naine kindlasti olema.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-12 18:41
Mina nii suure suuga ei lubaks igale pestud ja tervele naisele keelekat teha
Need sügavusest tulevad "mahlad" võivad vahel vägagi ebameeldiva buketi kokkuseada, mis teps mitte nirvaanasse ei vii.
Pinnapealt saad natuke limpsida ja sinnapaika see jääb.....
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 16:03
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 16:43
Ega ma igaühele kõike teegi. Ainult vastastikusel sobivusel. Väga koleda buketiga pole ma seni kokku puutunud õnneks.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 17:08
Panite tähele, et vahele trehvas üks tibi, kelle IQ on kõrgem kui ametikaaslastel
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 18:43
Mulle parma meeldib.
Mees teab mis räägib.
Kõikjale ei kipu.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-13 19:48
Risto, see oli ju juba mitu aastat tagasi teada, et Parma sulle meeldib
˅ näita rohkem ˅
2014-09-21 00:21
kle brillamento


2014-08-10 00:44:26

Amsterdamis saad selle €50 eest vaid 15 minutit aega.

Ole hea ja käi Amsterdamis ära ja siis tule siia sõna võtma. Ajalist piirangut seal pole, klient peab seal rahuldatud saama ja hind on ka väiksem punaste laternate tänaval. Aga eks muidugi kehtib ka seal reegel : lollidelt tulebki raha ära võtta!
˅ näita rohkem ˅
2014-09-21 10:51
Amsterdamis olen ma käinud. Olen istunud kanali ääres ja jälginud selle äri tegutsemist. Naljalt üle 15 minuti keegi sees ei olnud.

Hinnad, tõsi, natuke ilmselt varieeruvad. Välimused, pakutavad teenused jms ei ole kõigil samad, seega kõik ei saa sama hinda küsida. Aga tegemist on äriettevõttega, nii et rääkida siin mingist pikast ja naudingurikkast odavast kvaliteetteenusest on lollus. Need naised peavad oma töökoha eest renti maksma, oma Amsterdami korteri ja elustiili jaoks sissetuleku hankima ning seejuures enda jaoks tööst vaba aega leidma.

Nii et soovitan hoopis sul seal ära käia, Jaevla. Ning natuke vaadata ja mõelda ka käimise kõrvale.
˅ näita rohkem ˅
2014-09-21 11:32
Pauk maksab, aeg sõltub kutsemeisterlikusest.
˅ näita rohkem ˅
2014-09-21 14:43
vanameister jfjm-pauk maksab muidugi.Olgu selleks pauguks viin kõrtsis või padrun relvas.Millele sina panused teed?
Tunnustatud brillamento-rõõm teada,et reisimine meeldib.Tagasihoidlik küsimus oleks?Oled istunud ja jälginud äri tegevust Amsterdamis,kuid kas ise reaalselt osalenud?
˅ näita rohkem ˅
2014-09-21 16:54
Ei, Risto, ma ei tarbi prostituutide teenuseid. Ja bordellis töötamiseks on mul pealehakkamist liiga vähe.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-20 15:04
kasutaja ede pakub 20 € teenust aga soomes,kui uinud siis ärgates pole ei rahakotti ega telefoni.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-20 15:47
Huvitav, et kõik iha naised, kes tiidukesele EI ütlevad või ta kirjadele ei vasta või blokeerivad, saavad kohe foorumis läbi tiidukese sule varasteks ja prostituutideks? Mis värk on? Ma juba ennetan ja ütlen ette ära, et hoidke eemale, ma olen odav narkoprost ja varastan auklikud sokid ka teil jalast ära, et uut doosi kätte saada
˅ näita rohkem ˅
2014-11-20 18:20
enamus naisi siin ongi prostituudid, mida siin ikka saada, vaadake kuulutusi....
˅ näita rohkem ˅
2014-11-20 19:35
kas enamus naisi, kellel siin saidil konto on, tõesti kuulutavad? äkki oleks siiski õigem öelda, et kuulutavatest naistest enamus.....
˅ näita rohkem ˅
2014-11-20 20:03
maksustama ei peaks ainult prostituute, kes seeläbi saaks ka haigekassa kindlustuse, mis neile ääretult oluline, enne kui ravimiseks puue tuleb vormistada. vaid! maksustama ja kontrolli alla saama sutenöörid kes enamuse rahast endale saavad. vähe on ilmselt neid prostituute kes suudavad iseseisvalt "töötada", enamus on "sunnismaised"
˅ näita rohkem ˅
2014-11-21 22:57
kui riik juba prosti otse maksustaks, annaks see võimaluse sutenööri vaheltkaotamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-21 23:35
Igal prostil oleks stuudios paanikanupp, mille peale G4S kohale lendab
˅ näita rohkem ˅
2014-11-22 14:48
Tõstatamata intiimteenuste moraalsust jne ning lähtudes ainult joti viimasest lausest siis olgem ausad, et iga teenindaja peaks saama oma tööd turvaliselt teha.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-22 14:54
sisuliselt jah, jf. aga reaalsuses lihtsalt, et isikul oleks õigus ja võimalus pöörduda vajadusel õiguskaitseorganite poole kui aus töötegija, samadel alustel suvalise FIE'ga või OÜ'ga, kui on petetud, vägivallaga ähvardatud vms. et kui maksab makse, siis on õiguslik alus riigilt ka teatavat teenust vastu saada.
ei, me ei hakka siin arutama, kas ja kuhu riigimaksud tegelikult lähevad, me ei hakka halama selle üle, et me peame üleval 101 dalmaatslasest poliitprostituuti nende konkubiinidega. ei ole see teema.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-22 19:20
Koduvalve on paljudel turvafirmadel teenuste nimekirjas. Politsei tuleb ka samamoodi kohale, nagu vaja.
Mis riigis te elate?
˅ näita rohkem ˅
2014-11-22 20:08
reaalses, päris, reklaamivabas riigis. kas ja millal politsei tuleb ei hakka siin arutama. kas ja kuidas turvafirma litsi kodu valvab, kah ei hakka ekspluateerima. kui valvabki, siis mitte seaduslik firma.
˅ näita rohkem ˅
2014-11-22 20:34
Igatahes käesolevas sajandis sa küll ei ela.

Tänapäeval on litsi kodu, nagu iga teinegi kodu. Ei ole see mingi müstiline ja salapärane koht või väga salajane paik. Seda valvab täiesti tavaline turvafirma ja litsi autol on kasko, ning "peretülisi" lahendab politsei.

Vanasti jah, nii 90-nendatel, olid nii öelda litsimajad, mis näisid välja nagu kodubaariklubi. Kus enamus tibid oli "leningradski oblastist" pärit, immigrandid. Neid hoiti keti otsas ja "sunniti" tööle ja tehti muid trikke.

Praeguseks ajaks, on vbla veel mõni , mis mõni, isegi vbla 1 alles jäänud. Konkurents on nii kuramuse tihe ja politsei kontroll suht tõhus, et selline maja lihtsalt hääbub. Jah võib olla mingi kindel koht, kus käiakse kliendiga kohtumas aga needki tibinad on vabatahtlikud ja käivad raha tegemas. Samahästi võib litsimajaks mõnda tavalist hotelli nimetada.

Vaba. Kumba sa meelsamini läheks, kas litsimajja kus politsei võib su haarangu käigus krimis näidata või näiteks naabritüruku juurde privaatsesse korterisse?
˅ näita rohkem ˅
2014-11-22 20:39
litsimajandus on jah, korteritesse kolinud. seda küll. aga eeldada, et neil ei ole oma "katust", on natukene...optimistlik. kui algul ei olegi, siis mõne aja möödudes ilmuvad "sõbrad" ja teha ei saa sa midagi, maksad kalõmmi... kas on see siis "tuttav taksojuht" või "heatahtlik korteriperemees" ...
˅ näita rohkem ˅
2014-11-22 20:44
Võimalik, et katus tuleb aga igal litsil on oma turske "poissõber" olemas.
Aga usun, et ega neid kandilisi katusemehi enam ka eriti ringi ei hulgu.
Vaata kui palju on litse tekkinud. Plahvatuslik number. Seega arvan, et katus tegeleb mingi muu tõhusama "äriga".
˅ näita rohkem ˅
1
2