Foorum
2013-10-02 01:11
Mida selle kasutaja (3eestineiut) kohta teada võiks?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 07:52
Ära looda midagi.
Too üks haige eit, kes ainult lõbustab ennast siin. Teeb ise kohe suhtluse alguses pakkumise, et võiks kokku saada, ning kohale ei ilmu. Pakub välja ka enda nähtamatuid sõbrannasid.
Olen ise temaga suhelnud, ja mitu minu tuttavat ka, jutt on alati sama ja kohtumisele mitte kunagi ei tule. Imekspandav, et viitsib teinekord nädal aega järjest väga tihedalt võhivõõraga suhelda, nsm kiimajuttu ajada, ehkki ise teab väga hästi enda plaane.
Enda FB, telefoninr ja fotot ei avalda. Kord väidab, et õpib gümnaasiumis, teisele kutile jälle ütleb, et käib tööl.
Ennem kokkusaamist logib end siit välja ja 2 päeva hoiab madalat profiil, siis alustab uue inimesega suhtlust.
Mina ei kaotanud eriti midagi, ei tulnud siis ei tulnud, mul raha palju ja tellisin litsi, aga ajateenijatest on kahju, kes loodavad kord kuus linnaloale saades naisterahva kaissu saada ja peavad pettuma, sest kolm gümnaasiumineiut ei ilmugi kohale.
Vähemalt raha ta ei küsi.

˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 20:36
Kardan, et tolle konto omaniku gümnaasiumis käimisest(kui ta üldse sinna sattunud on) on möödas paarkümmend aastat
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 22:18
juba jah, oma 2-3 aastat vapralt 18
˅ näita rohkem ˅
2013-10-03 02:49
Ma ka vahest ikka saadan talle irvitavaid kirju, et kaua ta siin muutumatuna 18 ka on??? Kas koolis ei peaks hetkel olema jne.........
...........Oiiiiiiiiiiiiii ta siis vingerdab ja püüab põhjusi leida, kuid isegi vastab!!!
------NB! muide kunagi saatis ta mulle just esimese kirja ja minul oli siiani kuri kahtlus, et selle konto taga on mingi hälbega isane!!
...........ja veel. Siin ju tegelikult terve ports neid "surematuid", kes aastatega kohe kuidagi vanemaks ei saa!!!
˅ näita rohkem ˅
2013-10-03 07:47
No teie kuradid olite oma ilkumisega vaesekest Å¡okeerinud siis, et ta minule vanuseks 19 ütles.
Võib-olla on jah noortest sõduritest unistav pederastipäss
˅ näita rohkem ˅
2014-02-27 20:14
See on kindlalt mingi karvane vanamees! 100PROSSA!!!!
˅ näita rohkem ˅
2018-05-25 13:16
See on meeldiv4 tema liba konto tean ta tegelikku nime ja kus elab
˅ näita rohkem ˅
2018-05-29 04:14
Kas saaks infot siis täpsemalt?
˅ näita rohkem ˅