Foorum
2010-03-06 14:44
kuidas suhtute kui leiate siit mehe kes väidab,et on vaba kuid tegelikult pole?siin vast enamus sellised.kas teil ükskõik või läheb see korda mingil määral?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-06 15:16
ma küsiks et kas ta ütles seda ise või ütles ta seda sinu pärimise peale?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-06 15:36
mis vahet sellel on?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-06 15:53
kui ta valega alustas enda tutvustamist , siis on aeg hakata ka järmiseid valesid ootama
˅ näita rohkem ˅
2010-03-06 16:05
No selle järgi saaks vast otsustada kas see mees jahtis ainult seksi või siis tahtis äkki enne endas huvi äratada kui teda kandidatuur otse prügikasti kirjutatakse.
Ses suhtes et äkki on mehe suhe totaalselt karile jooksnud ning otsib kedagi oma ellu enne kui "vanast harjumusest" lahti laseb. Sellisel juhul ju ei saa naistele öelda et veel suhtes oled. Naised on selle ise põhjustanud et neile ei saa tõtt rääkida vahest, kuna niipea kui mees oma probleemist räägib nii saadetakse ta kohe pikalt selle asemel et natuke rahuneda ja lasta hetke emotsioonil mööduda ning siis läheneda asjale mõistusega.
Nimelt võin tuua väga palju näiteid kus on naised heast mehest lahku läinud näiteks selle peale kui mees tunnistab et tahaks kunagi grupiseksi proovida. Nimelt naised ei saa aru et mees ei räägi oma kallimale selliseid asju mitte selle pärast et ta oma kallimast ei hooli vaid just vastupidi. Räägitakse probleemist selleks et sellele koos lahendus leida. Paljud naised on aga sedavõrd egoistlikud et kui mees sellisest asjast juttu teeb siis arvatakse kohe et mees on ilge lits-mees vms. Tegelikkus on aga see et mees tunneb et ta ei saa midagi parata loodusjõudude vastu ning tunneb et ta peab selle ära proovima muidu see hakkab rõhuma. Ning sellest oma kallimale rääkides loodetakse ikka abi saada kuidas selle probleemiga edasi minna, naised aga saadavad kohe pikalt.
Selle teemaga seoses on liiga palju mõtteid ning mul kaob nagu kohati kontsentreeritud mõttelõng käest
˅ näita rohkem ˅
2010-03-06 16:35
sellel küsimusel on kindlasti tagamaa, kui küsiti naistelt, siis võibolla leidis keegi neist tema mehe/ sõbranna mehe vms. Aga valel on lühikesed jalad, mitte nii lühikesed kui võiks, aga hullpikad ka mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-03-06 16:41
Siin on küll küsimus mõeldud naistele.Nüüd tekib vastu küsimus kui vaba on vaba?Kes on päris vaba 100%-nti siis tal on küljes mingi viga.Kui mees otsib uut suhet ja ta pole veel täielikult eelmisest suhtest vaba siis seda on peaaegu võimatu vastaspoolele selgeks teha.Arvan,et väike vale on lubatud esialgu.Küll suhte käik toob asjale selguse.Noorte puhul on kindlasti määrav valge leht aga hiljem mitte
˅ näita rohkem ˅
2010-03-06 22:47
kõik oleneb ju sellest, mis suhet ise otsin. Kindel, et sellelt lehelt ma meest endale küll ei otsi. Muidugi ei välista 100%... imesid on ju ennegi juhtunud
Kuid häälestunud oled siiski sellel lehel olles pigem seiklusele, ja selle ei ole selline avastus mulle ka mingiks uudiseks, kuid eelistan siiski seda teada kohe...
˅ näita rohkem ˅
2010-03-08 12:05
Oleneb mida ma selle mehega teha tahan! Kui lihtsalt seksia, siis pole ju paha kui keegi teine ta rärgi ja sokid peseb! Aga kui otsin püsisuhet, siis eeldan, et ta oleks vaba!
˅ näita rohkem ˅
2021-12-13 01:45
Lappa kella
˅ näita rohkem ˅