Foorum
2013-06-06 12:06
tegu siis 21 aastase tüdrukuga kes pakub web cam showd aga kui hakkad asju kokku leppima ja rahadest rääkima siis kõik roosiline.Ja kui hakkad talle raha üle kandma ja ootad teda skypes siis teda ei ole ega ilmu kah kokkulepitud aega,
kaob 3 päevaks eemale ja kerge rahadega üle saada.
Lugu laul järgmine.
sain inimesega kokkuleppele ja hakkasin talle juba raha üle kandma aga viimasel hetkel mõtlesin et küsin üle kas kohe teha web cam showd või kuidas, ja avastasin et teda enam sees pole ja kirjadele ei vasta, ja viimasel hetkel talle raha ei kannud kuna oleks ilma temapoolt lubatud web showst ja enda poolt lubatud rahast.Ja 3 päeva ootasin oma kirjadele vastust aga ei midagi,Seega tema suured lubadused on valed ja minu raha mis ma oleks talle hetk kannud oleks ma selle lihtsalt ilma jäänd.
Mehed vaadake ette.!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 12:09
selliseid siin ju ämbritega!kas siis ei tea,et ihast ära usalda kedagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 12:11
kle paraku küll
ega ei tohigi keda usaldada muidu oled ise ohver
aga lihtsalt vaatasin et tüdruk pakkus et vaatan mis head leidub aga jah. hoopis rahast oleks ilma jäänd muud ei midagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 12:12
ma arvan ,siin olevatele polegi raha mõtet pakkuda,kuna normaalseid naisi,siis keda saab naisteks nimetada on mingi 4%.ülejäänud on lihtsalt ebardid
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 12:13
esiteks pole see tõele vastav lugu, jah leppisime kokku et teeme veebi jne, aga tema hakkas piiderdama, ja ainult venitas jne, ja ma läksin ennem juba välja kui ta pidi midagi üle tegema, ja kuidas on siis ülelaskmine kui ma pole raha ega midagi arvele saanud !!!! tegemist on lihtsalt pedofiiliga kes tahab tasuta asju saada ja on suur lubaja. alguses ütleb et tal nordeo pank ja kui see ei sobi siis järsku on tal koik pangad olemas, tõdrukud ja naised ärge näitage talle ennast ennem alasti ega midagi kui raha pole laekunud, sest sellele järgneb ka ülelaskmine, tahab alinul et alasti ja alasti aga muud juttu tal pole täielik värdjas on mis muud siin õelda palun jagage seda infot ka teistele edasi lugupidamisega seksikiisu91
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 12:13
väga palju on alaealisi 15 .16 aastaseid.ole ettevaatlik
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 12:14
sinuga seksikiisu on ka varem selliseid pettusi ette tulnud,kus hiljem üritad ennast õigustada
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 12:15
Seksikiisu91!
Mul olemas jh 3 panka
ja sest ma sisestasin sinu andmeid ja tagasi tulles sind polnud enam
aga sellised need naised on
tahavad raha ette ära ja siis kaovad kus kurat
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 12:16
kui sa saabaskassi pedofiiliks nimetad,siis oled sa järelikult koolitüdruk veel!!!!!!!!!!!!millest selline järeldus,et ta pedofiil on????kahtlane värk ,seksikiisu ära valeta
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 12:17
Ju siis ma polegi esimene kes oleks tema ohvriks langend
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 12:18
esiteks minu kohta pole ühtekgi kaebust olnud!!!!! minge arenege edasi ahvi kari, pole ime et te mujalt naisi ei saa ega näe !!!!! ja ma kirjutasin ka modele ja lubati saabaskass blokeerida, et ma ei ole ainuke keda pidid petma siin
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 12:21
minu meelest oleks aeg sinusugune alaealine blokeerida
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 12:24
kahjuks olen ma 21aastane, ja lisan ka siia kohe saabaskassiga skype vestluse, siis saate oma arvamust avaldada jne siis näete ise mis inimene selline jorss on
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 20:53
ootame ära
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 23:10
järjekordne maltsast rämps välja ilmnud. ehk siis seksikiisu91 tramaeivoi. kõikidel siinsetel petistest spermapumpadel on alati üks vabandus. vot mina ei teinud
˅ näita rohkem ˅
2013-06-06 23:54
olevoimalik, kuidas su kahel põngerjal läheb? oled sa viimati neid vaatamas käinud? mäletavad nad ikka isa veel?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 01:37
sina loll loom ,ikka käid iga teema juures ja pristid oma mürki igale poole
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 09:11
Utha jah nagu Reet Linna Prillitoosis, teemat ei mõika, aga sõna võtab
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 09:26
kes teiega rääkis?
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 09:49
vaata tark naine utha, foorumis võivad kõik sõna sekka öelda millal tahavad
aga teemast hoia kinni,
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 10:47
mina hoian teemast kinni. mul kuri kahtlus, et see lastetu, kibestunud, seksuaalselt rahuldamatu elajas uthal on ka tõenäoliselt paar varikontot kust üritab raha välja huiata. miks muidu see elajasloom igas sellises teemas sõna võtab. ja laste koha pealt va aher mära hoia suu kinni
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 11:38
Ärata ennast korraks üles ja katsu tunda oma raevu teise inimese nahas. Vaata ennast kõrvalt ja sa näed, et oled tegelikult end viha täis imenud mehenäss, kes oma isiklike probleeme elab välja teiste peal. Ma olen kindel, et ennast kõrvalt nähes sa sülitaksid enda peale!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 15:39
hmm. lastetu, kibestunud, seksuaalselt rahuldamatu elajas.... säänne... enesekiitus?
üsna tõelähedaselt kirjeldab kedagi, aga, olev, miks sa arvasid, et see mina olen?
mis siis saaks, kui me need mõtted veidi ringi teeksime ja sinust rääkima hakkaksime?
mida sul siis vastu kõmistada oleks?
nüüd sa oled siis veennud mind selles, et sa üks igati asjalik, teotahteline, stabiilne ja oma õlga alla panev mees oma naisele ja hea isa oma toredatele lastele olnud oled.
tundub, et sa vist ikka pole see vihane, täis peaga teistega kaklusi üles kiskuv, rüselev, kiledalt karjuv, sõimlev, alati ropendav ja naistele räigusi vastu kähistav, kahanenud väljavaa(de)tega isend, nagu ma enne arvasin.
kahju ainult, et pidin tõeni jõudmiseks ise veidi alatut võtet kasutama ja lapsed teemasse kaasama. palun laste ja nende ema ees vabandust. lapsed ei olnud milleski süüdi.
aga vähemalt tõukas see ühe mehe üsna ruttu jälle jalgadele ja parareaalsusest välja, kas pole? midagi muud ma sellega saavutada ei tahtnudki.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-09 23:19
utha ja tutt on korduvalt vist reha otsa astunud. kust muidu uthakene täpselt teab milline on "õige eesti mees" ei tunne kaasa igatahes. ja vihale teietaolised mind ajada ei suuda. pigem toob see teie esinemine muige suule
˅ näita rohkem ˅
2013-06-12 14:54
Kas mitte Olevõimalik ise ei tormanud tribüünidele?

2013-06-06 23:10:10
"ärjekordne maltsast rämps välja ilmnud. ehk siis seksikiisu91 tramaeivoi. kõikidel siinsetel petistest spermapumpadel on alati üks vabandus. vot mina ei teinud"

Kas mitte sina ise ei otsinud foorumis hiljuti tröösti, kui sind sinu tegevuste eest värdjaks nimetati?! Ei olevat sinu aadressile sellist solvangut veel varem tulnud ja see sind nii endast välja viinud oli... Väga teatraalne kuju oled!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-12 23:25
kuidas muidu on tutikene kui kogu reaalne elu on siin ihas. ainuke koht, kus saad ennast naisena tunda on siin. vist oled sellest aru saanud ja see masendus on sind uthaks muutnud. ehk siis pritsid oma sappi igale poole valimatult. jään enda juurde seksikiisude ja muude petturite kaitsjad on samasugused maltsad nagu petised ise.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-13 14:14
Vastupidi Ov, siin ei mängi minu jaoks minu sootunnus mingisugust rolli!
Ja jälle traumatiseerid sa kergelt üle, väites mind olema ülekohtune ja salvav. Ma ei taha jääda lihtsalt tuimalt pealtvaatama, kuidas te karjas ühe kallal võtate.
Sinul ei olnud kaebusi ega konflikte antud kasutajaga, ometi pidasid õigeks sõimuga karistada ja kellelegi kohta kätte näitama hakkata.
Lase aga edasi, jorss!
˅ näita rohkem ˅
2013-06-13 15:22
oi kuidas ma selliseid "naisi" armastan. nad on nii suure südamega, empaatiavõimega, emalikult hellad jne. aga näe keegi ei saa neist aru
˅ näita rohkem ˅
2013-06-13 15:45
http://www.iha.ee/index.php?mode=forum&main=16&post=186051

Häbipostilaadne teema, mis on väga viisaka stardi saanud! Ei ole vaja kõiki üksipulki "läbi tõmmata", piisab nimest ja paarist täpsustusest.
Mulle jäi arusaamatuks, milliseid naisi sa armastad? Naisi, kes seiklevad mööda keelatud radu? Selles ma kullake ei kahtlegi
˅ näita rohkem ˅
2013-06-13 17:30
sulle, olev, on seda emalikku kätt vist vähe jagunud. julgeks arvata, et sa pole enda ilmaletoojaga kõige paremas läbisaamises olnud. lisaks emale suunatud põlgusele näid sa ka vihkavat tema sigitatut - ennast. kui aga sinu sõnavõtte lugeda, siis tõusevad neis läbivalt esile naised, aga mitte mehed ega isakuju. neist jääb kõlama tõsine etteheide naiste aadressil. sa oled oma progresseeruva viha ja rahulolematuse neile projetiseerinud ja tupikusse sellega reisinud, leidmata väljapääsu. ei tea, mis sul seal hinge taga on, aga millestki peab see hingerebiv hala ja mahategemise püüe tingitud olema.
kindla jalgealuse ja autoriteeti puudumine, pakun. naiste koht sinu elus pole kindel olnud, nagu ka sinu koht nende elus.

oma sulus teistega rahulolematult kaasa röhkida on mõnus, midagi tegema selleks ei pea ja seda mõnu tekitada mõistad sa väga hästi, aga kui sind sealt välja ajada ja pead enda eest väljas olema, siis hakkab su esiti kiledalt röhkiv hääl värisema, läheb madalal toonil kiunumiseks üle, kuni kaob teiste röhkimise sisse ära. kogu su macho´likkus on ainult pinnavirvendus.
ja teiseks, kui kärss sõnnikusse pista ja sealt endal paremat ninaesist otsida, siis peale sõnniku sealt suurt midagi ei leiagi.
˅ näita rohkem ˅
2013-06-13 21:21
uthakene võtga tutt ka kaasa. tal ka süveneb see sinu epideemia. siit peaksite küll abi saama. ja mis kõige tähtsam tasuta ka

http://www.epnu.ee/psuhholoogiline-noustamine

˅ näita rohkem ˅
2013-06-13 22:06
Palju kauneid sõnu ja sõbralikke mõtteid
˅ näita rohkem ˅
2016-11-02 11:25
Tegutseb taas
˅ näita rohkem ˅
2016-11-02 15:34
Ja jah. Tegutseb madis002 kahestunud isiksuse olematutes ajusagarates
˅ näita rohkem ˅