Ühesõnaga, siin tegutseb konkreetne türklaste rühmitus. Eriti debiilsed isendid ja vaatavad, kuidas saavad kedagi jälle ära kasutada. Ma olen välja uurinud, et nad lasevad ohvritel (kellele lubatakse sadu ja sadu eurosid), teha endast videosid, mida nad siis ise oma liigikaaslastele maha müüvad.
Üks nende levinumaid masskirjus: Soovid 200 eurot? Anna pangakonto. Mis pank? Anna skype ja msn.
Nii, no peaks olema tõesti eriline naiivitar, kui jääda sellist eiteakusttulnud heategijat, kes pakub lambist 2 sotti, ent leidub kindlasti neid, kes seda teevad. Katsetasin ka ise ühe jõmmiga, lihtsalt et teada saada, mis selle süsteemi taga on. Kusjuures, kohe kui sa oled ühele salapärasele "annetajale" vastanud, tekib neid eiteakust kohe postkasti juurde. Ikka siinsesse postkasti, mitte mailboxi, mis nii ehk naa kubiseb 419 scam kirjadest.
Lõpuks õnnestus selle isendi kohta paljugi teada saada ja samuti eesmärkide kohta. Mingit pappi keegi kunagi ei näe. Õnneks suutsin tal endal, tänu kogemustele, naha üle kõrvade tõmmata. Detailidest ma ei räägi.
Mis puudutab soomlasi, siis nemad on suht lahjad, võrreldes türgi pervikutega. Soomlased tahavad lihtsalt raha eest keppi saada ja otsivad siit naisi, keda Eestisse eksides aeg-ajalt külastada.
Utha, kes siin vihkamisest rääkis? Kindlasti on ka normaalseid türklasi, nagu on ka ebanormaaslsete eestlaste seas normaalseid eestlasi.