Foorum
2012-10-12 00:48
See leht siin ju täis neid!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-12 02:06
Paraku, ei tohiks ju olla see üllatus!!!!! See portaal peegeldab ju meie elu!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 03:39
Mind häirivad soomlased,eesti keelt nad ei oska,kuid imestavad mix ma soome keelt ei tea
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 04:24
Väga õige, Isabel
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 07:52
Soomlast võiks nimetada omaette liigiks kohe . Nad on huvitavad mõnes mõttes . Tean mitmeid Soomlasi kes oskavad meie emakeelt , Rootsi jne keeli ja on isegi käinud õppimas meie emakeelt ülikoolis ( see vist on filoloogia nime all ) . Samas on soomlaste hulgas täiesti idikaid ... anna abi olemusega inimesi aga üldjuhul minul on nedega kokkupuude peamiselt positiivne. Aga tulles türklaste juurde , siis jätan parem ütlemata sest muidu koosneks minu lause ainult piiksudest
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 09:13
üldises plaanis ma teemaalgataja arvamusega ei ühine.
isiklikus plaanis jätaks ka oma arvamuse praegu enda teada.
ja isegi, kui ma selle välja ütleksin, ei erineks see oluliselt arvamusest, mis mul võib tekkida mõne kaasmaalasest meesterahva suhtes, kes minu suhtes pealetükkivaks muutub.
ma olen selliste teemade loomise vastu. esiteks ma ei poolda mõttetut sõimu. teiseks ei näe sedalaadi avalduste tegemisel tõsist mõtet. kolmandaks ei taha olla osaline sellistes aktsioonimaigulistes üritustes, kus kasvõi poole sõnaga teist isikut tema päritolu pärast taga kiusatakse, halvustatakse ja alandatakse, ei tea kust tekkinud iseloomustustega üle valatakse ja üldse isikute vahel vaenu õhutatakse. idioodiks kuulutamise liigitaks ka selle alla. loobun, tegelikult isegi keeldun.
ma loen sellise avalduse siiski enese väljaelamiseks. sellepärast ka leian, et sellega kaasaminek on mõttetu. samamoodi elavad ennast välja soomlased ja mis tahes muust rahvusest isikud, keda siin justkui selle pärast taunida tahetakse. oleme me ise siis nii palju neist erinevad ja viisakamad? Soomes elavad soomlased võiksid siis iga päev ennast ahistatuna tunda, kuna seal käib laevade kaupa eestlasi kas siis tööl või teisi asju ajamas.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 09:21
Utha, ma sain aru, et Isabelil pole rahvusena midagi soomlaste vastu..Aga samas ma ka olen ikka selle poolt, et kui soomlane teab, et naine on eestlane ja kohe eeldab, et ta oskab soome keelt..Mina ju ei kirjutaks soomlasele eesti keeles..
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 09:28
soomlased olid ainult näiteks toodud. ta rääkis türklastest. jah, ka mul on nendega kokkupuuteid olnud, aga ma ei vihka neid. kui ei meeldi, saab blokeerida ja sellega on asi unustatud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 16:43
Ühesõnaga, siin tegutseb konkreetne türklaste rühmitus. Eriti debiilsed isendid ja vaatavad, kuidas saavad kedagi jälle ära kasutada. Ma olen välja uurinud, et nad lasevad ohvritel (kellele lubatakse sadu ja sadu eurosid), teha endast videosid, mida nad siis ise oma liigikaaslastele maha müüvad.
Üks nende levinumaid masskirjus: Soovid 200 eurot? Anna pangakonto. Mis pank? Anna skype ja msn.
Nii, no peaks olema tõesti eriline naiivitar, kui jääda sellist eiteakusttulnud heategijat, kes pakub lambist 2 sotti, ent leidub kindlasti neid, kes seda teevad. Katsetasin ka ise ühe jõmmiga, lihtsalt et teada saada, mis selle süsteemi taga on. Kusjuures, kohe kui sa oled ühele salapärasele "annetajale" vastanud, tekib neid eiteakust kohe postkasti juurde. Ikka siinsesse postkasti, mitte mailboxi, mis nii ehk naa kubiseb 419 scam kirjadest.
Lõpuks õnnestus selle isendi kohta paljugi teada saada ja samuti eesmärkide kohta. Mingit pappi keegi kunagi ei näe. Õnneks suutsin tal endal, tänu kogemustele, naha üle kõrvade tõmmata. Detailidest ma ei räägi.
Mis puudutab soomlasi, siis nemad on suht lahjad, võrreldes türgi pervikutega. Soomlased tahavad lihtsalt raha eest keppi saada ja otsivad siit naisi, keda Eestisse eksides aeg-ajalt külastada.
Utha, kes siin vihkamisest rääkis? Kindlasti on ka normaalseid türklasi, nagu on ka ebanormaaslsete eestlaste seas normaalseid eestlasi.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-15 19:18
nii sa oleksidki pidanud kirjutama - pikemalt probleemi lahti.
sinu eelmine postitus türklastest idiootidest jättis palju mänguruumi erinevate arvamuste tekkeks ja nendega mängimiseks. mida oleks pidanud sellest välja lugema? järgmine isik, kes ennast välja elab
˅ näita rohkem ˅
2021-08-15 17:28
Siin ka see periood olnud, kui karvased türgi mehed püüdsid meie naistele keelt kõrva ajada. Omala ajal juhtus seda messengeris palju.
˅ näita rohkem ˅