ta kasutab vaid eesti naisi ära sexi eesmärgil kui ära tüdineb siis saadab lihtsalt minema, ja teda ei huvita mis sinust edasi saab, olen kuulnud soomes olles et ta on suur seelikukütt, ja ta joob iga päev 10-18 purki õlut, keelata ka ei saa teda, ta ju omas kodus, ja kui piisavalt purjus on siis heidab magama ja norskab jube valjult,ja tal endal ei ole midagi isegi korter milles elab maksab ta vend üüri, ja üldiselt tänu ta vennale ta elab lõbusalt, kasutates ära eesti naisi, minuga juhtus nii,läksin tema juurde tundsin et suur armastus, olin ta juures 3 kuud, pidin septembris tööle minema kuid ta ütles et jääd minu juurde hoolitsen sinu eest, ta lubas et ostab materjali et saaksin teha oma tööd, kuid see ta lubaduseks jäigi, 2 kuu möödudes hakkasin kahtlema, ja varsti panin tähele kuda ta vestleb teiste naistega, ja lõpuks kui ta tüdines minust saatis ta minema ja mis kõige hullem tänu temale jäin ilma tööst ja see teda ei huvita, ta ei ole nõus isegi toetama mind niikaua kui töö leian, ütleb vaid et olen niigi su peale raha kulutanud, ta rikkus mu elu ära, pean otsast alustama, kallid eesti naised ärge sattuge tema võrku, ta kasutab teid kui nukku keda hiljem saab ära visata kui ära tüütab, tema eesmärk on vaid seks, mina sain väga haiget, ei soovita kellegile