Foorum
2011-11-25 19:50
ta kasutab vaid eesti naisi ära sexi eesmärgil kui ära tüdineb siis saadab lihtsalt minema, ja teda ei huvita mis sinust edasi saab, olen kuulnud soomes olles et ta on suur seelikukütt, ja ta joob iga päev 10-18 purki õlut, keelata ka ei saa teda, ta ju omas kodus, ja kui piisavalt purjus on siis heidab magama ja norskab jube valjult,ja tal endal ei ole midagi isegi korter milles elab maksab ta vend üüri, ja üldiselt tänu ta vennale ta elab lõbusalt, kasutates ära eesti naisi, minuga juhtus nii,läksin tema juurde tundsin et suur armastus, olin ta juures 3 kuud, pidin septembris tööle minema kuid ta ütles et jääd minu juurde hoolitsen sinu eest, ta lubas et ostab materjali et saaksin teha oma tööd, kuid see ta lubaduseks jäigi, 2 kuu möödudes hakkasin kahtlema, ja varsti panin tähele kuda ta vestleb teiste naistega, ja lõpuks kui ta tüdines minust saatis ta minema ja mis kõige hullem tänu temale jäin ilma tööst ja see teda ei huvita, ta ei ole nõus isegi toetama mind niikaua kui töö leian, ütleb vaid et olen niigi su peale raha kulutanud, ta rikkus mu elu ära, pean otsast alustama, kallid eesti naised ärge sattuge tema võrku, ta kasutab teid kui nukku keda hiljem saab ära visata kui ära tüütab, tema eesmärk on vaid seks, mina sain väga haiget, ei soovita kellegile
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 20:02
Aga millesse sa ise uskusid kui panema läksid
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 20:08
noh juuksur sõimab su kohe läbi. põhjustasid mehele raske trauma kui tulid teda siia avalikustama. caribian kaebab su kohe kohtusse, tal juba kõne Vespale võetud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 20:29
ei sõima, ohkab võtab ainult. tutvusin just nende kahe ankeediga ja tegin sellest omad järeldused
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 21:09
parandan: mitte „ohkab“ vaid „ohkama“ mis teha, kiired ajad
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 21:20
mida te mölisete? Inimene rääkis oma mõtteid ja teil vaja kohe rünnata (nagu alati) nagu marutõbised?! Ja nagu ikka Utha oma idiootse vaimuhaige õppekavaga
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 21:28
sa peaksid oma närve ravima. pikalt seksita?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-25 21:49
mis sul minu närvidest? Hoia oma suu kinni vahest ja jäta kõikjal omad hapud kommentaarid tegemata. Tõenäoliselt oled sina pikalt saamata. Ilmselt su lohvaka tupe pärast
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 00:10
kes kellele trauma põhjustas, mina olen saanud väga haiget, tema pärast olen eestis peaaegu kõigest ilma,misha36 mõtle peaga järelikult oled sa samasugune nagu vespa kes naisi ära kasutab
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 02:14
Mulle tundub, et see on umbes samasugune teema, nagu need veebikashow-st ilmajäänud tegelased siin nutavad. Ainult, et sugu on vahetusse läinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 02:21
ei ole, kui see lugu tõele vastab, siis on see mees väga alatu, kui ei lase kedagi tööle ja käid peale et ära mine, siis pead ikkagi vastutama selle sammu tagajärgede eest, tänapäeval pole töökohad puu otsast võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 09:23
susanna2-raske juhtum kahtlemata.omadest vigadest õpitakse .elu on karm ja eriti inimeste omavahelised suhted.
vaatamata raskustele tuleb eluga edasi minna.edu sinule ja kindlasti homne päev tänasest parem.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 12:06
Oh,Suzanna...kas sa tõesti veel ei teadnud,et mehi huvitabki ainult seks....no parem hilja,kui mitte kunagi seda teada saada.
Selles pole loomulikult midagi halba,et seks on eesmärk....sina pead need asjad,mis sind huvitavad ENNE seksi kätte saama.
Kui ei saa,siis ei ole ka seksi.Väga lihtne tegelikult.
Enne "armastamist" mõtle ilusti järele-kui sina ei saa,mida sina tahad,siis tema ei saa,mida tema tahab.Lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 12:18
suurepärane selgitus, caribian
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 16:41
Siin vaidleks ikka natuke vastu.Kui on tegu ikka armumisega siis nende asjade peale väga ei mõelda,mida tahetakse enne seksi
Ihas muidugi enamasti käivad asjad teisiti kui päriselus..
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 17:23
Caribian seksibki ainult asjade eest...
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 20:51
Caribian ei hala ka kuskil,et keegi ta lohku tõmbas ...erinevalt paljudest..
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 21:55
sa ei taha sellest rääkida avalikult?
˅ näita rohkem ˅
2013-04-12 23:21
Mul on sama teema mis caribianilgi - bartertehing seks asjade vastu. Kui saan peotäie datleid, korvi banaanidega, klaashelmeid, või muud väärtuslikku kama mida tuuakse alati, siis seksin.

Samas on mul odavalt müüa banaani-datli pasteeti ja klaashelmeid.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-13 14:37
mehed ju.
˅ näita rohkem ˅
2013-04-16 12:02
jutt on hea
˅ näita rohkem ˅
2021-12-13 02:07
Ära vingu pederast
˅ näita rohkem ˅