Foorum
2011-11-22 09:17
Foorum69-s kepimeeste muljeid IHA kohta lugedes jäi mulle täna silma seesugune postitus:

"Üks potensiaalselt väga ebameeldivalt lõppeda võinud kogemus.

Kontakteerusin IHA kasutajaga "chikad" telefonil 54625300
Pakkumine sisaldas kaht tüdrukut. "Pool raha ette" jäi juba telefonis kõrva kõlama aga see pole ju ebatavaline. Esimene mulje autos kinnitas, et tegu on kvaliteetse kaubaga ning küsitud 100 per nägu oleks ok. Kohe autos küsiti ettemaksu, tegin siiski ettepaneku enne hotellituppa minna. Seal tuli raha jällegi jutuks aga ma ei tahtnud väga ette maksta, ning toon kiskus juba selgelt negatiivseks. Tegin isegi ettepaneku laiali minna, sest tuju hakkas ära minema aga summa polnud minu jaoks tegelikult suur, püksis punnitas ja nad söötsid naeratades ette legendi, et see on neil alles kolmas kord ja eelmisel lasi mees nad üle. Valik oli teha panus või laiali minna, loomulikult valisin esimese.

Sada vahetas omanikku ja edasi algas omamoodi mäng, kus oli kiirelt selge, et tütarlapsed otsisid varianti toast põgenemiseks. Viimane asi mida ma soovisin, oleks olnud mingitesse jamadesse sattumine, a'la rünne, kehavigastused, politsei jne. Ehk käed olid seotud. Protsess kestis oma kõva kümme minutit ja ei hakka kõikidesse detailidesse laskuma, need on enamuses humoristlikud tagantjärgi mõeldes. Samas ma neid ise ära saata ka ei taibanud.

Lõpuks rippus üks jalgupidi minu käes aknast välja pea alaspidi. Nad otsustasid aknast hüpata ja teisel sain jalast kinni hüppe pealt, ta läks pea ees. See polnud kõrge aken, keegi viga ei saanud ja lasin ta peale 2-3 sekundit rabelemist lahti. Tema näoilme, mis mulle alt sel hetkel vastu vaatas oligi ehk kogemus, mille eest maksin ? Adrenaliin, hirm ja võib-olla viha, igatahes noore kena tütarlapse nägu oli kui õudusfilmis kõverdunud. Filmides tavaliselt peale seda nägu rebeneb, muutub monstrumiks või laguneb tükkideks, suust lendavad ajusid söövad nälkjad jne. Õnneks seekord mitte nii hullusti aga väga omapärane kogemus oli midagi sellist reaalses elus näha.

Koju jõudes peegli ees märkasin, et mu uuel pluusil on üks nööp kadunud rabelemisega. See võttis tuju natuke ära aga noh, kaotused lahingus on paratamatud ja võidud seda magusamad.

Kuid ettevaatlikumalt siis nende ette maksmistega, kui selged märgid väljas siis pigem ignoreerige oma jalgevahelt tulevaid nõuandeid.

Muidu on mul IHA'ga igati positiivne kogemus, mitu päris head projekti on sealtkaudu teostunud, k.a. seekord olemata jäänud stsenaarium koolitüdrukutega (täisealistega !). Ju see samuti uinutas ja viis libastumiseni".

Nii et, inimesed, olge valvsad.

˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 09:45
hahahaaa lahe kogemus
˅ näita rohkem ˅
2011-11-23 12:17
tõesti õpetlik, aga ega see vist ei pane kedagi kooliplikadest ja tasulisest seksist eemale hoidma. õppetund kehtis vist ainult ettemaksu kohta
˅ näita rohkem ˅
2011-11-29 10:09
Peaks omale ka sellised "linnud" muretsema
˅ näita rohkem ˅
2011-12-11 00:38
Mulle käidi sama legend välja. Loobusin.
˅ näita rohkem ˅