Foorum
2011-10-28 00:30
Kõik veebikahuvilised ja muud imelike huvidega mehepojad, siin võiks siis olla koht, kus kõik teie mured kirjas on.
Kui sa ei saanud raha eest showd või kui show lõppes natuke varem kui sinu onaeerimine ja show tegija keeldus edasi showtamast, siis kindlasti kirjuta sellest siin. Hoiata kõiki teise pervosid, et nad jumala eest sellele ja sellele inimesele raha ei kannaks.
Ja ka need pervod, kellele ettepanekutele neid camis onamas vaadata, on jäetud vastamata ja kirjadele reageerimata, pange need kasutaja nimed kõik siia kirja, siis teised pervod teavad, et sinna pole mõtet pakkumist teha. Nii säästate oma aega ja ka selle neiu aega, kes ei soovi teie seene toksimist pealt vaadata.
Niiet andke aga tuld!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:34
Kui mina pakuks show`d,siis ma ostaks endale Paypal lingi,see on suht odav tegevus,aga keegi ei näe su nime ega kontot.Lihtsalt paypali kasutajanime.Mõistlik.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:41
nagu sa ette kujutada võid, siis suurem hulk perve on pisikese ajumahuga ja selline asi nagu Paypal ei ütle neile midagi. vaevalt nad sinna ka kontot teha okskaksid. ilmselt liiguks segadusse sattunud pervert teise teenusepakkuja juurde, kelleni on lihtsam tühja makstud raha läkitada.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:42
mina häkiks ihasse sisse, saaks teada IP, sellega teeks tsikipriki ja saaks teada kes on kes.
siis on vaja ainult googledada ja ihasse inf ülesse ja äri 100% pekkis
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:43
kõik pettasaanud saavad teada kes sa oled ja eks nad ise teavad kas tulevad sulle lilledega külla või annavad su menti
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:48
noh, need "blondiinid" kes siin midaiganes pakuvad ei näe kindlasti vaeva et oma IP`d varjata.
ajad on näidanud, et raha maksnud ja petta saanud tegelased on sellega tegelikult ette leppinud, ehk arvestanud riskiga petta saada.
nad lihtsalt otsivad järgmise, saavad sealt petta, liiguvad aga edasi.
kas sa misha siis pole tähele pannud, et hoiatuse postitaja ise edaspidi enam seal sõna ei võta. miks? kuna äkkviha on üle läinud ja teda ennast see teema suht enam ei huvita. tal on juba msnis uued kontaktid ja ka uued maksed erinevatesse kohtadesse teel.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:51
alahindad mind?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 00:56
oled sa misha kunagi näinud siin ühte tegelast 2 korda kaebamas? mina ei ole. ja miks?
on olemas vägagi õige ütlus: petad mind korra - häbi sulle! , petad mind teist korda - häbi mulle!
keegi ei julge siia avalikult kirjutada et kaks korda samasse ämbrisse astus. tegelikuses on see isik saanud juba mitmeid ja mitmeid kordi tünga. see on arvestatud loomulik kadu.
oleks mõni perv sama järjepidev kui sina siin, siis ehk tõesti oleks midagi muutunud. aga nagu tavaliselt, ega midagi seisma ei jää, tulevad uued pervod peale ja koos nendega ka need, kes neid lüpsavad. sisuliselt ikkagi tühi ring.
aitaks ainult interneti ära keelamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 01:11
aga sa tegid ühe vea. sa sattusid hullu otsa nagu mina
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 03:53
sa võid ju neid hoiatusi laduda palju jaksad, suhteliselt pointless asi. siin on neid pakkujaid kümneid. ja näiteks msni vahetamine ei võta rohkem aega kui paar minutit.
samuti kellegi pangakonto avaldamine ei tõkesta veel midagi. olemas on muidki maksmise viisa, populaarseim neist rate.ee SOL`ide süsteem. lisaks kõneaja laadimised ja muud värgid.
sa parem looda seda, et üks õiedest, keda juhtumisi on eestis 3, just nii, 3, ei esita laimu levitamise pärast kaebust. üks neist võib ju asjaga seotud olla, aga ülejäänud 2 on antud juhul pervertide poolt läkitatud laimu ohvrid.
ilmselt peaks iha.ee siis vastavalt andmekaitse seadusele selle nimega seotud kirjutised siit eemaldama. aga-selleks.
edu sulle tegemistes..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 03:58
unustasin lisada, et iha.ee foorumit loeb väga väike käputäis inimesi, rääkimata siis veel inimestest, kellel pole iha.ees kontot ja kes sellistel lehtedel ei käigi.
sisuliselt siis sinu sõnumid jõuavadki ainult pervertideni, kes enamus on naguinii puuduliku aruga ja unustavad need hoiatused üsna pea ning taaskord saavad nad vastu pükse, kas ühe või teise käest , senikaua kuni nad oma hobist kas loobuvad või hakkavad vaikselt aru saama, et onaneerimise eest pole mõtet raha maksta.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 09:30
miks sa siis nii muretsed, postitad minu kohta igast jura ja oled lausa parodeeriva nime teinud? mis selle kõige mõte sul üldse on?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 12:06
mõte on sama väärtuslik kui sinu tegevus.
levitad tõendamatud laimu täiesti suvaliste inimeste kohta. aga nagu ma juba ütlesin, anna tuld! on ainult aja küsimus millal need teemad jälle ära kustutatakse.
näitad vähemalt avalikult iha.ee usaldusväärsust isikuandmete suhtes ja ka seda, kui lihtne on siin igast jama välja mõelda.
ma tegelen täpselt sama asjaga millega sinagi. ainult et sinu tegevus on suunatud maiteakelle vastu..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 12:15
kelle kohta? kõik info mida ma kasutan on sinu enda postitustest võetud. kui sa ise liputad võõraste andmetega siis oled sa lausa topelt kelm.

mina ei tee sinust teemasid, mina ei ropenda sinuga, sina ropendad abs siin kõigiga. mis õigusega sa teed seda?
kas tõesti naine saades keskealiseks muutub peast lolliks?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 12:23
kes need kõik on siin? huvitav küll. peale sinu ei ole siin kedagi, kellega ma pikemalt vaielnud olen.
mina ei ole kuhugi mingeid nimesid postitanud, vähemalt mitte sellises kontekstis, kus nimedega seonduv info on tõendamata.
sina mainid siin pidevalt mingeid täiesti suvalisi tegelasi.
eetiliselt on minu jaoks labane kellegi nime kuhugi foorumisse riputada, mis see mulle annab? ma võiks siia sadu nimesid kirjutada, aga ma arvestan ka võimaliku variandiga, et nende nimede omanikud ka midagi selles suhtes ette võtavad.
kasutaja nimed on teine asi, kasutajanimed on olematud tegelased, ehk tegelaskujud siis. meist keegi ei tea kes peitub nimetaga ablasvitt või meelamunn. on seal taga jüri või mari..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 18:31
Väga huvitav järeldus.
Oled nii veendunud aga nö. süütute inimeste kohta soppa postitad endise hooga..
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 22:45
Pagan, ma esimese hooga vaatasin, et misha peab monoloogi, vaidleb iseendaga.

Teil on ikka kõvasti vaba aega käes, kodanikud. Algatage parem midagi mõistlikku, näiteks kulutage see aeg firma rajamisele, mis Eesti (ja teid ennastki) rikkaks teeks mingi pöördelise avastuse arendamise teel.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-28 23:14
selleks peab steve jobs olema
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:35
Jobs suri ära. Tema ajuenergia jäi omanikuta ja hõljub nüüd mööda maailma ringi, otsides uut kasutajat. Haara võimalusest!
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:38
uskumatu et ta suri. ma ei teadnudki, et tal vähk oli. ükspäev oli uudis lehes, kõmmmmm, mees surnud. täpselt nagu jackson suri. olime iha jutukas ja siis vaatasin mingit uudist, jäkson surnud, uskumatu, kuidas, ei ole võimalik. siis sai cnn live käima pandud ja seal näitaks koguaeg ülekannet tollest haiglast. lõpuks tuli ekraanile tekst - surnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:48
Jah, surm on kole asi. Eks neid ootamatuid lisandub veel, dünaamiline maailm ei ole milleski etteaimatav ega lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-29 23:55
jobs ju ütles - elu parim leiutis on surm. kui ise sured siis on lihtsalt kõik. raske on neil kes jäävad.
˅ näita rohkem ˅