Foorum
1
2
2011-09-27 19:16
demi, aga mehed valivadki suva mis mehed ankeeti kirjutavad, see abs ei loe mitte midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 20:30
nad valivad sekspartnerit?Või olen valel teel?Milleks seksi puhul sisemine ilu?Ma ei usu ,et kõrgel pulsisagedusel hõljudes sel mingit tähtsust on?
Pole mõtet jahuda mingist sisemisest tühjusest,vaimuvaesusest jne...need asjad ei puutu seksi mitte mingil määral.
Kui ma otsiks sekspartnerit,lihtsalt seksi...mind ei huvita absoluutselt,kas tegemist on sisemise ilu ja vaimse inimesega...ma vaatan ikka füüsilist ilu ja võimekust.Loogiline?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 20:38
valivad, sina ju ei vali demi eks igasugust seksi on olemas, on niisama panemist, on suurt armumist, kõik on olemas. äkki sa pole tundnud ja siis näedki elu nõnda mustvalgelt. äkki sa peaksid proovima teistmoodi, avastama iseennast ja maailma. tänased raamid minema viskama ja kõike tegema teistmoodi...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 20:58
sa siis väidad,et 90% mehi Ihas soovivad ajukeppi?Kas nad ei saa seda juba piisavas koguses?Tööl naisülemuse käest,kodus naise käest ja kord kuus eriti kõva ajukepi ämma käest.Ja veel on vähe?
10% tahavad midagi kogu aeg lakkuda....ma saan põhimõtteliselt aru refleksidest....aga lakkuda võib ju panni?
Oma naist?
Ma siiski kaldun ikkagi arvama,et sisemine ilu vaimsed väärtused ei huvita siin eriti mitte kedagi.Paljud lihtsalt ei tea nende sõnade tähendust .Igavusest (ilma seksi saamata)peab ju kuidagi "ära tegema".Targem oleks muidugi eelnevalttekst spelleriga üle käia....
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:04
sa ei üllata
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:05
võibolla tõesti käekottide maksumuse üle arutamine on sulle jõukohasem teema ei hakka su aju piinama enam selle teemaga
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:15
Vähemalt ma valdan teemat.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:16
Käekotiteemat teeks eraldi teema käekottidele?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:20
näe mul ikka vaim nokib, aga kui sa näiteks 50000€ käekoti õlale võtad ja siis seksid, kas siis on orgasm võimsam?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:22
Nii huvi pärast uuriks, et mis on käekotiturul hetkel kõige kõvem bränd?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:26
brändid on lutsud, käsitöö ikka, briljandid, puhtast kullast või plaatinast metallplaadid ja liigendid, 1.9 miljonit dollarit on üks ilusaim ja kalleim
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:39
Caribian on Kaunitari teemas tule enda peale tõmmanud, mina küll sinu (Caribiani) kohta midagi halba öelda ei saa- oleme kunagi natuke vestelnud. Väga selgete seisukohtadega, sihikindel ja sõnaosav- täielik vastand teema peategelasele. Mina jagan mingi piirini Caribiani maailmavaadet, see kõik ongi nii lihtne ja mustvalge (mõningate mööndustega)
Kaunitarist rääkimiseks peaksin uue postituse tegema ja enne seda natuke jõudu koguma
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:47
No need miljonidollarilised on juba märg unenägu. Ma mõtlen ikka selliseid, mida vähe tavlisem inimene ka kätte saab, aga mitte päris igaüks. Louis Vuitton,, Chanel, Marc Jacobs, Gucci, ... Mis on hetke kuumim sõna?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:52
Kas sa cariba tahad väita nagu kirjutasid, et :
Kui ma otsiks sekspartnerit,lihtsalt seksi...mind ei huvita absoluutselt,kas tegemist on sisemise ilu ja vaimse inimesega...ma vaatan ikka füüsilist ilu ja võimekust.Loogiline?
Seega siis olgu või algharidusega vasalemma rets, peaasi, et suure riista ja hea väljanägemisega. Ma ikka ei tahaks seda uskuda, et sa nii mõtled, nii halvasti ma sinust nüüd ka ei arva
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 21:56
mina usun demi, nüüd ma usun, varem kahtlesin, ma arvan et nii ongi nagu ta räägib
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 13:16
Tavaliselt on kotigurmaanidel välja kujunenud oma eelistused.Kõik sinupoolt mainitud brändid on head,aga minu lemmikuteks on kujunenud Balenciaga ja Chloe.Meeldib nende disain ja detailid.Erandina meeldis ka Diori saddle-bag,teised mitte nii väga.
LV jaoks olen liiga noor.Chanel ...pigem ei.Maitseasi.Mulle üldjuhul ei meeldi "airblow"nahast kotid ja metalliga rihmad.
Hermes ...see on klassika,mida kanda paar korda aastas.
Igapäevaseks ikkagi Chloe Baddington(XL versioon) või sportlikuma riietuse juurde Balenciaga Moto.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 13:16
Aix..sa mõistsid valesti.Mina ei otsi midagi.Pidasin silmas meeste nõudmisi naistele.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 13:33
http://uk.hermes.com/leather/bags/for-day/jypsiere/jypsiere-37-16173.html?size_leather=S&color_leather=ORANGE
See oleks kott,mis võiks järgmisena mu kollektsiooni mahtuda...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 13:56
Ligi 4000 naela väärt kingitus. Pole paha, caribian.
Balenciaga meeldib mulle isiklikult küll rohkem. Aga ega mehed peagi vist naiste kottidest midagi teadma.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 14:21
Pole asjade ihalust veel mõistnud. Mul on üks sugulane selline, aga teda vabandab välja tema lapsepõlv, tema ema ja isa ei ostnud talle mitte midagi, mitte ühtegi mänguasja. Mingi lapsepõlve kiiks mida terve elu tuleb asjadega kompenseerida, tegelikult ta ei hooli neist asjadest vaid ainult omamine on tähtis. Omab omab ja siis viskab prügikasti
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 16:57
see lingil olev kott? vabandust, aga minu meelest täiesti tavaline. ma oleks oodanud midagi muud. miks selliste peale nii väga erututakse? kas koti hind on see, mis kihevile ajab või bränd? või on kott ise omaette väärtus, mida tasub taga ajada? ma saan aru, kui tegu oleks spets materjalist kotiga, mis nt tule- ja uppumiskindel.
JohnOfGount- sa tead mehe kohtagi naiste kottidest liiga palju ma jään häbisse
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 17:02
okei stiil on maitseasi, aga vaata luubiga, väga kvaliteetselt tehtud kott. ühtegi õmblust ei hargne, kott hoiab hästi kuju ja tundub hästi sümmeetriline. kindlasti see nahk on mingi eriline ja plaatina detailid. ma täitsa usun, et reaalis see kott võib väga ilus olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 20:37
Utha...selline kott on "elus",sa ei viska teda kuhugi,sa hoiad teda ilusti,puhastad ja kreemitad teda igal nädalal.Ta lõhnab,paremini,kui enamus inimesi..sa hellitad teda,silitad ja tunned hermes`i naha tekstuuri oma käe all....
See on teistmoodi maailm,see on aeg sulle ja su kotile-kvaliteetaeg.
See kott on väga eriline.Ma võtaks ta voodisse.
Kott on pereliige,lemmikloom.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-28 21:06
jaaaaaa
kui seksid siis paned üle õla ja orgasm on kordi võimsam
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 13:23
Pole see cari mingi kõrgklassi lits reisidel on käinud ainult tõlgina kaasas. siin võib muidugi unistada ja fantaseerida oma kottidest võib-olla räägib ta hoopis nendest kottidest, kus munad sees on
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 14:49
kus sa seda tead?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 16:45
Kes on kõrgklassi lits?Näidake mulle ka,ma ei usu,et Ihas on...
Laadenibin...valdan tõesti viit võõrkeelt fluent-tasandil,aga tõlgina pole veel kunagi töötanud.pakkumisi on küll olnud.
Ju siis pole piisavalt ahvatlevad olnud need pakkumised PS.Ümbermaailma olen juba ära käinud..ilma tõlkimata
Äkki laevakapten?Kosmonaut?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 21:04
cariba, sa mõistsid valesti, mina ei otsi ka midagi, ega kedagi. Ei seksi, ei modelle. Mõlemit ilma otsimisetagi piisavalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-30 15:35
caribean, tubli et oskad seda tunnistada... (nõmedust)
˅ näita rohkem ˅
2012-04-17 20:10
no juhtub ju: D
˅ näita rohkem ˅
2013-03-08 00:33
Ei saagi nüüd aru, kelle või mille eest siin hoiatada tahetakse? See on ju super hästi, kui kellegagi siit õnnestub kohtuda. Õnneseen, kes nii kauni naisega kohtuda saab. Selle loo puhul kehtib vana ütlus: hoia suu kinni - paistad targem välja.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-07 01:30
Mulle meenus, et kunagi helistasin talle esimest ja viimast korda: kõne võeti vastu väga mahlaka sõimuga, mida oli raske uskuda, et nii koledad sõnad nii kauni roosinupukese suust saavad välja tulla. Olin hämmingus, et mis kuri kärbes see nüüd siis hammustas, sest kirja teel sai ju ometi sõbralikult räägitud. Hiljem muidugi naeris, et ajas mind kellegagi segamini. Kinno ega kuhugi mujale me siiski ei jõudnud nagu ühel õnneseenel siin vedas. Kinos istumine ongi tegelikult suht mõttetu tegevus - selle asemel võiks midagi toredamat koos ette võtta.
˅ näita rohkem ˅
2022-01-07 03:10
Tunnike käest kinni istuda meeldiva naisega võrdub kindlasti 10 mindise autoseksiga.
˅ näita rohkem ˅
1
2