Foorum
1
2
2011-09-19 14:58
Tõesti oli viga temaga kinos käija...ta tegeleb seal telefoniga rohkem,kui laseb filmi vaadata Nüüd kus avastasin ,et ta oma teiste kontode alt raha üritab teenida... ta solvus ,saadab mulle hullumeelsid kirju ja tekitab siin mingeid valearusaamisi Saa üle sellest maniküür
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 16:21
vabanda härra paksuke aga ,ma olen alati rõhutanud sportlikud mehed meeldivad mulle ja kui kaaslane ja film on mega igavad ,mida ma siis muud seal teen hakkan smsima ,igatahes oli toredam.NII hulle kirju ei ole olnud ,pigem sinu alusetu laim, solvangud ja KIBESTUMINE ,millest kõik su postituses aru said oo läksime kinno ja tegels oma telefoniga jube asu küll. mis sul viga oli ei osand filmi vaadata w? ja need ,kes on minujuures maniküüris käinud , selgitage härra ülekaalulisele ,et ma olengi maniküür ja mingi sry riista imemist seal ei toimu Kena päeva ja palun söö rohkem juurvilju sest see on tervislik, ja võta midagi ette oma kohutava vänge higihaisuga
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 16:23
sina avastasid, läksid kaasa haige maainainse laimuga see su avastus oligi , mul on kahju sinust sa oled kibestunud ja hale inimene
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 16:45
Kaunitar, nüüd ma saan sust aru, miks sa nii tige selle runko peale oled! Ja runko, enne deidile minekut pestakse end ikka puhtaks ja uuritakse milline film kaaslasele sobib. Ja kino ei ole üldse parim koht esimeseks deidiks!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:01
ei mingit kohtingut ei olnudki ,ma lihtsalt ei taha üksi kinno minna otsisin kaaslast aga kui ta haiseb kõrval ja film tundub ka jama ja kaaslane igav no muidgi ma siis leian midagi lahedamat et see 1,5 h mööda saata
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 17:04
jube
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 20:08
Ah mis seal seletada, kuulake sobivat lugu ja tehke üks hea konjak:
http://www.youtube.com/watch?v=tpljFml0lo4
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 23:03
Loomulikult olen ma 150 kg ja haisen nagu tõbras ... Muidugi ei oska ma kaasa rääkida,kui inimene räägib ainult oma eksmehest ja maniküüri klientidest...sellest saan küll aru miks mees minema läks...Raske juhus
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 23:13
see rubriik on nagu üks suur ämber, praktiliselt igas viimases kui hoiatuses teeb ennast mingil määral täis nii hoiataja kui hoiatatav, ja ikka siia kirjutatakse. parem laske see ära kustutada ja leppige sellega, et lihtsalt oli üks ebaõnnestunud kohting. juhtub.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-19 23:38
mjkhan- olen sinuga nõus. Aga peab ju ennast kaitsma ,kui sind hakatakse laimama.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 00:12
No nähes kaunitari..siin üht ja sama juba aastaid ,otsimas..järeldaks et mingeid probleeme temal esineb..kena naine ja ei leia meest!? Arusaamatu..ehk peaks kaunitar endast viga otsima.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 00:17
runko, tead. Ei pea end kaitsma. Pealegi, kaitsmine pole sopa tagasi loopimine!!!!

mjkhanil on jumala õigus. see hoiatusterubriik on nagu kasteaia nurgake. Sina oled loll. Sina oled veel lollim. Ise oled veel lollim. Sina oled kõige lollim. Suured inimesed aga käituvad nagu mingit pubekad. Teine võimalus. Seal kupli all pole kõik päris korras.
Pagan küll. Elage mõni aeg ka reaalses maailmas, siis ei lähe see virtuaalmaailm koos kogu kupatusega nii hinge teile!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 08:47
tead romaa aga kus sa võtad ,et ma üldse midagi otsin??? Äkki on see minuviis aega veeta.Kui sulle tundub ,et ma üldse midagi OTSIMA peaksin eksid, ja tutvumine inimestega ei tähenda ,et ma meest otsin.Õhtud igavad siis suhelda ju võib .Ja tõesti igale haisukotile ma tähelepanu pöörama ei hakka sina runkav runko rahune maha juba eks, laima kedagi teist ja ma saan aru et sulle tähelepanu ei pööranud aga SA EI MEELDI MULLE .
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 09:08
kehvasti siis, aga kaunitar, miks sa runko endale kaaslaseks valisid? mis siis otsustavaks sai? kui sa temaga kirjutasid, kas ta siis tundus sulle parem, huvitavam, sportlikum jne, aga peale kinost tulekut enam mitte? nagu oleks loodud illusioon kokku kukkunud. ma vaatan, et ta on olnud sama pildiga siin mitu aastat. seega, kuidas sa said tema suhtes nii palju eksida, ma ei saa praegu aru
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 11:10
See polnud ainus ja üks kord kui kaunitari nägin.Kohtusime ka enne kino..Eksis ta minu sportlikuses ja teistes isikuomadustes alles siis,kui pärisin ta kontode kohta...siis hakkasin kaaluma 150 kg.,haisema,jne
˅ näita rohkem ˅
2011-09-20 11:33
Hull teema ikka! Hetkel on mõlemal mark täis igatahes! Minu soovitus on, et laske see teema(d) ära kustutada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 17:35
marki täis??? mu 16 a poeg räägib samamoodi Ma ei tea aga mu mainega ja kõigega on kõik ok.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-21 20:00
Kui on sitt tuju-tule Foorumisse ja sul on hea tuju garanteeritud .Nalja nabani -eriti hoiatuste rubiigis
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 16:06
Koomika!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 18:12
Pigem traagika
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 19:36
Arumaeisaa...miks valib nii kena naine nagu kaunitar30 kahtlemata on seltsiliseks paksu ja rõveda mehe..ja-ja,ma külastasin su ankeeti-jube!
Vastandid tõmbuvad?maybe...perverssne igal juhul.Kaunitar..valides selliseid kaaslasi arvesta alati asjaoluga,et teid võidakse avalikult koos näha.Millise signaali see saadab?Et,sa oled desperaado?Sulle meeldivad perverssused?Ma ei usu seda..eks kõigil esinevad aeg-ajalt meeltesegadushood,aga ära enam nii tee!
Sellise välimusega mees avalikuks suhtluseks on aksepteeritav ainult juhul,kui ta on loaded(pururikas),sel juhul välimus ei huvita suurt kedagi ja avalik arvamus sinust pigem tõuseb.Lohistades paksu,mõtetut siga mööda linna, teed endal lihtsalt margi täis.
Kinos võib käia üksi,sõbrannaga,lapsega,vanaemaga,töökaaslasega jne.Teinekord kutsu mind
Kui on igav,külasta normaalseid paiku(Teater,dejavu jne),sinu välimusega leiab sealt väga normaalseid mehi.Kel pole ihas kontot,vaid on vahendeid,et end reaalmaailmas välja elada.
Edu!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 20:43
isegi tegemist teinud selle kaunitar 30,pole just meeldivate killast.valetab ennast 30 aastaseks aga endal poeg 16 aastane,valesid tuleb kilode viisi,raha lunib tõepoolest kavalat ja usutavalt.parem hoiduda sellisest,pärast valab veel siin sitaämbri pähe.ausalt,panen käe südamele ,ma ei haise ja ma pole 150 kilone
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 22:03
cariba, mis ajendil sina kaunitariga kinno lährksid, sa vist ei tee midagi, et sulle ei maksta. kaunitar ei paista nagu pururikas olema. Sa võid oma vanusekohta hösti säilinud olla, aga sinu kõnepruuk muutub ikka ebaviisakalt inetuksKui inimene paks, see ei anna õigust teda veel paksuks , mõtetuks seaks nimetada. Otseselt võttes on tegu solvanguga.
Selgub siis, et mida paksemaks inimene saab ja mida vanemaks ta muutub, seda mõtetumaks ta jääb. Peaks lisama, et ega ka teie ei jää igavesti selliseks nagu olete. Ühtlaselt kiirenevas tempos hakkavad vananemise märgid lisanduma. Arvestades teie vanust, siis hiljemalt 10 aastapärast olete parajad kortsulised mutid, kellega nö rõve ja häbi tänavale minna, kui te just pururikkad ei ole. Rohkem sallivust ja nina madalamele, et liigne õhk väljapääseks
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 23:21
Paks ongi laisk ja mõtetu...kui ta poleks laisk,siis poleks ka paks...ja ablas.
Mina solvan,keda vajalikuks pean.Kogu see teema on komöödia.
Kaunitaril endal ka kahtlemata puudused,kõigil meil on,aga....kui ootad päeva,et mind paksu ja kortsulisena näha..varu kannatust ..nii umbes 40 aastat...seni kuni ilukirurgid töötavad...well,sa seda kortsulist mind ei näe.
Peksa pihku edasi..tundub,et oled ka kaunitarilt korvi saanud...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-22 23:46
tundub ,et sa caribian oled samasugune nagu see kaunitar,ega sa talle alla jää,samamoodi oled kõva solvaja.vaata ennast siis hakka teiusi mõnitama.vahet pole missugune inimene on,peaasi tal ilus hing sees.sul seda pole igatahes.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 01:06
Caribian tõesti kutsu kaunitar30 kinno.Tundute sarnased olevused olevat,usun et sobite See oleks lihtne vahend reaalmaailmas välja elada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 07:54
Jälle otsitakse "kauneid hingi"...palja nokuga
Mina ei kutsu kedagi kinno,ma käin kinos üksi,sest see on koht,kus vaadatakse filmi,mitte ei sotsialiseeruta.
Viisakad inimesed kinos ei sahista-nahista,vaid lihtsalt istuvad vaikselt.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 10:59
Ära hakka,Push...sa muudkui jahud,et muudkui kohtud-seksid ainult ilusate meestega.Ole norm.Korra ehk tõesti,aga sinu suhtumisega...põgeneb iga vähegi normaalne inimene.
Ära näe vaeva minu arvustamisega-see ei mõju mulle.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:11
Miks neid nii palju peab siis olema.Pidevalt kuuleme sõna "mehed".Kas ühest ei piisa?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:13
Oli öö, või oli päev ---ta oli sellega harjund,
et igal pool kui võluväel, jäid kõik teised ta varju!!!
Murtud saak ja südamed, jäid tast roiskuma maha,
ei valind kohta ega vahendeid, tal oli vaja vaid raha!!!
-----Kuid kell käib kõigile ja aeg teeb oma töö,
kõik äkki muutub üle öö!!!!!!!
Väikses köögis üksinda,
istub vaikselt Caribian.....

-------ei ole juhus, et just nimelt Amigos on see laul ja Keelatud Viljade Turg alati Salleri lemmikud ja alati ta neid ka vähe kommib esituse ette!!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:21
Päris normaalsed inimesed ei käi Amigos.Olen korra sinna sattunud,aga üle 30 minuti ma seal vastu ei pidanud.Jube koht,urgas,kui täpsem olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 11:25
cari, millised kohad sulle 80-te lõpupoole meeldisid
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 13:16
Klubiline sai minust alles 90-ndate alguses..vanust polnud piisavalt,et 80-ndatel klubis käia.
Las ma mõtlen...Pirital oli La Playa ...väga kuum koht Rannahoones,aga keegi lasi õhku selle klubi mingil ajal.
Peterburis oli hotelli Europa viimasel korrusel Starclub...see oli selline soliidne.Astoria kasiino,Palace Skybar,Pärnus Skybar.
Rohkem ei meenu...sa küsid ka nii ammuseid asju...Pärnus oli vist veel Santa Maria? ja Stockholmis muidugi CafeOpera,praeguseks allakäinud..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 14:47
Põhjendamata ülbus on tõepoolest eemaletõukav asi. Siiski jälgides kõrvalt kuulutusi ja väljaütlemisi, siis kaldun arvama, et teema peategelane on kerge kiiksuga. See puhtalt subjektiivne arvamus, mis mulle on jäänud. Ja palun ärge hakake süüdistama korvi saamises vms, kuna puudub kõiksugune otsene kokkupuude antud isikuga. Lisaks sellele on idioodid kõik, kes hakkavad lahkama oma ebameeldivaid kohtingukogemusi avalikus foorumis.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 15:48
Täpselt!Aksalal on õigus.Sõitke kohapeal lõuga ja asi lahendatud.Kõigepealt tuleks ikka valida-kuhu ja kellega,seda enam,et antud juhtumis olid pildid vaatamiseks väljas.Kui pildil on ikka 150kg..reaalis täpselt samuti,inimesed ei kuiva kokku paari päevaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 18:04
Küsiks veel vahele ühe hea küsimuse. Kes kinopiletid ostis?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 20:41
imelik ,et kasutajad ,kellega ma iial kohtunud pole teavad mind ja sellist jama ajavad nagu siin mõnda juttu loen aga nu kui neil endal kergem issan andku minna. valetan 30 aastaseks tule taevas appi , ei ole ma kunagi varjanud et 33 olen ja et 16 a poeg ja et mul on 3 last on veel midagi millest keegi aru ei saa v teada tahab . soovite vb lemmikpoosi teada v mida, ja osad naised imestavad siin ka asjade üle mis pole nende asi tutvun kui tahan ei tutvu kui ei taha ja siis ma v6in omale lubada valimist kes meeldib kes ei
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 20:45
ma olen enen yksi ,kui koleda, pakus ,lotendava mehega. mees peab olema kõike mida ma ise olen ja tegema sporti. aga no on neid kellel sobib iga töllakas siin nagu jutust aru saan.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-23 21:01
Õppige vähemalt õigekiri ära inimesed. Võtke kasvõi eraõpetaja või käige kool lõpuni. Kõik on nii õhku täis ja näevad ainult teiste vigu, oma puudusi aga mitte. Pada sõimab katelt, ühed ihalejad mõlemad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-24 04:02
Käed eemale kaunitarist! Ta on siin ainuke silmarõõm Ega caribianil ka viga pole
˅ näita rohkem ˅
2011-09-24 09:52
Suksukene, õigesti peaks olema nii: "Õppige vähemalt õigekiri ära, inimesed."
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 15:12
caribian, kas sulle meeldib selline elu? mulle küll sellised vanemad naised ei meeldi nagu sina ja kaunitar, silikoontissid ei ole ka minu rida, kuid mingi nurga alt ja kaugelt vaadates oled sa isegi natuke kena. olen sind ka reaalis ühes klubis näinud ja vaatepilt ei olnud see mida piltidelt oodata oleks võinud. hetkel tundub su jutt nagu rohkem mingi elus kibestunud eliitklassi prostituudi oigena. mul on kahju, et on olemas nii lolle mehi, kes sinusuguseid üldse panna tahavad ja veelhullem sinuga koos end näidata. kaunitari kohta mul pole midagi öelda, sest ei tunne teda, kuigi jah, jutud liiguvad...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-26 16:15
Siin sa eksid Mina olen 1:1 piltidega,ehk hetkel isegi paremas vormis.
Muide...millisest klubist käib jutt? Siis teaksin,kas sel jutul üldse mingit tõde taga on
ma külastan ainult mõnda kohta ja seal võõraid nägusid väga ei käi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 01:19
klubide nimistu on aukartustäratav kus daamid käinud...ehk valgustaksid ilusaid varakaid mehi ka oma koolinimistuga?!klassikursust kordama ei ole jäänud või kogunisti kaagvere"neitsite"koolipinki nühkinud?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 09:04
Kas mitte endal ei ole midagi alguses lõpetamata jäänud ning sealt edasi alustamata?
Kirjapilt suhteliselt silmakriipiv. Muidu polekski ehk midagi, aga kui inimene ise sellele tähelepanu pöörab, siis peaks oma tagaaed korras olema.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 09:39
Cariba, sa oled nii õhku täis, et varsti lähed lõhki. Lausa hämmastav, kuidas üks inimene endast nii heal arvamisel. Hea, et ei tunne reaalselt kedagi sellist, ega ei ole kokku puutunud. Muide iga inimene ei ole potensiaalne sekspartner, olgu ta peenike või paks. Sinu järjekord selleks kummaline. Rikkus, võljanägemine, vanus, inimene ise. Tavaliselt on see vastupidine.
Muide ei ole kaunitar mulle korvi andnud,. minuteada me ei ole isegi suhelnud. Võimalik, et olen talle ehk mõne kirja saatnud, stiilis , et kena oled, või kena pilt. Ned on tehtud puhtalt arvamisest, mitte tagamõttest seksi saada. Arvestades Eesti meeste ja naiste demograafilist erinevust, siis mida aeg edasi, seda suuremaks lähevad meeste võimalused seksile, kuna naiste arv ületab meeste oma. Muidugi ku mees vähegi käituda oskab. Loodan, et ei ole oma ütlemistega kedagi solvanud ja see mis üteldud on ainult minu arvamine. Veel, et ei otsi siit kindlasti paaniliselt kellegiga seksi, pigem olen avatud kui on sobiv inimene, koht ja aeg. Lisaks veel, et asi oleks mõlemile huvitav, Niisama mehaanilisest nühkimisest ei ole ma enam ammu huvitatud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 12:14
Aix64: caribian väidetavalt ihas mitte kellegagi ei kohtu, siis polegi tal vahet mis mulje ta jätab
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 12:41
Teema uus nimetus võiks olla: Lähme räägime kõigile, kui nõmedad me tegelikult oleme
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 18:10
Teate,mis on hämmastav.Kahepalgelisus.Lugedes meeste ankeete,siis suure enamusega võidavad ankeedid,kus otsitakse tutvust seksi eesmärgil jne.Otsitakse armukest.Ju siis ei leitud.Tullakse foorumisse naist(abikaasat)otsima?Jääb küll selline mulje.Sekspartneri valikul ilmselt olulised kriteeriumid oleks füüsiline atraktiivsus,hästi lodev käitumine jne.
Siin räägitakse hoopis müstilisest"kaunist hingest"ja sisemisest ilust jne.Millist rolli mängib "sisemine ilu"sekspartneri valikul?
Härrased!Otsustagem,mida te otsite.Kui seksi,siis pole mõtet foorumis aega raisata?Või mis?
Boom!me olemegi nõmedad....
˅ näita rohkem ˅
2011-09-27 18:42
caribian, see on reklaamitrikk. Tuled ikka foorumisse enda paremast küljest näitama, et noh, naisi on lihtsam ära ju rääkida, kui oled foorumis endale sellise "hea ja ausa mehe" maski ette pannud Tegelikult loomulikult tahetakse vaid sexi. See "olen hea ja hooliv" on vaid viis kuidas kätte see sex saada
˅ näita rohkem ˅
1
2