Cariba, sa oled nii õhku täis, et varsti lähed lõhki. Lausa hämmastav, kuidas üks inimene endast nii heal arvamisel. Hea, et ei tunne reaalselt kedagi sellist, ega ei ole kokku puutunud. Muide iga inimene ei ole potensiaalne sekspartner, olgu ta peenike või paks. Sinu järjekord selleks kummaline. Rikkus, võljanägemine, vanus, inimene ise. Tavaliselt on see vastupidine.
Muide ei ole kaunitar mulle korvi andnud,. minuteada me ei ole isegi suhelnud. Võimalik, et olen talle ehk mõne kirja saatnud, stiilis , et kena oled, või kena pilt. Ned on tehtud puhtalt arvamisest, mitte tagamõttest seksi saada. Arvestades Eesti meeste ja naiste demograafilist erinevust, siis mida aeg edasi, seda suuremaks lähevad meeste võimalused seksile, kuna naiste arv ületab meeste oma. Muidugi ku mees vähegi käituda oskab. Loodan, et ei ole oma ütlemistega kedagi solvanud ja see mis üteldud on ainult minu arvamine. Veel, et ei otsi siit kindlasti paaniliselt kellegiga seksi, pigem olen avatud kui on sobiv inimene, koht ja aeg. Lisaks veel, et asi oleks mõlemile huvitav, Niisama mehaanilisest nühkimisest ei ole ma enam ammu huvitatud