Foorum
2011-01-06 18:31
Nii sain ka siis siit saidilt ühe meesterahvaga kokku.
Sõitsin siis oma kodulinnast teise linna. Ja kui ma seda inimest nägin siis pidin minestama,sest no tõest ma ei aimanud,et mind võib selline vaatepilt tabada,et jube. Ma nägin ka nö selle inimese pilti, aga tõesti pildil olev iimene ja reaalselt olev inimene olid ikka väga erinevad, kui ütlesin talle seda, siis ta vabandas ennast sellega välja,et see pilt oli/on vana. Aga ma eriti ei usu seda. Ta oli ikka nii räige,et mul läks süda pahaks. Aga et ma endast nõmedat muljet ei jätnud, siis ma olin ikka temaga koos, kuni mul buss koju tagasi hakkas sõitma, aga jah ikka nii matse annab leida. nt kasvõi seegi,et kui käisime söömas. Siis minu jaoks on loomulik öelda teenindajale tere, ja kui teenindaja toob söögi ja paneb selle lauale,et ka aitäh öelda ja lahkudes öelda nägemist. Aga jah selle tüübi suust küll midagi sellist ei tulnud, ja kui mina tänasin teenindajat jne vaatas ta mind imelikult, kuigi jah nüüd ma mõistan,et kellel pole kombeid siis ega need ei teagi elementaarsest viisakusest mitte midagi, lisaks selle üritas ta mind veel katsuda ja lootis vist ma ei tea mida, kuigi ma ise ei andnud selleks mitte mingisugust põhjust. Ma sain sellest siis juba aru, kui me alguses istusime mingisse neljasesse lauda, kus olid ainult toolid valisin sellise istekoha,et istuksin tal just vastas mitte kõrval kuskil. Aga kõrval just parasjagu vabanes ka laud kus oli diivani moodi istekoht ja padjad olid peal siis at ütles,et lähme sinna, muidugi ma ütlesin,et mulle sobib ka nii, aga jah päris õudne oli tegelikult teda ikka need tunnid taluda. Kuid õnneks on see läbi. Seega lihtsalt jah alati pole inimesed need, kes nad väidavad end olevat. Ma teadsin seda muidugi ka ennem, aga varem pole küll minuga midagi sellist juhtunud,et mul läheb inimese nägemisest lausa süda pahaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-06 22:34
Soovitan alati tutvuda reaalis aga mitte ihas.
Ka siin on toredaid inimesi aaga kahjuks neid ei tunta ära või ei tahetagi tunda?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-06 23:08
a pidi ikka vägev pilt olema, et lausa bussireis ette võeti teise linna.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-06 23:09
kohtumine tundmatu sõduriga
˅ näita rohkem ˅
2011-01-06 23:09
mingi fake konto jälle, alles loodud ja teemagi on suht sulest kisutud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 09:12
parma,vahel pilt on aga häält ei ole
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 10:27
No pilt pildiks ja hääl hääleks aga niisama küll ei hakka keegi pikemat reisi ette võtma. Eks seal natuke raha oli ka motivaatoriks. Ma arvan.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 12:48
hm, kas mister universumist sai mister allmaailm ja mittekeegi? neid asju tuleb jah ette. kahju, et mehe kirjeldust ei ole.
oleks tahtnud teada, kui räigelt tavaliseks ta siis muutunud oli.
midagi teistsugust pidi sellises mehes ju olema.
no kui peale seda ei olnud viisakas ega ei saanud isegi enam aru, mida teeb, siis võib arvata, et enne üteldi isegi aitäh ja tere ning oli igati aus tegelene jne.
või oli ta häbelik nt? ja eriline suhtleja ta vist ka ei olnud. sellised tahavadki vahel jätta endast mehemat muljet.
või siis selline variant – keegi kirjutas selle mehe eest ja tema saadeti deidile krt teab.
igatahes oleks pidanud enne aru saama, kellega tegemist on (nt vihjamisi).
või oligi nii, et enne seda tund suhtlemist ja kohe bussi peale?

ja teine asi, millest ma aru ei saa.
olgu, ta ei olnud see, kelleks teda arvati olevat (tundus jälk nt), aga miks peab kedagi viisakusest kannatama? kui eriti ei taha. sundust selleks ei olnud ju? oleks saanud ka vabandada tema ees ja kuidagi minekut teha sealt. no olgu, seda oleks pidanud tegema bussiga, aga ikkagi.

ise te teete ju neid valikuid. milleks siis veel tulla peale seda siia ja kirjutada teistele, kuidas see ja teine asi teises ei meeldinud.
peate hakkama tunnistama endale ,et selline see reaalsus on - see ei meeldi enamasti
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 12:52
see ei meeldi enamasti kellelegi st
˅ näita rohkem ˅
2011-01-07 22:46
Jaaa elus tuleb kõike ette.
Olen ise ellise teema paar aastat tagasi läbi teinud.
Kohtudes oli mehest kes olevat 180 pikk, järel ainult noh hästi vaadates 170. Viisakas juustest järel vaid Lenini pärg. Ja sportlikut keha oli teel minuni kogunud juurde vähemalt 10kg.
Häda vaevalt suutsin naeru lõpetada, nii naljakas ja kohmakas oli ta sel kohviku uksel seistes.
Peale seda on kaks reeglit.
Esiteks on ka inimesega läbi telefoni vestelda võimalik. Hääl ja verbaalsed väljendid reedavad kah midagi.
Teiseks tuleb mees minu kodulinna aga mitte kunagi ei lähe mina sinna. Kui ei sobi siis on mul alati võimalik viisakalt lahkuda.

Muide see sama käib ka kindlasti meestel naiste suhtes. Suheldes meestega on ka selgunud et, naisi on tõesti seinast seina.
Nii et, kes ennast hoiab, seda hoiab ka ....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 13:56
krt mul läks peale viimast kohtingut kausa sexi isu ära ... loodan et on ikka ravitav asi ....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 14:31
impotentsus on jah ravitav
˅ näita rohkem ˅
2011-01-08 16:59
Selle koha pealt on meil juba üksjagu kogemusi kohvitamas käimistest.
Algul mõned korrad usaldasime mehi kes kirjavahetusel vabandasid oma kehakaalu välja sellega et pidavat raskejõustikuga tegelema või jumal teab mis raske spordiga veel.
Uskusime... läksime kohtamisele kohvikusse. Ja tulemuseks oli ikka ja jälle üks tulemus. Pringist sportlikust kehast oli järgi vaid alla vajunud suur kõht, rasvaseks söönud nägu jne jne.
Pärast mõningaid selliseid kohtumisi oleme loobunud nende juttude uskumisest. Ja kui satubki mõni selline jälle tutvuda soovijate sekka siis ütleme konkreetselt: "Näita siis oma sportlikku keha meile läbi msn kaamera - siis me usume kui sealt seda pilti näeme mida sa siin kirjeldad".
Mikski pärast on alati need inimesed koheselt ära kadunud ning ei soovigi ennast ennem näidata et reaalse kohvitamiseni jõuda
˅ näita rohkem ˅
2011-01-09 14:42
oi krt ei taha sellele mõeldagi kui aus olla ..
˅ näita rohkem ˅
2011-01-10 23:10
teemaalgatajale- taevas nüüd appi sulle kindlasti ei tule. Vähemalt kogemuse võrra rikkam ja bussisõiduga tutvusid eestimaaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 00:38
No andke andeks,aga peab ikka lõputult loll olema,et kirjapildist kohtingu kaaslase matslikus ja elementaarse viisakuse puudumine silma ei hakanud...
Paratamatult tekib tunne,et pada sõimab katelt...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 07:01
Anname ikka andeks aga kõigil ei ole elukogemused nii sured kui Sina oma 28 eluaasta juures oled saavutanud.
Mis teha inimesed on erinevad ja õpivad erinevalt.
Öeldakse ju et, loll õpib oma vigadest, tark teiste omadest. Eks me siis tuleme Sinu targa inimesekäest küsima kui tarvis.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 08:37
Kui ikka loll,siis ei õpi oma vigadest kah
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 09:55
Selleks,et intelligentset inimest ära tunda,pole vaja sugugi transtsendentseid elukogemusi ja seda peaks nii vana inimene,kui Sina Aike vististi juba küll teadma.Elukogemusi võib jagada keskealine naine oma puberteedist tütrele,et see ehk elus paremini hakkama saaks,intelligentse inimese äratundmiseks aga piisab täiesti enese fundamentaalsest intelligentsist...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 10:29
Kõige lihtsam on iseendas intelligentset inimest äratunda
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 11:00
Pigem just vastupidi...vaatlejaile ei pruugi me sugugi nii majesteetlikud näida kui enesele...
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 11:09
Selles asi ongi,et peeglist paistab pilt tagurpidi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 12:46
Jah eks see eluke ole, ühed suudavad teised ei. Hullem siis kui isegi ei taheta suuta vaid ainu eesmärk elus on teistele kannaga kaela peale astuda ja oma egost mitte kaugemale näha. Mina olen alati nõus loll ja juhmakas olema, tarkade karjale hea tagant järgi tatsata.
Kuid jääksime siiski teemasse.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-11 23:49
OOOOOOooohhhhhhhhhh jaaaaaaahhhhhhhh!!!! Kohtusin selle teema algatajaga vist septembris. ----tal oli siis küll vähe teine konto ----rääkis siis mullegi seda siin kirjutatud lugu. ---paraku jäi see kohtumine viimaseks kuna pettusin täiega!!!! ----eks mõelge ise edasi....................
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 10:22
luukera. Kahjuks või õnneks siiski mina pole see inimene. Ma olen saanud sellel saidil ainult ühe inimesega reaalselt kokku, ja seda alles siis üsna nüüd rohkem ma pole saanud, ja septembri kuus ma kohe kindlasti ei olnud siin saidil kasutajagi rääkimatta siis muust. Seega jah.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 10:51
Kas see lugu oli nii tähtis,et sellepärast pidi konto tegema?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-12 22:36
eks varemgi mingi loo või sündmuse pärast tehtud kontosi.?
kuid imelik tundub asi ikkagi. kui ikka tundub teine olema vastumeelne oma käitumiselt, olemiselt...? on võimalik lahkuda ja inimesele sellest viisakalt teada anda.Inimene peaks austama ennast ja oma aega väärtustama.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 05:52
tiigrikiizu - tuttav kogemus ka ise sarnases situatsioonis olnud... aga üldreeglina on meeldivad kogemused ja mõned neit väga võrratud ja suhe jätkuvalt!
mul on üks filosoofiline küsimus: mis on "pimekohting" ja selle vastand-termin??? on üldse netitutvuses alternatiivi - alati on tegemist pimekohtinguga! või siis teine-teist netikaameraga eelnevalt üle vaadata...!?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 09:03
see rubriik on ju kohtumiste kogemused? teemaalgataja kirjutas oma kogemuse.kuskil pole ju kirjas milliseid kogemusi võib kirjutada? aga see mis järgneb on minu arust juba läbustamine.mina sain küll aru loost,et ta ei teinud kontot siia selle loo kirjutamise jaoks vaid kohtus selle inimesega siin portaalis juba. aga teie kes te siin põhilised foorumi külastajad tehke siia mõni rubriik ka selle kohta,et milliseid lugusi üldse võib foorumisse kirjutada,et ei järgneks läbustamist.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 10:22
Eks neid kohtumisi ole iga suguseid. Vähemalt üle kaalus on meeldivad. Head tuttavad tänaseni.
On ka üks tõsine pimekas läbi tehtud ja mis seal salata oli tõesti hea kuna partner oli tõsiselt tasemel. Nii füüsiliselt kui vaimselt minu jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 11:57
kity434 vaata foorum ongi arutlemiseks erinevatel teemadel. Kui foorumi alateemaks on kohtumiste kogemused siis sinna rubriiki pannakse üles teemasid mille üle soovitakse arutleda. Kui inimene paneb teema üles siis on ilmselge et ta tahab kuulda arvamusi antud teemal. Ka kriitika on arvamus ning ka teemast mitte arusaajate küsimused on arvamused.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-15 13:28
Siis tee kriitikat oma kohtumiste kohta kui vaja. Kuid jää teemasse.
Nii siis Sinu kohtumiste kogemused????
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 15:36
Sul läks veel hästi Mina tutvusin väidetavalt naisega noh oli väikene BI huvi aga konto taga oli hoopiski paarike .. mees siis sebis eitesid nii endale kui ka oma naisele .. vaffa ju! Aga see õpetab usalda aga kontrolli fakte
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 23:08
See pole nii süütu lugu ..aga ma ei hakka näpuga näitama mitte kellegi peale ..kes ise neid teab saavad aru kellest jutt..asjal on ametlik käik..
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 13:26
Jah Lily, ega see nalja asi ei ole kahe inimesega sebida samal ajal, pead ikka ainult ühele üle minema.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 10:03
jaaaa... loen siin neid jutukesi ja imestan...
olen minagi siit paaril korral leidnud kohtumiseks kaaslased... kuid kellele siin kurta.. ise oleme ju teinud valiku- kohtuda. Ja läbi neti-- no andke andeks inimesed-- ongi ju nagu vene rulett-ilmas ei tea, mis seal juhtuda võib. Pealegi paistab, et intelligentsus pole kaasasündinud nähtus-- sest vaid intelligentne inimene suudab kohaneda ja asjast üle olla.. ka negatiivsest kogemusest. Paistab, et inimesele omaselt otsivad siit kõik mingeid muinasjutu kangelasi.. kes raspuntslit, kes printsi valgel hobusel...
Huvitaval moel ei ole minul ühtki ebameeldivat kogemust. Kõik neist ei ole lõppenud muidugi voodis maandumisega, kuid omamoodi on nad kõik olnud meeldivad. Kunagi ei lähe ma mehe pinnale ja ei kutsu ka enda juurde. Alati jätan ma organiseerimise mehe kanda ja endale võimaluse korrektuure sellesse teha. Vähimagi kahtluse korral raali pikemalt.. varem või hiljem reedetakse end ja oma olemust.. Päris tihti on pilt olnud fake, kuid pilt ei ütle nagunii suurt midagi. Suhtlus annab rohkem, kui tuim pilt.
Kuid edu inimesed positiivsete kgemuste avastamiseks... )
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 16:54
Tegelikult on ju teemaalgataja vahepeal suutnud endast maalida hoopis teise pildi,kui jutukeses kirjas
˅ näita rohkem ˅
2011-02-25 17:09
jfjm, miks sa surgid selles? olgu ta milline tahes, see on olnud teema ja ei ole teiste asi. ole vanem ja targem ning lase inimesel olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 10:03
No vabanda tiiger aga see milt on tõesti rõve. Oleks veel midagi ilusat aga selline pilt võiks olla oma isiklikus kodukogus.
Ja ära tule mulle ütlema, et kui ei meeldi siis ära vaata kui sul on õigus sellist rõvedust esitleda avalikult siis minul on õigus seda vaadata ja avalikult öelda, et see on rõve.
Ja teha veel selline teema. No anna jumal kannatust. Kaastunde avaldused tulevasele isale.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 14:51
kle aike... sa oled vist hälbega inimene. Minu meelest ei ole mida/kedagi armsamat, kui rase naine. ja miks uhke tulevane emme ei või seda näidata kõigile???
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 15:10
Kujuta pilti, et minu jaoks on paremaid ja suuremaid teemasid kui rasedus.
Oma teada pole ma Sinu aadressil ühtegi sõna saatnud???
Ja ma oman isikliku arvamust ja avaldan seda, kui inimene selle välja talub tehku mis soovib. Kahtlen aga viimase taluvuses.
Varsti on siin neid "Kilkajaid" terve armee.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 16:25
No küll Sina Aike oled ikka üks tubli tüdruk Raske on leida teemat milles Sinul puuduks see nn. isiklik arvamus! Aga las teised kilkavad ka... Seda rohkem saad ju oma arvamusel välja paista lasta
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 16:42
Aga palun kui jätke minu arvamuse arvustamine. Avalda oma arvamust, kes keelab? Kuid miks peab kellegi arvamust arvustama?
Kui seda aga tehakse siis tuleb ka valmis olla vastulauseks. Selleks viimaseks aga pahatihti valmis ei olda.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 16:49
Pilt pildiks,aga mina arvan,et too härra,seal avaloos,tundus esiti piisavalt hea,et see kõhuke kasvama panna.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 16:55
No jah kas nüüd selles kvaliteedi näha on. on muidugi ise asi.
˅ näita rohkem ˅
2011-02-26 17:37
mina ei ütle pildi kohta miskit halba.
siinses keskkonnas täiesti normaalne.
Aga see teema oma olemuselt jätab veidra mulje küll,mille pildi autor siia tõi?
˅ näita rohkem ˅