Foorum
1
2
2010-12-06 11:15
nicedude sinu jutust jääb mulje nagu naised oleks KOHUSTATUD sulle vastama,et kui muidu ei vasta siis ähvardad blokk-listiga..siis vähemalt tulevad sõimukirjad,kuid siiski kirjad...huvitav kas ma üksi arvan et see on ebanormaalse inimese tunnusmärk...ei tea.
ja see,et Internet ei erine reaalsusest,siinkohal sa paned jumala mööda.internet annab sinusugustele JOBUDIKELE võimaluse siin mõtetult laksida ja ennast välja elada,milleks sul vaene mees reaalsuses julgust ei ole!!
aitäh...
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 11:22
Väga tore kuid see süsteem on mind aidanud päris kõvasti... nii aja kokkuhoius kui ka reaalsete inimeste välja selekteerimises.
Jah mitte keegi ei ole kohustatud mulle vastama ... ja ma ei soovigi kedagi kohustada. See näitabki mulle et inimene ei soovi suhelda ja sellega ma jätangi tema ankeedile märgi et talle pole mõtet rohkem kirjutada, kuna ta pole minuga suhtlemisest huvitatud.
Kui ei soovi suhelda järelikult ei taha mind ka näha... Lihtne loogika ju... Lihtsustan nii nende kui ka enda elu.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 11:58
Aga Nicedude,miks sa siis peale esimisele kirjale vastust saamata lähed blokeerimisega ähvardama?Oled pikalt siin jutustanud,kuidas sa enda valikuid teed.Sama moodi teevad ka naised enda valikuid.Ja nad arvestavad ka seda,mida sa siin foorumis kirjutad.Paljud loevad foorumit,ennast sisse logimata,sest siis on võimalik märkamatult külastada kirjutaja ankeeti.Usun,et kui naised,kes leidsid,et oled ebasobiv,oleksid käitunud samuti,nagu sina ja su paigutanud blokklisti,hoiaks see sinu väärtuslikku aega ikka väga-väga palju kokku.Aga naised on viisakad ja ei hakka sind niisama solvama
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 12:05
tegelikult ma saan nicedude´st aru. ta on endale teinud plaani, kuidas suhelda ja tehku nagu tahab. ja kui ta sellest enne teisele teada annab, et ta seda teeb, seda enam. see ei ole segav.
arusaamatu on aga mulle see, et mehed klatshivad, kui nad enda tahtmist vms ei saa. ja internetis teistele. kui ma seda vaatan, tunnen ma ennast vanana. ma ei saa sellest aru. või ei tunne ma tegelikult enam mehi.
minu teada kaunitar30 tegi siia mingi teema ka klatshimisest ja tahtis teada ,miks mehed sellega tegelevad. ei teagi, mis sellest teemast sai. peaks uurima
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 12:18
Ma ei tea kust kohast te üldse võtate et blokeerimine solvav on?
Minu silmis on blokeerimine vajalik tööriist - kaugeltki mitte solvamiseks mõeldud asi.
Kuidas saab üldse solvuda mingisuguse blokeerimise peale????
Andke andeks, kuid mulle see ei jõua kohale.
Kui mina bloki saan siis minu silmis on see teretulnud asi, kuna siis ei juhtu kogemata et ma vastavale kasutajale ilma asjata kirja saadaks. Minu blokeerinud kasutaja on ju sellega teinud teene nii endale kui ka mulle. Kui ma saaks siis ma tänaks kah kasutajaid, kes on mu blokeerinud, sest need inimesed väärtustavad nii enda kui ka minu aega.
Ja mis puutub kasutajate kohta kes sisselogimata foorumit loevad siis ma lausa paluks neid, et kui minu maailmavaated teile vastuvõetamatud tunduvad siis logige sisse ja pange mulle kohe blokk peale

Ja veel ... kuidas on seotud blokeerimine viisakusega ???
Need kasutajad, kes teavad mingi info põhjal, et ma ei sobi neile ning kes ikka veel ei pane mind blokk-listi, on minu silmis lausa ebaviisakad.
See et inimene ei sobi kõigile ning fakt, et osad inimesed võib olla ei soovi isegi mitte suhelda selle inimesega on reaalsus. Sellest ei pääse üle ega ümber. Igal inimesel peaks olema piisavalt mõistust et sellest aru saada.
Ma ei blokeeri nii et ennem saadan mingi sõimukirja ning siis panen bloki peale - see on alatu. Paar erandit on olnud, kus inimene esimeses kirjas mulle alustas kohe sõimamise ja solvangutega ning esitas hulk küsimusi - vastasin tema küsimustele ning ütlesin et ei soovi edasist kirjavahetust pidada ning siis liigutasin kasutaja oma blokk-listi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 12:31
ma ei solvanud sind kuidagi ,lihtsalt ei vastanud ,kuna ei pidanud seda vajalikuks aga sa hakkasid blokkimisega ähvardama ja tegelikult ei pea blokkima sa ära kirjuta enam naistele ,kes su yhele kirjale ei vasta ju nad ei tee seda ka teisega .su oma aeg ja närvid ,kohe blokkima ja paanitsema ja ähvardama , täiesti nõme v mis. tead saa suureks ja tegele n eneserahuldamisega ,kui muudmoodi ei saa enam end välja elatud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 12:42
Naistes kes korra nicedude konto lisainfot lugenud on, tekitab see tõrke. Keegi ei soovi närvitseva ja teiste suhtes eos üleolekut näitava inimesega suhelda. Niiet nicedude, muuda taktikat või eemalda see totter info.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 12:46
Kaunitar30 palun kopeeri siia see kiri kus ma blokeerimisega ähvardaks. Tegelikult sellist ähvardust ei olnudki. Sa ise võtsid seda kui ähvardust. Selle lehekülje oma esimeses postituses ma kirjeldasin mida ma ütlesin ja see polnud kaugeltki mitte ähvardus, vaid teavitamine ning sa ise vastasid et oled sellega (blokeerimisega) nõus ning see ei muuda midagi.

Ma tean millised näevad välja naiste postkastid ja kui palju tuleb sinna kirju. Väga paljud naised ongi vastanud alles pärast teist kirja ning oma kirjas vabandanud just sedasama fakti, et minu kiri oli kahe silma vahele jäänud ja seetüttu ka vastuseta jäänud. Seega ma annan endale aru, et minu kiri võis jääda kahe silma vahele. Just nimelt seepärast ma kirjutangi ka teise kirja... ja kui sellele vastust ei järgne, alles siis saan olla kindel, et mu kiri ei jäänud kahe silma vahele, vaid see kasutaja ei soovigi minuga suhelda. Siis saadan viimase kirja kus selgitan ka blokeerimise põhjust (et hiljem ei tuleks just neidsamuseid süüdistuse a-la "haige vend". Selle süsteemi alla muidugi ei kuulu sponsorluse otsijad, sest nemad liigutan blokk-listi ilma igasuguse kirjavahetuseta (sellest on siin foorumis juba pikalt ja laialt juttu olnud).

Ja veel Kaunitar30 äkki sa loed uuesti meie kirjavahetust ning paned kõrvuti minu esimese kirja ning sinu vastuse sellele kirjale.
Oletame et esimese kirja saatsid sina mulle ja mina vastasin sulle sinu sõnadega. Kas sa ise saaksid aru millest jutt käib?
Kui sina leiad seose minu küsimuse vahel ja sinu vastuse vahel, siis ma pean ilmselt tõsiseid emakeele tunde juurde võtma, sest mina ei saanud su vastusest mitte midagi aru ja selle peale ka küsisin su käest "Kuidas palun?"
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 12:48
Ah et põhjuseta blokeerimine pole solvav?No sellist kuivikut kohtab küll harva.Ma parem lõpetan selle vestluse,sest muidu võib ununeda mida isa-ema mulle viisakusest õpetasid.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 12:48
Barb ei aitäh .. ma jään pigem nende juurde, kes mu kontot lugedes mu postkasti kiitvaid kirju kirjutavad ja ausalt tunnistavad, et mu lisainfo on äärmiselt häiriv kuid sellegipoolest see peegeldab reaalsust See näitab et siin lehel on teisigi minuga ühte moodi mõtlevaid naisi / mehi / paare.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 12:49
Autor:
nicedude
Saaja:
kaunitar30
Teema:
Saadeti: 2010-11-24 23:44:26
Loeti: 2010-11-24 23:46:10

kustuta kiri
Tere,
Lugesin su ankeeti ja tekkis üks küsimus:
Milliseid mehetegusid sa siis mehe hindamisel aluseks võtad?
Märgi kiri PALUN SU ESIMENE KIRI
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 12:50
Autor:
nicedude
Saaja:
kaunitar30
Teema:
Saadeti: 2010-11-24 23:55:11
Loeti: 2010-11-24 23:55:19

kustuta kiri
kui suhelda ei soovi siis nii ütlegi... liigutan su lihtsalt blokk-listi et sind kogemata enam uuesti mitte tülitada
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 12:51
Selles mõttes võib aga nicedudega nõustuda et kiri võib juhtumisi kahe silma vahele jääda - mul endalgi seda korduvalt juhtunud, eriti kui uue pildi lisanud ja neid kirju korraga ikka tuleb, vastad paarile, senikaua laekuvad juba uued kirjad ning kiiruga ei pane ei seda ega teist tähele, märkad vahest mitme päeva möödudes.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 12:51
or:
kaunitar30
Saaja:
nicedude
Teema:
Saadeti: 2010-11-24 23:55:48
Loeti: 2010-11-24 23:56:34

kustuta kiri
mulle väga su ähvardus mind blokkida ei mõju
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 12:53
ja mainin veelkord ,kui sulle pole juba 2 e kirjale vastatud SIIS HOIAGI OMA AEGA KOKKU ,NAGU KIRJUTAD JA ÄRA NÄE VAEVA ISEGI KIRJUTAMISEGA ,ET LIIGUTAN SU BLOKKLISTI ,KUI SA ALA KOHE VASTAMA EI HAKKA
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:00
Kaunitar sa unustasid oma kirja mille sa saatsid minu esimese kirja vastuseks:

Autor: kaunitar30
Saaja: nicedude
Teema:
Saadeti: 2010-11-24 23:46:30
Loeti: 2010-11-24 23:46:47

kustuta kiri
kui lubab siis tehku seda

Pane nüüd minu esimene kiri kõrvale ja ütle mulle milline see seos on?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:01
Mina segaks natuke ja uuriks selle blokk-listi kohta. Ega seda teised ju keegi ei näe, et kes kelle blokk-listsis on? Või näevad? Täitsa poogen ju see blokk-list või mis. Miks sellest ärrituda?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:03
Nicedude: Jah, kiitvaid kirju hea lugeda kuid kas nendest kiitjatest on olnud ka neid kes sinuga ka tutvuda soovivad või ongi kõik pelgalt kiitmise tasemele jäänud?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:06
No kaunitar annab ju selgesti mõista et ta hindab mehi kes meest sõnast - härga sarvist
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:07
sul muidu nagu häbi ka on ,hakkad kellegi järgi kaagutama ,et suuremn seljataga ikka julgem haukuda ja nüüd ei saa sa enam arugi , millest jutt .Kuule ,kui võimalik bloki mind nii ära ,et ma su rumalust enam ei näeks ,su postitusi v mis iganes sa püüad siin teha
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:10
parma, ei näe jah, st näed vaid sina ja see kellele blokk. Mind on näit. blokitud seepärast et olen kedagi vist halvema hindega hinnanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:13
Kaunitar30 ma teen sulle asja lihtsamaks ning siis saavad ka teised kasutajad aru millest ma rääkisin oma selle teema esimeses postituses:

MINA KIRJUTASIN:
Tere,
Lugesin su ankeeti ja tekkis üks küsimus:
Milliseid mehetegusid sa siis mehe hindamisel aluseks võtad?

Kaunitar30 VASTAS:
kui lubab siis tehku seda


Oma esimeses postituses ütlesin et kirjale tuli vastu seosetu jutt ning muud kogemused antud kasutajaga puuduvad.
Kaunitar30 ütle nüüd mida ma valesti tegin? Kas ma valetasin kui ütlesin et su kiri seosetu jutuga oli?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:17
parma: Oled kahepalgeline! Sind ennast huvitab see blokk list ju väga
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:20
nicedude: Mis sulle kaunitari vastuses siis ebaselgeks jäi? Ta ju vastas sulle.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:20
Ennast muidugi. Mitte TEISTE oma!! Mul näiteks teie blokklistidest täitsa pohh...ui.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:21
kaunitar30: millest nii pöördes oled?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:25
no ma segan ka natuke vahele.
nicedude -aga mille poolest kaunitar30 teade sinule seosetu tundus? minu meelest oli loogiline ja arusaadav.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:26
"kui lubab siis tehku seda "
Kes lubab?
Tehku mida?
Millest jutt?
Ma olen vist daun et ma mitte mõhkugi aru ei saa ...
On see mingi naiste oma keel?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:28
ja arvad,et lambist laimama hakata on normaalne. saa üle ,et ma ei soovind sinuga suhelda säilita eneseväärikus ja proovi mõne teise naisega
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:29
nicedude. Muidugi daun!! Kui said juba sellise vastuse, mida siis enam edasi tõmmelda? Lase kohe vabalt edasi. Kustutad kirja, kehitad õlgu ja vilistad edasi rahulikult. Esimest korda saad sellist segast juttu vastu või?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:30
paoi ,ma pole pöördes
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:32
no ma ei tea, Marsilt olete, et millestki enam aru ei saa? mina sain kaunitarist aru.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:34
Parma,tundub,et tabasid kümnesse.Teised pole üldse vastanud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 13:37
jah hamstriga mees ,mardipäev on möödas
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 14:10
Juuksur: Naised mõistavadki naisi paremini
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 14:14
tundub et asi hakkab lahenema siin
vähemalt niikauaks kui Hr leemet siia satub
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 14:24
leemetil on jälle hoog peal
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 14:37
Ex ole Teeb uue identiteedi ja tuleb jälle kottima Näib et ta on seda juba teinud
˅ näita rohkem ˅
2010-12-06 14:51
nagu enamik mehi ,kel ühe kontoga ei õnnestu tähelepanu saada ,aga ega uue kontoga nad siis suhtlema õpi.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 10:03
Leemetil oli hoog ,aga see läks üle Raske oli taluda kui sa Mulle ja ei ütlesid-uhh. Jõulud tulemas -rahu sulle
˅ näita rohkem ˅
2010-12-07 10:39
˅ näita rohkem ˅
2010-12-13 13:01
kaunitar30 on väga normaalne, erinevalt nendest vigridest( ) kes vastust mitte saades tunnevad ennast isiklikult solvatuna. Puberteedieas tüdrukud ka solvuvad vahel aga nemad on ju puberteedid.....mis teie vabandus on? Olen ka ise olnud kirja (mitte kirjade) vahetuses selle kontoga, igati mõistlik ja otsekohene inimene, tore oli - mööda sai, päikest.
˅ näita rohkem ˅
2010-12-14 17:21
Issand lasteaed koos Jõudsin lugeda viienda leheküljeni siis väsitas ära!!! Teemaalgataja ise pean vähe hull olema Kui üks naisterahvas ei vasta, kah asi? Tundub ebaviisakas? Minu arust ebaviisakas nuiata vastust nagu mõni poolearuline! Räägitakse aja raiskamisest. Tunne, et kodanik kes teema üles tõstis, ise eelkõige oma ajaraiskamisega tegeleb (ise aega väärtustades.)
Ja väga veider teema üldse. Kui ma ei mõista vastust, mille mõni kasutaja mulle on andnud siis suudan ma viimase postkasti kirjutada: "Kardan, et ei mõistnud Su vastust päris hästi. Kas oleksid nii lahke ja selgitaksid mida mõtlesid!" Selle asemel, et väljendada oma pettumust siin avalikult ja üritades olla popp-poiss
˅ näita rohkem ˅
2010-12-14 17:38
Captain kui sa mind silmas pidasid siis pärast kirja saamist ma kirjutasin "Kuidas Palun?" millele vastust ei järgnenud. Järgmine vastus kasutajalt tuli alles siis kui ütlesin et kui ta suhelda ei soovi siis ma liigutaks ta .... see on juba läbitud teema
˅ näita rohkem ˅
2010-12-14 17:51
Teema on siin juba jah lahti korralikult harutatud! Oleks tegelikult esitanud selle sama küsimuse postkasti, kuid kuna olen selle meessoo ära blokeerinud, sest huvitaval kombel kippus postkasti kõikvõimalikke värvikaid pakkumisi saabuma. Seega tjah.
Igatahes mulle tundus veider, et kui mõnes kasutajas pettutakse siis luuakse alateema Kangesti lasteaaeda meenutav nali
˅ näita rohkem ˅
2010-12-14 19:20
100% Capiain-iga nõus. pikemalt ei pea seda vist kommenteerima
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 01:13
Kas keegi pole sellepeale mõelnud,et see võib olla ta enesereklaam. Vbl kellegagi kokkuleppides,püstitades teema on nimi koguaeg silme ees Juhul, kui kaunitar 30 seda loeb siis ta võiks vastata kui palju tema populaarsus on tänu sellele kasvanud -kui on
˅ näita rohkem ˅
2010-12-15 10:47
mis enesereklaam? mulle tundub, et keegi kujutab seda endale ette praegu. kas ta on sind ka oma kirjadega puudutanud? ma ei saa aru, kust tulevad sellised arvamused.
ainuke, kes siin endale reklaami teinud on, on olenleemet ja teie ise, kes te näite arvavat, et kellegi (ja eriti naise) avalik ründamine ja tagarääkimine toob mehena teile edu. mis teiega juhtunid on, mehed? kuidas te olete suutnud nii madalale langeda?
˅ näita rohkem ˅
2010-12-21 13:05
Mina tean teda natuke ja selle teadmise põhjal võin öelda et igati tore ja armas ja ilus tüdruk on ta!!Kuidas teemaalgatajal kaunitarist selline mulje jäänud on,ei kujuta ette....
˅ näita rohkem ˅
1
2