Foorum
2026-01-16 20:07
Kas keegi on selle naisega kohtunud ka reaalselt
Tema esimene kiri on kyll kahtlane ja pigem ülelend

Tema esimene kiri mulle kui küsisin

Tere sullegi!

Olen ise siin otsimas meest, kellega aeg-ajalt kohtuda ja meeldivalt aega veeta.
Loomulikult ootan sinu poolt ka väikest materiaalset tuge, kuna sellel kuul olen siin veidi jännis oma korteri üüri tasumisega. Puudu siis täpselt 70€. Ma eeldan, et see summa ei peaks olema üle jõu käiv normaalsele mehele.
Paraku siiani komistanud vaid nende otsa, kes ainult lubavad aidata või veiderdavad niisama. Alasti pilte või kantud pesu mangudes.
Kui sul kindel soov aidata ja kohtuda, siis ootaksin seda abikest eelnevalt oma kontole. Siis saan ka kindel olla sinu heades kavatsustes ja loomulikult olen valmis kohtumisel ka sinu soovidele vastu tulema. Tasuta lõunaid ju ei ole, nagu räägitakse.
Kui minu tingimus sulle sobib, siis võid teada anda ja saame juba esmase kohtumise ajas kokku leppida. Ausal mehel ei ole vaja kindlasti karta, et ma tänamata põgenema hakkan.

Päikest.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-16 20:49
Naera puruks, taas isikul üürimaksmisega häda, loen seda iga kuu , tekst sama aga kontod erinevad
Üpris viisaks kiri oli " palvega " olen lugenud ka neid kirju , kus isik ropendab ja räuskab

Arvan, et seda 70 eur soovib kindlasti ta ettemaksuna ja sellega kogu lugu ka lõppeb

Soovitan head mehed, ärge tehke ettemakse !
˅ näita rohkem ˅
2026-01-17 15:17
Kirjutsin talle vastu ka ja ütlesingi et otsi lolli😁never ever ei saada keegi raha ette
˅ näita rohkem ˅
2026-01-17 17:37
sellist kasutajat ei ole ju olemaski siin???
˅ näita rohkem ˅
2026-01-17 18:35
See moffas ise mõtleb välja omale partnereid.
˅ näita rohkem ˅