Foorum
2010-11-11 18:52
Justnimelt jutumärkides " tegijad" ja kohe seletan mispärast.

Kuna mul on paar tuttavat naisterahvast ka siinses portaalis ja kuna neile tikkus ligi meesterahvas kes pakkus neile sponsorlust. Aga kuna ettepanek paistis ahvatlev aga nemad polnud asjast huvitatud, siis hakkas minul mingisugune tunne tekkima, et teeks eksperimendi, kui tegijad mehed need sponsorlust ise pakkuvad mehed on..või jääbki ainult jutt jutuks.

Panin enda pildid ka üles ja voilah see sama härrasmees "nolk" tuli ka samajutuga,et tema pakub mulle lihtsat raha teenida. Et kõigepealt ma võiskin talle saata pilte endast, et iga pildi eest 1000 (alasti pildid siis) - noh võtsin suva portaalist võõrad pildid ja saatsin , sis saadeti sõnum " Et kui suudad magada truu abielumehega, saad 10 000.- minu alluvaga ja hiljem siis pidime kokku saama ühes hotelli restoranis.

Noo hääkene küll, sain selle "truu abielumehega" kokku ka, noh näitasin tissi ja vanamehel hakkas ila tilkuma ja põhimõtteliselt see mees oleks kohe olnud valmis oma naist minuga petma. KAhmasin siis pipragaasi välja ja rääkisin välja mis diili tema ülemus minuga teinud oli...Taat tõmbas näost ära küll.
Viis mind ilusti sinna hotelli ka, kus pidin siis selle tegija mehega kohtuma... aga ei olnud seal kedagi.

Seega noored tüdrukud ja sponsori otsijad peaksid olema väga ettevaatlikud selliste asjadega. KA siin portaalis liiguvad ringi tegelased, kellele ehk siia asja poleks vaja olla.

See et mina eksperimente teen ja üritan tõestada et kuskil on mees, kes oskab olla truu ja kes ei paku seksi eest raha. AGa siiamaani on kõik minu katsed vägagi vastupidised olnud.

Aga needsamad mehed kes pakuvad seksi eest raha, need ei julge isegi välja ilmuda.

Toon väheke vähem kardinaalse näite Leppisime tartus kokku ühe meesterahavaga, et noh läheme istume ja tutvume siis..kuna ma enda kohta tavaliselt ei valeta siis polnud mul midagi salata. Aga ootasin siis pikka kasvu, sportliku tüüpi aga kohale veeres selleks ajaks lühike ja õllekõhus meesterahvas ja võttis kõrvallauas istet. Noh mina ootasin pool tundi ja kui mulle antud kirjeldusele keegi ei tulnud tulin ära ja õhtul leidsin ihast kirja " Jäin hiljaks. et istuda ainsa kena blondi naise kõrvale kohvikus.... (ma olin ainuke blond sel momendil seal)
˅ näita rohkem ˅
2010-11-12 11:20
mul kunagi oli sarnane lugu. tegin pimekat ja pidime kohtuma raamatukogu ees. tatsasin mina rõõmsalt mööda tänavat ja järsku mu kohtingukaaslane kappab mulle kontsaplaginal vastu ja minust kui postist mööda. pilk oli nii tige. ma alguses kahtlesin ega ma sassi ei aja, aga ei, ikka oli kirjelduste järgi see kellega pidin kokkusaama. passisin siis natuke raamatukoguees ja hakkasin juba koju minema kui tuli sms - tule siia kohvikusse. ma siis läksin ja pärast oli kõik väga tore.

nii et ei tasu kunagi kohe pettuda... äkki see lühike trullakas mees ongi sinu tulevane crinx
˅ näita rohkem ˅
2010-11-22 17:05
Sa crinx oled üks lahe tegelane ikka, tubli!
˅ näita rohkem ˅