Foorum
2024-01-21 22:57
Arvasin ellips jälle otsis väravat.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-21 23:14
Ellipsi jaoks on mu tagauks alati avatud. 🤗
˅ näita rohkem ˅
2024-01-21 23:36
"kiisuke75" ma olen Valtus elanud kuni 1 klassini ! Toredad mälestused ! Aga hea on näha,et siin huumorit ikka jagub 😅
˅ näita rohkem ˅
2024-01-22 07:56
Siin ongi huumorinurgake🤪
˅ näita rohkem ˅
2024-01-22 11:29
Nikk ja huumor käsi käes
˅ näita rohkem ˅
2024-01-23 21:38
Raha eest nikk ja Weebi teemad ei ole nikk ! Minumeelest võib selle saidi maha kanda seksi teemal ! Näiteks tinderist on sitaks kordi suurem võimalus kedagi loomulikul viisil leida ja seksini jõuda. Paaridel ja m+m huvilistel kergem. Siin paned kuulutuse,vahet pole millise sisuga ja peaaegu isegi ei vaadata kontot. Võid kirjutada postkasti "ilusa" pika jutu,ei mõju. Ei mõju ka siis kui näed hea välja. Ainult raha silme ees siinsetel enamustel üksikutel naistel.
˅ näita rohkem ˅
2024-01-23 22:33
Usu mind, Nipi, kui sa pole meister suhtleja nagu mõni sarimõrtsukas, rikkur või Instagrami staar, Tinderist ei saa sittagi.

3 aastat kasutasin, nelja naisega sain pikemat aega suhelda, kuni lihtsalt haihtusid. Ühel neist oli mees olemas nagu ta mulle lõpuks pihtis ... Ja näiteks üks neist haihtus lihtsalt ära, sest ta niikuinii ei tahtnud enam seal olla. Ma paar nädalat lükanud ta eesmärke seal olla edasi. Tuli järgmine aasta tagasi, rääkis lõpuks miks kadus.
Ja mitte ühelgi neist polnud probleeme tööga, või eraleus et vajasid aega, see lihtsalt noorte naiste kiiks: suhe muutub tõelisemaks, siis tõmbavad saba jalge vahele. Nende jaoks on tinder ja muud äpid lihtsalt kohad, kus kudrutada, mitte et otsida suhet. See tinder on krdi pettus, plantium ja kuldne versioon on räigelt devalveeritud, et kompanii saaks raha kokku hoida, sest lihtsalt ei otsita seal suhet ja kliendid pettuvad.

Peab ikka väljas käima.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-19 23:03
Aa, tegelikult pirukat tahaks😂😂
˅ näita rohkem ˅
2024-02-20 13:28
Aga täidist pirukasse?
˅ näita rohkem ˅
2024-02-20 13:39
Kohupiima joogurtiga🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2024-02-21 11:46
Kiisukese pirukasse võiks kreemi panna küll.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 01:54
Nipitirimaa - kus siin huumor on ? Ma ei teadnud ,et Valtu inimesed niisuguse huumoriga on; osa on seal ikka normaalsed ka.
Kiisuke - käib arvamas , nagu kallas piruka manu
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 15:47
Alfie5
2024-01-23 22:33
Usu mind, Nipi, kui sa pole meister suhtleja nagu mõni sarimõrtsukas, rikkur või Instagrami staar, Tinderist ei saa sittagi.


---------------------------


aga nii ongi nagu kirjeldasid. tabasid hästi ära. Ka vanas euroopas mehed on öelnud et nendel tasulistel ja tasuta kohtumislehestutel pole mitte
mingit erinevust, ning ikka on samad inimesed, pole seal midagi tõsisemat, küll aga on oht saada petise osaks kui profiil nõretab haavatud või
meeleheitel olekust.

otsitakse ühepoolset suhet ning noored naised hoiduvad vastutusest mis sellega kaasneb.
Kuid Tinder on egoupitamise TV kanal noortele naistele, mis on nende põhihuvi, ning kohas kus on palju mehi, olgugi et 10 000 km kauguselt, siis
see võimaldab koheselt "vahetada " meelelahutajat kui keegi igavaks muutub.
Seega see kaugus pole oluline kui nagunii kokku ei saa. igasugused raud-vask-plaat kraadid on sama jamps nagu miskitel kohtumislehestute pettus. Ka pole pole mõtet tegemist teha nende naistega kel on miski mees voodiserval juba olemas või kasvõi keegi GARANTIIKS.
Ning siis on need roboteid täis automaatikaga kohtumislehestud mis näitavad et siin seal naabruses sul KOHE on olemas keegi, kuid tehes konto ja registreerides miskipärast ei leia seda kasutajat seal, või siis kui see on seal, siis on ööpäevaringselt ja vastus ilmne robotivastus ja et kohe kohe maksa raha.

Kui üldse on seks miski eesmärk siis pigem vaatate mööda neist kes seda vajavad -- naised kes on juba vastu seina jooksnud. Ning siis on puumad -- naised kes on vähemalt 38 aastat vanad JA meesterahvast 8 aastat vanemad.
Neid ma arvan et on ka siin. Nende jaoks pole oluline raha kerjamine, vaid et oleksid siiski romantiline.

Aga.. kui tahta siiski leida naist tõsisemaks suhteks praegusel ajal et kes on puhas valge leht, JA et see ka püsiks koos 20 aastat, siis selleks tuleb pigem kolida maale ära ja hoida teda loomadega ja tööga ametis.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 15:52
Mu tuttav üks kirjeldas et kel suisa 4 abielu selja taga, et kes oli ka otsinud suhteid neti kaudu, et igal pool oli midagi suht sama jama -- 100 jutulise kohta tuli kuskil 8 kohtumist, ning sellest kah vaid 2 voodit. NIng see on üldine et 50-st naisest vaid 1 vastab mehe kirjale, ükskõik et kas tasuline või tasuta kohtumislehestu.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 17:59
"Ning siis on need roboteid täis automaatikaga kohtumislehestud" - kui juttu teha kõnerobotitega, siis selline koht nagu JuhuslikKohting jne ongi neid neetuid roboteid täis ... Ega Pealtnägija ilmaaegu sellest teemat teinud, kuidas vanuritel mingid maffioosod Šveitsist pigistavad iga kuu 18 € nende liikmelisuse eest ja isegi siis, kui on lahkunud sealt. Kõnerobotid küsivad gmaili, et pilte saata, mil nendega kohtuda EI SAA. Ja pole ei mingit infot neist endist peale oma asukohast + tsensuuritud profiilipildiga.
Selle võtmeelemendiks on Dateblaster, mis skeemitab kliente nende raha võttes ilma neile teadmata. Nüüd eksisteerib koht ka nmega "Sensio". Imegu need alpi-raiped muna ...

Tinder on pask. Nipitiri, mida ei maininud varem, on see, et isegi pärast lahkumist jääb su konto sinna ei tea kui kauaks ja robot siis kasutab seda, et matche teha suhet otsviate naistega (ja neid on vähe). Firma teenib raha veel selle pealt, et su konto seal on pärast su lahkumist. Millalgi kaob profiil mustaks, aga nimi ja vanus jääb alles.
Nõuanne kõigile meestele: kui leiate naise, kes oma instagrami konto ankeeti lisanud, SEE ON NARTSISSIST, või poole persega tegutseja, mitte endal profiili nimel promoja suhete eesmärgiks. Sellistel on tõenäoliselt mees olemas ja lihtsalt kasutab Tinderit, et edasi oma ilu, the lihtsalt blaa - blaa ja sarmi jagada. Ilmselgelt FB ja Twitter talle väheks (ei imestaks, kui Capri selline, tal insta olemas). Ja võib olla ka sellistel ankeedis isegi onlyfansi lk lisatud. Kui sõda algas Ukrainas, üks ennast täis 30's blond (eestlanna) kusagil lõunamaal sinakate päikseprillidega, kirjutas oma IG kontole musta bikiinipildis, et kui saab (koos emojide ja sõnumiga #PEACEFORUKRAINE jne) rahu promomise eest tahetud arvus laike, paneb uue pildi üles endast paljana ... Ning säärane konto lubatud Tinderis, mil on reeglid just õelnud, ET POLE onlyfansi promomine lubatud.
See Eestis tegutsev Tinderi tegevdirektor on nahaalne krõhva. Kirjutasin gmailis, mis seal valesti ja see ainult jagab paar lauset vabandusega ning küsib juurde, mida muutma peaks ... Ei oleks talle vääritud sõim ja teema üle korrutamine aidanud, isegi kui perse saatsin ta otseses mõttes viimases lauses.

Kui keegi tahab Tinderiga rahul olla, peate enda kallal tööd tegema - juutuubis on videoid olemas, kuidas atraktivne profiil luua, AGA kuidas teil jututase kedagi meelitab, siis peate eestkätt meelde jätma, kuidas te suhtlete lähedastega mingi teema algatamisel või siis end seostama koos temaga selles teemas.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 19:31
flirticu osas kogemus selline mul -- tegin konto, tühi, mitte mingit pilti polnud seal ega infot üles laetud, ning lapates noid naiste kontosid leidsin et ah jura, igav, väike valik ja mõistlikumad juba olid vähemalt pool aastat sealt ammu juba kadunud. Möödus kuu aega kui hakkas tulema e-maili peale "3 neist neiudest on märkinud su lemmikuks. [. noh et logi sisse, maksa liikmemaks et teada saada et kes] "... NIng NB! polnud mul miskit piltigi seal.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 19:32
ning jamade jama on et toda kontot ma kustutada kah ei saa ja senini ikka see saadab sama jampsi juba mitmendat aastat mulle.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 19:34
Huvitav, kas see Andres Susi on ikka veel Ukrainas nagu ta asukoht näitas
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 19:53
alfie kirjutas: ------------
Nõuanne kõigile meestele: kui leiate naise, kes oma instagrami konto ankeeti lisanud, SEE ON NARTSISSIST, või poole persega tegutseja, mitte endal profiili nimel promoja suhete eesmärgiks. Sellistel on tõenäoliselt mees olemas ja lihtsalt kasutab Tinderit, et edasi oma ilu, the lihtsalt blaa - blaa ja sarmi jagada.
------------------------------


jah. ... ning lisan omalt poolt juurde et vältida neid kohtingulehestute "veterane", kes on seal ilmast ilma igavesest ajast olnud. Õige naine leiab sealt päris kähku mehe ja tuleb tulema, s.t. paneb oma konto kinni. MIstahes "vabandused" et miks edasi tiksutakse sellises kohas on häirekell sulle pigem.


alfie5
----------See Eestis tegutsev Tinderi tegevdirektor on nahaalne krõhva. Kirjutasin gmailis, mis seal valesti ja see ainult jagab paar lauset vabandusega ning küsib juurde, mida muutma peaks ... Ei oleks talle vääritud sõim ja teema üle korrutamine aidanud, isegi kui perse saatsin ta otseses mõttes viimases lauses.
-----------------

muidugi ei aita, sest see pole nende huvides! Kui oleks sa olnud transa, siis teine asi...
Tinderi taga on sama pajuvildakil ikka üks ja sama maffia kelle omandis on ka google, FB, youtube, instagram, pornhub,
kes pigem lisavad õli tulle feminismile, ning paneks igasse auku vikerkaare lipu või loosungi, ning õigustavad genotsiidi Gazas,
kuid varjatult vaigistavad selle suunal tuleva kriitika.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 20:42
"-- 100 jutulise kohta tuli kuskil 8 kohtumist, ning sellest kah vaid 2 voodit. NIng see on üldine et 50-st naisest vaid 1 vastab mehe kirjale, ükskõik et kas tasuline või tasuta kohtumislehestu."
------------------------------------------------------------------------------

mida võiks sellest järeldada?
et naistel on siiski reeglina seksipakkujaid piisavalt, nii netis kui päriselus. seepärast polegi vajadust ega soovi suvaliste voodisse trügivate tegelaste kirjadele vastata või üldse neist välja teha.
kuigi mõne trolli soovmõtlemises kummitavad luulud justkui seks olevat naiste jaoks "privileeg, mida peaks välja teenima"
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 20:46
capri teeb jälle endale meelepäraseid järeldusi.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 21:00
hmm huvitav, miks siis naised kirjadele ei vasta, kui neil nii hirmus seksipuudus on ja peab seda "privileegi välja teenima".....vähemalt mõne netipihkuri arvates
miks iha saidil naist otsivate meeste kuulutuste arv ületab mitmekordselt naiste kuulutuste oma? ehk hoopis seepärast, et meeste jaoks seda va "privileegi" ei jagu, kuna naise poolt valituks saamiseks peaks mees suutma positiivselt silma paista....aga paljud seda ei suuda. foorumis naiste kirumine on ilmselt lihtsam, või mis.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 21:31
caprichosa
2024-02-23 21:00
hmm huvitav, miks siis naised kirjadele ei vasta, kui neil nii hirmus seksipuudus on ja peab seda "privileegi välja teenima".....vähemalt mõne netipihkuri arvates
miks iha saidil naist otsivate meeste kuulutuste arv ületab mitmekordselt naiste kuulutuste oma? ehk hoopis seepärast, et meeste jaoks seda va "privileegi" ei jagu, kuna naise poolt valituks saamiseks peaks mees suutma positiivselt silma paista....aga paljud seda ei suuda. foorumis naiste kirumine on ilmselt lihtsam, või mis.

-------------------------------------------------------
capri käis oma sapipritsi laadimas vahepeal, näha on. Ei tea kellest ta küll juttu teeb siin. jfjmist vist, sest temal ju oligi selline lause minevikus. ent no see polegi tähtis sest ega tolle naise ajud midagi keerulisemat ei mõista, ning capri jutt on nii enesekeskne nagu teisi naisi ei eksisteerikski maailmas.

neid kuulutusi on varsti 1 võrra rohkem. siis on capri õnnepäev!
Panen kah üles kuuluuse et "tõestagu keegi mulle naistest et ta on tark ja ilus, frigiidne", (suvaline kombinatsioon) ning teen sellest järelduse et kui ei vastata ... ju siis ilusaid ja tarku, frigiidseid pole siin.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 21:44
miks peaks keegi vaevuma suvalisele kibestunud trollile miskit tõestama
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 21:52
caprichosa
2024-02-23 21:44
miks peaks keegi vaevuma suvalisele kibestunud trollile miskit tõestama

----------------------

jah, miks sulle keegi ei tõesta siis? Kohe kaeban ära ja helistan valges kitlis Александра Власова'le, et paneks sulle süsti persse.
mis kord see olgu et odavad naised trollideks hakanud.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-23 23:49
Pange eesti hümn mängima juutuubi ja aitab lobast. Täna on püha
˅ näita rohkem ˅
2024-02-24 00:35
Alfie5, njaa, tõsi, ainult et kus kohas see pühademeeleolu rohkem on... Eestis toimuv on pigem oma rahva mõnitamine.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-25 00:07
Alfie5, kui sa Tinderi kinni paned, siis oleks mõistlik fotod kustutada ja konto konkreetselt sulgeda, mitte pausile panna. Kui sa lihtsalt äpi kustutad, on konto tegelikult alles ja kirjade järgi kuvab seal inimesi, kes viimase nädala jooksul aktiivsed olnud. Küll aga jah mul sõber väitis kord, et konto ammu kinni, aga ma nägin teda. Mingil juhul võtab profiili kadumine veidi aega.
Miks Tinder edukam on, kui see siin? Sest seal üldjuhul näeb inimesest fotot, kuigi jah, suur osa mehi on mingi vaiba ja lae ja seina ja voodi ja kassi pildiga. Palju siinset rahvast on seal, olen piltide järgi ära tundnud. Edukaks kasutamiseks on seal mõned reeglid küll, et kui naine tundub olema liiga ilus, et olla tõsi, siis see ilmselt polegi tõsi ehk et on omajagu võltskontosid, mille taga nigeerlased ja vahel ka india tüübid. Siis ei tasu svaipida neid, kes tunduvad sinu liigast väljas, rikud ainult tuju. Mõistlik on enda profiili kirja panna, mida otsid ja mida pakud (jah, seal on hulk mehi armukesi ja üheöösuhteid jne otsimas, kõik ausalt kirjas), hoiad aega ja asjatut lootust ei teki. No ja suhtluse alustamiseks võiks midagi positiivselt originaalset välja mõelda, sest kui päevas tuleb 15 sama sisuga sõnumit, ei ole tõesti entusiasmi neile rõõmsalt vastata. Jutt tõesti igaga sujuma ei hakka, nagu ka vahel vajub ära päeva või paariga, aga kui tahad tegelikult ka naisega kohtuda, siis paku mingi originaalne kohting või kui sööma soovid minna, viisakas koht. Ei tasu solvuda, aga kui suur osa mehi kutsub parimatesse restodesse ja siis keegi peale "tere" jalutama, keset talve, no ausalt, mina näiteks ei lähe.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-25 02:39
Ei loe enam. Kontoga tehtud kõik, et see mu perses kinni pole jne. Aga thx sõnumi eest
Parem õues käia, päris elu on silmast silma, mitte nagu olla nutizombi.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-25 05:27
aSin kirjutas

""Mõistlik on enda profiili kirja panna, mida otsid ja mida pakud (jah, seal on hulk mehi armukesi ja üheöösuhteid jne otsimas, kõik ausalt kirjas), hoiad aega ja asjatut lootust ei teki.""

--------------------------

1-öö, 2-öö, 1-kuulised, 1-2 aastased suhted -- kõlab nagu telefoni kõneaja laadimise kaardid. Lihtsalt masendav see kõik.
˅ näita rohkem ˅
2024-02-25 15:47
Ihaihaiha999 - jälle tundub üks hulgikontode omanik. Kohe ka sulges.
Kirjutas teema - kuidas ostis poest tünni heeringat ja siis tegi heateo, viis poe juurde tagasi (milleks?). Parem viinud Tartusse kaasa ja pannud seal tänavail olevate , mõne kasutuskõlbliku toidukapi juurde - saanuks kõik heeringat. Ja Tartu nüüd ka kui kuldipealinn.
˅ näita rohkem ˅