Foorum
2019-12-22 20:16
tähelepanu võru mehed. neiu vera on nii raha kui sexsiga kuival. olge kenad ja aidake teda
˅ näita rohkem ˅
2019-12-22 20:40
enamus paksud on igatepidi kuival...
˅ näita rohkem ˅
2019-12-23 17:21
Enamus mehed siin portaalis on uskumatult rõvedad ja vaimuhaiged, kes ei saa naisi.
Opop sugused mehed elavadki oma viha naiste peale välja.
Meestel on ka haige arusaam et peenike on kondihunnik, alatoidetud jne ja see kellel suurem kann, rind on paksmagu, ülekaaluline.
Ihas ei olegi "perfektset naist" sest teiesugused pildita idioodid teevad kõiki naisi maha
˅ näita rohkem ˅
2019-12-24 03:17
On küll ihas perfektseid naisi, tõsi, nendest kel pildid olemas on, on ehk umbes 5-10, ülejäänud on kõik ülekaalulised kuigi nad ise arvavad, et on igati saledad aga unistada pole keelatud. Ja nendest naistest, kel pilte pole ankeedil, me muidugi ei tea keegi kui perfektsed nad on või ei ole. Ja muidugi tõde on väga valus kuulata, keegi ei salli kui tema kohta öeldakse ülekaaluline või paks kuigi päriselt nad seda ju tegelikult on ka...
Ja selline üldistamine, et kõik pilditud mehed siin on idioodid, on üdini vale lähenemine, sellise loogika järgi võiks ju ka öelda, et kõik pilditud naised siin on idioodid aga kindlasti see nii ei ole. Sellel, miks inimene siia pilti ei lisa, võib olla palju põhjuseid ja see ei ole kellegi teise arvustada. Minu arvates ei ole näiteks ka tissist või tussist või varvastest jne tehtud pilt mingi pilt aga see ei tähenda, et need kellel selline pilt on, oleksid idioodid või muud sellist.
˅ näita rohkem ˅