Foorum
2010-06-30 21:13
Tere Raffas!!!!
Plaanis siis korraldada üks vahva suvepäevade stiilis kokkusaamine 30 või 31 juuli?(oleneb kuidas rahvale sobib)
Kindlasti võtame koha Harjumaale(sauna,joogi,möllu,särgi-värgiga)
Osavõtutasu jääks 450-500.- krooni piiresse(kusjuures see on kõik hinnas)
Kindlasti on olemas ka seksikas õhtujuht,kes teid kõikki käima paneb!!!!!
Niisama istumist ja lällutamist ei tee,teeme ikkagi vahva suvepeo!!!
"Mere" Stiilis pidu sobiks meie hetkel oleva suvise ilmaga kindlasti hästi(oodatud kõik näkineiud,meremehed,piraadid jne)
NB!!!Selle suvise ja hea ilma tellime peo päevaks ka KINDLASTI!!!
Kirjutage postkasti täpsema infi saamiseks!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-06-30 21:59
Tere, hea inimene.
See on hea mõte, minule sobivad mõlemad kuupäevad
˅ näita rohkem ˅
2010-07-01 20:50
ehk peaks alateemat vahetama, siin ei tundu see kedagi huvitavat..
˅ näita rohkem ˅
2010-07-02 00:59
tubli-tubli...areta asja, loodan et su tuhin ei luhtu
˅ näita rohkem ˅
2010-07-02 07:34
See on tore, et on optimiste ja hakkajaid. 30 juuli oleks täitsa ok!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-02 15:44
Kõrvaltvaatajana tundub, et kõik midagi paralleelselt korraldavad, aga lõpuks on see asi suhteliselt ikka vaikselt möödunud või ei ole üldse toimunud midagi. Pean silmas siin ühte saunaõhtut, siis redlight midagi korraldas, keegi kutsub siin õlletoobrile, nüüd see siin jne. Asi on ka selles, et foorumist ei jõua see info mitte kuskile, sest siin käib murdosa iha kasutajatest.

Kõik organiseerimishuvilised ühinege parem ja tehke koos üks suur pauk. 47 tuhande kasutaja (küsitav, aga ikkagi) juures võiks vähemalt 500 ja + inimeselised suvepäevad küll võimalik olla korraldada. Minu jaoks kokkutulek ikka tähendab suurt pidu suure rahvaga, mitte 10-15 kesi muljetamist kuskil suvilas. Seda võib igal ajal, igal pool teha ja suurema kärata.
Usun, et kui Moderaatoriga (ehk omanike/osanikega) asi kokkuleppida, on võimalik neil toetada kas vastava reklaambanneriga või nupuga menüüs. See toob rahvast, mis toob raha, mis toob suure koha , esineja-bändi-õhtujuhi ja mida iganes veel. Kindlasti nalja ja pulli ka palju. Kindlasti ka juuatäis nolke, aga neid saavad turvamehed aia taha saata. Ja kindlasti ka palju ilusaid naisi Ja kindlasti ka palju seda, mida siit ihast taga aetakse - ehk kohtumisi seksikate inimestega. Ja mitte ainult lõkke ääres, kus sääsed söövad (vaid telgis jne, eks?!

See on ainult minu arvamus, vaielda ei viitsi, tõestada ka midagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-03 12:17
Seganevend: Ja kindlasti saadavad need turvamehed ka ilusad naised aiataha
˅ näita rohkem ˅
2010-07-03 12:39
Üritusest seda....korraldada suurüritus on ideena väga hea ja ülikõva ettevõtmine mis pälviks kindlasti üleriigilist meeia tähelepanu ja kas see on halb....EI OLE kuid siin nüüd agad...
1. Ürituse korraldamine nõuab suurinvestorit kes raatsiks pappi sellesse taguda. Osavõtutasu ei kompenseeri neid kulutusi. Ok bartertehingud ja sponsorid...hea turunduse puhul on see võimalik ja mõeldav.
2. Kokkutuleku asupaik....hmmm...Põhja-Eesti, Lõuna-Eesti, Lääne-Eesti, Ida-Eesti...ikka ja jälle leidub inimesi kel kahjuks sinna 500-le osavõtutasule lisanduvad bensiinirahad jne. Ning taas takistus ees. teeme ürituse Põhja-eestis, siis Võrumaa elanik ütleb sirgelt ei...kas siis rahamured või ta ei viitsi lihtsalt sõita jne. Ja vastupidi. hmmm...
3. Korraldajad...kõik algab inimestest. Kas inimesel on isikupära, vaimuannet jne, et teha asi huvitav, kuidas teised suhtuvad jne. On olnud ju elus küll juhuseid kus idedega inimesi tembeldatakse debiilikuteks ja tänu sellele on jäänud paljud head asjad olemata, mis teha eelarvamused, seljataga halva rääkimine ja teise lolli uskumine võib keerata untsu asja tuuma ja jäetakse osa-võtmata eelarvamuste pärast kuna korraldaja tundub loll või debiilik või lihtsalt ei salli keegi ja siis se keegi suudab ka teised stemast eemale tõugata. Loll komme meie inimestel sedasi aga tean ja olen kokku puutunud ja puutun ka praegusel ajal...tahaks öelda neile mölisejatele, et arenege ja hakake siis seisukohti võtma. Ja ei ole mina ei esimene ega viimane ses asjus...
Seega...kõik on mõeldav aga seda ei tee kuu ajaga vaid ettevalmistusperiood, tiimi loomine jne. võtab oma aja, siis reklaam asjale jne. esinejate ja programmi kokkupanek...krt...tahaks loomulikult teha ja minul oleks küll hea meel kui saaks midagi sellist unikaalselt korraldada aga siin need agad ja palju muid agasi ja muidugi...palju julgeb inimesikokku tulla sest nii mõnelgi ju jänes püksis, et äkki mu naaber ka seal ja ei tea mida ta siis küll minust mõtleb kuigi mõlemad ühesugused pervod aga selline see meie rahvas juba on.
Seega idee algatajale soovin edu aga kuidas Sa selle ellu viid...nu kurat...ma kingin igatahes selle puhul Sulle siis lilled !
˅ näita rohkem ˅
2010-07-03 23:31
1. mina küll massiüritusel mingit mõtet ei näe ja kahtlen, kas meie seas on ikka palju neid, kes oma pilti SL Õhtulehes või Reporteris näha tahab?! miski 50 in on optimaalne!
2. see, kes keda ja kelleks peab - jäägu nende probleemix!
3. soodsa hinnaga pillimehi/plaadikeerutajaid, õhtujuhte ja peokohti on küllaga, ei pea ju tippe otsima...
4. mingi snäkk võib ju kohapeal olla aga joogieelistused on küll liiga erinevad ja need võetaxe ikka ise kaasa
5. Põhja-Eesti on vast siin kõige kõvemini esindatud, kui lõunaosariigid soovivad, korraldagu kodu lähedal, äkki tuleme ka sinnakanti?!
6. merestiil on hea!
7. kuupäevad sobivad!
edu! näeme!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-04 00:21
Mina arvasin, et normaalne inimene Reporterit ei vaata ja Õhtulehte üldjuhul ei loe.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-04 01:15
Me kõik väidame seda, ometi vaatame ja loeme
˅ näita rohkem ˅
2010-07-04 09:41
pole vahet, kas loeme või vaatame - teised vaatavad/loevad niikuinii!
aga sellest ei tasu nüüd teemat tekitada...
räägix asjast!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-04 09:48
mina arvan, et las loevad ega siis mis selles hullu...näpuga näitajaid on igale poole seega kas see teema või mõni muu ei muuda midagi ma arvan
˅ näita rohkem ˅
2010-07-04 13:29
kõik muidugi tore ja edu ainult soovida.aga neid meeletuid agasi siin liig palju,et korralik suurem ühisüritus teoks saab..... lugejaid ja näpuga näitajaid leidub,ning sellest end häirida pole mõtet.....ja kellele väga läheb korda teiste arvamus ,suhtumine,,,see inimene enda hoovist välja ei pääsegi ja mitte kunagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-04 13:42
Panen käe südamele ja ütlen - mina Reporterit ei vaata.
Aga kokkutulek... targemad ihalejad on arvamuse juba välja öelnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-04 13:58
ok- Reporterit ei vaata kuid kas vaadatav sooviks olla Reporteris
˅ näita rohkem ˅
2010-11-20 06:24
reporterisse kll ei tahaks aga ..nu mingi teatud seltskond siit ihast,nu kuskil 20 inimest,mehed naised...reaalselt oleks tore pidu......... ,koik jutud oleks olemas aga loomulikult ei teeks me seda selleparast,votta kuskile metsa,naiteks roostale kampad ja sealne ilus muinasjutuline ,vaataja silmadest labi peegelduv kepiurgas voi siis hoopis mina ja kolm naist sexiopikut sirvimas korrrääälik pidu
˅ näita rohkem ˅