Foorum
1
2
2010-04-02 10:41
Kirjutan siia ühe oma kogemuse. Lihtsalt nii sama.
Kohtusime delfis. Kirjutasime maast ja ilmast nagu tavaliselt see suhtluse alguses on. Pildilt vaatas mulle vastu suht tavaline mees, ei midagi rabavat minu jaoks. Vahtesime skype ja nägin teda ka reaalselt läbi kaamera. Täiesti tuimaks jätis. Suhtlesime nii kusagil kaks, kolm kuud. Lõpuks sai kohtumine kokkulepitud.
Olles jõudnud tartusse andis ta teada ja ma läksin kokkulepitud kohta. Ja mis te arvate mis toimus?
Kui sellel hetkel kui me kohtusime olid kellelgi maailmas jalad nõrgad ja silmad imetusest pärani siis olin see mina.
Praegugi kui seda kirjutan on värin sees.
Ma seisin ja vahtisin. Minu ees seisis äärmiselt meeldiv mees. Minu silmadele täiuslik mees.
Mõtlen vahel et, kui palju me siiski laseme ennast siinsel pildi majandusel ennast petta. Pilt on ju vaid hetk, murdosa sekundist kui jäädvustub pilt mida teised näevad. Otsustades meie üle.
Selle suhte kukkuvõtesk võib muidugi öelda ühte taas. Kui on avajdus on ka võimalus saada kokku sellega kellega pead kohtuma. Vajdused aga võivad olla hoopis olulisemad kui sex. Sex on muidugi oluline kui mitte kogu suhet ja elu läbiv teema.
Siiani suhtleme kui väga head sõbrad. Kohtumised on ära jäänud kuna üks elab eestis (mina) teine aga läks maailma kaugele.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-02 11:23
Ja kohe ka vastupidine kogemus.
tutvusime rates (ihat ei olnud siis veel) kirjutasime tühjast tähjast, vahetasime pilte ja kõik oli meeldiv.
Kokkusaamine: Tüdruk istus minu autosse, ma korraks vaatasin ja hüppasin kohe autost välja tegin paar kiiremat sammu ja siis meenus, et kurat see on minu auto kuhu ma ikka jooksen.
Kogusin väljas julgust ja meelitasin tüdruku autost välja. Hirmus oli küll natuke. Tüdruk oleks raudselt võitnud õudusfilmi "Oskari"
Hea, et väljas pime ei olnud ilmselt oleksin infarkti saanud!
Vot sulle siis pildimajandust. Kui võimalik siis laske saata ka profiilis pilt ehk siis küljepealt.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-02 11:34
Muigan siin ja mõtlen kohtumisele kus mina käitusin sama moodi. Ankeedis esitatud vale andmete tõttu ja võlts pildi pärast. Ma ehmatsin nii et, mitu minutit kulus südame töö taastamiseks normaal rütmi. Kohtamistele ei julgenud vist pea aasta minna kellegiga.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-02 11:39
Vot ja sellepärast meeldivadki pimekohtingud. Siis ei teki mingit eelarvamust ja pärast kiirabis lõpetamist.
Ja mida mida vähem kirjutada eelnevalt, seda parem.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-02 15:29
Mina pimekohtingutele just ei läheks. Siit Ihastki olen eelistanud kohtuda nendega kes on näidanud end läbi webcami, pelgalt ühe - kahe pildi nägemisest minu jaoks ei piisaks. Meenub aastatetagune jutt kus üks minu tutvusringkonna inimene ( polnud päris mu sõbranna ), natuke ülekaalu poole kalduv noor neiu sai kuulutuse peale kokku. Temal oli kuulutus ja võeti ühendust. Telefonitsi näis kõik klappivad st mehele näis tema meeldivat ja nii otsustatigi kokkusaamise kasuks. Mees olevat autoga olnud ja nii tippiski neiuke kokkulepitud koha poole kus pidi teda seesama mees autos ootama. Auto juurde jõudes oli sealtpoolt vaikus, ei tõusnud keegi et ust avada. Kummardudes nägi neiu et mees istub autos ning avas teretades ukse ja istus sisse. Tükk aega oli vaikus kuniks mees ka suu avas. Mis siis ilmnes? Mees avaldas pahameelt et miks neiu polevat rääkinud milline on ( st siis ülekaaluline ) ning et tema otsivat omale ikka pikemaajalist suhtlust ja nö elukaaslast. Imestades et telefonitsi olevat neiust ikka hea mulje jäänud jne. Neiu jäi viisakaks, öeldes et mis siis ikka ( mees oli alustanud sõitu ), visake mind siis kuhugile maha. Lugu lõppeski nii et mees lobises terve tee kui vägev ja vahva ikka tema on ja kuidas ta ikka loodab kedagit leida jne, jne. Neiu rääkis pärast et juba autosse istudes nägi ta et see 36 a, kiilaspäine macho pole üldsegi tema maitse kuid jättis selle targu mainimata, soovimata teist solvata ning et juba tema poolt poleks asi enam kaugemale läinud ning võttis igasuguse isu edaspidi pimekohtingutele minna.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-02 16:13
Aga kui valed pildid saadetakse, siis saad ikka tünga ja lähed kohale. Nii, et vahet pole nendel piltidel.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-02 16:27
ex neist kohtingutest võix juba pestselleri kirjutada aga...pimekohtinguid ka enam ei harrasta...igasugu nalja on saanud...kahjux või õnnex pole ma eriline pahasti ütleja ja välimus on vahel petlik...aga no kui kohe üldse ei meeldi siis on mure, kuidas nüüd minema saada...nii oligi jälle kord, istusin autosse ja peale kiirpilku oli reaktsioom - omg, saax kuidagi viisakalt ja ruttu minema...sõitsime, otsisime koffitamiskohta...ja siis hakkas mehike ääri-veeri rääkima, et ma pole ikka päris tema maitse ja lähme parem laiali...tavaliselt naine solvux (eriti kui tal ka objektiivselt midagi viga pole) aga mul oli nii hea meel, et minema sain
järgmisel hommikul ta helistas, vabandas ja palus teist võimalust - mina muidugi mängisin solvunut ja keeldusin uhkelt!
teisel korral, teise tüübiga oli esimene reaktsioon sama aga lõpetasime varahommikul pubis, kuhu saabus muudkui ta sõpru, lõpux oli pikk lauatäis mehi ja mina, võtsime viint ja rääkisime ankedoote, nii et põselihased krambis (naermisest!)
˅ näita rohkem ˅
2010-04-02 16:33
Tüdruk kutsus külla.
Ma pole elusees veel näinud nii lohakat elamist. Miite et must oleks olnud vaid riided olid igalpool laiali, kapiuksed lahti, sahtlitest rippusid riided välja. See juba tekitas natuke eelarvamusi ja tahtmist tagasi minna. Aga noh voodipoole oli minek ja kustutasin tuled ära siis kannatas küll veel. Aga juhtus selline lugu, et seksimise ajal vaatasin korra toas ringi ja keset seksi läks riist pehmeks. Küll ma nägin vaeva, et asi lõpuni viia ja soliidselt lahkuda.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-02 16:53
No ma räägin kah siis
Suhtlesime siinses keskkonnas pea 2 kuud ja siis otsustasime ka kohtuda.
Eelnevalt ei olnud ma teda näinud, tema mind muidugi oli. (Fotol siis, mis kõigile praegugi nähtav.)
Mingi kirjeldus temast oli olemas ja oleks vast olnud ka võimalus pilti näha, kuid ma siiski keeldusin.
Ja kui saabus see hetk, kui me kohtusime, siis....No nii fantastiline aga samas lihtsalt, kena inimene. Ja ma pean mainima, et mu kujutelm, milles ta oli, ei petnud mind. Lisaks välimusel, õhkus temast mingi eriline ja soe aura.
Vot selline oli see kohtumine.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-02 16:54
Valedest piltidest rääkides: Esiteks tavajuhtudel ma pilditute ja eriti äsjaregistreerunutega pikalt ei vestle kuid tuleb ette meeleolumuutusi ja niisama igavusest võtad mõne messengeri. Just oli juhus kus oli tehtud samal päeval konto, pilditu muidugi. Tuldi tutvuma. Küsisin kus pildid on, vastati pole ega tule kuid msnis võimalik näha. OK, sai tegelane listi võetud. Päringule et noh, kus pilt, vastati ooot, kohe... Samal ajal uuriti minu kohta. Lõpuks kui pildi lisamist meelde tuletasin, lisatigi ta aknasse. Noor kena kutt paistis olevat. Küsisin siis et mida minust tahetakse ja olgu kena ning tutvustagu lähemalt ka ennast. Juba teise lause pealt läks venna jutt sujuvalt seksi peale üle. Tunti huvi minu seksuaalelu kohta, lõpuks käidi peale et paneksin endapoolse cami ( mida ma ei teinud ), iseennast keelduti näitamast. Pilte kusagil ei olevat. Tahtes tegelasest naca rohkemat teada küsisin et mis suhtlust siis ka otsitakse, kas oldakse ka vaba mees jne. Hakati praalima et naisi jalaga segada ning mingit seksi ei otsitagi, seda saadakse mujaltki. Minu veelkordsele päringule et mida siis minust ikkagi soovitakse, öeldi et soov oleks näha minusuguse naise tissi ja tussi ja pangu ma ometi cam peale. Soovi ignoreerides hakati tulistama et vot täna just Ihast üks naine läks nii õnge, kiskudes endalt riided üll ja kuda nemad terve kambaga tema cami etteastet jälgisid. Muiates andsin teada et arvata on et tema pilt aknas polevatki. Selle peale ülbati et ongi nii, pilt olevat sõbra oma ning üleüldse tegu fake kontoga. Meie suhtlus lõppes minupoolse bloki lisamisega
˅ näita rohkem ˅
2010-04-02 17:03
Tüdrukul ei olenud pilti ega mingit erilist infot ankeedil. Vanus nii 40 ringis
Saatsin kirja.
"Kas sinu või minu juures?" Vastus "Loomulikult minu juures" ja anti ka aadress.
Sõitisin kohale koputasin uksele ja voilaa. Saadeti kohe dussialla ja voodisse.

Pärast rääkis, et ta ei uskund et üldse tulen ja tegi niisama vastusega pulli.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-02 17:50
parmaleikin! kuidagi kahtlaselt tuttavlikult kõlab...
˅ näita rohkem ˅
2010-04-02 17:58
Näedsa. Ei saagi midagi kirjutada. Jube kaudselt peab tegema, et keegi ennast puudutatuna ei tunne
˅ näita rohkem ˅
2010-04-02 18:23
parma tundub et, selline käitumis mall on oluliselt levinum kui arvasid.
Ise ei käi peale pool surnuks ehmatamist pimekatel. See rohkem noorte ja edukate pärusmaa.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-03 01:26
Eks neid kohtumisi nii pime..kui mitte väga pimedaid st,et mõned korrad on kirjutatud ja isegi kohtutud...enne seksima asumist,neid on olnud ja kuna siin muljetamiseks läks,lisan ka ühe.
Teema:"Vot saa siis naistest aru"(pigem peaks kirjutama...mehena,et ei saa vahest).Lugu järgmine.Kohtusime hot,i jutukas ning kirjad arenesid võimaliku huvi ja ka kohtumise suunas.Leppisime kokku päeva ning koha Tartus ja kohtumine toimus peale me jutukas toimunud vestlust...u 3p pärast.Teemaks oli ka võimalik sex,vastastiku meeldivuse korral..kuid jutu käigus oli proua(tegu oli abielus naisega)resoluutne,et "tema kohe esimesel kohtumisel voodisse ei lähe" ja mina olin ka sellega arvestanud ning ka nõus,sest nii need asjad käivadki(vahest ka teisiti).Aga juhtus järgmine.Kokkulepitud kohas e tänaval ootas mind miniseelikus,kõrgetel kontsadel....meigitud,lõhnastatud väga ahvatleva välimusega naine!Kuna mina Tartut väga hästi ei tunne,pakkusin välja,et võiksime mõnusal suveõhtul sõita kuhugi ilusasse kohta ja lihtsalt rääkida,sõna otseses mõttes...ja temake oli lahkelt nõus teed juhatama ja nõus ka sellega,et ei pea alati olema ka esmakohtumisel mõni kohvik-baar jne.See ilus koht,nii naljakas kui see ka ei tundunud..osutus suurte majade vaheliseks,selliseks platsiks...kus tõesti oli ka selline nö neutraalne ala,kus juhul kui osutun pealetükkivaks...ei saa ju miskit toimuda.
Ok me vestlus oli pikk u 2h.Rääkisime kõigest,meestest-naistest,suhetest,jutukatest...ka sexist,panime paika oma edasiste kohtumiste reeglid ja soovid...samas mainis naine mitu korda,et "ega ma mõni SELLINE ei ole"...ja samas,kuna seelik oli nii lühike,ei saanud temake kuidagi nii istuda,et sukkade äär, mu vaateväljast päris varjatud oleks...ja üha hullemaks läks,sest mingist hetkest otsustas ta istuda nii,et jalga üle teise tõstes(seda tehti ikka mitu korda)ka valged püksikud vilkusid.Ja ausalt öeldes,prahvatasin mina talle,et kuule..."üldiselt on selge me kohtumiste plaan või tulevik...ning selleks on kohustuste vaba seks...siis mis vahet seal on kas SEE toimub nüüd ja kohe või nädala pärast"?Kartsin,et selline avaldus lõpeb kõrva kiiluga ja autost väljumisega...kuid minu üllatuseks öeldi,et "just,temal on sama plaan"!!!!Seega u 20 min pärast maandusime tema juures kodus ja seks oli fantastiline!!!Aga nüüd see jutt,et mina pole selline...sellised õrritavad riided jne...samas tõesti,mis on seal vahet kuna seksini jõutakse kui aeg-koht-ja inimene on õiged?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-03 12:58
Kohtumine mehega.
Tema tahtis kangesti mu riistaga mängida ja igasugu imemist teha. Noh mõtlesin, et tühja kah las teeb siis.
Saime kokku. Kohale vuras tsiklimees. Selline nagu lääne filmides. Siis hakkasin juba kahetsema oma julgust. Arvasin et njah nüüd pean ilmselt ise seda kõike tegema, mis algul minuga teha lubati. Tegelane tuli juurde vaatas mind (ma seisin nagu halvatud ja arvatavasti ka värisesin) ja ütles madalal bassihäälel "Sõida järgi"! Ja ma nagu veidrik ainult ümisesin midagi ja sõitsingi järgi. Tsikkel keeras metsavahele ja seal peatusime. Tulin autost välja. Tegelane tuli juurde lükkas mu vastu puud ja ma tahtsin juba minestada. Ja siis mascho laskus põlvili ja tiris mu püksid maha ja hakaks tegutsema.
Uskumatu lugu lausa. Nii, et kohtingutelt võib kõike oodata. Aga elamused on võimsad.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-03 13:31
Oskuslik suusex on ju väga nauditav. Vahet ju pole mis värvi on kass, peamine et, hiiri püiab.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-03 17:13
Kohtumine kahe naisega.
Tulin töölt hommiku ja majajuures parklas on 2 tüdrukut. Täpselt sissesõidu ees. Üks seisi püsti ja teine kükitas. Pissis. Ega siis midagi jätsin auto seisma ja otoasin, et kunas ära lähevad. No said asjad tehtud ja sain auto pargitud. Korraga needsamad tüdrukud autojuures. Üks siis kõnetas vigases eesti-vene keeles mind. Kas ma ostan neile pudeli õlut? No putka oli sealsamas, ostsin neile siis kummalegi pudeli. Keerasin selja ja läksin minema. Üks tüdruk jooksis järgi ja sikutas varukas, et neil veel üks mure. Sõbranna tavat keppi. Kas ma aitan? No kuna aega oli ja midagi muud ka teha polnud parasjagu, siis ütlesin et ok natuke aitan.
Sõbranna sai kepi kätte ja läksid ära. Natukese ajapärast jälle uksekell. Tüdrukud tagasi. See kes jutukam oli sellel jälle mure. Tema tahab ka nüüd keppi. Hurjutasin, et miks siis kohe ei ütlenud. Tema olevat unustanud!
No igatahes lõpp he kõik hea. Olid teised nii 20 ringis.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-03 17:19
selle eelmise kogemuse võiks nüüd bikerisse linkida
˅ näita rohkem ˅
2010-04-06 23:19
Ha-ha-ha Ma juba imestasingi, et miks ihas ei ole foorumitele nii tavalist huumorirubriiki. Aga näed, ongi olemas ja väga hea selline
˅ näita rohkem ˅
2010-04-07 11:15
Voldemar, Sinu jaoks on see huumor, Voldemar.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-09 19:16
On jah! Millal uued kogemused tulevad?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-11 22:36
No aga Voldemar. Lao aga oma kogemused ka letti. Ehk saab veel huumorit juurde.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-13 17:57
Saaks küll, aga kuna asjal on alati kaks osapoolt siis ma ei leia endal õigust olevat neid lugusid siin pajatada. Aga midagi NII koloriitset minu pagasist küll ei leia.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-13 18:51
Aga Voldemar. Ära proovi neid kogemusi, mis sa siit loed, kodus järgi ka teha. Seda on teinud ikkagi professionaalid. Pärast on sul püsivad ja pöördumatud kahjustused.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-13 22:32
Ei jää muud üle kui nõustuda
Aga ei no ausõna, mine korja ruttu veel selliseid kogemusi ja kirjuta raamat. Raudselt saab bestselleriks.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-13 23:26
Mine tea ehk isegi kirjutan ja kui sul hästi läheb siis võibolla on ka sinust seal väike jutuke.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-14 00:15
super! parmaleikin! naersin nii, et munad märjad...päästsid mu päeva!
˅ näita rohkem ˅
2010-04-14 00:38
Parim sõber on koer.
Tüdrukul oli väike taksikoer. Koer oli jube armukade. Niikui nahistasid siis trügis aga vahele ja näksis hammastega.
Voodis ajan asja ja natuke enne lõppu tunnen, et keegi lakub mune!! Ei olnud mahti vaadata ka, et kes või mis. Igatahes see aitas kaasa ja sain võiduka lõpuni. Asi tehtud ja vaatan siis, et kellele küll aitäh öelda? Kuts kuramus vahtis mind kelmikalt ja liputas rõõmsalt saba. Ma ei hakanudki uurima, et kas ta seda ka varem on teinud. Rohkem me pole kohtunud.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-14 13:43
parmaleikin! Kumba, kutsu või perenaisega???
˅ näita rohkem ˅
2010-04-14 13:50
Ei perenaise ega kutsuga.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-14 21:12
Vaata, Parmaleikin, et sa Hobutibi tema hädades aitama ei lähe. Seal on lemmikloomad taksikoertest märksa jurakamad ja kottidega võib pärast tõesti kellad olla.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-15 09:48
Tänan meelde tuletamast. gut Voldemar.
Määrin hobusele "Vietnami" salvi peale ja tuld!
˅ näita rohkem ˅
2010-04-21 17:43
ma ei ole kaua selliselt naerda saanud.
peale seda, kui oled peaga planku tunginud, on see nagu parim massaazh
˅ näita rohkem ˅
2010-04-23 15:26
Kord oli endalgi juhus kus piiga kassipoeg kippus kannide vahele sooja ja siis laskis käppdel käia nagu masseeriks.Hullem oli see et sunnik lasi küüned ka välja, nii ma seal siis võitlesin kassiga ja samal ajal üritasin ikka meest ka mängida. Ei tea mida tibi võis mõelda minu nihelemise kohta Üldiselt oleks ka endal palju rääkida aga parmaleikini kõrval olen ikka hale vari küll
˅ näita rohkem ˅
2010-04-23 19:45
ära häbene, teinekord võta jooga poos ja laku ise oma mune.
piiga punnsilmsus igaljuhul garanteeritud
˅ näita rohkem ˅
2010-04-25 12:56
Mis sa enam siis piiga juurde ronid kui ise oma mune suudad lakkuda ise tehtud - hästi tehtud
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 19:33
Kohtumine tugevajalgse tüdrukuga.
Tüdrukule suuseksi teha ei saanud. Nii kui orgasmi sai, surus jalad tugevalt kokku, et lõualuud olid pärast tükkaega valusad.
Järgminekord läksin, võtsin oma kiivri kaasa. Igatahes keelekas sai tehtud ja kiiver jäi ka terveks. Sõjaväekiiver pole küll selliseks otstarbeks aga nää pidas vastu. Ja lõualuud ka ei olnud valusad!
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 21:33
huvitavad tekstid sul. kes su allikad on?
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 21:38
Jutud elust enesest. Ega kõik kõikseaeg arvutitaga ei konuta.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 21:53
seda ma tean, et sealt. aga kas plagiaat ei ole? vs pane allikad
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 21:57
Kui mina seda kirjutan, et seda tegin mina, siis see ei ole plagiaat. Ja kui sul midagi kirjutada ei ole, siis ära soki siia vahele. Kirjuta omi kohtumisi või kirjuta kummijuttu paar rida juurde.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 22:11
mis sul hakkas? olen sulle teinud midagi?
pane mida tahad
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 22:22
a Juuksur on sul elus üldse mõnda kohtingut olnud mida meenutada?
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 22:27
ei midagi sellist, millest teised teadma peaksid. mis on minu, kuulub minule
˅ näita rohkem ˅
2010-05-02 10:27
Ei pane pilti siin ega kuskil mujal portaalis kokku ikka küll reaalse nähtuga ...kui kirjaread on sellised kohmetud ja vaikust kipub rohkem olema kui juttu ,siis reaalsel pinnal kohtudes on ikka tulnud üllatuda küll ...mees naeratav ,galantne ja viisakas ja juttki nagu mehel jutt olema peab ,mitte turumuti tasemel ,et kes keda kuskil nägi või kes keda kuskilt otsast tunneb vaid selline mehine jutt...seega thtsingi jõuda selleni ,et kõik pole sõnasepad ja saad kokku ..näed mees nagu ponks ...täitsa talutav ...
Aga peab nentima ka seda ,et kel hääletoru siin kõrvulukustav ,see muidu polegi nii tegija nagu kuskil lehel väitma kippus..seega seinast seina nende meestega
˅ näita rohkem ˅
2010-05-02 10:32
Ega algu saagi aru mis mehega tegu, pikemas perspektiivis tuleb välja
˅ näita rohkem ˅
2010-05-02 18:26
Barb pajata sina siis mõni pikemas perspektiivis väljatulnud lugu.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-02 20:05
Kohtingutest rääkides siis kuulub sinnajuurde ka lahkumised.
Sattus üks selline lahkumine kus seda lahkumist julgestas 4 tegelast kes olid kuulivestidega ja kiivritega ja automaatidega relvastatud. Tüdruk nuttis keset linna sõduri õlal ja halas midagi keeles millest ma midagi aru ei saanud. Rahvas käis mööda ja vahtis.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-02 21:00
parmaleikin: Ma siin sõna võtnud küllaga, ei tihka enam, mine tea kellele jälle jalgu jään
˅ näita rohkem ˅
1
2