Foorum
2013-02-26 23:29
Kõik me oleme tuttavad kuulutuste rubriigi mees-naist sisuga, kus käivad pakkumistes läbi silmipimestavad rahasummad, mida lubatakse kas seksi või lihtsalt kohtumise eest.
Sarnaseid pakkumis laekub ka minu ja ilmselt ka paljude teiste naisterahvaste postkasti. Otsustasin siis ühele lihtsalt igavusest reageerida ja vaadata, kas pakkumise taga ka tõesti midagi on.
Pakkus siis üks keskealine härra 600 eurot paari tunnise kohtumise eest, mis pidi sisaldama ka seksi. Okei, andsin siis nõusoleku. Edasi leppimisime kokku kohtumise kohas, ehk siis härra käis välja variandi minna hotelli. Lisaks, lubas härra organiseerida minu edasi-tagasi sõidu sinna, pluss kerge veini ja meeldiva õhtusöögi. Kõik kõlas ilusalt.
Vahetasime telefoni numbreid ja kohtuma pidime õhtul. Ehk siis paar tundi peale seda, kui härra minuga ühendust võttis.
Mis sai edasi? Täpselt kokkulepitud kella ajal härra helistas ning soovis kohtumise aega edasi lükata, kuna tal polevat veel palk üle tulnud. Naersin endamisi ja olin nõus siis ootama. Tunnike hiljem helistas härra taas ja rääkis et võttis smslaenu, 200 eurot ja ülejäänud raha saab ta järgmisel päeval, kuna ülemusel, kes talle raha pidi kandma, ei olevat olnud koodikaarte kusagil kaasas. Lisaks, ostutus härrale nüüd ka hotellituba asjatuks lisakuluks ja pakkus välja suuseksi, autos. Lubas selle eest maksta 150 eurot. Leppisime siis kohtumise kohas kokku, loomulikult ma sinna ei läinud. Helistas siis härra kohtumispaikka jõudes ja uuris kus ma olen. Vastasin et hakkan kohe kohale jõudma, et milline tema auto välja näeb. Ja oh imet, härra hakkas rääkima sellest et ta ei tulnudki autoga, vaid taksoga ja lootis tulla minu juurde, korterisse. Tal olevat nimelt auto korraga katki läinud. Saatsin ta viisakalt pepusse ja lõpetasin igasuguse vestluse. Pärast muidugi sain veel portsu torisemist ja kirumist postkasti.
Sellised ongi iha.ee sponsorid. Ilmselt teen varsti peagi uue eksperimendi, et fakti kinnitada.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-26 23:39
kurjam, kena jutuke, lugesin kohe naudinguga
˅ näita rohkem ˅
2013-02-27 10:41
irw .... selle võib lugeda siis iha.ee klassikasse aga mida sa siis ootasid ? Et see osutub tõeks ? Klassikaline teema .... mitte midagi uut .
˅ näita rohkem ˅
2013-02-28 02:36
tundub, et kodutukass on väääga litsakas naine...õhtusöök, vein ja 6 sotti, et paar tundi keppida kui seda ei saa, siis oleks nõus ka 150 eest lutsutama hukka läheb see maailm ja koos naistega.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-28 15:47
laadenibin, õpi lugema!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-01 00:52
üks õige eesti maatõugu naine teeb kõike seda tasuta või annab mehele meeleheaks pudeli Bocki õlutit
˅ näita rohkem ˅
2013-03-01 11:11
vaatasin huviga neid foorumi teemasid, siis silma hakkas kasutaja laadenibin kes otsib sellist naist, kes pepus porgandi ära koorib ajukääbik sry ... ja siin foorumites halvustab naisi
˅ näita rohkem ˅
2013-03-01 11:39
laadenbin! maatõugu naine käib ise tööl, teenib ise omale raha ..tal on oma elamine,mitte ei ela mehe juures...
˅ näita rohkem ˅
2013-03-01 13:21
see maatõugu naine mehele ikka ettemaksu teeb, et öösel natuke nahistada
˅ näita rohkem ˅
2013-03-02 13:24
ma vaatan et siin foorumi põmmpeadest meesolevustel on see ettemaks jubedalt jalus.. naljakas on see, et te ise ju teete neid ettemakse. situte nurka ja karjute et sitahais on majas. täielikud ajukääbikud!
˅ näita rohkem ˅
2013-03-02 13:32
tark õpib teiste vigadest, loll ei iseendagi omadest... samas, teispidi-poleks põmmpäid, poleks teenistust? seega, miks solvata oma rahakotti ? mõnel võib ka eredam hetk olla ja võib seda õieti mõista
˅ näita rohkem ˅
2013-03-02 13:32
tark õpib teiste vigadest, loll ei iseendagi omadest... samas, teispidi-poleks põmmpäid, poleks teenistust? seega, miks solvata oma rahakotti ? mõnel võib ka eredam hetk olla ja võib seda õieti mõista
˅ näita rohkem ˅
2013-03-02 14:07
Mina ei ole küll kellelegi sentigi ettemaksu teinud, ega kavatsegi teha. Samas ei ole ka võlgu jäänud ja kokkulepetest olen kinni pidanud. Enne töö, siis palk.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-02 14:22
kas samamoodi enne töö ja siis palk, nagu soome lumekoristajatel ja ehitajatel, kes peale tööd tundmatuid ülemusi mööda ilma taga peavad ajama? või teed sa iga prostituudiga ametliku lepingu, ennem seksi, et sa peale seksi ikka maksad?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-02 14:43
No kui nad Soomes seal tundmatute ülemuste all töötavad, siis on muidugi küsitav, kas nad üldse palka saavad. Ega see prostituudi värk on ju analoogiline, seotud riskidega. Ma juba kirjutasin, et ei ole kellelegi maksmata jätnud ja mingit lepingut ma ei ole teinud. Kas siis need suurte summade pakkujad teis naistes kahtlusi ei tekita või on see rahaahnus nii suur, et usute kõike, mis teile lubatakse?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-02 14:52
ihas on paraku enamus kaebajaid mehed. Julgen väita et 99% hoiatuste rubriigi kaebustest on postitatud tüssu saanud meesolendite poolt. Ja kui nüüd võtta need üksikud hoiatused, mille on postitanud naisterahvas, siis on seal terve kari ajukääbikuid koos, kes kaebajat lolliks litsiks sõimavad ja teda välja naeravad. Kui nüüd aga võtta, meeste poolt postitud kaebused, siis seal tuntakse kaebajale kogu hingest kaasa, kirutakse petiseid maapõhja, lubatakse neid lausa maha tappa jne.
Tekib küsimus, et miks need ettemaksuga lohku tõmmatud riistakandjad seal rubriigis üldse nutavad? Et naisi võib petta, jalaga perse anda ja siis hirnuda aga mehi lohku tõmmata ei tohi, siis tullakse kohe uksetaha tapma?
Jätkuvalt olen selle poolt, et lollidelt pervodelt tulebki raha ära võtta.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-02 18:14
kannata ja oota veel veidi ja Sa näed- kes keerab, sellele keeratakse. varem või hiljem.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-02 21:04
Ärge reklaamige siin hooramist ja petturlust see on saatanast.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-02 23:14
ahh, hoorad olid, on ja jäävad. kuniks turgu, seniks pakkumist. aga petturid tuleks kõik neljaksrebida ilma pikema jututa. see et keegi on lollim kui sina, ei anna veel õigust temalt viimase palukese suustrebimiseks. või viimase raha väljapetmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 03:54
rahaasju peab oskama planeerida. mina teen iga palgapäeval väikese ettemakse ära ja kui summa koos, siis lähen kohtingule.
seekord peaks selle porgandiriiviga hakkama liini ajama
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 11:16
vabakuulaja, kas sa arvad, et need netionajad panevad tõesti oma viimased eurid mängu, et weebikas kedagi tantsimas näha? hahaha.. neil on raha piisavalt, sest nad on eraelus nohikud, kes ei käi väljas, kes ei oma naisi jne, ehk neil ei kulu seda raha. seetõttu raiskavadki nad seda interneti avarustes. reaalselt ei ole neil mingit oskust naist sebida ja weebikas on ainuke väljund, oma kirgede rahuldamiseks.
ja seda oota ja vaata juttu ma loen siin juba 5es aasta. ei ole veel näinud mingeid muudatusi, endiselt ainult hoiatused iha foorumis samade ja samade nägude poolt. selle mõtetu hämaga siin foorumis te küll kuigi kaugele ei jõua. minge parem koos oma onajate gängiga politseisse ja kurtke seal, siis ehk reaalselt ka midagi toimub. ilmselt toimub see, et need onajad naerdakse välja.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 18:42
ohh,vallatu,ei tea sa elust-olust siiski mitte kui mõmmigi... suur osa neist "onajatest" ongi näiteks kiirlaenude ohvrid, kes just Sinusuguste soovide täitmiseks piiksutavad oma telefone. ja ennast sellega sügavamasse auku veavad. või oma vanemate rahakotti teie heaks tühjendavad. jah, ajupuue, mis teha. sellepärast ei saa nad ka normaalselt naisi, sellepärast nad ka kasutavad seda varjanti. kinnine ring. aga politseiga...kilka, kilka, juba vanarahvas teadis, et igal oinal on oma mihklipäev
mind palun sinna gruppi mitte arvata, ma virtuaalkepiks liiga vana, ma oma talupojamõistusega ikka ehtsat asja eelistan. kui sooviks virtuaali, siis - nett on suur ja lai, ei mina maksa ühelegi muidusööjale kui tasuta kah saab
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 20:16
Sa kass vabanda,kui ma aru teemast ei saanud.Sa nagu ytlesid,et tegid eksperimenti ,kas vana tuleb või ei.Aga kui oleks 6sotiga kohal,siis ajaks ennast urvi kyll?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 21:48
raitsx, peaks olema päris idioot, kui uskuda sellist pakkumist. eesti vaene mehepoeg ei käi ilmaski oma kuupalka kepi eest välja! selle eksperimendi lõpp oli juba ette teada, lihtsalt huvitav oli vaadata, mis vabandus lõpuks tuuakse.
iha.ee on selliseid idioote täis. näiteks kasutaja jehua pakub juba pea 1,5 aastat siin igapäevaselt 600-800 eur sponsi. pakkuda võib ju kõike, iseasi kas pakkumise taga reaalselt ka midagi on.
ärge lohutage ennast, eesti mehed te olete tõesti vaesed ja seetõttu saategi nii pahaseks, kui seda seksi tasuta kätte ei saa. tasuta ei saa seda seksi ka oma seaduslikult naiselt.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 22:00
Mine sa tea,eestis piisavalt rikkaid ära nyyd eesti mehi nii maha ka tee.Point lihtsalt selles,et isiklikult oleks eneseväärikus omaenda jalge alla tallatud,kui peaks sellise summa yhe kepi eest välja käima.Ja loogiline ju olekski,et igayht saa,see peab tekkima ikka iseenesest,tunded jne.Aga ega saa jh,ma ise lahutanud,raha ikka matad ka abielus olles,oleneb naisest.Aga siiski tunduvad ka naised aferistid olema,lypsavad lolle ja idioote,kellel hiljem pole söögi rahagi.Veel hullem,kui mees on kalduvustega ja tegelikult tal pere,naine,lapsed ja viib raha kuhugile litsimajja.Ma olen ses suhtes kuri mees.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-03 23:43
raits! Litsimajja läheb kindlasti mehel raha vähem, kui kasiinosse
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:08
Kui naine kodus pole litsidesse vaja minnagi,kasiino nagu enda lähikonnast tean on sõltuvus,millest sina ja mina aru ei saa aga olen nende sõltlastega kyll ja kyll rääkinud.Neid inimesi on vaja aidata,see aga juba raske teema.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:22
sina raits oled vist ainus mees, kes arvab et kui naine kodus, pole litsimaja ja armukesi vaja....Ma ka arvasin nii, aga mulle tehti selgeks, et mees vajab vaheldust ka
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 00:25
Mina julgen öelda,et kooselu ajal,mis kestis 14 a,mina ei vajanud mingit vaheldust.See sõltub ju suhtest ja omavahelisest läbisaamisest,sobivusest.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 02:34
no kui kõik nii parlanksis oli, miks siis peale 14 aastat asi otsa sai? seega miskit ikka kuskil oli nihu eksole. aga see selleks. igaüks elab nagu oskab.
rahast. kellel läheb rohkem kasiinosse,kellel rohkem litsidele, mõnel hullul mõlemasse paika piisavalt palju, kellel ei kummagisse. jälle individuaalne. litsidele kulutamist on pahatihti raskem hiljem tõestada, arveid maha ju ei jää
ah et eesti mehed on kehvikud ja muidu idioodid? aitähh, kõik eesti mehed tänavad sind, kass. südamest. mis sa siis siin neid lollikesi tühjaks lüpsad, mine õige heaga sinna, kus kuus sotti mõtlemata olematu asja eest väljaköhitakse. muuseas, natukene ringiliikununa, sellise summa teenimiseks peab karmides konkurentsitingimustes ikka kuradi tegija ja viimatsepeal modell olema. tunnise jalgade laialiajamise eest ei köhi seda pappi isegi miljonär välja, veelvähem veebisnühkimise eest. pigem on just lootust siinkandis kojunaasnud ärajoonud kalevipoegadelt see summa saada. mujal maailmas muuseas inimesed saavad rohkem raha ja oskavad seda paremini lugeda kui siinsed "kõrgepalgalised". " eesti vaene mehepoeg ei käi ilmaski oma kuupalka kepi eest välja! " hmm... on ikka lontrus,eksju. ütlen otse,loll oleks, kui käiks. isegi kümnendik palgast mingi kepi eest on ikka kuradi ülehinnatud värk.
et ei uskunud pakkumist ja möngisid lihtsalt kaasa? vaevalt küll! teada ju, et ahnus pimestab, ja no eks kuskil ikka ju kripeldas, et "äkki nüüd, raksuga kuupalk" mõelda, vaid kolm sellist idiooti kuus "ärateenendada" ja elad kut esimene eesti, kes sellest ei unistaks eksole
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 02:52
aga noh, mida ikka tahta kohast, kus mentaliteediks on loosungid "ratsa rikkaks", "tööd teevad ainult lollid" ja " üle laipade tähtede poole"
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 05:40
ja, pareerimaks tulevasi süüdistusi:
tegemist ei ole elutegevuseks olulise teenusegaa, kes soovib see proovib, kes ei soovi, no see ei soovi kedagi ei sunnita teenust tarbima. millega jõuamegi kenasti alguse juurde tagasi - kokku leppides näitavad osapooled välja oma nõusolekut tingimustega ning aumees/-naine peab lihtsalt kokkuleppest kinni, austades sellega iseennast ja läbi selle ka teist. lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 08:41
kui rääkida kasiinodest, siis jah, sinna viiakse kogu oma maine vara, hunnik laene ja muudki veel. miks te "lollide" kaitsjad nüüd kasiinode ustetaha ei torma, põlevate tõrvikutega? kasiino ju lüpsab lolle kordades rohkem. loll saab lüpsta nii ehk naa, kas teeb seda üks või teine. tarkusetera "oleks patt jätta lollile tema raha", ei ole laest võetud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-04 10:26
Vabakuulaja on kõik juba kirja pannud,mis endalgi meelel.Ja kass sa väikeste elukogemustega,ma ytlen sulle hoopis teise tarkusetera,mida võid ysna vettpidavaks pidada.Patt on jätta lollile raha?See on aferistide poolt väljamõeldud ytlus,tean seda aga usu kunagi tuleb kõik halb,mis kellelegi teinud,endale kaarega tagasi.Ma olen seda ise omal nahal tundnud ja see peab paika.Ja naishuiaridki saavad kunagi omad vitsad kätte,mis moel keegi,seda näitab tulevane elu.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-05 04:50
Kui kõik kaarega tagasi tuleb, kas ma saan kasiinosse viidud miljonid ka tagasi või saan ainult poole sellest summast
˅ näita rohkem ˅
2013-03-05 07:35
Laaden,kõik halb tuleb tagasi.Sina tagasi ei saa,sest sa oled kasiino silmis,kui lahke annetaja,sind peksavad omad vitsad veel pealekauba.Seda nimetatakse topelt kaotuseks
˅ näita rohkem ˅
2013-03-05 16:14
oot, aga kui ma lüpsan weebipihkureid ja samal ajal loobin aknaid sisse vanuritel ja hiljem auto alla jään, siis kuidas ma aru saan, et just weebika onajate kiusamise, mitte katkiste akende eest? ebaloogiline.
sinu loogikast ma saan aru, et kui ma lüpsan weebionanaatoreid, siis pärast lüpsavad nemad mind tagasi? või mis tagasi saamise asjast sa jahud?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-05 16:15
ja kui kõik halb tagasi tuleb, siis peaks ju weebikaonajad, kellele halba on tehtud, veel omakorda tagasitulnud halba saama. ehk siis nõiaring. halb tuleb ju tagasi.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-05 16:39
Ära sa jummalapärast nyyd arva,et ma endast räägin,ma nagu ametiühing nende onajate jaoks.Kui nad isegi taovad sinu etteaste ajal pihku,mis sul sellest siis?Me räägime huiaritest hetkel,kes raha lollide käest välja petavad,ettemaks ja krt teab mis maks veel.Sa peaks rõõmus olema,kui pihkarid annavad minna,järelikult oled sex nende silmis.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-06 23:30
olgu, väljendan end siis keeles, millest kassvallatukass kah aru saab:
kui sina tõmbad pidevalt teistel perseid pisut lõhki, siis varem või hiljem kisub keegi su perse ribadeks. keelekasutus ja antoloogia peaks nüüd arusaadav olema.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-11 15:11
Huvitav on see, et olen minagi siin paarile naisterahvale kirjutanud ja mõnele ka helistanud kelle nr ankeedis kirjas. Kirja teel sain vastuse, ütle aeg millal sobib mulle ja siis saab numbri. Paari päeva pärast sobis aeg aga numbrit enam ei saanud. Aga enamasti ongi minu kirjad jäänud hüüdja hääleks kõrbes. Ja numbritele olen helistanud vist liiga hilja. Kas lihtsalt ei vasta või on väljas. Ühesõnaga pole mul vedanud selle asjaga
˅ näita rohkem ˅
2013-05-30 02:56
Huvitv kuidas lugu jätkuda võinuks, arvan, et aktiivselt oleks üks vihane taksojuht sekkunud
˅ näita rohkem ˅
2013-08-27 11:48
vaadake millised on need viimase aja prostituudid(sponsoriotsijad)enamus vanad ja muulased.oli minulgi seiklus kasutajaga Mishele.Reklaam siin on üks asi aga ikka reaalselt kui kohale läksin oli kõik hoopis teisiti.kohe küsiti 300 euri paari tunni eest.pidin pikali kukkuma,sest kui oleks noor ilus olnud...see aga oli suur nagu munamägi .
˅ näita rohkem ˅
2013-08-27 15:03
Dogma, sorry martsike, sa peaksid tänulik olema, et keegi sind üldse jutule võtab, seest ükski normaalne naine ei riski kohtuda mehega, kes ta pärast siin täis pasandab.
˅ näita rohkem ˅
2014-02-17 22:38
˅ näita rohkem ˅