Foorum
2011-03-22 20:39
Kui lugeda siin, foorumis igasuguseid ja seinast seina, hoiatustega seonduvaid lugusid, tõuseb paratamatult esile tõdemus, et alalõiku "Hoiatused" siia, Iha foorumisse, vaja ei ole. Ma loodan, et see, minus esile kerkinud, tõdemus on siiski ekslik. Hea on teada, et siinsed ihalejad tunnevad siiralt muret, siinsete kaasihalejate käekäigu suhtes, andes kaasihalejatele teada esile kerkinud negatiivsetest tähelepanekutest või ka kogemustest. Kurb aga on lugeda heade kaasihalejate, vastuseid nendele hoiatustele. Väga sageli peetaksae justkui heaks tooniks hoiataja parastamist, ilkumist, mõnitamist- ehk, et sisuliselt kugistatakse hoiataja vett peale joomata alla. Lahe? Meil on kõigil oma arusaam sõnadele "endast lugupidamine" ning , hoiatuste kontekstis, tõlgendame sõnapaari väga usinalt ja suurejoonelisel avaralt. Tasub küsida, et kas hoiataja parastamine teeb parastaja hoiatajast kuidagi paremaks? Või tuleks kaaluda alalõigu "Parastamised" loomist siia foorumisse? Või kas hoiataja, mis iganes, kogemus annab, meile endile, õiguse enesest lugupidamise ära unustada?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 21:43
Aga kas sa oled ehk ka seda tähele pannud,et pooled hoiatused on tegelikult puhas laim,mis tingitud tüsiasjast,et hoiataja ei taha leppida saadud korviga.Või on talle muul moel konnasilmale astutud.
Pealegi oskavad need,keda hoiatused võiks huvitada,leida tee foorumisse alles siis,kui rehavars muhu otsaette löönud.Käivad korra ära ja on varsti uue muhuga tagasi.
Äkki tõesti pole seda rubriiki vajagi
˅ näita rohkem ˅
2011-03-22 22:39
Pole mõtet oma elu elada keeruliseks.
Kui inimene suudab austada ja armastada ennast, siis seda ka oma partneri suhtes.
Rubriik õigustab kindlasti end ,kuid alati pole vaja kõike uskuda mida sinna vihahoos sülitatakse
˅ näita rohkem ˅
2011-03-28 18:29
jfjm, mitte pooled, vaid enamus hoiatusi on väljamõeldud. lisaks sellele, kubiseb see rubriik delikaatsetest isikuandmetest, milledest ka enamus on kindlasti põhjendamatu laimu ohvrid. see näitab selle lehe "usaldusväärsust", moderaatorid ei tegele selle foorumiga siin üldse. ainult niipalju, et blokeeritakse nende tööd kritiseerida julgenud kontod.
oletame et ma panen siia foorumisse mingi suvalise nime/isikukoodi/pangakonto numbri/elukoja jne ning lisan et tegu on mingi pedofiiliga või kellega iganes, kuigi sellel isikul ei ole selliste asjadega vähimatki pistmist. nii, minuga sisuliselt ei juhtu midagi, kui ma kasutan suvalist netipunkti või lehekülgi, mille kaudu saab siia anonüümselt, see inimene aga läheb koos selle laimuga üpris ruttu googlesse. ühesõnaga tema maine on rikutud ja elugi tehakse keeruliseks.
mina oma nime siin küll kellegile ei avalda, eluseeski mitte. sest mine tea millal mingi korvi saanud perv selle siia foorumisse topib ja midagi nilbet juurde lisab.
Nojah, see postitus siin nüüd kindlasti kustutatakse ja mind blokeeritakse, aga mis siis..
˅ näita rohkem ˅
2011-03-28 18:51
Ma juba kusagil kirjutasin,et hea võimalus kellelegi kätte maksta,on anda libaweebika tegijana tema nimi ja pangakonto.Tegelane võib ennast lolliks mõelda,et mille eest see kolakas tuli.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-28 19:29
Minagi olen seda korduvalt maininud hoiatuste teemas, aga need mainimised on lõppenud konto blokeerimisega. kas lehe haldajad siis ise aru ei saa et see kisub lehe usaldusväärsuse tublisti alla. ega see ei ole mingi netipood, tegemist on siis kohaga, kus paljudel on anonüümsus ja diskreetsus väga tähtsad asjad.
krt, pange keegi siis foorumit korrastama, kui ise ei viitsi sellega tegeleda, ma ei ole kusagil foorumis veel näinud sellist segadust.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 00:02
Rubriigi kustutamine paraku ei aita! Kustutad rubriigi ja sama sõnnik ilmub teistesse teemedesse
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 07:43
Viimasel ajal on see juba niigi seal.Samuti paljud ei leia kuulutuste lehte üles.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 09:16
Ärme kustutame, pigem teeme ühe juurde! Muiu me ei teagi, kes siin pedofiil on või kes jälle tünga sai
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 11:17
teistel on muidugi nalja kui palju, senikaua kuni nende endi kohta pole mingit teemat püstitatud. siis on nutt lahti ja blokeeritakse oma konto.
ehtne näide oli jahimees999 aka yazuu5, temaga läks mul asi lihtsalt ja see pervert on nüüdseks oma kontod siit kustutanud. vorpis hoolega valehoiatusi kuni ükskord kubises foorum tema kohta tehtud teemadest, siis kadus jahimees koos oma nahkse üheraudsega nelja tuule poole..
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 11:21
No ja sa juba igatsed kohe! Ära kurvasta... küll ta kunagi ikka tagasi tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 11:37
Ärge nüüd yazuud liiga maha ka tehke,ta tegi ju minu kohta nii ilusa teema.Polnud ammu sellist kogust kiidusõnu kuulnud.Senjoriita Budulay oskas veidi kavalamalt teema valida,aga ka sellega võis rahule jääda
˅ näita rohkem ˅
2011-03-30 01:35
sellisteta on jah samas igav..
˅ näita rohkem ˅
2012-03-03 10:49
pigem tuleks muuta rubriik "hoiatused" rubriigiks "laimamised" ja rubriik "kaua võib" muuta rubriigiks "kuulujutud". oleks natuke ausam sest no andke andeks, täiesti suvalised teemad tehakse neisse rubriikidesse. põhiliselt teevad neid teemasid kibestunud, ajudeta ja solvunud mehehakatised, kes ühel või teisel viisil korvi saanud - see on juba kõigile ammugi selge.
˅ näita rohkem ˅