Foorum
2010-11-04 11:59
Iha.ee - seksikate inimeste kohtumispaik. Alguses see nii oligi, olid enam vähem normaalsed inimesed kohal, kellega sai tõesti rääkida, tutvuda jne. Nüüd aga iga teine naine otsib sponsorit( kuuldavati ka mõned mehed). Siit küsimus, et kas iha.ee hakkab muutuma lits.com sarnaseks leheks? Või häirib see ainult mind... Näiteks kuulutuste rubriigis ainult müüakse ja ostetakse. Kuidagi võiks seda asja äkki piirata?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 21:21
Olen sinuga 100% nõus.
Olen nende rahanurujate pärast pidanud aegade jooksul juba 3 korda uut kontot looma ning viimasel kontol loobusin samal põhjusel ka fotode lisamisest.
Olen siin aegade jooksul kohanud ka väga toredaid inimesi kuid nn "uus generatsioon" on tulnud sellise hooga peale, et vanad olijad kahvatuvad igavikku.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 10:12
Samad sõnad.
Mis iganes jutuks ka ei tule siis mingil hetkel läheb ikka teemaks et aga äkki......
Võiks ju kohtumise/sexi eest raha ju ka makasta
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 11:11
Kallid mehed, kes ei taha raha maksta, ärge makske!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 11:54
Küsimus ei ole ju tegelikult selles, kas tahame raha maksta või mitte.
Küsimus on pigem selles, et Iha on muutumas "Seksikate inimeste kohtumispaigast"
Keskturu lihaletiks, kus iga .... oma .... kiidab - ja see teebki meid murelikuks.
Minu eesmärk ei ole küll Ihast seksi osta - selleks on teised kohad.
Siiani ja usun, et ka edaspidi suudan olla piisavalt MEES, et seda ka ilma rahata saada
kuigi seks ei ole minu Ihas figureerimise eesmärk.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 13:11
minujaoks teeb iha magedaks see pidev vanade nähtud piltide pidev uuesti lisamine.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 15:24
Mina ei tulnud siia selleks et ennast rahaliselt kindlustada. Ju siis need naised kes siin tasulised, on muu eesmärgiga. Eks siin olegi rahvast mitut sorti, kes otsib sponssi, kes eputab niisama ja kes tõepoolest otsib miskit. Need kes selle miski peal, valivad, neile pole võimalik nii kergelt ligi pääseda. Eks naised ole aru saanud, mis rahvas siin liigub, enamus hõivatud, abielus ja otsivad kõrvalsuhet, nende näol loodetaksegi teenida.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 21:21
ma oletan, lihtsalt oletan, et enamus kasutajaid siin on ilma mingi kindla eesmärgita lihtsalt töllerdamas, et kui mikit saab siis on lahe, kui ei saa siis sitta kah. Ma ise ka
˅ näita rohkem ˅
2010-11-05 22:07
Voh! mikhan sõnastas õieti.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 00:03
Härrased virisejad,ei ole sponsoriotsijad selles süüdi,et teid ilma rahata ei taheta
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 00:16
Kusjuures tahetakse
Ma saan aru kui sellise murekortsulise silmnäoga kuivale jääd - saa sellest üle
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 00:50
Kas kuival või mitte,aga ma vähemalt ei nuta
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 07:42
ühinen muide mikhani arvamusega. ma kah
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 11:23
miks te raiskate oma elu töllerdamise peale, ega kaotatud aega enam kunagi tagasi saa. eile jutukas kenad mimmid tegid pisikest showd, näe sellepärast juba tasub ihas olla
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 11:38
kas jutukas show vaatamine siis ei kvalifitseeru töllerdamise alla, elu käib ikka mujal. aga muidugi, kui parajasti muud teha pole, siis miks mitte ka ihas töllerdada, kasvõi jutukas showd vaadata
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 12:08
ei kvalifitseeru. töllerdamine on niisama eesmärgitu aja surnukslöömine teiste segamiseks. sõimusõnagi selline - mis töllerdad siin ees.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 12:11
ok defineeri siis enda siinviibimise sügav eesmärk
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 12:14
ma juba ütlesin seda eelmisel lehel, õpi räuskamise asemel lugema.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 12:23
Ma leian et raha lunimine juba enne inimesega tutvumist on veidi kahtlane.
Keegi siin mainis et "Oma süüs et teid ilma rahata ei taheta" ... kas seda väljendit ikka saab kasutada inimese kohta keda teine pool pole veel näinudki ega ka mitte suhelnud? Sellisel juhul viitab see pigem asjaolule et see rahalunija ei annagi üldse ilma rahata.
Ma ise ei hakka eal seksi eest maksma kuna ma ei taha selliselt kohtumiselt saada mitte midagi rohkemat kui ise pakun ehk siis minu osa naudingu pakkumisest on sama suur kui teise poole oma - seega ei saa mingist maksmisest juttugi olla.

Küll aga hiljuti on hakanud tulema mu postkasti väga palju meeste pakkumisi kus pakutakse raha selle eest et minuga seksida.
See ajendas mind läbi viima ühe väikese uurimuse. Panin otsingusse mehed kes sponsorlust pakuvad ning püüdsin välja selgitada et kui palju minu eest siis maksma ollakse nõus.
Tulemus oli tegelikult hämmastav - pakkumised oli hinnavahemikus 500 - 10000 eek erinevate tegemiste eest.
Korraks käis peast mõte läbi küll et hakka või oma orientatsiooni muutma nali (see mis olemas on sobib hetkel väga hästi).

Tegelikult mind huvitab et mis toimub nende naiste peas kes seksi eest raha küsivad. Tahaks lihtsalt nende loogilist jada näha kus see raha küsimine ära õigustatakse.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 12:33
nicedude: samasugune bisnis kui marketi uksevahel mutige nurub sinult kojusõidu raha. päevotsa nurub, keegi nagunii annab, nii on ka selle ette raha küsimisega. ega seksima sinuga need naised üldjuhul nii ehk naa hakka. raha käes, on sul blokk ja mäng algab uuesti. on neid kes annavad raha ja on isegi naisi siin kes annavad meestele raha ilusate silmade eest. sa ei saa kuidagi neile kätt ette panna, nende elu...

hüppa sellest rahateemast üle
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 12:34
papi, äkki väike viide siis räuskamise kohta, ja siis viide selle kohta kus ma lugeda ei osanud, ja siis veel kus sa seda tõesti ütlesid?
Nicedude, huvitava ettevõtmise oled käsile võtnud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 17:03
nicedude - üks võimalus sellistest naistest aru saada on hakata ise nendega suhtlema. ja teha seda seni, kuni teadmised on olemas
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 20:39
Tegelikult teeksin sellise ettepaneku, et kuulutuste rubriigis võiks olla eraldi rubriik "NAINE-MEESSPONSORIT", kuhu lihalett saaks oma kuulutused üles riputada.
Siis ei peaks tutvuda soovivad inimesed selle soga seest pärleid pidevalt välja kookima.
Mulle miskipärast tundub, et naisterahvad, kes tõesti midagi muud kui seksi soovivad, ei tahagi enam sinna prostituudimerre oma kuulutust lisada.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 22:02
Eks sinna jätagi kuulutusi naised kel soov seksi pealt teenida, õiged naised leiab rohkem otsingu teel üles.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-07 23:15
No mina hakkan kirjutama ikka alles siis naisele kui ta selleks soovi avaldab.
Piinliku olukorda, kus korraliku "A4" - suuruse kirja oled saatnud inimesele, kes
tegelikult hangib siin niisama, ei soovi küll satuda.
Sorry - olen selline natuke imelik - häbelik
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 04:23
Aga naised on veel häbelikumad ja kuulutavad alles siis,kui kuidagi teisiti enam ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 09:01
Te olete ära unustanud selle naiste liigi, kes kuulutust ei pane vaid kirjutavad ise mehe postkasti. Alguses on kõik ilus ja tore ning naine tüürib oma jutuga ikka seksile ja siis kui nõustud siis esitatakse sulle asja hind.
Ehk siis nendest naistest pole veel siin räägitud kes ISE TAHAVAD teatud mehega seksida, kuid küsivad selle eest raha
Mul on paar korda selliseid postkasti sattunud. Aga nende ankeetidel ei olnud kirjas et nad sponsorlust otsiks ega ka mitte mingeid viiteid et "tasuta lõunaid pole olemas". Algul tundus et näe kui tore... normaalseid naisi kah veel alles... aga siis lüüakse kirves selga
Issanda loomaaed on ikka kirju eks ole.

Nõustun et kuulutuste rubriiki võiks modereerida ning sealsed reeglid paika panna. Näiteks "Keelatud on postitada rohkem kui üks kuulutus iga rubriigi alla" - hetkel on nii et üks ja sama naine paneb 4x päevas ühte ja sama kuulutust üles vaid eesmärgiga et tema oma eespool oleks ning samas ta ei kustuta eelmisi kuulutusi ära. Kui kasutaja selle vastu eksib siis võiks n'iteks ajutiselt konto blokeerida.
Teiseks on meil nüüdseks olemas kuulutuste all eraldi rubriik "teenused" ja see peaks olema ainuke koht kus neid kuulutusi ka kohata (nii teenusepakkujaid kui ka otsijaid). Kui nõustun SL-500 kommentaariga ... sponsorlust otsivate naiste kuulutused peaks olema eraldi rubriigis sest kui sinna rubriiki hakkaksid panema oma kuulutusi ka mehed kes sponsorlust pakuvad siis oleks see rubriik meeste kuulutustest üle ujutatud. Ning täpselt samuti - kuulutuste rubriiki on vaja modereerida (võin kasvõi ise seda teha kui tahate ning igat reeglite vastu eksijat karistada kas siis ajutise konto blokeerimisega või muul viisil.
Aga selle jaoks on vaja kuulutuse lisamise akna alla panna tekst kus on kirjas kuulutuste lisamise reeglid
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 09:44
Mina lisaks kuulutuste suhtes seda et olen nicedude mõttega nõus, üks kuulutus inimese kohta. Praegu vaatad kuidas üks ja sama tegelane halab päevast päeva " mees - naist " rubriigis, ise aru saamata et nii ebanormaalse käitumise juures ta ei leiagi inimest kes tutvuda sooviks. Paljud arvavad et idiotism ongi see millega tähelepanu pöörata kuid kõrvaltvaatajatele on see häiriv, mõtlen mõnda tegelast " naine - meest " rubriigist. Selliste kuulutuste sekka ei tahagi ise midagi lisada.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 12:02
Usun, et ettepanekul on jumet
Loodame siis Iha.ee tööka kollektiivi vastutulekule siin teemas üles kerkinud kodanikualgatusele.
Tõesti-tõesti mõne naiskasutaja (nime ei ole vist tarvis mainida) kuulutusi vaadates, tekib tunne, et
ta on omavahel kuulutuste rubriigi ja foorumi segamini ajanud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 12:12
Tegelikult ma arvan et ma ei sobi päris moderaatoriks kuna mul on väga palju kasutajaid blokk-listis. Aga moderaator peab olema kättesaadav kõigile
Mulle sobiks ainult õigus modereerida ehk siis kasutajate kaebustega ma ei saaks tegeleda kuna ma poleks paljudele kättesaadav
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 12:54
Tglt ma ei saa aru, miks neid moderaatoreid nii väheks jäänud? Mitmed inimesed on otsesõnu avaldanud et nad sooviksid vabatahtlikult moderatsiooniga tegeleda ja nad saaksid hakkama. Samas võetakse mingid uued näod ( tglt kasutajad kes siin ammu teada - tuntud ) modedeks kuid millega nad üldse tegelevad? Vaatan et pilte küll aktiveerida ei viitsita, istuvad onlines ja pildid mitukümmend minutit ootel. Tekibki küsimus et millega nad küll tegelevad? kasskoer ja jamissiis ( kes ka vahest kaua jokutab ) on ainsad kes siin pilte näivad aktiveerivat.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 12:58
aga mida see modendus annab siin, okei jutukas saad kellegi välja visata. mingi võim on piltide lisamisel ja kui keegi palju möliseb, võid tal pildid kättemaksuks kustutada. ülejäänud tüütu vaev koguaeg neid pilte vahtida, üles lisada, kasutajatega vaielda. foorumis pole vist ühelgi model mingeid õiguseid.

jamissiis laseb ruttu pilte üles minuarust. aga kui ta jutukas on, siis ta ei märka vast.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 13:03
Puudu ongi modest foorumis. Nii palju juhtub apsakaid, keegi postitab miskit täiesti valesse kohta. Kordusi on palju, eemaldaks siis keegi neid, aga ei. Häiriv ja segav on.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 13:22
Kallikesed, andke modedele armu! Kas te tõesti tahate, et keegi kogu aeg istuks ja meie üllitisi loeks ja siis mõnele aeg ajalt ata-ata teeks?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 13:27
Mulle küll meeldib kui kord majas on
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 13:27
Jah tahame! Natuke korda võiks ju pidada, peale seda kui siin asjad tasuliseks muutusid, võiks ju?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 13:29
Teemapüstitused teemapüstitusteks, pean silmas just neid korduslauseid ja postitusi mis käevääratusest. Et need võiks eemaldada jne.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 13:42
teatud mõttes on kord pärssiv. kui ihas tahetaks korda siis osad inimesed tuleks ära bännida. siis tuleb kord, aga võib ka igavus tulla sest inimesi jääks veelgi vähemaks. samas võib tulla juurde inimesi keda huvitab tõsisem arutelu...

ma arvan et iha arhailine keskkond ei võimalda model foorumis opereerida tehniliste iseärasuste tõttu. iha vajaks tõsist konkurenti, siis hakkaks siin ehk midagi muutuma või vähemalt konkurents muudab elu. kas kõik lahkuvad või iha rebib end letargiast ja pakub uusi innovaatilisemaid lahendusi kasutajatele.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 13:46
näiteks sexinestonia on tehniliselt natuke etem, aga too leht on nii niÅ¡ikaks muutunud. vanad peerud, eriti moded istuvad foorumis, jutukas ja tapavad kõik uute tulijate ponnistused. sesmõttes on ihas isegi hea et saidi omanikud ise eriti ei sotsialiseeru saidi kasutajatega.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 13:53
nicetude, kord on väga! suhteline mõiste! Ja kui siis osa teksti vahelt ära lõigata, läheb hoopis jamaks kätte ära!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 13:57
Aga see on ju hea idee, konkurentsi tuua. Kõik ju näevad kui tohutu populaarsus sitel on, ometi on samaväärseid portaale vähe, neid on aga nad pole sama head.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 14:00
Sarnase portaali ülestöötamine et see kuulsaks muutuks nõuab palju tööd ja palju vaeva (rahadest rääkimata).
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 14:32
minuarust iha suurim boonus on veebikaameratega jutukas. foorumeid on teisigi, aga vot sellist jutukat pole kohanud kus näeb ka kohe kasutajate pilte kui need on olemas. kui luuagi sait siis mitte ihale konkurendiks iha temaatikaga vaid just jutukas+piltidega ankeedid.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 15:18
sexinestonia foorum on väga algeline ja olliste puudustega, kõige põhilisem neist see et avalehel pole näha kuhu on viimati postitatud, see teeb selle kasutamise ülimalt ebamugvaks
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 22:45
kas siin töötab nüüd mingi tsensuur v ???? rohkem, kui üks postitus kadunud.....
˅ näita rohkem ˅
2010-11-08 23:13
damn tundub, et ma olen mingi näpuka teinud. tahtsin ka midagi teatada, aga enam ei näinud mitte midagi ja nüüd enam ei olegi teksti jah?
˅ näita rohkem ˅