Foorum
1
2
2025-11-25 23:30
Kui näidata täiesti kunstivõõrale inimesele "La Giocondat", siis suure tõenäosusega jätab maal teda täiesti külmaks. Küll aga märkab ta uhket raami selle ümber. Kui siis küsida tema arvamust, kiidab ta maali taevani.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 23:48
Mona Lisaga on see huvitav lugu- see kuulus sellepärast, et ta maalina nii muljetavaldav on. Kui ta kunagi piistu pandi, siis ei pannud keegi selle kadumist tähele mingi kuu aega.

Maalidega (ja kunstiga üldiselt) on nii, et need on oma aja (pop)kultuuri artefaktid. Mis tähendab, et kui kaasaegne inimene seda hinnata ei "oska", siis pole see veel märk inimese kultuuritusest või intelligentsist. Ja seda vaatamata faktile, et kunst (pea) igas vormis on hindamatult tähtis meile ühiskonnana.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 23:56
Parandus: *see ei ole kuulus sellepärast
˅ näita rohkem ˅
2025-11-25 23:57
Popkultuur on enamasti ajutine, aga Mona Lisa naeratuse saladus on igavene.
Kas tead kuidas see saladus avaldub?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 00:05
Asjad mida pead "klassikaks" on üsna tihti oma ajastu "popi" parimad killud, mis on ära teeninud tähtajatu pileti tulevikku. See on ka põhjus miks paljud kunstnikud kelle tööd täna ostetakse/müüakse seitsmekohalise hinnasedeli eest, olid omal ajal nälja ja puudusega vaat et parimad kompanjonid.

Aga ma ei tea milles Mona Lisa saladus avaldub. Ma tean vaid seda, et tema väärtus tapeedist astronoomiliste kõrgusteni lendus suhteliselt hiljuti ja seda mitte töö kvaliteedi või impressiooni tõttu.

Aga ma ei guugelda! Avalda mulle palun see saladus.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 00:35
Saladus peitub selles, et kui vaatad suud, siis võibolla on kerge muie, aga kui fokusseerid pilgu silmadele, näed naeratavat nägu.
See on effekt mida on raske järgi teha.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 00:38
Ahjaa, see! Aitäh!

Kuigi, mu fesari feed on täis oluliselt enam muljetavaldavalt petlikke illusioone!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 08:13
Tulles tagasi piltide hindamise juurde, siis ma ei ole nõus seisukohaga, et kuna siinne sait on allpool kunsti ja kultuuri, siis ei pea ka latt mudast kõrgemal olema. Minu meelest valdav enamus iha kasutajaid ei pinguta üldse. Naistel puudub vajadus, sest mehed rabavad kõike. Kahetsusväärselt suur osa meestest siin ei oska ega tea aga suurt midagi ning nende tase ongi suures plaanis oma riista fotografeerida.

Mis Mona Lisa maali puutub, siis selle üldrahvalik kuulsus põhineb muidugi tollel vargusjuhtumil. Enamus inimesi ei oska kunsti hinnata, küll aga oskab hinnata lugusid. Mona Lisa on loomulikult ka hea maal, juba kehahoiak sellel on paljusid hilisemaid portretiste inspireerinud.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-26 20:37
See sait on teglikult inimestest magamistoas! Sa võid julgelt näidata kōike ilma häbi tundmata aga mis ei tähenda, et kõik mis näitad on väärt 10’t. Igal inimesel on oma lemmik kes talle meeldib jne. Ja loomulikult on hinded varieeruvad.
Keegi ei saa sind ette panema 10’t kellegile kes sinu silmis seda ei ole. Lihtsalt piinlik on kuidas lunitakse max hindeid!
Kui keegi tahab teha väga kenasid pilte siis sorry aga see on veidi vale koht. Kuna sait oma olemuselt on mõeldud ainult leidmaks kepi kaaslasi. Ja seega ongi hea juba ette näha mis sind linade vahel ees ootab. Vabandust väjendi eest aga kõige täpsem väljend oleks lihalett. Sa vaatad kas sulle meeldib see keha või mitte ja siis sealt lähed edasi. Näidake mulle kedagi kes sedasi ei tee! Kõik me otsime omale niiöelda ideaali kas siis kogueluks või siis korraks. Sa ju ikka alustad kirjutamist ikka sellega kes sulle meeldib mitte vastupidi ja mida paljastavam pilt seda rohkem on lootust et leiad selle õige. Kõik need nn kenad pildid riietes ei anna midagi. Sa ikka lõpuks vaatad tisse ja vittu. Ja naised siis mehe keha ja munni jne. Riided on teisejärguline teema. Et mis kunsti te siin lehel otsite? Tahaks teada?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 08:32
Päris paljud ei käi siin siiski ainult munne ja vitte vaatamas. Pigem on nii, et riistapilt peletab osad naised eemale. Oluline on mees, mitte peenis. Naiste puhul suht sama - kõige popimad naised siin ei ole ainult tissid, vaid kombo kõigest naiselikust.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 13:53
Sodiskreet, mina olen see inimene!

See on siis vastuseks Sinu väitele  "Sa vaatad, kas sulle meeldib see keha või mitte ja siis sealt lähed edasi. Näidake mulle kedagi kes sedasi ei tee!"

Keha võib pildil olla vägagi kena, aga ma ei saa mööda vaadata pildil olevatest detailidest, seda nii naiste kui meeste puhul. Kui pildi taustal on maas vedelevad mustad sokid, poolikud krõpsupakid, kui on kasutatud peeglit enda kuvamiseks ja see pritsmetega määrdunud, telefoni hoides on näha hooldamata küüned jne, siis minu jaoks vähendab see mehe ihaldusväärsust märkimisväärselt. 
Kui Sa ütled, et see sait on tegelikult inimestest magamistoas ja võib julgelt näidata kōike ilma häbi tundmata, siis jah, põhimõtteliselt võibki. Aga mina sellise pildi üles pannud meest, ükskõik kui kena see keha ka poleks, enda voodisse ei taha ja ei taha ma ka ise sellise inimese magamistuppa minna. Inimene, kes on enda ja oma ümbruse suhtes lohakas, tekitab minus paratamatult tunde, et ta suhtub lohakalt ka minusse ja meie vahelisse intiimsusesse.

Heaks sõelaks on ka ankeedil kasutatud kõneviis, sõnad ja mõtted (kui neid üldse on muidugi). Samuti annavad mehe olemusest üsna hea ülevaate vestlused jututoas, mõttejagamised foorumis või kuulutuste sisu - jällegi, kei keha pildil täitsa mokkamööda, aga verbaalne osa vägagi ebameeldiv, siis see välistab igasuguse edasise huvi. Kui mehe identiteet väljendub ainult peenises, siis sellised kirjad jäävad minu poolt samuti vastamata, sest minu huvi ei ole ainult peenis, vaid mees tervikuna.
Kokkuvõtlikult, ilus keha, aga puudulikud sotsiaalsed oskused - selline mees ei paku huvi.
Arenenenud ja head sotsiaalsed oskused kompenseerivad iga kell nii mõnegi füüsilise vajakajäämise.

Õnneks on siin valikut kõigile
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 14:54
Väga, väga hea kirjutis sellest kui suure sõnumi saadavad detailid ja kui määravad need esmamulje ja "sirvimise" juures on.

Instinktiivselt sundis oma pilte vaatama, et ega seal sokke näha pole 🤭
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 18:03
Ikvergil, Sinu pildil on palju veetlevaid nüansse minu silma jaoks. Siiski, sokke küll ei vedele, aga särk vajab triikimist!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 18:04
Mitte paha pärast, aga on see mõte ka minu peast läbi käinud, et see särk vajaks naiselikku kätt
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 18:21
Hahaha!

Märkus vastu võetud, omandatud ja järeldused tehtud 😂

Aitäh!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 19:02
Jääme uut pilti ootama. Triigitud särgiga
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 20:26
Kui triikida ei jõua, siis võib ka ilma särgita pilt olla
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 20:30
Las mina saan oma rõõmu triigitud särgiga Ikvergil´i imetlemisest ja siis annan Sulle, Varbadliivas, lahtiriietumiseks üle?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 20:44
Ma ei teagi, kas see nõusoleku seadus on juba vastu võetud? Kas peab Ikvergil-i nõusolek ka olema või pole oluline?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 21:01
Vajadusel saab rakendada laiemat tõlgendamisruumi
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 21:07
No jah, õige küll ja ei pea ju päris lõpuni minema ka🫦
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 21:11
See on ju sulaselge seksuaalne ahistamine meeste suunal...
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 21:14
Dragunov, palun pane ka triigitud särk selga, võtame Su punti ja ei mingit ahistamist
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 21:19
Kahjuks olen ülemäära kuumatundlik ning sestap ei saa ka liigset riietust kanda...
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 21:26
Pole probleemi, paneme Su särgiga välja rõdule ja ise vaatame läbi akna
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 21:47
Kas ma tohin ka vaatama tulla?
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 21:52
Sir Dragu. Aga sa tee nagu härrasmehed ennemuiste. Kui on vaid manisk ja mansetid, siis palav ei hakka.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-29 21:56
Ikvergil, ikka! Aga Sul vaja vaid otsustada, et kas vaatad väljast sisse või seest välja
˅ näita rohkem ˅
2025-11-30 01:37
Ma olen piisavalt külmakartlik, et ma muutun üsna kiirelt märgatavalt mittemuljetavaldavaks seal õues!
˅ näita rohkem ˅
2025-11-30 11:19
Mina olen küll rahul, kui saan 5p - see on ju väga hea hinne. Ma ei näe põhjust solvumiseks, kui hindaja andis suurima hinde, mida hindamisskaala välja pakkus. Selleks peab endas ikka eriliselt heal arvamusel olema, et nõuda skaalaväliseid hindeid. Kunagi rates oli hinnetel tõlge ka juures, mida mis hinne tähendab, aga siin igaüks tõlgendab enda äranägemise järgi ja topised (keegi siin just ütles, et neile meeldib olla topis) võtavad kõiki hindeid miinusmärgina, mis on alla 10. Ratest üle võetud hindamissüsteem on ammu juba ajale jalgu jäänud ja tõestanud negatiivset mõju. Täiskasvanute portaalis võiks kasutada sõbralikumat hindamissüsteemi, mis ei õõnesta inimestevahelisi suhteid. Tänapäeval arvestatakse punkte meeldimiste arvu järgi ja kui portaal soovib jätkuvalt raha teenida, saab lisada tasulised supermeeldimised nagu Tinderis. Like hindamissüsteem võtaks block listi koormust serveris vähemaks ning ihalased vihkaks teineteist vähem. Rahuldamata inimesed on niigi pinges ja ärrituvad kergelt. Samas mingid eelised rate.ee süsteemil on - saad kohe aru, kes on täiskasvanud ja kes mitte.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-30 12:38
Tasub meeles pidada, et siinne hindamisskaala ei ole mõeldud kasutajate hüvanguks vaid ainult ja ainult rahateenimise eesmärgil. Sellepärast ka hüpe viielt kümnele.
˅ näita rohkem ˅
1
2