Sodiskreet, mina olen see inimene!
See on siis vastuseks Sinu väitele "Sa vaatad, kas sulle meeldib see keha või mitte ja siis sealt lähed edasi. Näidake mulle kedagi kes sedasi ei tee!"
Keha võib pildil olla vägagi kena, aga ma ei saa mööda vaadata pildil olevatest detailidest, seda nii naiste kui meeste puhul. Kui pildi taustal on maas vedelevad mustad sokid, poolikud krõpsupakid, kui on kasutatud peeglit enda kuvamiseks ja see pritsmetega määrdunud, telefoni hoides on näha hooldamata küüned jne, siis minu jaoks vähendab see mehe ihaldusväärsust märkimisväärselt.
Kui Sa ütled, et see sait on tegelikult inimestest magamistoas ja võib julgelt näidata kōike ilma häbi tundmata, siis jah, põhimõtteliselt võibki. Aga mina sellise pildi üles pannud meest, ükskõik kui kena see keha ka poleks, enda voodisse ei taha ja ei taha ma ka ise sellise inimese magamistuppa minna. Inimene, kes on enda ja oma ümbruse suhtes lohakas, tekitab minus paratamatult tunde, et ta suhtub lohakalt ka minusse ja meie vahelisse intiimsusesse.
Heaks sõelaks on ka ankeedil kasutatud kõneviis, sõnad ja mõtted (kui neid üldse on muidugi). Samuti annavad mehe olemusest üsna hea ülevaate vestlused jututoas, mõttejagamised foorumis või kuulutuste sisu - jällegi, kei keha pildil täitsa mokkamööda, aga verbaalne osa vägagi ebameeldiv, siis see välistab igasuguse edasise huvi. Kui mehe identiteet väljendub ainult peenises, siis sellised kirjad jäävad minu poolt samuti vastamata, sest minu huvi ei ole ainult peenis, vaid mees tervikuna.
Kokkuvõtlikult, ilus keha, aga puudulikud sotsiaalsed oskused - selline mees ei paku huvi.
Arenenenud ja head sotsiaalsed oskused kompenseerivad iga kell nii mõnegi füüsilise vajakajäämise.
Õnneks on siin valikut kõigile