Foorum
2022-04-09 19:45
Tere, pakun välja, et teha kuskilt teema, kuhu kirjutada petturid kes on raha välja petnud. Nt kirjuta googlesse EE241010010692471014 konto nr, tuleb kohe iha info.

Mõte oleks selles, et nimi,kui on teada, konto nr, Skype nimi, iha.ee kasutaja.

Google otsingusse kirjutades konto nr, peab tulema kõik info. Skype võid uue teha, iha kasutaja ka, aga passi nime ei muuda ju
˅ näita rohkem ˅
2022-04-10 00:26
vaene Riigikogulane nagu sa oled omale kontole märkinud (see on esimene rikkumine , hea tava - ei märgita omale ametikohta või nime , milline langeks kokku teise samanimelisega jne.), õppida tahad - tule ma sosistan sulle kõrva. Kui sa juhuslikult oled see korilane, siis peaksid sa tundma Andmekaitse seadust , Võlaõigusseadust jms.
Jäta omale meelde, et isegi lõustaraamatus tehti võlgnikest teemat pidanule ettekirjutus , keelati nimesid .... Mis ei tähenda, et kohtulugudest võid lugeda , kuid paljundada ja ise ülespanna ei tohi . Kui juba ülespaned kohtuliku määruse alusel kuskile , on samuti kodaniku õiguste rikkumine. EV soosib kelme ja pätte , nt. Naabrivalve - tapja ja vägistaja, varas , kandnud oma karistuse on aus kodanik ja Naabrivalves osaledes saab ta soovitada oma jäänuksõpradele "dolja" asukoha ja vaikse hetke.
Piiratud mõistusega inimesed ei tohiks iha.ee lehele sattuda , siis ei saa ka kelmid ja pätid ärakasutada
˅ näita rohkem ˅