Foorum
2010-10-03 19:20
Kaua see aega võtab?...juba teist päeva pole pildid üless läinud..hmmm
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 20:03
Piltide aktiveerimine ei võta reeglina kaua, eeldusel, et mõni moderaator/administraator on saidil. Küll aga ei saa keegi aktiveerida pilti, mida pole lisatud - ehk siis neiu777, sul pole siin saidil hetkel ühtegi pilti mida aktiveerida.

K
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 18:24
kuna piltide kohta teema olemas ei hakkaks uut tegema.
tekkis selline mõte et inimesed võiks saada üleslaadida ka GIF formaadis pilte. see annaks võimaluse teha pildid liikuvaks
˅ näita rohkem ˅
2010-11-28 18:33
tehniliselt ei saa vist, iha piltidele lisatakse vesimärk. gif animatsioon läheb katki ja teiseks need pildid võtavad väga palju mahtu. kõik panevad mitmemegaseid gif ülesse, ei näe pointi nendel virvendavatel asjal
˅ näita rohkem ˅
2011-06-03 08:39
kuna ma olen aru saanud, et administratsooni poolt neid ettepanekuid siin isegi loetakse, siis ma teen ka siia omalt poolt ettepaneku. olen ka korra järjekindlam. ehk on sellest „lollusest“ kellelegi abi.
ettepanek on seotud hindamistega ja piltide üles laadimisega.
otsisin, aga ei märganud, et keegi oleks enne selle kohta mingi arvamuse välja toonud. nii et ehk ei tule see kordusena arvesse.

ettepanek oleks siis selline:

oleks hea, kui saaks pilte lisades ise valida, kas soovitakse nendega edasises hindamises siin osaldeda või mitte. praegu seda võimalust pole (ma arvan, et vip-idel ka mitte) –osalemine toimub automaatselt kohe peale piltide ülevaatust. aga võiks olla olemas see võimalus, et sa saad ise otsustada.
nii et kui keegi peaks kunagi tegema veel selle saidiga midagi, siis võiks seal, kus praegu on lahter „uue pildi lisamine“ olla eraldi koht küsimusega hindamisel osalemise kohta ja muidugi vastusevariandid, mille ette saaks panna "linnukese" - vastavalt siis kas „jah, soovin“ või „ei soovi“ või midagi taolist.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-03 16:37
Aga selline valik tuleks teha enne pildi ülesminekut, sest muidu mõni paneb pildi hindab kohe kümbiga ja blokib hindamise. Ongi igavene liider topis Muidugi on ka see võimalus, et blokkimisega kustutataks kõik hinded.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-03 20:34
jfjm -just. tahtsin sama öelda, et enne ülevaatust ja pildi üles minekut peaks selle valiku tegema, aga ma vist ei kirjutanud seda siia.

Pushup - miks ma peaks soovima seda? mind ei huvita top-is olemine ja muu taoline. tahaks omada pilti, aga mitte esineda sellega esilehel või krt teab kus.
see ettepanek oli selleks, et selline võimalus võiks ka olla.
˅ näita rohkem ˅