Foorum
2021-09-29 08:31
Kirjutan harva ja veelgi harvem kirjutatakse mulle... kas mu kirjad võtavad tõesti serveris nii palju ruumi, et neid on vaja juba 2 kuu pärast ära kustutada?
Käis läbi päris mitu mõtet, kuidas olukorda lahendada.
1) Enne automaatset kustutamist tekitada täiendav vaheetapp, kuhu arhiveeritakse vanad kirjad. Võimalus tellida ka meeldetuletus säilimistähtaja lähenemisest, kui arhiivi pole kordagi alla laetud.
2) Säilitada sõbralisti kuuluvate kasutajate kirjad - nende kirjade hulk on kindlasti märkimisväärselt väiksem ja väärtus suurem.
3) Max kirjade arv, mille ületamisel hakatakse vanu kirju automaatselt kustutama. See meetod siin kindlasti ei toimi, sest uued ja ilusad naised saavad siin selliseid kirjalaadungeid, et esimesed kirjad on ammu juba kustutatud, kui nad alles viimaseid kirju oma postkastis märkavad.

Mulle isiklikult meeldib kõige rohkem variant nr 2 - tundub kõige mõistlikum ja kõige lihtsam lahendada. Lahendust nr 2 saab kombineerida lahendusega nr 3, kui sõpradevaheline mokalaat liiga suureks läheb. Sellegipoolest võiks olla ka mugav võimalus kirjavahetust ühe nupuvajutusega allalaadida.
˅ näita rohkem ˅
2021-09-29 12:25
õigem oleks ehk tähelepanu listi kirju säilitada mõnda aega, kuni selgub sõbralisti üleminek -siis ju pole enam kirju vajagi. põhjendus väga lihtne - hulgim kontode loojaid sulgeb oma konto blokeerides peaaegu koheselt või ei tule enam saidile ja konto kaob ise(las kstuvad siis koos) ja milleks neid kirju siis - eemaldad tähelepanu listist ja koos sellega kustub ka olemasolev post(et mitte topelt klikkida, aega raisata)
˅ näita rohkem ˅
2021-09-29 16:43
Kui selle kahe kuuga pole suhtlus arenenud tasemele, et mõnda mugavamasse keskkonda ülekolida, siis polega kirjaahetuses ilmselt midagi sellist mida tasuks säilitada.
˅ näita rohkem ˅