Foorum
2010-10-01 02:02
Mu mõte selles, et foorumi peateema nn. "Päevateema" ja vastava alateema nn. "Foorum - kas teemapõhine või jututuba..." võiks olla igal leheküljel nähtavad. Praegu on nähtav vaid peateema. Palude lehekülgedega teemade puhul võib kaduda järg, et kus ollakse ja/või ehk distsiplineerib natuke ka nähtav alateema pealkiri püsimaks teemas. Samuti võiks alateema link viidata esimesele postitusele antud alateemas analoogiliselt peateema lingiga.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 10:42
Kui sa loed neid üllitisi foorumis, siis saad aru, et siin ei distsiplineeri küll kedagi mitte millegagi! Igaüks ajab oma joru ja algteema unustatakse juba esimese lk lõpus!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 11:23
Ausalt moded võiks midagi ettevõtta, see läbustamine on HAIGE! Abs kõik teemad kakitakse oma plära täis
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 11:50
Olen xmehega nõus. Igat järgnevat lehekülge avades esimese (ehk kõige ülemine) lahter võiks olla seesama teemapealkiri koos teemasisuga.
Tean omast käest et tegelikult foorumi administreerimine on väga mahukas töö mis tegelikult eeldab lausa mitut inimest kes seda tööd teeks. Kuid ma kahtlen et administratsioon annaks foorumi korrakaitse õigusi mõnele kasutajale, kes on nõus neid asju jälgima.
Korralike foorumites mis ongi loodud foorumi põhimõttega on üles ehitatud süsteem kus mingit kommentaari kustutades administraator valib ka põhjuse (nt drop-down listist) ning sellega koos saadetakse kasutajale ka hoiatus postkasti. Samuti jääb administraatoritele foorumis ringi vaadates ka näha koheselt iga kasutaja rikkumiste / hoiatuste arv mille alusel siis järgnevaid karistusmeetmeid ka muuta. Aga nagu öeldud - ma ei tea antud foorumi ülesehitust ning selle administreerimise võimalusi seega on see vaid minu nägemus kuidas asjad käia võiksid.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 13:02
Peale pealkirja võiks ometi tulla uuele postitusele juurde ikoon UUS. Praegu on nii arusaamatu kas ma juba avasin selle teema või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 00:37
Võiks olla foorumis peale vastuse postitamist tagasi linkimine viimasele lehele. praegu viskab kohe 1 lehele mis on suhteliselt tüütu.
˅ näita rohkem ˅