Foorum
2021-01-06 11:23
Miks nüüd siis naine paari otsida ei tohi kellel see kadeduse uss sisse lõi
˅ näita rohkem ˅
2021-01-06 12:02
paarid ei tohi transadega ka tutvuda kuid transad võivad kõike
˅ näita rohkem ˅
2021-01-06 12:07
Iha.ee omanikud vist lolliks läinud. Blokeerivad ja kustutavad kõike. Lambakari.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-06 12:27
Iha moderaatoritest enamus on paarid. Nad ei taha konkureerivaid paare naistele ligi lasta
˅ näita rohkem ˅
2021-01-06 12:41
Kes iha omanikest moderaator on? Saadaks talle kirja ja oma arvamuse. Kasutaja pinkbubble blokeeriti ,kuna avaldas arvamust. Jah olen ta fänn. Iha.ee käigu ..... oma blokeeringutega. Musid sulle pinky .
˅ näita rohkem ˅
2021-06-10 14:31
Kogu see kuulutuste rubriik on nii istmikus ,et paha hakkab. Mitte mingit korda. Kuulutatakse suvaliselt ja suvalises rubriigis. Kas tõesti mitte ükski adminn ei viitsi seal korda majja luua. Ei ole ju palju vaja. Kuuke lihtsalt bokeerimist teatavatele kasutajatele ja kord ongi paigas. Ei kuuluta seal ju suvalised vaid ikka ühed ja samad näod/kasutajad.
Kui rubriik on naine- meest või Mees-naist siis ei käi see mujale. Ja kui soovitakse kinki siis on see teenus ja ei ole niisama tutvus.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-10 20:12
Dusja, kusjuures jääb mulje et see üks litsimaja ole! Naine-meest rubriigis ongi kõik ju ennast müümas! Ja siis veel need pilditud kes end "müüvad"
Kirjutad ja 0 vastust... mida sa siis kuulutad krt! Või on kuulutus "kohtyn aga pilti ei saada" mismõttes??? "Ostan" põrsa kotis? Ei soovi ju kumbki seda et saadakse kokku ja siis vaadatakse et oi perse, ei sobi ikka ja lähecad laiali. Ajaraisk...
Üks muudatus mis siin tuleks kindlalt teha on see et pildituid kasutajaid ei ole ning konto tegemisel tuleb end identifitseerida kuidagi
˅ näita rohkem ˅
2021-07-05 08:10
Mul oleks kuulutuste osas ettepanek: ennem ei saa uut kuulutust üles panna kui vana ei ole aegunud.
Kasutaja profiilil võiks ka kajastuda tema postitatud kuulutus.
˅ näita rohkem ˅
2021-08-19 13:45
Kui Naine-meest kuulutuste rubriigist igasugu e majandus tegevus ära kustutada, siis jääb alles äkki kolm päriselt tutvujat
˅ näita rohkem ˅
2021-08-19 14:04
Iha tolereeeib seda, sest iga kiimas mees, kes tellib petturi, skaiperi või litsiga suhtlemiseks vip konto, toob ihale sisse.
˅ näita rohkem ˅
2022-06-20 16:07
Kuulutuste osa vajaks lisa jaotistes.

nt.
Heteromehed-Mehi - siis poleks vaja kontosid mõttetult lugeda, oleks kõik katsetajad ühes kohas kuulutamas ja kõik teaksid- millised on heterod , muidu heterotel on vale arusaamine oma identiteedist

Ilusad-Ilusaid(olenemata sugu) - siin võiksid kuulutada(ka pilditud) , kes peavad ennast ilusaks nt. 182/95, 165/90, märkinud volüümikad, punnkõhud sakulihasega, kõrendikud, jmt. ning neile ei sobi omataolised....(pilditutele mis ei sobi)
˅ näita rohkem ˅
2022-06-21 08:23
Naid katsetajaid on siis nii palju?
˅ näita rohkem ˅
2022-06-21 09:04
kui lugeda kontosid kuulutajatel ja lihtsalt kontosid - siis ikka hulgim arvavad, et seks on ekstreemsus (see näitab juba aju lopergust ...), järgmised , et katsetada - mida ? Kas seisab või põsed märjad allapidi lahti rahakotil ? ja siis tuleb see osa - kes tahavad mõlemat aga maksa nende ekstreemsus ja katsetamine kinni ..... Pole vahet , millist sugu nad on. Vähemus on , kes soovivad ise maksta.
Tänagi lugesin M-N kuulutuses ühe M kuulutust ja ammune siin , vaatasin , kas mälu petab - ei petnud , kuulutab naisi aga tutvumises kontol- soovib mehi , ikka see heterogei teema ja kes hiljem targutavad - ma pole gei ja vihkan. Siis teised vähim aega olijad ei tea ju , et tegelikult on siug!
˅ näita rohkem ˅
2022-06-23 01:50
ellips tead sa meeldid mulle aga sul on ikka liiga pikad jutud ,, kui sinu maailma lugeda siis sa oleks ,nagu ref,kes ei tea kelle poole kaldu oled
˅ näita rohkem ˅
2022-06-23 06:12
Ei,ma pole ref ega ka moni teine neist- sest nemad on kaldu ja mina olen sirgu, see on nende valu😊.
Jutu pikkus on siin hea, vahel on isegi foorum 1,5 paeva vait olnud siis,isegi v- kiitja on kadunud.....
˅ näita rohkem ˅
2022-06-23 07:26
Ellips, sa nagu ise otsid tema tähelepanu meelega või mis?
˅ näita rohkem ˅
2022-06-23 23:31
2JZ - mina ju ei otsi, olen lugenud foorumit väga ammusest ajast ja nägin siis juba neid minu reklaamijaid, nüüd on uued või topeltkontodega töötamas siin.... Tulin siis mõneks ajaks siia foorumisse ka toimetama ja see ei meeldinud koheselt ja siis hakkas sadama postkasti, blokeerima ja siin igasuguseid nilbusi, milliseid vahel väärtustasin samuti võrdse vastusega.
Tähelepanu otsimine pole see kui vastad teisele kirjutajale siin foorumis(ja siin vastamine ongi õige, see on seisukoha kaitsmine või selgitamine) , püüa arusaada- et tähelepanu otsijad on siin- kes oma kirju laovad foorumisse, kes teisi lisavad oma kommidega piltidele halvustavalt, kes kuulutavad suurte summadega(vaata kui palju mul on) , kes kuulutavad märkides - et nad on ilusad ja koledatega ei kohtu jne.
Sa püüa see lõtk siit omale selgeks teha.
Siin on teil üks lemmikeit, kes määrib kindlalt kellegi siia mustvalgele "sitaks" ja siis möliseb edasi - keegi ju ei taha ja ise oled süüdi ja ...., ta aga ei saa aru, et oma korpulentsusega lihtsalt määrib teist üldse teadmata asjust sisu .... ja nii saab taoline tähelepanu - milline tots ja teisele tähelepanu - varju, kuvandi loomine .... Selline eit näiteks paarilisena ei sobiks, elada koos- on hullem kui nõid...
˅ näita rohkem ˅
2022-06-24 09:17
Ignoreerimine on ka üks võimalus ju.
Lõpetage sellest rääkimine ja asi peaks kaduma iseenesest, keegi ei viitsi iseendaga rääkida eksju?
˅ näita rohkem ˅
2022-07-22 12:14
Ettepanek - eraldi Kuulutuste reas lisada uus otsing : Töökuulutused
Selles võiks siis kõik need kes soovivad midagi taotluslikult saada nö väärtustamise kaudu kasvõi siis kui isegi väärtust pole, kuulutada.
Selle rea järgselt võiks kõikides teistel,
- kuulutuste ridadel väärtustamise viidetega hõljukid admin. poolt blokkida 1 kuu ja siis maksku 10.- taastamiseks , kel piltidega ning kel pilte pole- ei saagi taastada, vaid langeb koheselt välja konto.
Reegel kehtib ka siis kui on paigaldanud Töökuulutuses ka oma väärtustamise soovi ,
sest lugeda oskab iga 18+ vanuses, teades- et kuulutust saab panna 1* päevas(iha lehel tuleks ka see selgeks teha , mis on neil päev - kas lõpeb 23.59 , kestus 12 tundi või ööpäev -24 tundi; siin tundub vahel segadus sellega olema).

Muud segadused - ühe konto omanik laeb nö. uuendab teemasid oma eelmise copyga ja eelneva kustutamisega siis- see on jama. Samas on huviutav , et taolise üllitise puhul kaovad siis vahel tema tekstid , mis saanud vastuse ja vahel kaovad ka koos või jäävad teise omad üles, et saaks keerutada selline soustija uuesti tolmu samal teemal ja lugeja ei saagi aru, st. on soovitud mittearusaamine ja nii teha teine lihtsalt maatasa... , väljamõeldisi lisades.
˅ näita rohkem ˅
2022-07-22 13:41
Selline rubriik nagu teenused on juba olemas, aga rotid topivad ikka oma töökuulutused tutvumise rubriiki, kuna sinna saab kuulutuse tasuta panna.
Kuna enamus naisi on siin vaid äri tegemas, siis võiks mõttetute korduvate kuulutuste asemel teha eraldi teenuste alamlehe, kuhu saab üles panna pakutavad teenused koos hinnakirjaga, mida saad nagu Hinnavaatluse portaalis vajaduspõhiselt sirvida.
˅ näita rohkem ˅
2022-07-23 22:46
sa ei saanud aru, tean Teenuse rubriigi olekut ja ikkagi oleks eraldi Töökuulutused.Vahe on selles, et Teenus - hõlmab ka neid, kes on nõus või soovivad ilma vääringuta nautida , nt. massaaz , vann, muidu sportides jne. Ja ühekordne kohtumise väärtustamine ei ole töö. Selles rubriigis ei tohikski samalt kuulutajalt vähemalt 15 päeva vaheta uut kuulutust panna, samuti MM või MN - ka mitte rohkem samalt kui 1 kord nädalas.
Töökuulutused - las panevad koos oma hinnaga ja kasvõi päevas mitu korda kuulutusi, sest siin ju osa on juba nii kõvasti saanud või pannud kümnete aastate jooksul ja kui soovivad - las kuulutavad oma spermaleotises uppumise huvist , lihtsalt kes neid proste tahavad- saavadki sealt valiku teha. Foorum tühjeneks vingujaist - et kas palju või mõni huilgab, et vähe .
Lihtsalt saab IT korras lahendada ära, et nende igasuguste ämbrite poolt raha hooramisel , kliendiks olija ei saa kirjutada selle kohta vingumist iha foorumis. Kes sealt valiku tegi - olgu rahul mõlemad.
Ka need iha lehel tohutud arutlejad - mingid kiisud, miisud , eliased, tuusikud , koosad jms. , neil lihtsalt pole võimalus loksuda ja tühja mula kirjutada.
Mis on siis selline haukumine - mingid eided või nende tuttavad emmide kontod, kirjutavad mingeid lapsikuid klikkimiseteemasid ja mingid tühised laused (nende iseloomustused on olnud nendepoolne alustamine....)- sa ise oled süüdi...; sa ise hakkasid...; jne. (see ei ole teema arutelu, vaid liigne valk juba mõtetes...)
Kraabivad siin pisaraid välja omal ja kriunuvad. Kuulutagu oma rahuldamatust Töökuulutustes ja keegi ei vaidlegi nendega - palju või vähe või tehti külma...
˅ näita rohkem ˅
2022-07-24 00:52
sa laste ahistaja persetrukkar ei saa munnigi aru mida normaalsed inimesed kirjutavad. Pane värdjas end põlema. Türa sa õpetad siin kui aru ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2022-07-24 14:27
https://www.iha.ee/users/jankujanku - sa vali oma sõnavara, iha.ee moded võivad pahandada su peale kui sa levitad valeinfot või tead ja varjad, kes on siin alla 18 aastased.
.....
Sa ei pea lugema, mis pole sulle mõeldud vastusena.
Kolmandaks - ilmselt oled sa üks ilmetu kuju, kes hindab minu pilte, siis kirjutab postkasti ja lõpuks lisab piltidele lisab roppusi ja kõige lõpuks vabandab hindamise pärast ja blokeerib ennast.
kokku= sa lihtsalt eluheidikuna ja mine korja taarat.
˅ näita rohkem ˅
2022-09-28 00:18
https://www.iha.ee/users/Egert19 - tema konto on ka midagi kuulutuse taolist: konto sisu, otsib mehi ja siis on konto blokeeritud , kirjutada saavad vaid naised
Lasteaed siin koos. Mõistus nagu taaavet123
˅ näita rohkem ˅
2022-12-30 03:41
pole ammu lugenud nii ilusat ja terviklikku kuulutust ja kõik saavad aru mida tahab aga ta ise ei saa
artyboy
2022-12-30 02:45:02
Ole normaalne , teeks midagi normaalset , olen normaalne , kõik on nii arusaadav kui kirjeldad ennast kui normaalselt , normaalselt muidugi ilma pildita , sest see on normaalne ,et sul on kaamera taskus aga normaalne pole fotot saata, kuna oled ju nii normaalne, et kepiks sind ilma su normaalset väulimust nägemata, enne kui normaalselt kokku saame. Normaalne pede
˅ näita rohkem ˅