Foorum
2010-09-21 14:30
Tere kaunist päeva! Küsimus järgmine: sirvisin kuid ei leidnud võimalust kus saaksin oma postkastis arhiveerida saadetud kirju? Või ehk polegi? Sellisel juhul kas oleks võimalik täiustada postkasti seadeid arhiveerimise jaoks? Tänan!
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 00:57
Siin lehel tuleb postkasti selliseid pärleid, mis sööbivad mällu igavesekes. Puudub igasugune vajadus arhiveerida.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 05:57
Säravaid pärle on lihtne meeles pidada,aga kas suudad ka meenutada,millisest merikarbist mingi pärl pärineb
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 09:00
Pole midagi, tuleb pisut rohkem vaeva näha. On olemas copy-paste. Arhiveeri või kõik kirjad nii Minu postkasti pärleid ei satu peaaegu üldse. Enamus "pärleid" on stiilis nagu ma Iha "kullafondis" välja tõin. Üldiselt sellist saasta ei arhiveeri aga tegin seekord erandi, et ka teile näidata mis saasta võib oma postkastist leida.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 09:18
Postkasti arhiiv ei oleks vajalik mitte ainult pärlite salvestamiseks.
Näiteks kui mõne kasutajaga ei leidnud ühiseid huvisid või jututeemat või koguni kirjavahetus jäi mingitel ebamäärastel põhjustel pooleli. Ning siis kui see kasutaja lisab paar kuud hiljem võtab kõik pildid maha ja lisab mõne uue pildi mis silma jääb, siis oleks väga hea kui viimane (või paar viimast) kiri oleks alles et saad näha, kas oled selle kasutajaga suhelnud või mitte ning millega see kirjavahetus lõppes.
Antud hetkel aga ma usun, et ongi täpselt see seis, et paar kuud hiljem (kui iha süsteem postkastist kirjad ära kustutab) kasutaja vaatab et: "Ohhoo mis kena naine" siis vaatab kirjavahetust - see on tühi. Ja nii ta siis kirjutabki talle jälle kirja olenemata sellest, et eelnevalt oli see naine ühe korra juba mehe pikalt saatnud ning öelnud et "meil pole miskit ühist" vms.
See on ilmselge et kõiki kirjavahetusi ega ka mitte kasutajanimesid ei ole võimalik tavalisel inimesel meeles pidada, seega arhiiv oleks vägagi kasulik lisa.
˅ näita rohkem ˅
2010-09-22 10:11
Ma ei väida, et arhiivi pole vaja, kuid kasutajate kohta oma info lisamiseks on olemas iha-list. Sinna saad kirjutada, kas tahad edaspidi selle kasutajaga suhelda või mitte või midagi muud, mis pähe tuleb. Iha listist on soovi korral võimalik ka nö lemmikkasutajatele lisada kasti linnuke, mispeale on võimalik avaekraanil näha ka seda, kas nad on parajasti sisseloginud või mitte.
NB! Iha-list on ühepoolne - e see, kelle sinna lisad, ise ei tea, et on sinu listis.
˅ näita rohkem ˅