Foorum
2020-10-17 20:50
Konto on näiteks täidetud - suhtluskeel, kohtuda- jada: bi,gay, jne. ; ja tegelikult saad Otsingus kogu eraldamata
esilehel valid keele ja mis on sellest kasu,see ei eralda sinu jaoks Otsingus inglise või eesti, vene jne. keeles suhtlejaid.
samuti oleks aeg muuta Otsingus - ja seega ka Kontol anda ainult võimalus : meest, naist. Selisel juhul kaoks ka osa mõttetult kuulutajaid.
Otsing - peaks olema võimalus määrata keel ja kuvatakse ainult neid kontosid, kes suhtleb - vene või inglise või eesti ; jääksid teiste kontode tülitused.
Ülejäänud andmeid näed siis juba kontolt - kas bi, akt, pass, singervinger, jms.
Või viia esilehel keelevalikul vastavusse nii , et valid nt. vene - annabki sulle ainult kontol vene keele märkinu....
Võimalik , et seda ei saa teisiti teha kui Konto esiküljel peaks olema koheselt märgitud esimesena täitmiseks : Suhtluskeel: nt. inglise või vene . Märkimata jätmisel ei ole suhtluskeel oluline.
Tutvumine - mehega või naisega , nagu on näidanud siinne ja tänapäev - et heterod otsivad mehi ja lesbid hetero mehi ning naised siis ka naisi. Ühiskond on ju muutunud maailmas.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 22:05
Täitsa mitu sõna, ainult aru ei saa la -ki.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 22:07
jah, ega aru pole oma teha , la
˅ näita rohkem ˅
2020-10-17 22:26
Tegelikult on tema postitused fenomenaalsed! Neid saab sama edukalt-edutult lugeda ka alates lõpu viimasest sõnast tagurpidi ettepoole ja müstika, et midagi sellest ei muutu
˅ näita rohkem ˅
2020-10-20 00:04
selle asemel et suva midagi teemades vastata,voiks ju kasvoi see vastaja katsetada no.nuansse ja margitud pohipunkte labida saidil ,siis saab selgeks . Voi kes aru ei saa,jatab mulje- et tegelikkuses ei saagi aru mis saidil ei toimi ajaga kaasas
˅ näita rohkem ˅
2020-10-25 16:26
kuule udmurd,vaata mis paska sa ise ajad igas teemas.
˅ näita rohkem ˅