Foorum
2020-08-22 22:15
Kas ei peaks asi käima sedasi, et kui inimene seab oma postkasti nii, et mitte keegi kirjutada ei saa - siis see konto ei tohiks ka kuulutusi lisada?
Aeg ajalt ikka näeb neid geeniuseid, kes panevad postkasti lukku ja muudkui kuulutavad, et tutvuks ja kohtuks.
Tänane näide on näiteks
https://www.iha.ee/users/Triinliis

Ja kuulutus

Triinliis
VIP 2020-08-22 21:57:19
Tutvuks kogenud mehega.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 22:55
Nohh kui ankeedis on mõni muu kontakt,(telefuun, meil või mis iganes) siis iseenesest pole ka kuulutamine jabur.
............Nende puudusel on selle kuulutuse koht siin foorumis paar rida üleval pool: Jaburad kuulutused, vastab Armeenia raadio
˅ näita rohkem ˅
2020-08-22 23:50
mirc -le lisaks , et ka siis kui konto omanik kasutab kasvõi 1 blokeerimise, ei tohiks saada enam kuulutada , kuulutamine tähendab -et see on kõigile mõeldud ja muudatusi ju ei saa kontolt lugeda tema kohta. Seega toimib tegelikkuses mõtete vastaselt loogikas.
Või kuulutabki selleks, et blokkida? Lisaks on ju kuulutused samuti nõmedad - kohtun kohe , nt.03.40 ja siis hommikuni või mitu päeva kuulutajat polegi ihas, samuti on kontol päritoleku koht märkimata(kesk-eesti nt., nõme ju?!)- kuulutuses puudub samuti koht. Siin on see Romet, kelle kontot tihti suletud - ta on Keilas, 2 päeva pärast on Espoos ja siis juba Tallinnas või märkimata asukohas. See juba näitab, et mõttetu - pole võimalik, et 18 aastane ritsikas on igapäev isekohas , ka "prantsusmaal"
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 12:47
,,mirc -le lisaks , et ka siis kui konto omanik kasutab kasvõi 1 blokeerimise, ei tohiks saada enam kuulutada , kuulutamine tähendab -et see on kõigile mõeldud ja muudatusi ju ei saa kontolt lugeda tema kohta. Seega toimib tegelikkuses mõtete vastaselt loogikas.2

Oled sina alles karistamishimuline, pahur ja õel vanamees, Ellips!
Blokeeritud kasutaja on välistatud kasutaja, temaga suhelda ei soovita, kuulutus temale suunatud ei ole jne.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-23 14:11
Trixy - lugesin sinu heatahtlikkusest ja see erine minuomast sugugi, mida mirc -le täiendasin. Tänan
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 13:25
Vot ei tea kus sa minu hea- või pahatahtlikusest lugesid ning loomuomadusi kõrvutasid, võib-olla tegid koondkokkuvõtte kõigist minu postitustest, tõesti ei tea. Tean seda, et ma ei ole kunagi teinud administratsioonile kiuslikke ettepanekuid nagu sina pidevalt arutluseks lauale paned!
Veelkord, kui inimene on sind blokeerinud, siis oled SINA tema jaoks kõrvale lükatud! Tema edasised tegemised SIND enam ei puuduta!
Blokeerimise mõte ongi ju selles, et sõklad teradest eemaldada. Edaspidised kuulutused kõnetavad terasi!
Loodetavasti kirjutasin piisavalt nimmu-nämmult, et ka Ellipsile öeldu-mõeldu kohale jõuab!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-24 17:34
Ellips on nõukaaegne inimene kui kõik oli reguleeritud käskude ja keeldudega. Aga öeldakse, et reeglid ongi selleks, et neid rikkuda ja et erandid kinnitavad reegleid. Tegelikult on ju reeglid olemas. Aga peale selle et on olemas lehe reeglid, on igal kasutajal ka omad reeglid ja just need saavad määravaks, kas suhtlus algab või mitte. Ja ka nendel oma reeglitel on olemas erandid - Mis on lubatud jupiterile, pole lubatud härjale.
Lihtne näide selle kohta: Kui näiteks mina, tunnen Triksit kaua ja mitte ainult virtuaalmaailmas, saadan talle kirja "Tere seksime" siis võtab ta seda kui naljakat tervitust ja juttu jätkub kauemaks Kui seda teeb aga seda mingi suvaline jorss, siis ilmselt lendab kiri prügikasti.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-25 22:19
tuleb siin vanameistriga nõustuda. sama moodi kui mina näiteks teen kosmilisele tutile ,või urrukassile ettepaneku siis võtab ta seda ,kui naljakat tervitust , sest ta teab et ma olen ohutu kuna mul ripub sama hästi nagu jottil
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 00:49
Trixy - nüüd sa ajad möga ja valetad - mitte midagi pole ma administratsioonile lauale pannud. Küll on siin kaebajaid teistpidi olnud - küll pole meeldinud , et jututoas olen .... Sisu on olnud valekaebused ....
Midagi keerutad , ise saad ikka aru - kirjutasin sinu heatahtlikkusest ja mitte pahatahtlikkusest , nüüd teed ise määranguid.
Ma polegi kellegi tegemisi seganud - sest blokkijale ei saagi kirjutada - kui temal just mitut kontot pole ja millest sa nii põlema läksid ? Sa pole tähelepannud ilmselt , millest olen kirjutanud ehk siis maamehe moodi öeldes: mis need heterod mölisevad kui nad on tegelikult homod ja oma naistele raha teenivad ning siis ei meeldi kui neile kirjutatakse ...

Momendil tekkis kirjutades mõte: Trixy, äkki need heterod-homod on tegelikult 2-soolised ? Siis on neid paganama palju , MM kuulutustes on juba iga teine heterona märkinud ennast ja nagu olete rõhutanud minu orientatsiooni teie vaatest - siis sellise käsitluse järgi küsin - miks need heterod blokivad kui nad mehi tahavad MM kuulutustes või neil on Alzheimer narkotsist- ei mäleta kus oli ?

jfjm - see väljend on : seadused on selleks et neist mööda minna. Ja erand ei ole kui hetero kuulutab aina meest vajavalt MM kuulutustes ja siis kas vastab häbematult kirja saades , lisades - kas sa pole lugenud , mis kontol on ... Või siis blokib. See on topeltmäng ehk teiste kuulutuste vahele mõttetuse trükkijad ja lisaks tahavad nad kõik kingitusi või raha = küsigu siis emaste käest ja VIP iks ka. Veelgi õudsam on , peale 21 vanuses - kerjajad....
Erandi mõiste on teine , siin on see kujunenud igapäevaseks töölkäimiseks jutumeestena põhiliselt. Kerjuseks ei saaks nimetada -kui reklaami asemel kuulutuses , kirjutades olenemata N või M , oleks kuulutus Teenuste osas ja kirjutamisel oleks selgus, mitte postkasti risustamine ja seal saad vastuse, milline on hind või kingitus ja kus näeb pilti. Praegu käib ju mingi mõttetu värk - paku, mida pakkuda , mingile võidunud juustule ? Pilte pole ja kui on , on kuskilt laevapeldikust või sitamajast ja kodus ärapüherdatud voodi-tapeediga , jne.
Nõukaaegne inimene - kõik üle 30 , on sotsialismi ajast ja see pole üldse oluline. Intiimelu ja kasvatus on olenemata riigikorrast ja soovitavalt diskreetsuse tagamine.

Heameelega loen kõik läbi ja tegelikult ma ei solvu millegipeale , kõigil on oma arvamustele õigus. Mõtete arvustamine ei too lahendusi, lahendusi ja paremaks - saab ainult erinevate arvamuste kaudu ning mitte kirjutades see ... ja see ... on nii , vaid argumenteeritud vastus või siis näide siit, mis midagi seob. Mitteargumenteerimine ja teemas vestleja osas ainult lisandeid panna(nagu mõned lisavad oma mõtteid, arusaamatusi= vanasti ütlemine: kui ei tea, siis ära räägi!) - nimetatakse eestikeeles näägutamiseks.

Ma pole mitte kordki siinsel saidil kedagi nimetanud pedeks, litsiks jms. , mitte kirjades ega kuulutustes, ka mitte siin foorumis ega jututoas= see ongi osa kultuurist
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 08:10
Kas kellelgi veel on nii, et selle ellipsi tekstidest siin foorumis on väga raske aru saada? Jube rasked tekstid mu meelest. Pean ikka mitu-mitu korda lugema ja pikalt mõtlema enne kui jutu mõttest aru saan. Teiste puhul ma sellist asja täheldanud ei ole, seega ei saaks nagu väita, et mingid vanadusest tingitud tõved mind piinaksid. Tema tekstid teevad raskeks tema sõnakasutus ja igasugu kirjavahemärkide kasutus, ta kasutab neid seal kus pole üldse vaja või jätab kasutamata seal kus oleks vaja + see, et kasutab tihti valesid kirjavahemärke. Arvab keegi veel samuti nagu mina või olen mina loll ja see probleem on ainult minul?
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 08:27
Ellipsile:
Rubriik, kus me praegu kirjutame on pealkirjastatud: ,,Iha.ee portaali puudutavad küsimused ja ettepanekud"
Sina kirjutad siin: ,,..kui konto omanik kasutab kasvõi 1 blokeerimise, ei tohiks saada enam kuulutada.."
Panid ju kiusliku ettepaneku lauale.

Mirc, meie ei tea seda, miks inimene selliselt käitub, võib-olla lahutab niisama meeste reageeringute arvelt meelt. Ei maksa ahistada ja siduda inimese valikuid tegevusvabadusega.
˅ näita rohkem ˅
2020-08-26 12:15
Trixy , kirjutasin teema alustajale lisaks ,st. mirc -le . Sina aga märkisid minu viite sinu heatahtlikkusest justkui pahatahtlikkusega võrdluseks.
Kirjavahemärgid - nüüdisaja pudilõuad on keelereeglites lubanud üldse kirjavahemärkideta , polegi ju oluline - kas on või pole ?

Ilusat suvepäeva , ujuma, alasti!
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 09:09
tavaliselt ongi et sellised nagu ellips ja misterj situvadki teemasid oma homolistlike kiunumistega
kõvad mehed kuvari taga,reaalses elus on sellised tossikesed
˅ näita rohkem ˅
2020-08-30 09:28
Mida vanem seda parem, seda rohkem reeglitest üle astuvadki, me ju teame mis tähendab nüüd vabadus... kapist välja
˅ näita rohkem ˅