Foorum
1
2
2010-08-14 14:00
kui ma peaksin koostama meeskonna, et teha võimalikult hea leht, siis sind, jfjm, ma ei võtaks sinna iial, sa ei otsi lahendusi, vaid oskad ainult pidurdada : P. Kui sa nii täpselt tead, mis toimub naiste kontodel, paku siis midagigi välja millega seda parandada, ainus millele sa põhjendusi otsid on see et olgu kõigil sitt : )
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:02
lõpuks ometi jõudsite te otsingute leheni ja mingite valikuparameetriteni, küll võttis see kaua aega. mina oleksin sellest alustanudki, aga noh, vahel peab paremate lahenduste leidmiseks ka muid lahenduskäike kasutama
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:04
jah ma tean mis toimub naiste kontodel. Olen näinud naiste postkaste ja tean ka seda mis toimub paaride kontode postkastides.
Kuid see ei anna mitte sugugi mingit põhjust miks selline valik olla ei võiks.
Kui naistele ei meeldi meestega suhelda või siis mehed kirjutavad lamedusi siis blokeerigu need mehed ära ja küll üks kord jõuab kätte hetk kus postkast rahulikumaks muutub - olen seda proovinud kunagi paari konto alt ja tean et see rahu saabub.
Kuid see mis toimb naiste postkastis ei ole põhjuseks miks mina pean sponssi otsijate ankeete vahtima.
Minu jaoks tundub ainuüksi sellise lause mainimine oma ankeedil nagu "Otsin sponsorit" juba väga madal. Olenemata selle lause märkimise tagamaadest (kas siis ummistava postkasti või muude veendumuste pärast). Ma ei taha suhelda ega isegi mitte näha inimesi, kes selle lause panevad vaid põhjusel et nende postkast uputab - kas sa saad aru? Selle lause põhjus ei ole mulle tähtis. Minu jaoks ei ole see ankeet enam mitte midagi väärt kui seal see lause olemas on ning selle nägemine / lugemine / avamine on puhas aja rasikamine.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:09
Väga egokeskne tegelane,muutkui mina,mina mina......mina
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:10
jfjm´ iga päri. Rahaliste vastu ollakse negatiivselt meelestatud kuid naisi kes siis n. ö. tasuta annavad ei suudeta ikkagi austada. Käiakse lihtsalt üle, lõbustades iseennast. Loomulik ju et naine kes sellise kohtlemise üleelanud on, lõpuks selle eest ka tasu ehk siis sula nõudma hakkab, vähemalt jääb talle miskigi kompensatsiooniks. Isiklikult mina seda raha süsteemi ei poolda, mulle on olulisemad natuke muud asjad kuid sisimas ma mõistan. Siit tahetakse leida vaid kerget lõbu a´la kohe otse koju ja tegudele ning seda tingimatta tasuta. Vähesed on jäänud intelligentseks ning naisterahvale ka midagi muud lisaks pakkunud. Paljud otsivad armukest kuid ei taha aru saada et keegi ei hakka ju niisama, mittemillegi eest ühte naisemeest lõbustama ja paljalt kõhutäie eest seda teha ju ka ei tahaks. Oli siin üks arutelu sellisega. Hõivatud, naise ja lapsega. Omavaheline läbikäimine pole enam hea, seksi saab 2 xda kuus. Otsib siis siit midagit. Kohta kus naisterahvaga kohtuda pole, kulutusi selleks teha ei taha, ikka otse naisterahvale koju, see ju kõige odavam. Mõlgutas küll mõttet et äkki üüriks special plaze kuid lõpuks rehmas et pigem viib selle raha perele. Jällegi üks kes lihtsalt niisama, oma pere kõrvalt lõbutseda tahab aga mitte ühtegi kulutust teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:13
No kas neid sponsoriotsijaid pole siis võimalik blokeerida, nad peaksid ju ka otsa saama...Mispoolest on ühe mehe aeg väärtuslikum kui naise oma, kel peaks olema aega talle ebameeldivate isikute blokkimiseks ja mehel seda mitte pole, ahhh?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:17
ja kuidas need 2 viimast kommentaari peaksid teemaga seotud olema?
Me ei arutle siin sponsorluse tagamaadest vaid sellest kas on vajalik valikuvariant näha sponsoriotsijaid või mitte.
Sponsoriotsijad on ja jäävad. Ja siin lehel on ja jäävad ka need naised kes täpselt sama moodi on abielus ja tahavad vaheldust ilma sentigi maksmata / saamata. Ja ka need jäävad siia alles kes on siin vaid niisama suhtlemas.
Sellise linnukese olemasolu ju ei muuda teie kõigi jaoks mitte midagi - see oleks iga kasutaja enda otsus kas kasutada seda või mitte.
Ma ei saa teist siin absoluutselt aru, mis teil viga on?
kui te tahate süsteemi kus teile näidataks ainult asjalikke mehi siis tehke teema ja pakkuge variant kuidas selline asi luua või lahendada.
See ei ole päevateema rubriik kus niisama lamiseda teemast mööda.
See on ettepanekute ja soovituste rubriik.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:18
nicedude- muide, ma juhin sinu tähelepanu sellele, et juba praegu raiskad sa enda aega ja nimelt raiskad sa seda olemasolevate ja töötavate lahenduste ümbertegemisele. selle aja jooksul oleksid sa saanud käia nt otsingulehel, teha seal mõned targad valikud ja suhelda ainult nendega, kes sulle meeldivad. mille kuradi pärast te sinna avalehele ronite, ma ei saa sellest aru. kui te pilte vaadata tahate, siis vaadake neid, kuid te nõuate veel seda, et teie eest mõned pildid ka ära peidetakse? ja seda selle pärast, et juhtumisi teile nende pildiomanike konto vs seal olev lause ei meeldi? kui te tahate koera eestpoolt vaadat, miks te tema saba juures siis toimetate. kuidas teil need asjad küll teistpidi käivad
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:19
Kaisukas üks asi on postkast ja hoopis teine asi on ankeet.
Kui oleks olemas võimalus et iga uue pildi laadimisel minu poolt blokeeritud inimese aankeeti mulle seda pealehel või mujal otsingutes ei näidataks siis oleks ju asi lihtne
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:20
Tagajärge ei saa likvideerida kui põhjus on alles...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:23
juuksur vaata ma ei vaata koera eespoolt aga paraku ma ei pääse sinna saba alla muud moodi kui mulle seda esimest poolt näidatakse.
Ja selle süsteemi tegemine ei ole mitte mingil moel töötava süsteemi ümber töötamine, vaid lehele väärtuse lisamine ja selle mugavamaks tegemine.
Üks suhtlusportaal peaks olema pidevas arenduses ja arengus minu arvates ja iga uus idee peaks olema läbi vaadatud.
Kui on mingi asi mis naiste elu lihtsamaks teeb siis pange see eraldi kirja ning pakkge see lahendus välja, mitte ärge latrake siin sellest hoopis teise teema all kus te teemasse pihta ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:32
ei ole kellegil ju raha otsijate ja pakkujate vastu midagi. vaba valik kõigil.teema hoopis muus ja täiesti arusaadavalt väljendatud.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:44
Kui ka see valik oleks,siis uute piltide lehel on pilt ikka nähtav ja alles avamisel selgub,et sa ei soovigi seda näha.Aga suu on juba sülge täis.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:44
kunagi ma tõmbasin alla ühe selle kerneli või mis ta nimi on, millega sai endale portaali teha, see oli veel algelisem kui see siin, ja seal sai igatahes hästi lihtsalt kasutaja seadetesse sellise asja, et when logged in go to page: näiteks otsing. see siin ei jäta isegi meelde mis parameetrid sa otsingus ära märkisid kui vahepeal sealt väljud, seda toorest lahendust töötavaks süsteemiks nimetada on nüüd küll nagu liig. Igatahes kui selline võimalus oleks, siis mind see rahuldaks ja seda peitmise nuppu polekski vaja
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:50
No kui koht ja seltskond ikka sugugi ei sobi võib ju alati sinna minna kus ja kellega parem on...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:55
jfjm vaata see ongi lehe haldaja töö. Keegi saab ju paranduste tegemise eest palka ning töötada välja loogilise seose jada, mis keelaks pealehele teatud ankeedipiltide ilmumise, ei ole mitte mingi ulme tegevus. Sellega peaks saama hakkama iga inimene kes programmeerimisega tegelenud on.
Kuna ma olen otsapidi ka ühes IT-firmas mitteametlik nõustaja portaalide ning firmapõhiste IT-seoste loomisel siis minu jaoks tunduvad teie vabandused, miks seda teha ei saa, lausa naeruväärseks.
Ma usun ja olen enam kui kindel, et selle asja ära tegemine ei ole sugugi raskem kui 2-3 rea koodi kirjutamine 4-5 erinevasse kohta ja ei muud.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 14:57
Kaisukassike no nii segast ja läbimõtlemata juttu ei ole ju mõtet ajada. Arengu eelduseks ongi erinevate arutelude põhjal välja tulnud lahendused.
Täpselt sinu väljendit saab kasutada ka kogu ülejäänud saidi kohta - kui ei meeldi minge ära ja jätke mind siis üksi
idiootsus minu arvates.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 15:00
Sorry, ma blond
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 15:01
jep kaisukassike, plaksuta endale, see oli tõeliselt ggeniaalne lahendus : )
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 15:40
Nicedude,Haritud inimesena peaksid sa mõistma,et sellise portaali kasutamine peab olema võimalikult lihtne,et ka külakooli haridusega inimene sellest aru saaks.Igasugused kitsale ringile loodud võimalused võivad tekitada segadust.Kui algas piltide tsenseerimine (enne sidumist vip-kontoga) pidin ikka õige mitmele seletama,kuidas see toimib.Sinu poolt soovitud võimalust kasutaks reaalselt võibolla maksimaalselt sadakond inimest,aga segadust tekitaks palju enamates.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 15:47
jfjm vaata asja idee ongi selles et need kes seda ei kasutaks ei saaks sellest arugi.
Ja kasutajaid oleks ikka kõvasti rohkem kui sadakond - selles olen ma kindel.
Usun et ka naised ja paarid kasutaksid seda valikut väga hõlpsasti et mitte näidata sponsorluse otsijaid.
Ära ole nii pessimistlik. Sinu elu see ei mõjutaks mitte kuidagi ja samamoodi ei mõjutaks see linnuke ka mitte ühegi siin kommenteerija elu ju. See oleks kasutaja põhine - ehk selle mõju tunneksid vaid need kes seda kasutaksid.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 16:03
Oled sa ikka kindel,et sa ise seda võimalust kasutaksid
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 16:06
100% kindel.
Mul on hetkel juba lausa masendus tekkimas et avan ankeeti ja loen lisainfot ning kui sinna tutvumise lahtrini jõuan siis avastan sealt jälle selle rea mille tõttu ankeedi kinni panen
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 16:15
Aga sinu konto ja avapilt jätavad teise mulje
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 17:05
Kas minu kontolt ja avapildilt loeb kusagilt välja et mind hullult huvitavad sponsorluse pakkujad?
Ja ärgem mingem isiklikuks nagu siin foorumites tavaks on - kuid enam muud teemakohast öelda pole siis minnakse teemapüstitaja või teisitimõtleja kallale
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 17:18
Kui sa iga päev,läbides enda tavalist marsruuti,möödud mingis kindlas kohas,mingist eriti vastikuna tunduvast tegelasest ja ühest päevast on ta kadunud.Siis esimesel päeval sa võibolla märkad,et midagi on valesti.Teisel päeval saad aru milles asi.Aga nädalapärast sa justnagu igatseksid seda nii vastikut inimest taga: kohtumispaigale lähenedes mõtled,et kas ta täna on või ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 18:26
kuus lehekülge sai täis, ideed on välja käidud, argumendid on esitatud, kes taipas see taipas ja tulemus, et midagi ei muutu on saavutatud, et siitmaalt vist võib nüüd läbustama hakata vast?
Vastab täiesti tõele, see ifjmi eelmine post, ehkki selle teemaga mitte eriti tihedalt haakuv, aga tõepoolest, tihtipeale kui ma su ärritavalt ebaloogilisi ja segaseid mõtteavaldusi loen, on olnud mõte et oleks kuskil see nupp et saaks nii teha et ma su poste ei näeks, ja siis kui ükskord sind miski nädal aega ei olnud, tunnistan ausalt, hakkasin igatsema : ) Aga siin on vahe, igatsesin sind kui kaassuhtlejat, kes foorumisse elu toob, mida aga ei juhtu sponsorluseotsijatega, selleks peaks olema nende vastu kasvõi negatiivnegi huvi, mida pole, seda pole, ega tule.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 19:41
Hmmm...kas sponsorluse otsijad on siis debiilsed weee ? On ikka ego-laksuga tegelased meil siin...irw . Mis iganes, vaesekesed kui seksi eest peaks pappi välja laduma, siis see papi saaja on lollakas ja debiil nagu ma välja loen või sain ma valesati aru...muide...kõrgklassi teenusepakkujad teeni9vad just oma arukuse ja eripäraga rohkem raha kui mõne riigi president ja seal on seksist asi kaugel...intelligentsus ja arukus on need tegurid mis toovad raha. Ärge tehke siin teenusepakkujaid ja sponsorite otsijaid maha...väga paljud neist on väga intelligentsed. Ah jaaa...iseseisvad teenusepakkujad ei ole litsid nagu siin enamik mehepoegasi arvab... ! Ja üks asi veel...kuulge mehed te saaks tasuta ka aga nagu ma juba eelnevas postituses mainisin, siis te ju ei viitsi lillegi liigutada tasuta saamise nimel. Mida te vingute, perse, nagu hädapätakad...tehke siis midagi selle heaks, et tasuta saaks ! !
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 19:52
Muide kasutaja : mikhan ... MA VÕIN KÄE SÜDAMELE PANNA...MA EI OLE IHA LEHEL MITTE KUNAGI ISE HAKANUD KEDAGI OMA KIRJADEGA TÜÜTAMA...SEEGA MA EI OLE MITTE KELLEGILE TEINUD KIRJATEEL OTSEST ETTEPANERKUT OLLA SPONSOR. Sposnorlust ootan neil mehadel kes tahavad mind panna ja muud ei midagi. Kas see teeb mind siis halvemaks, et ma leian minu tasustamise olevat õige ? Mikhan...kui siin ihas oleks üks mees kes mulle kirjutaks sisutiheda, ausa ja pikema kirja enda nägemustest, kui see kiri haakuks minu infos välja toodud huvidega ja kui ta mulle sobib, siis see mees ei pea maksma sentigi ja miks...aga seepärast, et ta on viitsinud vaeva juba näha natuke. Kahjuks sellist meest siin mina pole aga kohanud ja sponsorluse jutt jääb minu kontole seniks kuni on see mees tekkinud kes on väärt tasuta lõunaid. Lihtsalt seks on seks ja see kuulub ikkagi tasustamise alla. Tasuta lõunaid ei pakuta mulle ja mina ei paku ka teistele neid. Aga ma arvan, et ka suur osa naisi on pannud , et otsin sponsorit juba seepärast, et neid on ÄRA TÜÜDANUD LOLLID JA LABASED KEPI LUNIMISE KIRJAD MIS NEILE SAADETAKSE...nii, et ärge inisege sponsorite otsijate rohkuse üle.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 20:06
RedLight1: Sinuga päri!
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 20:29
Heh, te võiks ifimiga õnnelikuks saada : ) ok see oli nali, ma loodan et teil huumorimeel on olemas : )
Mina võin jälle käe südamele panna et pole kedagi kunagi hakanud ka kepi lunimise kirjadega tüütama, veel vähem raha pakkuma. erinevalt jällegi sinust, kes sa kõik mehed ühte patta paned, ja selle üle inised: ), tean ma et on palju palju naisi, kellega võiks luua häid sõbrasuhteid, või seksisuhteid, või mis iganes suhteid, ja erinevalt sinust, kes, kasutame jällegi su enda väljendit: ) iniseb, et selliseid mehi jällegi ei ole olemas, tean mina täpselt, et see et nemad ei leia teed minuni, või mina nendeni, on kinni minus, mitte kurjas maailmas mille käest tuleb siis kompensatsiooniks raha pommida : )
Ma räägin nüüd meie vormis, sest ilmselt pole ma oma vaadetega üksi,nagu sinagi võtsid rääkida kõigi teenusepakkujate eest, arusaadavuse huvides. Meid ei huvita merkantiilsed suhted, me ei taha saada midagi rohkem kui me anname, see on seltskond, sõprus, hea suhtumine, seks, jne., seda ootame ka vastu, ilma mingi kompensatsioonita. Me arvame, et meie seltskond on vähem väärt, kui see mis meile pakutakse, siis me pole sellega nõus. Kui su suhtumine on selline, et kuna jäid kätel kandmata, siis pead sa selle eest raha saama, siis see suhtumine pole juba tasakaalus, ja sõbraks me sind sellise suhtumisega niikuinii ei taha, meie sinult ju ei oota etsa meid kätel kannaks või teeks midagi sellega ekvivalentset. Seega, te pole meie huvigrupp, ega meie teie oma, ja ükskõik kui leegitsevaid kõnesi sa ka ei peaks, huvi teie vastu see lihtsalt ei tõsta ja nii jääb ja pole mõtet ponnistada.
Samas ei saa jätta aktsepteerimata teie intelligentsi , vaimukust ilu ja mida iganes, kulutage seda nende peale kes seda hindavad, see nupuke, millest see suur ärritus ei sega teil kuidagi ennast eksponeerimast, ja te ei kaota ka midagi kui me teid ei näe.
...huvitav mis nüüd järgneb : )
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 20:30
RedLight1 vaata minu silmis sposnorluse pakkumise propageerimine näitab et üleval korrusel ei ole ikka kõik päris korras.
Jah inimesed ise teavad mida nad oma kehaga teevad, kuid selle määrimine "Täiesti eluterve tegevuse" pähe siinkohal sinna alla ei käi.
Ja sullegi sama vastus RedLight1 - su postitus siia teemasse ei ole ei ettepanek ega ka mitte minu soovituse ümberlükkamine.
Sponsorluse üle arutelu on hoopis teises teemas. Selle lisafunktsiooni loomine mõjutaks sponsorluse pakkujaid ainult positiivselt - need kes neid näha ei soovi ei hakkagi nende ankeete vaatama.
Ma pole öelnud et sponsorluse otsijad debiilsed on - ainult need kes kirjutavad ise mulle postkasti ja öeldes oma hinna pakuvad end. Neil pole tõesti seal kupli all kõik korras.
Minul lihtsalt puudub igasugune huvi selliste inimestega rääkida ja neid näha tutvumisportaalides.
See on minu (ja väga paljude teiste, eluterve mõistusega inimeste) valik, et ma nendega suhelda ei taha ega nendega tegemist teha ja mitte kellelgi ei tohiks olla selle kohta ohkimist. Teema ongi just selle valiku tegemises konto seadete abil.
Kontrollimatu prostitutsioon on olnud alati suguhaiguste leviku allikaks ning ma ei usu eal, et need sponsorluse otsijad siin lehel selle raha eest tihedamini arstlikus kontrollis käivad nagu näiteks Punase Tänava naised Amsterdamist.

Ja mis puutub sinu korrutamisse et "mehed ei suuda endale tasuta naisi saada" siis ma ütleks sulle vastu et need naised kellega ma siit lehelt kohtunud olen, tunneksid end solvatuna kui ma kasvõi ettepaneku teeksin neile millegi eest maksta - eneseväärikus peab siiski naisele alles jääma (sa ilomselt pole selle arusaamani veel jõudnud).
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 20:46
Wowww...kus nüüd on alles idealistid siia kokku kogunenud. Ilusad sõnad-ilusad sõnad....ei tea kas nende sõnade taga ka vastavat käitumist näha võib. No olge siis õilsad ja rüütelikud edasi oma sõnades, tegudes...no ei tea kas olete ja vaevalt seda teada saan kuna ma olen ju teiesuguste ilusate ja harotud meeste kõrval ju tühi-paljas lits...iiik...life is shitt
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 20:59
Pean ütlema, et ma tunnen sulle kaasa selle kibestumuse pärast, ilmselt sa kas pole kunagi sellist meest näha ega katsuda saanud, kes oleks sus midagi muud osanud hinnata kui seda mida raha eest saab, aga paradoksaalne on et mida rohkem sa kibestud ja mida rohkem endasse eelarvamusi lood seda väiksemaks see võimalus jääb...aga ma loodan et ta kunagi leidub. Aga su iroonia jääbki paljalt tühipaljaks irooniaks.
Kui nüüd korraks teemasse, siis missugune oleks siis sinu visioon ja ettepanek tehnilise lahenduse osas? Just naiste poole pealt vaadatuna?
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 21:10
Vabandan aga ma ei hakka tarkasi isendeid õpetama. Tehke mis tahate.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 21:25
Okei, inise siis edasi : D
typical
peaasi on pisarateni solvuda millegi peale, joosta teemast välja peaga vastu puud, aga et vaevuks sekundiks kaasa mõtlema siis- tehke mis tahate : )
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 21:27
No loomulikult tehke mis tahate...mis mina loll lits siin öelda saan ...eh, pole ju mul miskit kobiseda. Kohe teema, et olen ma ei tea pettunud kõiges jne. kui avaldan oma arvamust. Ma siis olen vait parem, siis pole teil ähkimist selle üle, et keegi ka vaidleb.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 21:29
sa ei avaldanud ju oma arvamust sel teemal.
Sa muutsid teemasisu et nagu me oleks kõik sponsorluse otsijate vihkajad. Ma ei vihka neid, kuid ma ei taha nendega tegemist teha.
Sina aga ei saanud mitte sõnakestki teemasisule pihta
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 21:34
mina sain asjale nii pihta, et hakkas taas üks sponsori otsijate üle virisemine pihta. Jätkake samas vaimus ja ärge küsige minu arvamust...TEILE SEE EI SOBI EGA MEELDI...
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 21:41
ja nüüd on su reaktsioon täpselt selline nagu mikhan kirjeldas:
"peaasi on pisarateni solvuda millegi peale, joosta teemast välja peaga vastu puud, aga et vaevuks sekundiks kaasa mõtlema siis- tehke mis tahate : )"
Sa ikka veel pole teemasisu lgenud ju.
Teema pole mitte sponsorluse otsijaid maha teha - vaid luua üks lisavalik neile kes neist otsijatest ei huvitu.
dziizas kaua võib halada "mulle tehakse liiga" ilma et teemasse süveneks
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 21:47
Ma ei halagi...ja ma ei hakka ka siin süvenema teemasse sest teist aru saada ma lihtsalt ei viitsi kuna minust aru saamist ka ei ole seega 1-1 ... oleme tasa...igaüks vahib oma mätta otsast ! Ja tõesti kullakesed...tehke ja organiseerige asju nii nagu teile paras ja sobiv. Siis te ei pea enam teenusepakkujate kohta sõna võtma ei seda ega todapidi
˅ näita rohkem ˅
2010-08-14 22:02
ühe teemaga on nüüd ära käidud mitmes kohas naeruväärselt kahju,et liiga isiklikuks ka minnakse ,teema oli suht teostatav ja lihtne. kellegilt pole tahetud ära võtta võimalusi olla sponsor või sponsoreeritav. täiskasvanud inimesed,iga arutelu on rikastav ja samuti edasi liikumiseks positiivne.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 10:06
RedLight1 miks me peaksimegi sinust püüdma aru saama kui sa ei suvatse teemasse süveneda?
Selgita meile lollidele miks peaks meid huvitama sinu aia auk kui me räägime aiast?
Sinu jutt siin teema all kõlab samamoodi kui näiteks inimese jutt, kes astub ligi inimestele, kes räägivad saunast ja ta siis hakkab neile vastu vaidlema, et tegelikult Marsil ei ole elu.
Mõtleks äkki kah natuke enne kui midagi kuhugi teema alla kirjutama hakkad. Lugesid teemasisu ühe sõna "sponsorlus" ja tegid kohe otsuse enda eelarvamuste põhjal et kõik teevad sind maha vms - no mida veel issand jumal?
Ja pärast seda veel suvatseb virised ja solvuda millegi peale.
Selliste inimestega ei saa eal mingit konstruktiivset juttu ajada ju - ja siis pole ime, et sind kätel ei kanta kui sa vestlusest aru ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 10:13
aaa...no tore, et avastusele jõudsid. Et siis ma peaks nagu ütlema, et oo jaaaa...teil on õigus härrased ja siis kummarduma ja näppu viskama. Ega oma arvamus ju peab endale jääma kuna siis tuleb välja, et kui avaldan oma seisukoha, siis ma olen loll ja ei proovi teid mõista. Ei proovi jah...ma ei näe sellel mõtet kuna see mõistmine oleks ühepoolne mitte kompromiss või mis iganes muu.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 10:19
kuid sa ei räägi ju sellegipoolest teemast for god sake.
Sa räägid sponsorluse põhjustest mitte lisafunktsiooni vajalikkusest. Samas sa ei lükka ümber kah mitte ühegi väitega miks minu pakutud funktsioon toimima ei peaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-08-15 10:22
No tehke oma funktsioon ära...ma juba ammu ütlesin, et valikud on teie siin. Mida sa veel tahad ? Ei meeldinud sulle see, et ma sõna võtsin ei sob see kui öeldakse, et tehke nii nagu heaks arvate...eh. Tahad jageleda lihtsalt, siis ava uus teema...JAGELEMINE. Mina ütlesin, et ma ei osale enam selles vaidluses....tehke nii nagu heaks arvate.
˅ näita rohkem ˅
1
2