Foorum
1
2
2015-03-07 01:39
Mul on viimasel ajal seda allakäiku vaadates hakanud üks mõte mõlkuma peakolu sees. Mis oleks, kui iha üldse kinni paneks? Lõpetaks selle pulli ära? Hakkaks normaalset elu elama?
˅ näita rohkem ˅
2015-03-07 02:47
Aga kes sind keelab?
˅ näita rohkem ˅
2015-03-07 11:46
konto kustutamine on piisav samm, mis lahendab sellesisulised probleemid.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-07 16:30
"life is a place where banned players go"
˅ näita rohkem ˅
2015-03-08 14:27
hea idee,pooldan iha kinni panekut!!!!!
oehhh.....aga mida teevad siis jfjm,vabakuulaja,musjonks,sirruke ja teised ihafetishistid,kes selleta elada ei saa.
kellel pole reaalselt elu,kes kössitavad kodus ja on reaalis täiega luuserid!
˅ näita rohkem ˅
2015-03-08 14:57
ära meie pärast muretse, eks me siis köösita mujal suured poisid, suudame iseenestega toime tulla.
samas on olemas vanasõna: "kellel on kitsas, see lahkub".
p.s. kuidagi karvane tunne, et sa ise suudad veel vähem ihata elada kui meie.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-08 15:10
jah,kus saaksid sina, tiidukene, mujal oma labasust ja roppust siis väljaelada, kui iha ja selle foorum kinnipannakse? kus saad sina omi madalamaid tunge ja rõvedamat iseennast võrdlemisi ohutult väljaelada?
iha sulgemise korral ehk lööb sul siis tänaval kaane pealt ja sa ei suudagi enam visuaalselt ontlik olla, langed ehk kuritegevuse rüppe? mõtle, inimene, enne kui soovid- soovid võivad aegajalt isegi täituda...
˅ näita rohkem ˅
2015-03-10 06:18
ma oleks täiega rahul,kui kinni pannakse.mul savi oled sa olemas või pole.mõttetu tegelane oled jobu.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-10 06:44
no sinu sügavmõttelisuse kõrval kaotab iga teine eksistents oma mõtte, mis parata...
˅ näita rohkem ˅
2015-03-10 17:27
vahet pole, mis põhjusel -- igatahes iha.ee haldajad on asunud ettepanekut teoks tegema, nii pealeht kui jututuba käivad märkimisväärse korrapärasusega maas
˅ näita rohkem ˅
2015-03-10 19:08
super,iha maha!!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2015-03-10 19:10
vabakuulaja ja jfjm elu on kohe mokas.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-10 19:22
oleks aeg juba see koht kinni keerata.mingi raha lunimine,tüssamine,prostitutsioon,pedofiilia.....jne
ajakirjandus võiks selle teema ülesse võtta.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-10 20:03
Tiiduke, minu pärast ei tasu küll muretseda. Mul sõpradega suhtlemiseks ka teised kanalid täitsa olemas, aga sinul pole siis enam paika, kus ennast natukenegi mehena tunda.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-10 23:18
jah, tiidukene, teiste pärast muretsemine on küll muidugi tore,aga... alusta ikka enese pärast muretsemisega - käi kenasti arsti juures ära, manusta korralikult sulle väljastatud rohtusi, hari ennast pisut raamatutega... ja usu, elu muutub ilusamaks.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-13 20:39
Mul on väga hea meel, et enamus sellega nõus on. Tänapäeval võib seda isegi heateoks nimetada, kuna kogu interneti maht on siiski limiteeritud ja sinna vaba ruumi juurde tekitamine on võrreldav looduses puude istutamisega.

Ehk siis kõik puhtama tuleviku nimel!

PS! Millal see shutdown toimub? Oskab keegi moderaatoritest kommenteerida? Nädal, kuu, pool aastat?
˅ näita rohkem ˅
2015-03-15 13:09
See visioon-pilt portaaliga edasi minekust või selle tegevuse tagasi pööramisest peaksid käima ikka ülevalt alla minu meelest.
Alt üles vaadates võite siin ainult peale asjale hingata - teha ei saa te midagi. Või tegelikult teha saab midagi alati.. saate ikka- lõpetage portaali kasutamine ja sulgemisotsus on siis juba iseeneslik.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-16 16:14
Ütle, Andres Kallastelt, kas sa oled enda arvates lahe? Praegu ja üldse?
Kas su teised sõbrad- kui seal, kus sa elad, sinuga keegi sõprust ikka otsib- mõtlevad sinust nii, et sa oled lahe inimene?
Oled sa olnud teiste seltskonda oodatud inimene või pigem mitte ja tunned seda, et sind ei võeta seltskonnas omaks, et on nö raske jutule teistega saada? On sul teisi seltsilisi elus peale nende „sõprade“, keda sa siit endale leiad?
Sest midagi selle taga on ju, kui sa enam-vähem kõigile sinult tähelepanu saanud kasutajatele, kes sinu tähelepanust ja sinu (vist veel vähe?) märkimisväärsest isikust tegelikult mitte huvitatud ei ole, sitasti alati ütled. Ah? On nii?
Ärpled teistega nagu mõttetult ja peale ärplemiste sul eriti teha siin vist midagi ei ole- passid seda peale, mida teised teevad, tüüdates ja väsitades kiiresti nad oma tähelepanuga ära.
Mulle lihtsalt tundub, et sa ei oska teiste tähelepanu (või nende tähelepanu, kellelt sa seda vajad) endale õigesti küsida ja et sa oled endale negatiivse tähelepanu hankimisega seda vahet korvamas.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-16 16:23
Ja veel – unustasin – keri kuradile.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 00:45
Ega Utha ju midagi valesti kirjutanud. Selline sa Velts ju oled. Tegelikult võiksid sa Velts iseendalt küsida, mis Sinul pidevalt teiste vastu on?

Sinu maailma võib iseloomustada nii:

• hirm (kaotada, alla jääda, kehvem olla, ilma jääda, üksi jääda)

• võitlemine (endaga, teistega, maailmaga, oma koha eest, õiguste eest)

• saamahimu (kui oman teistest rohkem, siis olen võitnud maailma ja tõestanud oma tugevust)

• alaväärsustunne

• tõestamine

• ebakindlus

• pidevalt suurenevad tahtmised

• oma emotsioonide ja mõtete vangis elamine

• eemaletõukav ja agressiivne karisma

• püüd kiitust, armastust ja tähelepanu välja teenida

• vajadus olla kõige tublim ja kõige edukam

• enda pidev teistega võrdlemine

• eeldamine, oletamine, nõudmiste esitamine, teiste kritiseerimine ja süüdistamine

• pidev kontrollivajadus

• endale voli andmine kedagi teist noomida, karistada või laita

Velts, siia polegi enam midagi lisada, sest selline sa kahjuks oled.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 00:48
Ebakindlus just väljundus, kui velts oma eelmise postituse kustutasid.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 01:05
Noh näed velts, kohe hakkad eitama. Sa ju küsisid eelmises postituses, et mis utkal sinu vastu on. Nüüd tahad kindlasti et ma toon faktid lagedale. Fakt on see et ma seda lugesin. Sa ju eitad seda ka et oled mind kunagi blokkinud. Ja kindlasti tahad jälle et ma tooksin tõestuse sulle. Haige oled ju. Teed midagi, mida loomulikult ei saa kahjuks enam tõestada. Ja siis hakkad leelotama et ajan jama. Tegelikult ajad sina ju pidevalt jama.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 01:34
Velts, ma võiks ju ka seda öelda, et ma pole sind blokkinud, kui nüüd selle maha võtaksin. Ja tahan sinult tõestust. Kuidas sa seda siis teeksid? See kui ma väidan, et oled seda teinud, sulle ju ei piisa. See on ju haige inimese jutt.

Ma ju natuke maad tagasi ütlesin välja otse, kes sa selline oled. Tõestus oled sa ise oma tegudega. Kui oled midagi teinud, siis mingi märge ju ikka maha jääb. Sa võid ju kustutada, kuid mällu jääb ikkagi. Ega ma ju ometi hakka sinu nõmedusi salvestama, et hiljem sulle tainapeale midagi tõestada.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 02:28
Velts, sa oled ikka täiega saabas. Sinuga pole ju mõtet aega viita, sest sulle ei jõua tegelikult midagi sina kupli alla. Sa ikka lugeda oskad vä. Troppide tropp oled. Sinu jaoks võib ju tee isegi korralik olla, kuid sa sitasitikas oskad ikka kuskilt porilombid üles leida. Lomberda siis edasi oma mülkases elus.

Tegelikult on ju tore, et aitad mul ööd mööda saata.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 09:38
Velts, ka mina jõudsin su kustutatud postitust lugeda, ja Utha kirjutas siia nime, mis seisab sul ankeedis. Seega oled ise selle avalikustanud.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 10:48
On jah kurask nimi ankeedis kirjas.

Kas postitust ei tohi kustutada.jfjm on ka näiteks seda korduvalt teinud ja ega bonabo kah mingi erand ei ole.
Foorumi peal lehel ju näha kes on viimase postituse teinud ja kui seda lugeda tahan siis pole enam.Leidsite kah mille kallal vinguda.

http://www.upload.ee/image/4577755/Untitled.jpg
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 11:04
Jah Velts, ma olen paar korda enda postituse kustutanud, aga vaid siis, kui see oli vaid kommentaar mingile kindlale postitusele. Kui postitus kustutati, siis muutus kommentaar mõttetuks ja võis olla vastuolus ülejäänud tekstiga. Muudel juhtudel jään ma enda sõnadele kindlaks. Ka siis, kui taipan, et olen ämbrit kolistanud.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 11:22
Te võiks proovida vähemalt selle ühe ja loodetavasti ka viimase teema puhta hoida. Pärast need adminnid ja otsustajad ei leia siit seda pointi üles ja iha jääb edasi toimima.
Praegu oleks just õige aeg, kevad on käes, kellel on aed, saab minna näpu mulda pista, ja kellel pole, välja jalutama ja suhteid arendama.
See peaks juba kõigile teada olema, et siit mingit keppi ega sõprust ei leia. Noh, raha eest saab, aga mis kepp see on...
Ma ei räägi endast, mul on kõik olemas, aga ma räägin keskmisest iha kasutajast, kes on siia nõiaringi (vip-top-top-vip-...) kukkunud ja enam välja ei saa.
Nii et administraator võiks mõistliku etteteatamisajaga hakata juba serverit müüma ja vaikselt otsi kokku tõmbama.

Tänud, kallid sõbrad.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 11:59
Viina juuakse ikka selleks et purju jääda ja kui viina müümine lõpetada, siis leitakse midagi asemele. Hea on, kui piirdutakse vaid puskariajamisega.
Kui vaim on pudelist väljalastud, siis tagasi teda enam sinna ei saa. Võta tänapäeva noortelt ära internet ja nende elu jääb seisma.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 12:09
Velts, sinu näide minu postituse kustutamise kohta, on ekslik. Seal nimelt kustutati kogu teema. Juusiis lõpetas Axelroos'il naine näägutamise.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 12:56
Mina vähemalt julgen vabandada
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 13:20
Ehh. Ah lõpetage ära ükskkord see „kepp“ siin. Mida te tühja erutute.

Andres, sa tead seda ilmselt ise ka, milline sitakott sa oled Nii et ära põe sellepärast, kui keegi teine veel teab. Sellele vaatamata soovin ma sulle elus õnne – sellest näib siin enamusel puudu olevat.
Ja teate minu eest ei ole vaja kellelgi mingeid õigustusi kirjutada, mina ennast välja vabandama ei hakka siin kellegi ees. Ei teinud seda enne, ei tee praegu ka. Eriskummaline on hoopis mitmete lehtede kaupa selle üle, kes mida ütles, vaidlema minna.
Ausalt, te suudate paremini. Või siiski mitte..?

Põhimõtteliselt on edasiliikumise suund teile teada. Vaja läheb ainult otsust.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 14:12
Ma ei viitsi sellise kaagutava jutu peale vastata eriti.
Minu nimi ei ole oluline ja kui kellegi jaoks on, siis olgu ta terve. Kahju temast.
Sa võid sheebaga tantsuringi asutada või käsitööd temaga teha, mind ei huvita.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-17 16:27
oi mulle meeldib, kuidas käsitööst hakkavad alati jahuma need, kes ise isegi sellega hakkama ei saa
˅ näita rohkem ˅
2015-03-18 13:15
sina persevestist jfjm mine poe mujal perse.
saad molli tropp
˅ näita rohkem ˅
2015-03-18 22:24
kle tiiduke, ehk siis dogma - mina käin siin ihas sinusuguste klounide arvelt ennast lõbustamas aegaajalt, mind ei kisu siia miski. sinul poiss läheb pigem raskeks, kust sa oma pedekesi siis sebima hakkad? bi
PS! imeja ja dogma, igasugu kirjavahemärkide vahele käib tühik! see on ilmselt mingi bi'de eritundemärk seda mitte teha?
˅ näita rohkem ˅
2015-03-19 08:51
jah, eks bi'del liigub kõik asi ikka perse kaudu
˅ näita rohkem ˅
2015-03-21 16:22
musjonks ju jfjm varikas,ammu juba aru saada.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-22 20:02
kinni jah see hooramise paik jumala seksisalk tuleb lõhenenud taevast kõvad türad püsti ees ja nussib kõik hoorad ja litsid surnuks.siis on kohe parem paik see maailm
˅ näita rohkem ˅
2015-03-22 20:20
ma isegi ei taha teada, mis su peas toimub....
˅ näita rohkem ˅
2015-03-22 20:22
kummas peas? üleval või all?
˅ näita rohkem ˅
2015-03-22 20:28
Mees on vist meeleheitel.
˅ näita rohkem ˅
2015-03-22 20:30
ei ei heida meelt,tean et jumala viha langeb kord hoorade ja pervertide peale neid keedetakse tõrvas ja veeretataks sulgedes
˅ näita rohkem ˅
2015-03-22 22:14
Limpsijaga on seda vist juba tehtud, miks muidu hakkas kiremist harjutama
˅ näita rohkem ˅
2015-03-22 22:22
jot emm ma värban praegu vabatahtliku seksisalka hoorade karistamiseks ja ka sina saad perse nussitud odav lits
˅ näita rohkem ˅
2015-03-22 23:23
jotike kaifib kui teda perse nussitakse
˅ näita rohkem ˅
2015-03-22 23:33
ojaa sirruke tõmbas joti perseaugu llõhki nagu briti lipu
˅ näita rohkem ˅
2015-03-23 00:30
lugupeetud moderaatorid. kas neid kahte verbaalse kõhulahtisuse all kannatajat, olgu, kolme, siit kuidagi jäädavalt ärakoristada ei saaks?
üks megaproduktiivne suukaudu s***uja on suutnud juba kogu foorumi kanni keerata...
˅ näita rohkem ˅
2015-03-23 00:39
jah vabakuulaja tuleks välja visata siis läheks asi puhtamaks ja vabakuulaja keeraku omale perse milleks foorum on kui arvamuse avaldamiseks? ja kui ma oma arvamust avaldan aktiivsemalt kui vabakuulaja siis on foorum kohe persses? idioot oled vabakuulaja we?
˅ näita rohkem ˅
2015-03-23 00:42
mis kuradi arvamust sa avaldad? kui SEE ongi sinu armamus, siis...ole parem vait, paistad targem välja. soenduseks õpi ennast pisut viisakamalt väljendama. siis, ma ei tea, tee omale oma isiklik teema kus sa ringi laamendada saad ja jäta teised teemad rahule. ja meie jätame sinu teema rahule. nii lihtne see ongi. nii kui nii ma ei vaevu enam avama teemasi, kus viimaseks postitajaks oled kas sina, imejavelts, tiiduke või bonabo. kuna on ette teada- midagi mõistlikku sealt leida ei ole ja mis iganes teemaga ka tegemist ei ole, on see kapitaalselt äraläbustatud.
˅ näita rohkem ˅
1
2